Bara för att jag är uttråkad (som vanligt)

Kontakten med min manliga sida:

[X] ljugit om hur mycket jag har druckit (oavsiktligt, glömde nämna tequilan på nyårsafton.. jaha, skulle man ljuga om att man har druckit mer, okej =P)
[X] ätit en blodig stek (palla ha en halvbränd)
[X] läst en biltidning
[x] framgångsrikt använt en borr, hammare och diverse andra redskap (framgångsrikt kan diskuteras =P)
[x] styrketränat (idag senast)
[-] fortsatt prata med en tjej även efter det att hon visat sig vara tråkig, enbart på grund av att hon var snygg (kan vi ändra det till kille så blir det kryss =P)
[x] sagt att något, som var på gränsen att få mig att gråta som ett spädbarn, inte alls gjorde ont (ja för fan)
[X] tillbringat en hel dag, enbart betraktandes sport på tv
[x] lovat att ringa dagen efteråt och sedan struntat i det (glömt heter det väl oftast i mitt fall... dock inte alltid)
[X] läst en bok av jan guillou
[x] läst ett nummer av slitz (sofie och jag roade oss någon gång)
[x] dunkat någon i ryggen i syfte att få denne att känns sig uppskattad
[x] känt mig hungrig efter att ha ätit en hel pizza
[-] gått på en ulf lundell-konsert (huamig ;P) 
[x] använt händerna till att slå någon i syfte att skada denna person
[x] diskuterat bröst (varför skulle det vara reseverat för manlighet? är det inte vi som har dom??! =P)
[-] gjort lumpen
[X] känt mig nödgad att bräcka någon i armbrytning
[/] känt mig häftig över att åka jättefort i en bil (kanske i smyg, fast oftast inte)
[X] enbart stirrat snettuppåt vid besök på en pissoar (hände mycket i Prag, jag är dock lite pryd så jag tittat snettuppåt =P)
[x] lagat någonting på egen hand (mat =D och lite annat oxå faktiskt =P)
[X] skrikit "kom igen nu gubbar" på fotbollsplan
[-] tävlat i att dricka öl
[/] påpekat hur otroligt bögiga westlife eller annat valfritt pojkband ser ut (mjo typ)

19/24... har alltid misstänkt att jag borde ha varit kille =P hahaha

Dagens låt på mig förresten med början...:

We must have been stone crazy...


Krasch, pang, boom.

Har en allmänt onyttig dag, den jobbiga fysen som man nästan sett fram emot uteblev för att Staffan var sjuk igen (ska inte säga igen egentligen... meeen =P). Neas gräddbollar blev substitut. haha. Goda var dom iaf, du hade rätt gullet! =D Fick pappa att köpa hälften tack och lov... var inte så sugen på att 15 själv... även om jag hade spridit ut det =P

Lisas handled var inte bruten (tack och lov, fast det hindrar inte henne från att utnyttja mig, typexempel: Jenny, kan inte du skära lite ost till mig? osv) men hon kraschade ändå mina planer, himla tjej till att vara ivägen alltså =P Men nåja, shit happens. Fest på fredag, det kan hon inte ta ifrån mig. haha   

Balklänning =)

Har nu varit på första provningen av min balklänning! Hur kul som helst!! =D Sjukt nöjd alltså, ryggen blev mycket häftigare än vad jag hade väntat mig, nästa testningen är typ på Alla Hjärtans Dag och då ska jag ha mina stiletter med mig (inte glömma, litet memo till mig själv =P).

Passade även på att shoppa upp lite pengar när jag ändå var på stan, ett par Miss Sixty-byxor blev det. Hade kunnat bli mer om det inte hade varit så att Lisa har skadat handleden på gympan och jag behövde komma hem. Stackars flickunge, det gör ont, jag vet =( Dessutom kanske hon kraschar alla mina planer för helgen... fy på dig då ;) hahaha

Snygg klänning som satan!



Hittade väl världens snyggaste klänning på nelly.se Jag döör. Ryggen är helt grymt snygg! Tyvärr 700 spänn vilket känns lite drygt för så lite tyg =P Ngn som är en barmhärtig samarit och har några hundra över till mig? ;) Bara slå en signal. Haha

Bite me, Bambi!

Okej, jag var inte riktigt seriös när jag sa att jag skulle bära kök idag, trodde definitivt att lastbilskillarna skulle vara duktiga men dom stack så jag har spenderat förmiddagen med att släpa på världens tyngsta kök! Helt sanslöst vad min rygg håller på att klappa ihop och min mage är hemskt oförtjust i mig. Jag blir en slav till den som ger mig en massage... sjukt skönt det hade varit. 

Jobbigaste var ändå att jag kände mig som Bambi, hela vägen som vi skulle frakta köket bort till dörren var en enda stor iskana, försök att flytta på en låda på 50 kg när du inte ens kan stå ordentligt! Men det gick och pappa och jag fick lite kladdkaka för besväret =)  

Vad jag ska hitta på idag är ett enda stort frågetecken... hm. Nåja, vi må se. Träningen ikväll är given såklart =)  

(ps. nog endast Lisa som riktigt fattar innebörden av rubriken =P)

Volleyboll

Det jag visste, slutar man vid sju så kan man faktiskt göra något efter. Jag och Sofie var duktiga och hälsade på lite hos mig innan vi stack till henne så att jag fick hälsa på hästapållarna och sedan lite volleyboll. Jag fullständigt sög idag och dessutom spräckte jag ett blodkärl i tummen (lite svårt att greppa racket imorn =P) men kul är det =)

Massa skumma kommentarer på varmköket idag men roligast var nog trenden som Sofie startade; hon började gråta av löken och killarna hängde genast på (vissa av dom iaf), gråta är härmed nya innegrejen =P Hahaha. Fan, vilken bra grupp (förutom allt hotande med knivar kanske =P)

Nej, nu ska jag äta upp mitt äpple och sedan sova. Imorgon blir det väl till att bära kök (efterlängtad ankomst!!) och rasta hunden... och sedan träna förstås =D

JAAAAA!!!

Jaa! Är sjukt lycklig! Har precis pratat med min chef  och nu kan jag spela i Sydostsmashen här i Karlshamn! Fatta glad jag är!!! Nu kan jag få spela min dubbel med Nea =D Lär bli lottad i mixed vilket är skrämmande men jag får spela!! ÅÅÅH, överlycklig!! =D

Oops, nu håller jag på att komma för sent till varmköket, see you darlings!!! =D


Matte

Är sjukt nöjd med mitt matteprov ändå (sorry Fredrik)... trodde verkligen inte att jag skulle kunna alla de uppgifter som jag fattade! Helt sanslöst! Sedan om jag får särskilt bra poäng det är en annan sak, känns bra men min känsla kan man inte alltid lita på =P Har ju fel lite då och då när det gäller skolarbete =P haha.  

Vet inte riktigt om gårdagens pluggkväll hos Alle hjälpte egentligen, men trevligt var det =) Skönt att inte panikera ensam... fast jag är ju aldrig ensam eftersom jag är ambivalent (kluven, tänker på min lilla "schizofreni" =P), känns skönt att veta...

Idag ska man väl iväg på varmköket idag, ganska osugen faktiskt. Mycket mer sugen på att hitta på ngt annat, men tack och lov är varmköket sjukt kul så =P Dessutom, sluta vid sju = kan hitta på saker efter! haha

Nej, nu ska jag försöka få tag på min chef och se om Nea och jag kan få spela i Karlshamn tillsammans. Vore great verkligen =) 

Min helg i tre meningar (typ) ;)

Var pigg efter jobbet igår trots allt, så pass pigg att jag körde bort till Karlskrona ändå och kollade på mina nördar =) Väldigt trevligt, även om jag fick världens abstinens! Vill spela!!! =P Sjukt kul att titta iaf.

Drog sedan bort till Micke i Hoby där vi satt och kollade på världens sjukaste film någonsin, sjukt kul, eller nåja =P 

Och idag har jag bara tränat och börjat på matten. Får väl se om det blir något plugg ikväll med Alle och Fredrik =)

Nej, nu är det lite kaffe som gäller + fortsättning med matten. (gäääsp på det) puss på er! 

Bitter

Okej, livet suger ganska hårt ibland. Hade verkligen sett fram emot en lååång och skön sovmorgon imorn innan jobbet (schemat säger: börja vid tre) men nej. Ett litet fint samtal splittrar den vackra drömmen, jag ska börja vid sju (sju!!!) för guds skull i helsicke!! Och jobba i åtta lååånga timmar. Först sas det att jag bara skulle jobba till två och då tänkte jag: men hey! då kanske jag kan köra bort till karlskrona och stödja mina nördar... samtal nr 2: Nope, det gick inte det heller!! Eftersom jag kommer vara DÖD efter åtta timmar i frukten!! Morr. Men ska fundera på det iaf =)  

Ingen sen kväll ikväll då tjejer =( Bitter på mitt jobb? Japp, för tillfället. Tröstät lite geisha-choklad här... funkade väl sådär. Blääää!

Träning

Sitter här; färdigduschad, har borstat håret, har lotioat både kropp och ansikte, använt mina ansiktskrämer och borstat tänderna (glömde bort att äta som jag hade planerat. blää) och funderar lite över livet i allmänhet.

Fast mest tänker på jag på träningen, hade mina stunder idag: resten av tiden borde jag skjutas.

Fast spelar man med Adam så gör det inte så mkt, tala om två väldigt ofokuserade spelare. Jag bara skrattar när jag spelar med honom, hysteriskt roligt har man. Han är så go, håller på med sina skumma ljud, psykar motståndaren och samlar sig stup i kvarten. Jag skrattar som en tok när jag spelar med honom. Sjukt rolig.


Och på tal om miss Anyways

1. Jag har insett att min sista kyss... var mysig och fick mig att le

2. Jag lyssnar på... Nickelback - Animals
3. Jag pratar...med Emelie på msn
4. Jag tycker om... att skratta
5. Mina bästa vänner... är en rätt stor bunt underbara människor
6. Min första riktiga kyss... hände i en garderob
8. Jag avskyr när folk frågar.... "¨vad ska du bli när du blir stor?" eller "hur går det med kärleken?"
9. Kärlek är... när det susar till i magen vid tanken på honom
10. Äktenskap är... två människor som älskar varandra och som har köpt en vacker ring för att bevisa det =P
11. Någonstans, tänker någon... "åh, vad du är jobbig"
12. Jag kommer alltid att... ogilla oärliga människor

13. Jag är hemligt förälskad i... jag kan inte hålla sådant hemligt... däremot förneka det ;)
14. Sist jag grät var... i söndags när jag fick reda på att Greta hade gått bort =/
15. Min mobiltelefon är.... en rosa LG
16. När jag vaknar på morgonen... ställer jag på snoozen så att jag kan sova lite till =P
17. Innan jag går och lägger mig... ställer jag mobilen, tar min medicin och gosar ner mig
18. Just nu tänker jag på... om kaffet är klart eller inte
19. Bebisar är... söta men hemskt läskiga
20. På min Myspace får jag... palla ha en ;) 
21. Idag ska jag... träna en massa =D och slappa lite.
22. I kväll ska jag... träna först box-it och sedan badminton
23. I morgon kommer jag... behöva lida i skolan och sedan... laga mat med tjejerna... tydligen?
24. Jag vill verkligen vara... känslosam - utan att skämmas för det.


Till miss Anyways!

                        


Hörde den på på tv:n idag och tänkte göra en Nea och dedikera den till någon:

Varsågod Emelie. Du förtjänar inte min snällhet egentligen eftersom du använder "anyways" men jag tänker vara den större person och överse med det ;) haha

Och nu ska jag iväg till skolan. Ha det people!  =)

Springtur

Eftersom jag inte jobbade tillräckligt på fysen idag så var jag trots allt sjukt pigg när jag kom hem och efter några skorpor (med ost & marmelad precis som det ska vara) så var jag ännu piggare. Därför blev det en liten springtur med Ebba istället för bara en vanlig promenad.

Jag hade helt glömt hur fantastiskt skönt det är att springa. Måste göra det oftare alltså. Helt sanslöst! Lite väl halt kanske och jag gled några cm varje gång Ebba bestämde sig för att ett tvärstopp, för att lukta på något givetvis, var en mycket bra idé. Men det är sånt man får ta =D

Upptäckte igår dessutom hur gött det är att faktiskt sitta och borsta håret ordentligtHelt underbart! Vanligtvis brukar jag bara borsta ut det i duschen med balsam i men ska nog börja göra det annars oxå trots att det sliter som satan på mitt hår =P Och därför har jag suttit här nu efter duschen och bara njutit =) Lovely. Gäller att uppskatta det lilla.

Ps. Jag ska då inte låta någon förstöra mitt härliga humör idag, sorry om jag var brysk men jag varnade. ds.

Gammal musikutmaning

  1. The band: Yellowcard
  2. Are you male or female? Rough landing, Holly 
  3. Describe yourself: Breathing
  4. How do some people feel about you? Inside out
  5. How do you feel about yourself? Doesn't matter
  6. Describe your ex girlfriend/boyfriend: Grey
  7. Describe where you want to be: Ocean Avenue
  8. Describe what you want to be: Radio song girl
  9. Describe what you want: Words, hands, hearts
  10. Describe how you live: On the brink
  11. Describe how you love: Trembling
  12. Share a few words of wisdom: Get off the couch

Eftersom jag är så förbenat uttråkad råkade jag stöta på den här lilla listan i någons arkiv... Fredriks kanske? Skitsamma, rätt rolig lista men resultatet blev kanske inte klockrent på alla ställen, haha, sånt man får ta =P


Musik att städa till...

Jag har varit duktig och städat mitt rum idag faktiskt, Ebba hade dock lite problem med dammsugaren, hon kunde inte riktigt bestämma sig för om dammsugaren var en lekkamrat eller farlig. Hon löste det hela genom lite hederlig schizofreni, ibland slog hon med tassen och ibland så skällde hon på den.

Iaf, för att städa behövs lite bra musik så här är min lilla musik-städ-lista =P

Hoobastank - Just one
The Calling - Adrienne
Taking Back Sunday - Make damn sure
Alter Bridge - Open your eyes
Atreyu - Right side of the bed
Bowling for soup - Almost
Bowling for soup - The girl all the bad guys want
Breaking Benjamin - The diary of Jane
Edguy - Save me
Goodnight Nurse - My only
Hinder - Lips of an angel
Londonbeat - I've been thinking about you
Nickelback - Animals

Kök + Ebba + Sofie =P



Lite bilder från vårt kök - under progress. De bilderna med golv (hallelujah!) är från idag medan Sofie-bilderna är från förra veckan nån gång. Vackra väggar... kändes stabilt =P

Var tvungen att plocka in fläk-Ebbis (sorry Fredrik, Ebba får nog ta över titeln =P). Världens goaste =P

Skäääms!

Har varit på världens härligaste promenad imorse (nåja vid tio =P). Mamma och jag plockade ut Ebbis på en liten promenad i världens mysigaste väder! Helt vindstilla! Ebba sprang som en tok och försökte valla oss. Jag körde lite innan-frukost-träning och försökte springa ifrån vovven (svårt eftersom hon är tre ggr så snabb som mig ungefär =P) några gånger. Hur härligt som helst!

Allvarliga problem att ta mig in till stan idag (och någon större lust hade jag inte att cykla i det här vädret) så jag sneakar och gör skolarbetet hemma istället... jag skäms lite men jag kommer nog över det... =P Har inte missat en enda av dom här lektionerna innan så (ja, jag vet att jag rationaliserar!). 

Nej, nu ska jag sätta mig och skriva lite läxa och sedan börja med matten. Lite produktiv får man ju vara! puss puss

Skräckis

Inför nästa skräckfilmsmaraton (vilket vi får hoppas att det blir), snubblade över en ny film som är gjord av han som skrev och regisserade Saw. Jag, med mitt hjärta, har allvarliga problem med dockor... hoppas för guds skull att man blir lite rädd =P Mars, people.

http://www.moviezine.se/filmsidor/dead_silence.shtml

(förstår nu vad alla menar med att hela skiten flyttar på sig. Damn it!)

Var med om lite läskigt när jag satt och läste referatet dessutom: helt plötsligt flyger Ebba upp och börjar skälla som en galning på något som inte finns där. Jag har olåst dörr och får genast upp en massa dumt i huvudet... fy fan vad jag är lättskrämd...  

Snö

Okej, jag erkänner. Jag är en av de få människor som älskar snö! När jag kom hem idag var morsan och Ebba ute, Ebba hade snö i hela ansiktet och hade verkligen askul! Så charmig, så charmig.

Humöret idag är inte det bästa, tänker på moster Greta (egentligen min farfars moster) som gick bort igår... den tanten var fullkomligt underbar. Kommer sakna henne och hennes historier... =/ 

Tack och lov för vänner och familj... utan sällskap igår hade jag inte varit ens hälften så normal. Tack.   

Drömmar

Kom på en sak och orkade inte skriva in det i inlägget under... hade ju visst drömmar efter filmerna. Det borde kanske ha varit en mardröm men jag blev inte särskilt rädd, mest förbannad.

Vet inte vad du hade hittat på Emelie men du var han i Pulse (han flimret som kom och snodde folks "själar") hahaha. Jag var helförbannad på dig för att du inte kunde låta mig vara, jag tror till och med att jag slog ner dig vid ett tillfälle. Sjukt skum dröm iaf. Dessutom hände det en massa mer som jag inte orkar ta upp =P 


Tillbaka från dom döda

Skräckfilmskväll igår tillsammans med Alle, Nea, Emelie och Fredrik, jag är givetvis lika lättskrämd som vanligt när det kommer till överraskningseffekter, mitt hjärta avskyr mig, hehe =P. Däremot var jag (jag!!) lugnast när det kom till en viss operationsscen, tack vare Sofie och hennes program i onsdags ;)
 
Inga mardrömmar i natt och var inte ens nervös när jag skulle somna (även om jag var tvungen att gå ut med hunden när jag kom hem, lite nervös då faktiskt =P). Men det var iaf en jättetrevlig kväll, precis som i fredags när det var bio och sedan hem till Alle.

Att jobba elva timmar igår var inte så farligt som jag trodde och det tog inte ens död på min helg =)

Nu ska jag städa upp lite innan jag sticker till jobbet. Ha det!


Bio

Anders var precis lika sadistisk som Sofie och jag gissade att han skulle vara. Sjukt gött alltså! Lika gött var det att jag upptäckte att jag hade bäst kondis i gruppen =P I alla fall för det vi gjorde idag. hehe. Nice.

Ikväll blir det bio, sjukt länge sedan jag var på bio nu. Ska bli trevligt att se the holiday tillsammans med Nea, Alle och Fredrik, dvs badmintonnördarna som Emelie kallar oss =) 

Ska bara äta lite, göra sig i ordning och sedan ska vi dra. Inte van vid att sluta vid fyra... hela dagen försvinner ju!

Adrienne

Måste bara trycka in ett litet inlägg innan jag rusar iväg till nästa träning:

Jag har totalt fasnat på låten som Sofie länkade till igår; Adrienne med The Calling. Emelie, den lilla gullepluttan, fixade hem den till mig idag och den går non-stop för tillfället. Helt sanslöst bra!

A hard work, work - på RIKTIGT

Gick upp vid kvart i tolv idag, grymt skönt alltså! Helt sanslöst! Är dock inte ledig hela dan utan har spenderat hela två (!) timmar i skolan... hemskt traumatiskt =P.

Något som verkligen är traumatiskt är samtalet jag fick från jobbet idag. Pengarna ska bli rätt trevliga men att jobba 11 (ELVA!!!) timmar på lördag är inte något jag längtar efter sådär =/ Eftersom jag börjar vid sju så betyder det definitivt ingen utgång för mig... tur att jag inte var överdrivet sugen alltså. Men jag måste träffa folk ändå så ni blir inte av med mig =P. 3 timmarsöndag däremot är lugnt som tusan. Skönt med 500 spänn för att springa runt lite i några timmar =P




 

Livet är rätt härligt

Nea och jag kom på igår på vägen till träningen att Finger-Marie är grymt underskattat så därför sitter jag nu med det och en kopp kaffe och försöker värma mina frusna händer. Som morfar brukar säga:

Så här skulle livet vara när det är som sämst! =)


Vatten någon!!!??

Har kommit hem från träningen bara för att upptäcka att vattnet är avstängt för tillfället! Nice... =/ Får ta mig en liten promenad med mamma och Ebba medan jag väntar på en dusch.

Annars ikväll händer väl inte så mycket... funderar lite lätt på att hyra film, vet inte om jag vill kika ensam. Njäe, vi får se vad det blir. 

Jaa just det! Var glada om ni har lyckats undvika alla skumma människor idag; typ ilskna lastbilschaufförer med fjortisbeteende och underliga män med ett behov av att vara nära. Ja, min himmel =P   

Balklänning

Lycklig idag för att jag har nu fixat min balklänning =) Första provningen redan vecka 5. Är redan spänd och ser fram emot det! Lite ovanligare design på min, ville inte ha axelbandslöst för det är inte riktigt jag... det blev något helt annat istället och ryggen är oxå rätt ovanlig. Vill ha balen nu!! =D

Ombyggnation

Sitter här och lyssnar till det allmäna dunket från nedervåningen. Japp, nu har dom satt igång med köket... efter två minuter så är jag redan på g att döö =P 

måste.bort.från.huset 

puss

Horoskop

Känner att det börjar bli en-gång-i-månaden-inlägg om horoskopen men än en gång så är det jobbigt rätt (iaf för dagens humör), den här gången i två olika tidningar (varför?!), Elle och Solo. Solo är mest klockren för en gångs skull. Elle höll inte riktigt måttet där =P hehe. Tänker inte citera ngt för det känns lite onödigt.  Måste tänka igenom det... haha. Sjuk människa jag är! =P När jag väl ha slutat knacka så fortsätter jag vara skrockfull med horoskop, nåja =P 

Snart ska man in till stan då ja och gå på lite möten. Inte alldeles roligt kanske men varmköket etter på (farmor-uttryck) ska bli trevligt =) 

Var på någon sorts fysiologisk undersökning idag oxå med grundtanken att jag skulle få en massa stötar för att kolla mina nerver i benen. Mycket man får vara med om =P Kom dessutom på att jag bara sjunger när jag är spänd... vill ni höra mig sjunga (varför ngn skulle vilja det =P)? Gör mig lite halvnervös =P 

Storm... eller orkan?

Givetvis är det blåsiga vädret dagens stora snackis på ICA, verkar som om hela Karlshamns kommun, förutom Asarum, har strömavbrott. Det märktes liksom på dagens handlingar... batterier, värmeljus och jag vet inte hur många ggr folk har frågat efter ficklampor =P

Granen mellan Konsum och ICA har blåst ner och jag höll på att flyga iväg innan idag... rätt mys faktiskt =) Ska det vara dåligt väder så ska det vara sånt här väder =) hehe 

Men så är jag ju oxå det vädret enligt blogthings.com =P

You Are Lightning
          
 

Beautiful yet dangerous
People will stop and watch you when you appear
Even though you're capable of random violence

You are best known for: your power

Your dominant state: performing

Schizofamilj

Nu går det verkligen utför med min familj och mitt hus, haha. Det enda golv vi har i matsalsdelen av köket nuförtiden är lite balkar och "stoppning" (har hjärnsläpp, vad heter det egentligen?! morr!), kaklet är borta från väggen och resten är nedmonterat ungefär.

Samtdigt kom hunden in, totalt nyvaken och med samma rufsiga och nyvakna min som en själv har lite då och då (hon ser ut som gatstrykare när hon är nyvaken). Totalt hjärndöd, vet ni varför? Jo, hon hade nämligen brutit sig in i bag-in-boxen och smuttat lite rödvin... så hon hade sovit "ruset av sig" under kockbänken. Tror dock hon inte fick i sig så mkt... men tanken. Ja, min himmel. Välkommen till Familjen Häggs Flippade Värld liksom =P Varning ufärdad för alla ovana människor =D    

Jobbar bara till sex upptäckte jag när jag kom hem dessutom. Nu är frågan vad man ska hitta på ikväll... blir det träning eller ska jag ringa ngn för film? hm. Svårt men bättre så =)  

VARNING

Måste bara skicka ut en varning: se för guds skull inte The Departed om ni verkligen har ngt bättre för er, eller längtar efter ett sömnpiller. Jag brukar säga antiklimax ganska ofta till filmer (Stay Alive =P) men det här var antiklimax! Nej fy.

Skulle bara säga det =P


My people

Det sägs att vänner är som en bh; nära hjärtat och bra som stöd.

Läste det i Elle idag och det stämmer ju väldigt bra =) Fast jag vet inte om Lizze och Emelie räknas in dit (se på kommentarer vid inlägget under för förklaring) =P Haha. Klart ni gör =D

Nej, nu ska jag iväg och träna. Puss puss på er folket!  

Promenad

Var ute på en promenad med Ebba det första jag gjorde imorse, pappa den sadisten släppte in henne så att hon kunde väcka mig. Jag blev ren i ansiktet iaf =P
 
Tack och lov inte alls samma skitväder som igårkväll när jag skulle köra hem från Alle. Vilket rusk! Och jag gillar ändå sådant väder... dock inte när man ska ta sig ut ur bilen =P och speciellt inte efter en skräckfilm... sadist nr 2 på Alle =P Haha. Fast den var inte så läskig tack och lov. Har sovit som ett barn, utan några mardrömmar =P

Idag sitter man hemma tills ikväll då antagligen... eller nej förresten, jag ska ju träna och dessutom handla. Just det... lite har man att göra då uppenbarligen =P Nice. Och sedan ikväll blir det girlsen? =) 

Money money money

Jaha, har fått ett litet försäkringsbrev idag... eller snarare jag fick ett bankgiro... inte mkt till brev. Ska nu få pengar för min domnade fot (som kommer förbli domnad). Alltid trevligt med lite tillskott... måste dock säga att jag vet folk som har fått 2,5 ggr så mkt för mindre besvärande saker. Menmen... ska inte klaga =P Hade dock föredragit att inte ha den här skiten i foten klarar mig utan pengarna egentligen =/ 

Det blir resa för pengarna, så mkt räcker dom till. Thailand hade inte suttit helt fel =P 

Att försöka sätta upp sig på ngn sorts bostadskö var ju ganska hopplöst eftersom vi hade lite frågor och dom bara hade öppet mån-tors. vad i hela friden liksom? Men det får bli på onsdag istället =)  

funderar även starkt på att sätta igång elementet för första gången den här vintern... vinden drar rätt genom fönsterrutorna känns det som. Brr. Fast det är mkt goare att sova när det är kallt även om mina fingrar är isbitar när jag sitter på datorn... dagens I-landproblem.

miss i nassen

sitter här och halvsover men pallar inte gå och lägga mig än. Det kommer... så småningom =P

Har sovmorgon imorn dessutom... slutar vid tolv oxå. Rätt lugnt.

Sitter och sätter ihop "mitt band" som jag skulle vilja ha det. Alle och jag har lite olika prioriteringar alltså =P Min basist fick vara med för att han var het och trummisen för att han verkade trevlig. Men det blev bra ändå. Det erkännandet fick jag. hahaha

Storm

Japp, jag är ett litet storm-freak. Både i klockor och i väder ;) Hur mysigt som helst att kunna gosa in sig men ngt varmt i handen när det blåser och regnar som värst. Jag var dock ute med Ebba i det här vädret. Inte lika mysigt kanske. Båda var ganska dyngsura =P

Blev ganska blöt av gårdagens promenad oxå, men det var det värt =) Väldigt trevlig promenad med badminton-gänget + emelie. Roligast var ändå Nea och hennes blindhet för vattenpölar. Fattar fortfarande inte... dom blänkte ju! =P

Snart ska jag iväg till träningen men jag tror att lite mat skulle sitta fint innan dess. Börjar snart bli dags att äta. Min mage anser det iaf ;D

abstinens

Sitter här med träningsabstinens igen. Varför är det aldrig träning när man verkligen vill det?! Även fast jag är lite småtäppt var jag sjukt sugen på att fysa. Lite simning hade gjort mig gott, dessutom hade det varit roligt =P

Får hitta på ngt annat sätt att röra mig. Springa i det här hällregnet är ingen rolig grej direkt... ngt kommer jag alltid på =)

Rolig shoppingrunda idag dock. Lite snygga underkläder och tre tröjor. Var nära att köpa bikini men ändrade mig. Känns lite tidigt... borde kanske kika runt lite först =P

Emelie-citat

emelie har varit på G idag med citaten. Först i skolan:

Sofie - Nu kan jag ju hem och sätta mig på hästen...
Jag - Till och med jag hade kunnat tänka mig att sätta mig på en häst för tillfället
Emelie - Vadå häst?! Du sätter dig på allt med kulor!
Jag - Men för helvete Emelie!

Och sedan när hon skulle skjutsa hem mig (väldigt stabilt där oxå =) måste jag säga). Hon sätter sig bakom ratten och utbrister sjungande:

- I've got the power!

Det gör en ju inte nervös ;) hahaha

Idag har jag...

...fått ännu en konstig bild fastspikad i hjärnan
...åkt ensam i bilen med Nea som chaufför
...letat efter pastan i morsan och farsans sovrum
...skrattat så att jag har gråtit
...haft en nära-döden-upplevelse av Bibeln (nej inte den bibeln =P)

Det är dagens 5 mer anmärkningsvärda saker =)

Normal

Så ja, skumma humöret är borta. Tror att det var en annalkande förkylning som orsakade gårdagens eftertänksamhet =P Vad det än var... över är det iaf. Nu är jag lika normal som vanligt.

Vaknade halv tolv idag, riktigt skönt alltså. Tisdagsmorgonar är underbara =P

Nu ska jag iväg och träna. Och bli inskjutsad av NEA! =D Riktigt trevligt =) (vilket egentligen var den stora nyheten)

Och jo just det, det finns inget som tur och ödet...  oavsett vad vissa säger ;) Trodde verkligen att jag hade övertygat dig =P haha

Grattis =D

141850-36



Jättemycket grattis till mina båda lögnaktiga kompisar, Emelie och Nea, som idag har tagit körkort! =D Sanslöst roligt. Skönt inte sant? =)

Är jätteglad för er skull =) Ni får ni skjutsa mig till träningarna nu då ;) Och vad var det inte jag sa i söndags senast? Jag visste det helt enkelt! =P 

Grattis än en gång =) 

Skumt humör

Kollat precis på Greys anatomy. Älskar verkligen det programmet. Idag passande inte mitt humör det redan rätt sorgliga programmet dock... blev lite skum (inte nedstämd men... eftertänksam?) av det hela. Var nog Sofies och Elins fel från början... dom fick mig att börja fundera igen. Och överanalysera. Och analysera lite till. Fy fan för det. Eftersom jag ändå är på det här humöret får ni en liten lista, inte så trevlig men va fan ;)

Mina värsta ovanor:

1. Att placera ut kaffekoppar lite överallt.
2. Att dagdrömma istället för att handla
3. Att överanalysera och fundera
4. Att ha svårt att rycka upp mig (tar oftast en timme eller så om det är illa =P)
5. Att lyssna på lite halvdeppig musik när jag är på sånt här humör

Ps. Det här var givetvis en gammal Emelie-utmaning som passade =P

Emelies utmaning

lista på 10 saker som sätter lite guldkant på den gråa vardagen:

• Vänner
• Skratta
• Disneyfilmer
• Musik
• Sova
• Ha ngt bättre att göra istället för att sova
• Ebbis
• Dagdrömma
• Gosa ner sig i täcken (med eller utan sällskap)
• Prata strunt

Eftersom Emelie bad så fint (?) så tänkte jag göra listan. Kunde ju inte kopiera Emelies rakt av därför blev det en del udda saker lite här och där.  

Shit det stämde!

You Are A Romantic Realist
 You tend to be grounded when it comes to romance.
Sure, you can fall hard... but only for someone you've gotten to know.
And once you're in love, you can be a total romantic goofball...
But you'd never admit it to your friends!


Gjorde ett litet test igårnatt innan jag la mig... faktiskt oväntat överensstämmande med verkligenheten. Hittad på blogthings.com givetvis =P

Första dagen efter lovet idag då, började vi åtta... med matte! Men det var faktiskt helt okej... tänk att behöva starta med staden och framtiden eller något, matten gick i alla fall bra. 

Har fastnat på Fredriks braiga låt: Make damn sure med Taking Back Sunday. Okej texten är inte det trevligaste jag har träffat på. Men bra är låten. Älsar orden: You are everything that I want, 'casue you are everything I'm not. Såna meningar som jag fastnar på i låtar... som sagt jag är ju lite smygromantisk. Hahaha.   

Efterlysning

Kom och tänka på vad farmor sa till Nea en gång när dom träffades: 

 Farmor: Du måste komma och hälsa på oss någon gång, Nea...

...du kan ju ta med Jenny också.
Jag:  Tack farmor den värmer.

Dessutom ska jag gå ut med en liten efterlysning (halvt om halvt på skämt visserligen): vi ska nämligen flytta på vår kockbänk (som väger ett ton ungefär) och kan behöva någon med armmuskler (mina duger tydligen inte, haha). Kan ju muta med att personen ifråga får träffa Ebba ;) hahahaha

Släkten

Sådär ja då var man hemma igen. Släkten var lika turbulent som vanligt =) Inte en tyst minut där. Spelade lite spel hemma hos farmor och farfar oxå, couronne den här gången. Kanske inte ett av mina bästa, hahaha.

Att träffa lilla Tuva var helt lovely. Hon var hur söt som helst! Har inte träffat Fia och Daniel på en evighet heller, jag blev lite mobbad men det gjorde inget. Haha.
 
När jag körde de 15 (19 till farmor och farfar) milen upp till släkten kom jag på att det var rätt skönt att köra ensam ändå, nu kunde jag ha min egen (braiga) musik som resten av min familj inte är överdrivet förtjust i. Det finns något bra med allt =D

Kom oxå på att det enda som finns på min mobil (som jag använde som musikspelare =P) är typen kärlekslåtar gone bad ungefär. Min romantiska sida slår igenom i texterna, inte i musiken. haha

Nej nu blev det ett lite längre inlägg här. Nu ska jag gå och packa grejer i köket (just det, månadens chock är att morsan och farsan måste flytta upp på hallen utanför mitt rum!!!! Vilket stör mina nattvanor en hel del. tolka nu inte det HELT fel!! Inte kul). Ombyggnad på gång =) 

Home alone

Sitter här ensam igen (Alle och Fredrik körde för en stund sedan bara) efter en mkt trevlig spelkväll med Nea, Emelie, Alle, Fredrik och Micke. Vi kom fram till att spel är sjukt underskattat =P Dagens träning är oxå avklarad efter en väldigt jobbig runda Twister mot Alle.

Fick tyvärr ta emot mina gäster i handduk eftersom vi inte kunde stänga när jag hade tänkt på ICA, men det gick det oxå =P hahaha.

Sen imorn ska jag köra upp ensam (snyft på det. Ingen som vill följa med och hälsa på min släkt bara så jag slipper köra ensam? =P) till Kalmar och se mitt lilla kusinbarn =) Womderfull

Godnatt och sov så gott. Hoppas att ni hade en lika trevlig afton som jag hade =)  

Frusen

Sitter här och fryser (kaffet är därnere, orkar man? japp orkade, det hjälpte inte.) eftersom jag har haft huvudet i en frysbox i sex timmar ungefär (och nej det var inget korkat vad). Mina händer är lite isiga... eller nåja frusna iaf.

Hade riktigt roligt igår, Hipp Hipp-maraton, tillsammans med Nea, Alle, Fredrik, Erik och Mikael. Hur kul som helst verkligen! Hipp Hipp var faktiskt över mina förväntningar... ngt annat ska jag inte säga (jag har gett mig på en massa saker senaste tiden). Var hemma rätt sent, hade väl gått även om jag skulle jobba vid åtta om det inte vore för att:

... min jävla sömn har flytt igen. Så nu låg jag och tänkte och vred mig. Mina tankar springer omkring som en skock rädda får; från det ena ämnet till det andra utan ngn större poäng. Dessutom kommer jag tillbaka till samma jävla ämne lite då och då (och där vill jag helst undvika att vara, iaf när jag behöver min sömn =P). Där, ett hopp, där igen. Boring.   

Idag blir det träning igen =) Mkt trevligt. Ska springa som en tok (som om jag inte alltid gör det... det är ju det enda jag kan på badmintonen) så att jag blir riktigt, riktigt trött och somnar direkt. Hm... wish me luck.

Samma jävla lista som alla andra har =P

Kände att jag var tvungen att följa strömmen (kan ju inte hjälpa att jag har jobbat och därför är lite seg ;P). Dessutom är listan riktigt rolig =)

1. Vem är mest lik dig? Hinder (haha oj då. Långhårig kille, moi?) 
2. Vem är mest lik din mamma? Alter Bridge (det här blir ju bättre och bättre =P)
3. Vem är mest lik din pappa? Alle (hahahaha. Emelie har vi samma farsa?)
4. Du vore ett perfekt par med...  Bullet for my Valentine
5. Du skulle lätt bli bästis med... Edguy
6. Ni skulle avsky varandra, du och...  Bowling for soup
7. Du drömmer om att träffa... Neverstore
8. Du har vilda sexfantasier om... Yellowcard
9. När du träffar dina vänner så brukar ni prata om...  My Chemical Romance
10. Vem har världens vackraste röst? Pink (eller inte)
11. Vems röst vill du ha? Lostprophets (ja tack. hehe)
12. Du tror att du är släkt med... Queen (cooolt =P)
13. Du skulle vilja ha följande artist/band som spelade på din nästa födelsedag... Franz Ferdinand
14. Du dansar bäst när du hör denna person/dessa personer... Freddie Mercury

Godnatt

Nu ska jag sova. Har sett klart på sista avsnittet av Heroes nu... okej jag vill verkligen veta hur det slutar men får väl hia mig. Typiskt. Vad ska nu ägna mig åt vid datorn? Brukar ju kolla på Heroes och samtidigt prata med folk. Nu får ni se till att roa mig ordentligt människor =P

Träningen gick väl sådär som vanligt men det var skönt att få röra på sig. Sedan imorn blir det full rulle. Först jobbet i fyra timmar (hoppas på kassa 1 alltså) och sedan Hipp Hipp-maraton. Ska bli kul (det senare iaf =P).

Puss puss och godnatt på er =)

Träning!

Ska snart iväg och träna lite badminton, min vapendragare Nea är dock lite förkyld så hon kan inte vara med så mycket. För mig med konstant träningsabstinens ska det bli gött dock. Får se hur många vi blir...
Undrar bara hur jag ska lyckas få undan mitt hår ordentligt (det är överallt som vanligt) eftersom jag precis knäckte mitt diadem. Ska jag ta huvudvärksdiademet eller skita i diadem? Hm, det är frågan... hehe.

Nu sticker jag. Puss Puss

Slappdag

Japp det blev en slappdag, annat kan man ju inte säga =P

Har typ suttit på datorn hela dagen, pratat med folk på msn, fått bilderna från nyårsafton och kollat på Heroes.

Kom precis hem från Nea där vi åt lite glass, fruktsallad, kollade på Hey Baberiba (ett avsteg från mina principer egentligen =P) och sedan på Cityakuten i brist på annat. Väldigt trevligt att sitta inne och höra fönstren skallra av vinden =) Jag är ju ett litet fan av stormar nämligen... freak ;)

Nu är jag i valet och kvalet mellan ett avsnitt Heroes till eller sömnen (inte många timmar inatt tack vare (hmmf) mina kära kusin som tyckte att klockan åtta var en underbar tid att vakna). Får se vad det blir =P

Puss på er.

update 23.23 (make a wish, inte sant flickor? ;P)

Det blev Heroes. Godnatt på er nu

Humor

Det är väl en himla tur att man har en släkt och familj med humor... även om min student kanske blir lite pinsam... enligt dom så kommer jag inte få ballonger och saker utan jag kommer istället få en toasits att ha runt halsen. Typisk Dahlström/Beijerstam-humor. Dagens låttext får därför bli:

Always look on the bright side of life

För vad fan ska man annars göra? ;)

Gott Nytt År?

Ja, Gott Nytt År allesammans.

Mitt nyår var jättetrevligt... tills det inte var så trevligt längre. Vi har kommit fram till att det vinet inte var någon höjdare. Tequila inte är bra ovanpå en massa vin. Men jag har tur att som har kusinen min och mina darlings =)

I alla fall: Jag är hemskt ledsen.

Har varit uppe sen klockan åtta, pigg och glad iaf och nu ligger Emma här och skriver i Bibeln. Slappdag idag så mycket säger jag bara. Ska nog inte ge mig ut i orkanbyarna iaf, brukar alltid gå på bio men Göta Kanal 2 låter inte särskilt lockande (jag och svensk film liksom) eller ta mig ner till Bromölla? Njäe. Får väl gå och hyra ngt eller ta ngt som finns hemma i värsta fall. Sällskap?