Rhodos here we come

Nu är det verkligen inte långt kvar... sen åker vi! Helt otroligt! Jag måste ha förträngt att vi ska åka på något sätt... jag har nämligen ingen resfeber överhuvudtaget. Helt otroligt! Har precis packat ner det sista i väskan. Ska försöka stänga den nu... får se hur det går. Ska dra till ICA också och handla matsäck... lite nybakat bröd och så =)

Spenderade kvällen hos Jimmie, såg på Happy Feet, Eurotrip och början av Not another teen movie. En väldigt trevlig kväll =) Skjutsade hem Teddie till Svängsta och jag måste nog säga att det hållet gick snabbare än det andra... det kändes så iaf.

Nej, nu håller resfebern på att ta över... stissigheten kommer ;D Och jag ska borsta tänderna medan jag väntar på att mobilen ska bli klar (lägger över den sista musiken... inte alls lite sent kanske).

Ha en väldigt bra vecka, för det ska jag fan ha tillsammans med Sofie, Emelie och Lizze =D

För många skor = dagens i-landsproblem

Det är nu officiellt.

Jag har alldeles för mycket kläder. Och skor. Skorna ska vi inte ens börja tala om. Fy fan. Hur ska man kunna välja? Måste ju ha med mina guldiga ballerina och mina gula ballerina, för att inte tala om de svarta. Och sedan mina flip-flop och mina vita esprit. Och då har jag inte börjat på de skor med klackar. Med klack måste jag ju ha mina silvriga, mina röda, mina vita och mina svarta. Hur många skor är jag uppe i?

Åt helsickes för många helt enkelt. Fan.

Är det möjligt att ta med sig tio par?! :S Fan, Soooofie!! Need you honey! ;D

Glad midsommar i efterskott =)

Orkade inte uppdatera igår. Spenderade största delen av dagen tillsammans med morsan, farsan, Tina & Lasse. Fruktansvärt kul. Gött med lite ordentlig mat (mätt så jag höll på att spy, speciellt efter min asfula tårta dessutom =P). Helt sanslöst att gamlingarna kan vara så på g. Blev en hel del dumt snack (till exempel lite Non Stop-påsar). Fan vad jag älskar min släkt =)

Sedan drog jag upp till Johannes och Sebastian uppe i skogen. Inte många där men de var på g ändå ;D haha. En hel massa Guitar Hero blev det (för alla andra utom mig), lite jordgubbstårta och en hel massa pussande (killarna emellan. Ibland undrar man ju ;D). Väldigt trevligt, tack så mkt =)

Jag skulle köra från skogen ner till Pukavik och hämta min icke-supande lillasyster vid halv två på natten. Hade lite problem med en björk-jävel som låg tvärs över vägen bara men sedan var allt lugnt. Ska dock påpeka att jag måste ha sett alldeles för många skräcktrailers för jag låste bilen medan Erik fick slita bort björken. Fick en hel massa dumt i huvudet (typ: planterad fälla, herregud han kommer döööö!!!). Skogen freakar ut mig. Så enkelt är det.

Nej, nu ska jag sätta igång med packningen. Jag är fruktansvärt chockad över mig själv... jag brukar börja packa en vecka före. Inte en dag! Men men. Hoppas jag inte glömmer ngt i hasten här =S Äsch då. =P

Jag och quiz älskar varandra djupt =)

You are part Harry. You're a loyal and courageous friend. You'd do anything to protect the people you love, especially if it'll get you a break from class for a little while.

You are part Hermione. You're a bookworm always in search of answers. When pressed, however, you can always be counted on to put away the books and help your friends.

Eftersom jag fullkomligt älskar sådana quiz så testade jag även vilken drink jag var. Kan meddela att jag är en liten anspråkslös Comsopolitan. Jag som älskar Cosmopolitan =) Trevligt.

Sedan har jag lyckats dra en liten muskel i bröstkogen, så mitt humör inför imorn är inte på topp. Hade tänkt att grilla men kroppen pallar inte riktigt så därför stannar jag hemma och litar på att mamma, pappa, Tina och Lasse underhåller mig med mat och sällskap =) Kanske tittar förbi men har (nästan) lovat Erik att kika förbi där oxå. Usch vad jag krånglar till en hemmadag =P

Men som Fredrik sa helt klockrent alldeles nyss:

Fräddie . Student 2007 säger:

det går nog över tills vi gifter oss och lagar rostbiff för första gången


My day =)

Överraskade mamma med fika efter jobbet idag (bild finns på Lisas blogg =P). Älskar att överraska, speciellt när folk blir glada =) Sju timmar i frukten idag ska jag verkligen inte klaga över, gillar att vara i frukten, du behöver inte tänka och oftast inte vara trevlig mot kunder heller (speciellt inte när du "gömmer" dig på lagret med ursäkten att det behövs delas vattenmeloner =D).

Sedan slocknade jag i några timmar innan jag körde in till stan för en trevlig promenad med Fredrik. Det är ju typ bara vi som är lediga (vilket jag nu helt plötsligt inte var, men i teorin är vi det ;D) så vi slog oss ihop =) Mycket trevligt med både promenad och prat.

Sedan blev det ungefär detsamma med Elin, men det beror mest på att jag råkade träffa på henne när hon var på väg hem från träningen. Kan ju meddela att promenaden blev inte så lång, snarare långdragen =) Men Ebba var nöjd ändå. Speciellt när vi sprang sista biten hem. Tror att hon gillar det faktiskt, oväntat. Men kul =)

Och snart kommer Erik. Han fick sluta lite tidigare för hans fars häst höll på att föla och utan den skjutsen så kommer han inte hem. Kollade lite på mitt schema, varför blir det alltid så att när jag jobbar morgon så jobbar han kväll och vice versa? =/

You take the breath right out of me

Skräckfilmsmaratonsug

Okej, jag erkänner: jag uppdaterar som en idiot idag/ikväll. Men skitsamma. Har precis kollat runt lite på filmer (som vanligt) och ett antal skräckfilmer (som vanligt).

All denna skräck har gjort mig väldigt, väldigt sugen på ett skräckfilmsmaraton (något Alle och jag diskuterade för inte så länge sen har jag för mig... kan ha fel dock =P). Har ett antal filmer som jag är "sugen" på (blodtörstig... hm, nej inte alls). Läste precis recensionerna av de båda Hostel-filmerna (ja, det har ju kommit en ny om någon var intresserad) och även Texas Chainsaw Massacre. Ska erkänna att jag och Erik började kika på den senaste men jag hade inte modet/motiveringen för att se klart den. Men nu är det jävlar dags. Min favorit på moviezine.se (och nej, jag har inte lärt mig lägga in länkar än. Jag är dålig, men jag är medveten om det iaf =P); Alexander Dunerfors skrev en himla "trevlig" recension om Texas, därför jag måste se den helt enkelt. Kosta vad det kosta vill. Dessutom har vi ju Dead Silence (var det inte den jag och Alle pratade om förresten)... mycket att stå i.

Nu är det dags för Fredrik att fläta lite till tycker jag allt ;D  

Och jag vill inte stiga upp klockan sex som ni vanliga knegare imorn ;P

21.57

Det sista jag vill säga innan jag går och lägger mig är en liten, liten sak bara: tipset om att Darkness skulle vara fruktad verkar stämma. Gud, jag har gåshud. Varför måste varje skräckfilmsregissör lägga in barn? Bara tanken skrämmer skiten ur mig. Av regissören Jaume Balagueró för den som ville veta. Och den verkar rätt given va? ;D




Ordspråk är väl ofta ganska talande?

Köpte GaJol på färjan ner mot Tyskland. Mums. Sådana där perfekta små tablettaskar som gör mig lite halvberoende =) Till min förvåning stod det på varje ask ett litet ordspråk. Fast det var på danska så förstod jag iaf ett av dom: (fri översättning)

Man kan komma till världens ände på en lögn - men aldrig komma tillbaka igen.

Gammalt ryskt ordspråk

Så sant, så sant.

Sommarschema

Lika slappig dag idag oxå. Jag älskar att vara ledig =) Blev visserligen väckt av chefen vid klockan nio imorse (ni kan inte föreställa er vilken fruktansvärd röst jag hade. Min morgonröst är, om möjligt, värre än min vanliga röst =P) och ska jobba på torsdag (sex timmar, haha in your face alla volvo/aak/mörrums bruk-jobbare) men jag fick oxå reda på att jag hade fått semester (förutom nästa vecka) vecka 30. Den veckan när både farsan och Erik har ledigt =) Timing! Hade inte ens bett om ledigt den veckan, ibland har man bara tur =)

Har fått ett par joggingskor av mamma idag oxå =) Så nu kan jag äntligen springa igen utan att få världens problem med fötterna, knäna och allt annat som kan smärta. Känns väldigt härligt =) Tänkte ta ut dom på provrunda imorn men faktumet att jag helt plötsligt ska jobba mellan sju och fjorton stoppade planerna på en morgonrunda. Får väl bli en eftermiddagsrunda istället =)

Fick äntligen schemat för sommaren av Patrik idag oxå. Blev väldigt mycket mer tider än vad jag någonsin har haft innan. Skyndade mig hem och räknade på hur mycket jag kommer tjäna ungefär. Tillräckligt kom jag fram till ;D Roligast var Eriks kommentar om att jag skulle vara "ledig" ungefär hela sommaren. Du är hemskt välkommen att kika på mitt schema så kanske du får omvärdera det lite ;D  

Lista... fast mest en massa skitsnack. Som vanligt

Väldigt länge sedan jag gjorde en lista nu känns det som. Behövde öva med mitt nya tangentbord dessutom, har köpt en sån där platt sak som inte låter. Mitt enda problem är att tangenterna sitter lite annorlunda jämfört med mitt gamla. Hur länge kommer det ta innan jag hittar delete-tangenten utan att tjuvkika? Inte alltför lång tid hoppas jag, typ den tangent jag använder mest (förutom bokstavstangenterna alltså. dålig är jag inte =P). Home och end är oxå flyttade. Sjukt irriterande. Få se hur det går. Men det är fruktansvärt härligt att skriva på iaf och väldigt tyst faktiskt, har drygat med att köpa nytt hur länge som helst, men nu var det dags. Speciellt eftersom jag fick 20 % rabatt ;D haha.
Nu tappade jag helt bort ämnet. Listan var det va? Fy, fan vad jag bubblar idag. Ja iaf är det Emelie som ursprunget även om jag snodde just den här från Lisa =P Det här var dagens mest meningslösa introduktion iaf. Men skitsamma =) 

Om någon sviker ditt förtroende; kan du förlåta sånt? Beror på situationen givetvis, men jag är oftast en förlåtande person... till en viss gräns iaf.
Tycker du om ord? Nej, verkligen inte. Därför jag har ett ord intatuerat på ankeln och tjatar om defenestrering och panikera ;D
Finns det någon du ogillar starkt? Nja. Jag ogillar aldrig folk starkt, stör jag mig på någon brukar ignorans vara bästa försvaret.
Är du bra på att be om hjälp eller är du en sån som hellre reder dig själv? Jag är väl löjligt stolt ibland men oftast har jag inga problem att be om hjälp, iaf när det gäller teknik. Då bara sätter jag upp minen: "hej, jag är liten och hjälplös... rädda mig!"
Vilket ämne gillade du sämst när du gick i skolan? Franska var bara kul för att jag, Sofie, Fredrik och Elin hade kul. Och så datorkunskapen vill man ju bara spy på (även om jag borde ha haft mvg i det).
Tycker du det var bra att den 6 juni blev röd dag? Nu blir det ju inga långhelger och ibland kan det bli röd dag på helgen. Inte kul =/ bättre innan.
Använder du bokmärke eller gör du hundöron? Varken eller. Det är hemskt att förstöra en bok genom hundöron och jag tappar bort bokmärken så jag går på känn och letar upp var jag var (eftersom jag aldrig kommer ihåg sidnumret heller =P)
Om du hittar en femma på gatan, plockar du upp den? Varför inte? Det är ingen förmögenhet någon har tappat precis =P
Tror du att vi är styrda av ödet eller har vi en fri vilja? Ödet hade varit lite kul... bara att försöka komma på vad just din mening är är intressant. Men fri vilja tror jag.
Hav eller sjö? Alltid havet, även om jag avskyr saltvatten. Får man välja pool?
Sötlakrits eller saltlakrits/salmiak? Saltlakrits alltid =)
Äpple eller Päron? Äpplen eller päron om de är riktigt hårda. Men äpplen är standard.
Har du fått riktig massage någon gång? Jajjemen. Överskattat.
Mc Donalds/Max/Burger King eller annat? Burger King. Alltid.
Är det ordning eller oreda i dina byrålådor?Ordning i byrålådorna, oreda överallt förutom där =)
Har du varit med på TV? Som Lucia i portugisisk tv som sändes över hela världen (japp, lite får man skryta. Jag slapp sjunga iaf. Behövde bara stå och se blond ut ;D).
Använder du morgonrock? Nästan alltid efter att jag har gått upp. Bästa sättet att inte få fläckar när deon torkar =P
Beskriv din humor: Ironisk, cynisk, slap-stick och lätt till skratt =)

Produktiv till noll.

Sicken härlig dag. Bara slappat hela långa dagen, inte gjort ngt produktivt överhuvudtaget känns det som. Precis det jag behövde =)

Sitter här nu och väntar på att Erik ska komma hit efter jobbet, så jag kan presentera honom för min nya Erik ;D Räknas det som otrohet att ha två stycken Erik? =P

Jag och Fredrik måste ha pratat på msn stora delar av dagen (känns det som, är väl egentligen "bara" hela kvällen). Varit väldigt djupa ibland. Alltid skönt att prata med min hobbypsykolog/Farbror Freddies fundersamma funderingar/Spoungefreddie Cheezypants. Blev många namn idag :D

Har oxå upptäckt att Adde är en stalker. Han är läskig, håller med Lisa om det ;D haha

Nej, nu ska jag nog spela betapet med Freddie hoppas jag. puss puss.

Shopping in Tyskland.

Shoppade faktiskt lite i Tyskland (oväntat va?). Underkläder från H&M eftersom kursen är bra och du tjänar alltså på det. Nice. Och en väldigt söt tröja från Mango. Halva priset är inte fy skam =) Sedan godis till morsan, Lisa, farsan och mig själv. Lite vodka till mig och (eftersom jag ändå var i Tyskland) en portugisisk öl till pappa =D haha. Humor ;D Pappa gick tydligen omkring imorse och var lycklig. Skulle köpt fler till honom, söt =)

Har man tålamod så helt plötsligt fixar sig saker och ting. Här har jag väntat på en sak i åratal och sedan fullkomligt exploderar det. Livet är underligt.

Och nästan allting visar sin sanna natur till slut. Både på ena eller andra hållet. Det ovannämnda känns dock inte som jag. Får se vad som händer. Vänjer jag mig, exploderar det lite till eller blir allt som normalt (med mig) igen? Vissa saker kan dock inte bli det. Det är jag säker på.

Tyskland

Back again. Var skönt att sova hemma. Även om det var i alldeles ny säng. Fy tusan vad skön den var. Måste presentera Erik för Erik ikväll ;) Jag kunde rulla runt precis som jag ville, sov exakt i mitten och måste ha legat halva natten och förundrats över hur mycket 30 cm egentligen är =P Sov iaf till klockan ett... sedan tyckte morsan att det var nog.

Tyskland var väldigt trevligt. Hade fruktansvärt kul, synd bara att magen skulle ställa till det som vanligt. Flippar snart på skiten, ska jag aldrig vänja mig? Whatever så krossade vi tyskarna i landskampen (eller ja, tjejerna gjorde det. Killarna var lite mer... jämna? ;D hahaha). Bussen hem var både segast och nästan roligast. Fy tusan vad jag, Alle och Madde var övertrötta där. Don't mess with us. Det skulle den där korkade människan ha fattat redan på nervägen, då kanske han inte hade behövt stå ut med vår högljudda hämnd ;D Att Alle nästan konkurrerade ut Linnea som Blondie gjorde hemvägen än roligare. Hahaha. Det var några verkliga låga ställen där =P

Har inte laddat in bilderna än (palla) men det kommer nog så småningom... hoppas jag ;D Finns ett antal höjdare där, typ lite skakbilder, några fyllebilder på Alle och när Fredrik gråter. Ska bli kul att titta igenom dom =)

Nej, nu ska jag träna tror jag. Är faktiskt lite sugen på det. Träningen i Tyskland måste ha inspirerat mig. Även Alles musik kanske. Nåja, någonting är det. Och det är jag tacksam för =)

Breaking Benjamin-Had enough
Breaking Benjamin-Breath
Hinder-How long
Hinder-Bliss (I don't wanna know)
The Prototypes-Kaleidoscope

Very nice mys-musik ;)

Fergie - Big girls don't cry (så sant hos mig så)



Jaha, då är det snart dags att åka. Hoppas att jag har allt med mig, annars så får jag hitta på något i farten. Var uppe löjligt tidigt och hittade därför den här låten (eftersom den gick på tv, hej &hå). Iaf så är refrängen bra, resten av låten lite tråkig men anledningen till att jag lägger upp den är: kolla noga på killen som är med i videon. Jag upptäckte att det var ju min favorit från Gilmore Girls och Heroes: Milo =) Snygging =D

Jävla tejp!

Jaha, då ska man till Tyskland imorn. Oväntat nog. Men eftersom jag inte skulle jobba och folk tjatade så kan jag lika gärna hänga med ;) Jag är, som vanligt, överpackningens mästarinna. Känner på mig att det kommer vara precis som vanligt även den här gången, men va tusan. Jag brukar ha användning för de flesta av kläderna iaf ;D

Var och hämtade betygen idag, tror det blir en sammanlagd poäng på 19,4 eftersom jag fick som väntat på de betyg jag inte visste. Någonstans däromkring var det iaf =) Sjukt nöjd. Grattis till pluttan dessutom som går ut högstadiet med full pott. Himla unge =D Lika stolt där =) Min lillasyster!! Iaf så råkade jag (givetvis) stöta på tejpen som hällde två drinkar över mig igår på Lorden. Jävla (censurerat)! Över farmors skor från 40-talet. Okej, att man häller en drink över klänningen på mig, men fan inte på skorna. Tack och lov för Sheppe. För jag var fly förbannad. Undvek tejpen iaf. Håll er undan från sådana människor.

Människor är galna. Det är nu bevisat en gång för alla. Palla.

1408



Okej, jag har fastnat igen på skräckisar... eller vilken var det jag bloggade om häromdan? Hm... fasen oxå. Iaf så råkade jag snubbla över den här. Bara det faktumet att min favorit John Cusack är med gör den nästan värd att se. Regissören är Micke Håfström och (trots alla recensioner) så gillade jag hans Derailad. Och trailern är bra. Riktigt bra. Sista scenen fick mig att hoppa rätt ordentligt. Och få hjärtat att galoppera. Precis som det ska vara.  

Studentpresent

image124


Här är min nya klocka =) Min fina, fina studentpresent! Fatta att jag har längtat efter den, den har legat hemma här sen morsan kom hem från London i april. Jobbigt.

Till min stora förvåning så fick jag även ett Storm-armband som moster hade importerat från London. fint. Jag höll allvarligt talat på att börja gråta så glad blev jag =D Hittade dock ingen bild på den, så får ta en egen istället =P

Dessutom fick jag två armband till, världens finaste skål från Kosta Boda från Pluttan, "ljuslyktor" från Kosta Boda, bestick och salladsbestick i samma serie, två fina ljuslyktor, örhängen av Erik och en himla massa blommorHahaha oj, jag glömde nämna den största presenten som jag fick från mamma och pappa. Fick ju en 1,20 säng som anländer på fredag i modellen Erik (inte alls passande =P). Tack så väldigt, väldigt mycket mamma och pappa, Lisa och Ebba =D

Tack allihopa för en helt underbar dag och mycket vackra presenter.


Just det: Jag har världens shoppingabstinens efter Stormsmycken... måste fortsätta på serien jag fick i armbandet. Så fruktat snyggt! =D

Studenten... SNART!

Pratade precis med min kusins sambo, han måste ha den grövsta kalmaritiskan någonsin. Efter en minut i telefon med Daniel och...

... jag pratar likadant. Helt hopplöst. Jaja.
 
Är hyperstissig... försökte lugna mig med kaffe. Vi får väl se hur det gick ;D

Imorn är studenten!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! =D =D =D

Gud vad jag längtar!

Good girl

Idag har jag varit ovanligt aktiv. Steg upp redan vid klockan halv nio (min plan att sova iaf tolv timmar gick inte så lysande) och har ägnat dagen åt att tvätta bilen, panta tomburkar (innan studenten ville mina föräldrar ha det gjort... hm. Smartisar), tagit prover, köpt till tysken, hjälpt till att handla. Jag har varit väldigt duktig med andra ord. 

Nu ska morsan och jag snart köra till Alvesta för att hämta upp gamlingarna (dvs f&f), så jag blir bara duktigare och duktigare ;)

Och så laddar jag inför morgondagen dessutom =) Längtar nu. Vill bara att klockan ska bli åtta =) (och på morgonen var det =P) 

I bruise easily



Anyone who can touch you
Can hurt you or heal you
Anyone who can reach you
Can love you or leave you

Älskar
den här låten. Väldigt, väldigt länge sedan jag lyssnade på den dock. Kom och tänka på den häromdan dock =) Helt underbar.

Fastnat på Gone so Young som jag fick Alle förresten. Jättefin =)

I am legend



Verkar rätt bra. Fast trailern var dålig. Referatet på moviezine var mkt bättre.

Så det så.

Two months

By the way: det måste jag skylta med oxå:
 
Idag firar jag och Erik två månader =D

Måste vara rekord för min del. Jag med min klaustrofobi. Tack Erik =)

image101

Cykelfest

Jaha, så var cykelfesten avklarad. Var verkligen inte på humör när jag kom hem från jobbet vid lite över tre. Fy fan, vad sur jag var. Men det blev bättre och vi i vårt lag (jag, Elin, Lizze, Erik, Emelie, Sofie, Cassa och Sofia) var absolut snyggast på plats ;D

Vi fick möta Bönderna, väldigt kul hade vi =D Måste nog hävda att vi vann till slut ;D Hävdar någon något annat så blir det till att klippa till folk i huvudet med träsvärden (vilket Jakob gjorde på mig, sen tyckte han att jag skulle hämnas. När jag inte ville det så klippte han till sig själv. Väldigt vackert. Ont gjorde det iaf =P).

Skulle egentligen ha följt med in till stan igen men min kropp är inte på g för det. Jag kommer inte palla studenten isf så jag skiter i det. Istället fick jag oväntat nog ett samtal från Jimmie (som för övrigt fyller år idag, vilket jag (till hans stora förvåning) hade koll på). Han är härmed den enda som har fått en solosång av mig, bara för att jag hade lovat honom att sjunga "ja må du leva". =P Trots att jag fick sjunga: Grattis Jimmie!!

Nej, nu ska jag nog kolla på Pirates (trean), äta Geisha och dricka te. De två sista är iaf definitiva =)  

Flottrace

Hade sanslöst kul igår. Vi var oväntat bra i vårt lag. Första tjejgruppen bort (3:a totalt) och tvåa i mål =D Hetsigt var det på flotten men kul hade vi. Det första jag gjorde var dock att drutta i så halva jag var blöt, sedan blev vi lite blöta till och därför beslutade Elin och jag oss för att bada. Så nu har jag premiärdoppat... chockerande tidigt och det var inte alls så kallt i vattnet =)

Sen på kvällen så var vi runt Snäckan och Näsviken och hade trevligt. Lite kul var när vi skulle spela kubb (SP och Te mot förlorarna NV och ES ;D) och min värld gungar på rätt bra och det första jag gör är att slå ner en kubb. Ganska snyggt ;D Kouzmine utnämnde mig till legend efter det. Och jag utnämnde honom när han slog ner en precis efter mig ;D haha.

Enda tråkiga är att min bakfylla är inte närvarande men fan vad ont i magen jag har efter paddlingen =( Trodde jag skulle imorse när jag vaknade. Men det börjar bättra sig iaf. Tack och lov.

Har haft det vanliga dagen-efter-samtalet med Elin oxå. Börjar bli lite av en tradition. En trevlig sådan =D haha 

Balbilder

Gjorde som Emelie och räknade alla mina bilder från baldagen. Efter att ha plockat bort några "onödiga" så har jag 1111 stycken!

Då har jag bilder från: mig, Lisa, Emelie, Fredrik, Alle och Lizze.

Dålig jag ÄR

Oj herregud. skjut mig. Vad i hela fridens namn har jag nu gett mig in på?!

Min ståndaktighet är beundransvärt...


... dålig.

För Elin lyckades just övertyga mig om att jag ska vara med på flottracet. Ja, min himmel =S

Tur att jag har chips och kaffe att hålla mig upp med =P

potatisgratäng ;D

Sådär ja, nu har morsan pratat med min morbror (eg. min mosters man men i vår familj så blir det morbror i talet. Och så var det utrett =P). Han ska ta med sig potatisgratäng ner från Kalmar. Typ åtta kilo, haha. Sjukt nöjd jag är. Vet ni varför? Jo, för att det är precis samma potatisgratäng som vi blev serverade på balen. Morbror Lasse är nämligen den som levererar all mat till Ågatan =P Så när jag sa att jag inte hade smakat den innan hade jag lite fel, har ju blivit serverad den hos dem innan =P

Har fastnat totalt på Papa Roach dessutom =) Världens bästa. Älskar varenda låt på Paramour sessions!

Nej, nu ska jag om mamma tvätta Ebba och försöka kamma ut hela hennes päls. Det blir svårt och till att kämpa. Jaja, får se hur det går.  

Ängel med gloria?



One thing is clear
I wear a halo
I wear a halo when you look at me
But standing from here, you wouldn't say so
You wouldn't say so, if you were me
And I, I just wanna love you
Oh oh I, I just wanna love you


Bethany Joy Lenz - Halo

Fastnade verkligen på den när Roxanne med flera sjöng den på avslutningskonserten. Sjukt bra (även om jag föredrar deras version). Överensstämmande med de flestas uppfattning om mig? Knappast =P haha. Folk brukar inte direkt sätta en gloria på mig... inte vad jag vet iaf ;D

Lisa har tagit bilden förresten. Jag var tveksam men (för en gångs skull ;D) hade syrran rätt.

Balbilder



Ja, då var allt över. Men roligt hade jag. Här är ett litet urval av mina bilder (det var väldigt svårt att välja)... det skulle inte förvåna mig om jag har kort på varenda människa som var där =)

Nej, nu ska jag socialisera med familjen. Måste även vårda de kontakterna =)


Paparazzi

Balen var helt underbar... sitter precis och försöker kopiera ner alla 434 (fyrahundatrettiofyra) bilder! =O Helt sanslöst många jag tog uppenbarligen! Himmel, trodde det var 350 ungefär... några fler än så. Mer detaljerat om balen kommer senare och även bilder kommer senare.

Ha det så bra så länge!

by the way måste jag ha Emelies, Lizzes och alla andras bilder =D

1 dag kvar... nej förresten: några timmar kvar! =O

... det är helt sanslöst lite. Så som man har kämpat för det här. Kämpat som ett djur många ggr (senaste veckan när jag satt ensam med skiten är ju ett exempel) och så äntligen är det dags. Är det för tidigt? Är vi redo?

Klart att vi är! Nu är ingenting i våra händer längre... så den som klagar på oss får en känga (eller stilett för den delen) i huvudet! Så för de som har lite missnöje... låt inte det förstöra min eller (framförallt) er bal!

Var och såg estettvåornas film tillsammans med Erik, Wennstig och Madestam. Oväntat bra (tji fick vissa skeptiker). Johans lillasyster Emma hade världens härligaste(?) ryska brytning tillsammans med Filip... sjukt kul. På vägen tillbaka gissade vi på att "da" var nya inneordet ;D

På tal om vägen tillbaka så passade vi på att köra nercabbat, eftersom Johan hade lånat en cabbe. De satte mig där bak och sa till mig att släppa ut mitt (nyblonderade) hår. Behöver jag tillägga att jag såg ut som ett förrymt troll? Knappast =P Men härlig känsla =)

Nej, nu ska jag sova. Måste vara utvilad inför imorn =) Längtar till tusen! Puss puss!

Lite bilder från igår



Blev en hel del bilder igår, närmare 300 stycken faktiskt. Jag kan vara lika mycket paparazzi som Emelie när jag vill ;D

Gårdagen var trevlig... dock var jag alldeles för trött (2 timmar natten innan... det gjorde mig ngt trött) och när alkoholen gick ur kroppen så upptäckte jag hur pass kass musiken var!! Himmel!

Nej, nu ska jag städa.

Sömnlös & uttråkad

Har inte sovit en blund än så länge, gäspar, men är inte trött. Huvudet går runt medan kroppen är död. Fullständigt död, utan räddning. 

Länge sedan jag hade en av mina sömnlösa nätter, över ett år sen. Så förbaskat tråkigt. När jag fattade att jag aldrig i hela mitt liv skulle kunna somna än på några timmar började jag läsa.

Jag har kommit fram till att med böcker så är jag lite snobb. Jag klarar inte av författare som skriver... som ett barn. Med ofullständiga meningar och utan någon direkt fyndighet. Så jävla tråkigt faktiskt. Läser Jonathan Stroud nu och sista delen i hans trilogi om Bartimaeus (försök att uttala det =P) Fyndig, slagfärdig och med det intressanta greppet med fotnoter (om personen ifråga vill lägga till ngt... helt underbart klockrena fotnoter oftast =D). Fick hem en helt ny bok med honom idag dessutom =) Fantasy är ändå bäst när det kommer till kritan. Utan fantasy hade jag inte kunnat ord som: defenestrera =P

Men det är ändå tråkigt. Jag älskar att sova!!! Snyft.

Nedräkning

image85


Morsan och jag roade oss med att ta bilder i både min student- och balklänning. Blev en del bra faktiskt =) Och det är inte ofta jag kan säga så om mig själv. Eftersom jag bestämde så blev det en del flippiga på studsmattan och lite sånt ;D haha

Sedan har jag suttit med balarbete resten av kvällen (med paus för ES04-konsert)... är klar nu nästan precis. Fy tusan vad drygt. Morsan och farsan fick rycka in och hjälpa till eftersom vissa av sakerna inte gick att göra ensam. Så nu är det nästan 8 timmar två dagar i rad. Jag har härmed ledigt från allt som heter bal (förutom att gå på skiten då =P)

Och nu ska jag sova. Får se hur mycket jag orkar med imorn... funderar allvarligt på att skita i Lorden... så förbenat trött. Och bättre lär det inte bli.

Godnatt!