Mkt mat blir det

Jag har faktiskt hunnit med allt jag ska. Fantástico.

Dock har jag överfyllt skafferi, kylskåp och frys. Frysen är värst. Kristian (min granne) fick bli min räddning så han har både paj och pannbiffar i sin låda ;) haha. Måste dock lösa det här problemet... snart =P

Ska nog ta en kopp te innan jag cyklar bort till stationen =)
Bajbaj.

Sällskap =D

Några timmar såhär innan Fredrik dyker upp, ska bli så kul =)

Dock har jag en del att göra... som jag inte är såå sugen på att ta tag i. Typ städning och handling... Drygade som tusan med frukosten (var ju tvungen att titta på ett GA-avsnitt)... men har fortfarande tid på mig. Dock lär jag väl inte plugga så mkt.

Men det är ju ingen ovanlighet =P


Bubbelplast

Kan det här klassas som lycka? Att hitta bubbelplast att klämma på?

Japp, en sån här dag ;)

Hej duracell

Jag går på någon sorts hyperstissighet för tillfället. Sjukt irriterande. Blir ju inget produktivt av stissigheten heller, jag ägnar mig inte åt att städa rummet, snygga till i garderoben eller göra något annat vettigt. Vad i hela friden är mitt problem här?!

Undrar om jag ska satsa på en städning... har blivit lovad en knack på dörren senare. Men lite lär jag hinna. Tyvärr.

Okej, hög musik på. Och så får det gå som det vanligtvis går (snabbt men omsorgsfullt?)...

Prom night



Hihi. Teenslasher... det brukar vara rätt kul, inte sant ;) Och trailern är bouncy nog för mig.

Prommenix

Nu tänkte jag springa en runda på stan okej, stryk det. Snart ska jag gå en promenad på Galgberget med Josefin. Skulle precis gå en runda på stan när det knackade på dörren här. Eftersom jag ändå inte hade något ordentligt ärende (förutom lite cravings för semlor) så blidde det till att byta om till ngt mer promenadmässigt =P

Vem kan motstå ett erbjudande om att titta på solnedgången över Halmstad? ;D haha. 

Har på mig ett av helgens () inköp (ett linne)... väldigt förtjust i det måste jag säga. Very cute. Förutom det faktum att det är tajtare än mitt skinn och genomskinligt. Men det är överkomligt ;) Inte sant? =P  

Nu ska jag ner och hämta det sista av min tvätt. Lika bra att få det gjort... för känner jag mig själv så glömmer jag det annars.

fever... no more.

Febern är borta! Jag slapp en ordentlig förkylning och min nacke går att vrida på igen. Härligt.

Fysiken är inte lika härlig dock... den går... inte alls för tillfället. Måste fixa ett ordentligt sätt att hitta alla formler. För det här fungerar bara inte.

Skulle gå till Netto och handla men kom på ett litet problem; är det något jag faktiskt behöver handla? Efter en massa tänkande kom jag på att så var nog inte fallet.

Ingen träning idag =/ Mamma förbjöd mig (hon tänkte gps-chippa mig bara för att hålla koll så att jag verkligen inte tränade ;P) och jag vet själv att det inte är det smartaste jag kan göra. Men jag är sugen. Får försöka hålla suget borta =(

Vilken vändning på min dag!

Upptäckte att Resident Evil: Extinction kanske inte var det bästa alternativet för min nacke. Jag rycker och hoppar ju till såna filmer!

Så jag tänkte lugna ner mig själv med något lite mindre... (blodigt, lättsmält?)... bara mindre helt enkelt. Dirty Dancing 2 får duga ;)

Och på tal om lättsmält... jag har cravings! Bara för att jag vet att jag har feber. Det är en ursäkt att äta (konstant).

Jaja, bye bye.

Mitt val av stad börjar likna idioti

Stormvarning på Västkusten igen... cykla hem var verkligen dagens utmaning. Och tydligen har vi en 70 meters mast som håller på att blåsa ner. Stabilt

Har ägnat mig åt alldeles för mycket GA och alldeles för lite plugg idag. Har dock lite problem att koncentrera mig, min nacke har börjat flippa ordentligt. Och det blir ju bara värre. Morr

Ja, lite fysik ska jag nog hinna med. Skulle egentligen till Kåren idag men tror jag går och lägger mig efter förfesten. Inte sugen. Och nacken håller med. Ska satsa på lördag istället ;)  

Jag lär inte behöva räkna får för att somna

Nu har jag kommit upp från källaren... inte alls lite senare än vad jag hade tänkt =P

Men vi stod därnere och spelade air hockey, lite pingis och planerade lördag. Det här kommer bli kul =)

Dock ska jag sova nu. För jag håller på att bryta ihop av trötthet =P
Nattinatti!

26 februari brukar vara lika med paradiset...

Någon som har lagt märke till att det har varit tyst från min sida om bokrean? Jag är nästan fascinerad över mig själv...

...men anledningen till ingen shopping kan ju vara att jag har missat totalt vad det är för datum ;) Strövade runt på Maxi och snubblade på bokrean där. Och inte fick jag något shoppingsug (fast det kan ju bero på att de hade fruktansvärt dåliga titlar...). Ska jag lyckas avhålla mig från att shoppa min största last? Eller kommer jag falla ner i bokträsket...? Min bokhylla är redan full (överfull) alltså... men men. Vi får se ;)

Ska ju in till stan i helgen (misstänker jag)... ja, den som lever får se.

beware of the betch

Mitt huvud har en jobbig förmåga att börja snurra...  i somras (?) jag fick pausa varannan meter för att huvudet snurrade som besatt. Inte kul och jag vill inte gärna drabbas av det igen.

Att ge sig ut i regnet idag krävdes en jäkla massa styrka men jag är glad att jag gjorde det, fick nämligen reda på att varje inlämningsuppgift jag har gjort i fysiken gav mig 2 poängtentan. Det blir sammanlagt 12 poäng...

på en tenta där godkänt är 30. Det känns mycket, mycket bättre nu ;)

Har för första gången i mitt liv ätit macaroni&cheese dessutom (jag hittade på lite... hade riven ost sen Lisas och min taco kvar). Inte någon höjdare sådär men jag snodde lite ketchup från en korridorskompis och då blev det ätbart iaf =P

Nu ska jag nog sova lite. Det känns som om mitt humör är dåligt. Och jag är sugen på att bitcha mig lite. Ingen som vill reta mig? ;P

en alldeles vanlig tisdag

Bloody rain... ser en massa gymnasieelever (de små pluttarna ;D) gå förbi här utanför fönstret (har en gymnasieskola precis runt hörnet) och det ser verkligen inte behagligt ut.

Och ändå ska man ge sig ut i vädret för en fysikrepetition. Lovely. Jag har faktiskt pluggat idag kan jag meddela. Det är storartat om jag får säga det själv. Riktigt storartat. Gick igenom 2 kap i fysiken med uppgifter. Lätt. Ska göra lite anteckningar i min Tefyma (importerad direkt från föräldrahemmet, vilket gör den... gammal) men annars funkar det fint =)

Nu funderar jag dock allvarligt på varm choklad (köpte ju trots allt kakao igår)... det är lika kallt att gå i shorts och linne som att gå i ruskvädret. Jag behöver lite värmning.
Toodles!

Pingismästare

Trodde jag skulle bli sittande vid datorn eller möjligtvis plugget ikväll men icke sa nicke...

efter maten följde jag istället ner och spelade pingis. Först lite rundpingis (jag sög ordentligt) och sedan bara slog jag och Jokkmokk lite till varandra. Eftersom Västersol är... Västersol så började vi tennisstöna. Vilket resulterade i (förutom några asfula filmer på mobilen) kommentarer som:

Jokkmokk: "Var den inne?!"
Jag: "Varför tror du jag stönar?!"

Hoppas inte det finns på film dock ;)

Och så imorn blir det air hockey. Allt för att öva inför helgen ;D haha

Wej!

Jag gjorde det ;)

Sprang dock inte ända bort till hallen utan kortade ner det till 6,2 km (i runda slängar).

Jag har till och med slutat darra nu... det är helt fantastiskt ;) Och nu ska jag stretcha innan jag duschar och innan jag gör klart min mat.
See ya'!

Pep-talk

Nu ska jag fan ge mig ut och springa... folk har tillåtelse att mobbas om det visar sig senare att jag aldrig gjorde det. Men nu ska jag byta om iaf. (bara den tanken känns jobbig). Varför springer folk egentligen?

Jag kommer nog aldrig se det roliga. Ska iaf springa fram och tillbaka till Söndrum. Världens jobbigaste sträcka (Lisa kan intyga) men jag orkar inte hitta på ngt annat =P

Nu pyser jag... seriöst. Annars kommer jag aldrig få middag ikväll haha.

Allt för att slippa tänka... och plugga

Har bytt visningsbild... the smokey one fick byta plats för en platt en. Hade ett photoshoot igår innan det blev lockigt igen. Får passa på liksom. Rätt nöjd =)

Dagen har spenderats med att springa efter en liten innebandyboll viftandes med en klubba. Okej, att jag är van att springa med saker i händerna... men det funkar inte riktigt som jag vill ;) Men mitt ben godkände att jag kutade iaf för första gången på 2,5 veckor. Hur härligt som helst!

Eftersom mitt huvud inte är var det ska vara har jag försökt sysselsätta händerna... jag har bakat chokladbollar (för att vara politiskt korrekt). För första gången sedan jag gick på lågstadiet eller ngt känns det som.

En springtur innan jag ställer mig och gör ett pannbiffarett halvt kilo köttfärs kanske är en bra idé oxå?

fyllesvin eller partypingla?

Nu ska jag sova... för att vara trött så är jag väldigt otrött... bådar illa inför imorn =P

Hade en rolig "planeringskväll" inför kommande fester i korridorerna. Mycket roliga idéer. Dock kom de fram till:

"ska vi hålla på såhär kommer vi vara alkoholister innan vi är 30!"

Min prognos är betydligt mer oroande:

"Vadå? Jag kommer ju vara alkoholist innan jag har fyllt 20!!"

Och med de orden säger jag godnatt =)

tyngd = bra badminton? Njaaa...

Ska äta tysk mat här snart tillsammans med diverse människor från lite olika delar av Västersol.

Och det här innan vi ska iväg på bakis-badminton. Mitt attribut ikväll är tyngd... synd bara att badminton inte är en kontaktsport.

Och så kan jag meddela att det ryktas lite lätt om Västesolfest nästa lördag (ivrigt påhejat av mig)... inget definitivt men ju snabbare det sprids så. Det är som uppdukat på ett silverfat till dig Fredrik. Se mig som katalysator. ;D

Bilder är ett måste för att förstå vidden av mina mardrömmar

Godmorgon... har visserligen varit vaken sen 10 eller ngt. Trots en väldigt sen kväll fylld av diverse bilder som bara kan ge mig mardrömmar i framtiden. Måste säga att det var ovanligt många naturliga "tjejer" med väldigt håriga ben haha. Och falsetterna var... intressanta?

Medan "killarna" å andra sidan var vääldigt testosteron-fyllda (för att inte tala om annat som var fyllt) och basrösterna var lika intressanta de.

Jag har kommit på att jag som kille var ingen bra idé egentligen... träffade jag på en "tjej" så plockade jag automatiskt deras falsetter och började prata så oxå. Min trovärdighet låg på noll haha. Men jag fick bli väldigt metro helt enkelt. Med snudd på bög =D Där hade jag min nisch. Ska lägga ut lite bilder senare =)

Nu ska vi nog gå och handla lite tugga-grejer till Lisa på tåget. Jag kommer bli ensam =/ Tur att jag har Fredrik som kommer snart =)

Singstar

Har precis sjungit singstar för första gången i mitt liv. Och jag är nykter!!

Behöver jag nämna att jag kallsvettades när jag lämnade ifrån mig micken?! Knappast.


Fick trots allt "hopeful" och det är ju inte sääämst? =P

partydude

Jag har, för tillfället, på mig en herrskjorta i storlek 40. I vanliga fall hade jag haft den som klänning men nu har jag istället ett par kostymbyxor till, en slips runt nacken och inga försök att göra den lite mer feminim. Och hey, jag har axlar som en man =D haha.

Jag har faktiskt tänkt steka hela kvällen... har ju trots allt håret plattat och i en backslick ;D hihi.

Får se när killarna dyker upp... de har en hel säng med rosa kläder att välja mellan inne hos Josefin. Det här kommer bli kul. hehe.


Godmorgon!

Sitter och väntar på att gå ut på stan igen... måste handla födelsedagspresent till pappsen =) Josefin ska med oxå så det är henne vi väntar på för tillfället.

Får se om jag kanske, kanske hittar ngt till mig... är något osäker men ska testa igen. Priset är ju inte att klaga på precis... inte där det faller.

Jag ska tydligen byta kön ikväll oxå (får se hur seriös jag blir)... ska låna Gustavs kostym (hey, power). Eller iaf kavajen... ska bli väldigt intressant att se folkets utklädningar ikväll. haha. Och de som inte kommer utklädda knuffar vi in i Josefins garderob. Så är det utklädda när de kommer ut därifrån :D haha.

Min och syrrans fredag

Precis kommit hem från Mårtenssons... jag och Lisa har ätit buffé tillsammans med några från korridoren. Väldigt trevligt och definitivt värt 20 kr per person.

Körde trippelboll i hallen; basket, fotboll och innebandy. Tyvärr lyckades Lisa stuka fingret (vad är det för fel på min familj, vet inte hur många gånger jag har ställt den frågan)... men hon kunde tacklas ändå ;D

Och tidigare köpte hon allt som inte var fastspikat. Hon har tagit över shoppingkronan från storasyster ;D

Men nu ska vi käka lite godis och titta på film. Mys =)

Systerskap

Alltid intressant att träna för Jenna, dagens lekar var roande haha. Och det enda som gick bra egentligen var sista mixeden... som vanligt =P

Efter att Lisa kommer ut från duschen ska vi på härligt "borta-från-föräldrarna"-manér och sätta oss med ett halv paket glass var och kolla på Sweeney Todd =)

Myspys á systrarna Hägg.

Shame on you

Lisa varit här i några timmar nu... och det börjar fresta på mig ;) haha. Nej, men det är skönt att ha henne här även om hon pratar non-stop, är "kramgo" och allmänt lillasyster-aktig. Men vem kan klandra henne ;D

Och snart ska vi träna... jag ska cykla och så får den där springa bredvid :D

Puss puss!








Generation

Håller på att städa för tillfället; damma, plocka i ordning och dammsuga. De tre vanliga grejerna liksom. Har fönstret öppet för vädring (vilket gör det ännu kallare än vad det redan är men det är väl härligt I guess) och allt det här görs för att

lillasyrrankommer  med tåget idag =) såå härligt att umgås med en lite normal (?) person. Haha.

Får se vad vi ska hitta på de här dagarna (prata mkt är en idiotsäker gissning)... shoppas ska det imorn iaf. Jag ska presentera Petite för shoppingmeckat Halmstad (*host*). Och på lördag är det studentboende-fest i Lyxköket... Könsbytarfest visserligen men jag tror jag hoppar det. Inte festen men själva könsbytet. ;D

Nej, nu ska dammsugaren fram. See ya!


Date line (I am gone)

Hade en nära-gråten-upplevelse här... himmel. GA kan konsten att göra mig eftertänksam (jag vägrar använda ordet nedstämd. Jag blir inte nedstämd). Iaf är avsnitt 16 och 17 från säsong 2 något av det bästa som har gjorts (om man har följt serien vill säga).

Nu funderar jag på en jäkligt lång och härlig dusch för mitt huvud dunkar som besatt. Enda problemet är att mina långa duschar tenderar att bli ganska kalla... jag undrar om mitt varmvatten tar slut efter 30 sekunder eller så... är det möjligt?

Whatever... my head needs a break. En inpackning av huvudet duger utmärkt som break.

(och rubriken är låten jag lyssnar på för tillfället. Inget med själva texten att göra... min fantasi på rubriker suger. Därav senaste lyssnade låt ;D)

Korsord

Räknas det som fusk om man slår upp orden i ett korsord i en synonymordbok?

Just wondering ;)

Horoskop är alltid lika roligt

Fick Solo idag (och Elle igår... finns det ingen utspridning över månaden egentligen?). Passade på att läsa ut den innan systeryster kommer och snor den (jag hade tänkt sno hennes Cosmo så det jämnar ut sig ;D). Iaf fick första delen i mitt horoskop mig att garva (högt):

"Sex&kärlek: Du känner dig romantisk och lite känslig. Din förnuftiga Jungfru-sida gillar inte det..."

Den romantiska delen är inte så överensstämmande men resten, HAHA. Sprang runt tårögd efter ett GA-avsnitt så visst är jag nog lite känslig.

Tyvärr var inte Elles lika roligt... hade velat ha lite mer klockrent att garva åt ;) Elles horoskop har ändå rykte om att känna mig... speciellt förrförra hösten. Jag var höstens mobbningsoffer. ;D

Tyst som en liten mus

När jag kände mig som mest "bloggig" igår så ville inte bloggen fungera... därav tystnaden =P

Gick till träningen igår... det var riktigt härligt. Väl där upptäckte jag att träna inte var lika härligt men mina slag fungerade! Helt otroligt, måste vara något undantag. När jag inte kan springa så fungerar slagen, vad är det för liv va?

Men nu är iaf cykeln hämtad! Hallelujah! Mannen som hade fixat min cykel tyckte det var jättehemskt att jag hade fått vänta; inte nog med att han hade fixat punkan, hade hade fixat handbromsen och gav mig 20 % rabatt. Jag vet var jag ska lämna in cykeln nästa gång oxå =) Gulligt.

Nu ska jag ner och slänga sängkläder i tvätten iaf =P

Series.

Försökte sova i 45 min här... men jag gav upp det och sprang bort till Jocke och fick låna Greys Anatomy (säsong 2, ettan är avklarad =P) istället. Det brukar ju inte få mig att somna men det är ju alltid något att göra. Min motorik fungerar inte så att lägga mig i sängen och titta på GA är det mest avancerade jag göra för tillfället.

Har förresten ett märke på vaden... ett snyggt märke efter ett skottfotbollen idag. Det syns fortfarande... säger det lite om hur hårt det skottet var?! =P Min vad är rutad =D haha. Gjorde inte ont iaf...

Upptäckte att PB fanns här oxå... hehe. Jag kommer inte se solsken på någon vecka =P

Nerves

Jag måste ha varit riktigt ondskefull... för när jag vandrar bort till stället som fixar min cykel har de stängt måndag och tisdag, tillbaka på onsdag. Så jag får glatt (?) knalla vidare... kommer 3 min försent dessutom (hade varit i tid om jag hade tittat på dörren från början =P). Men men. Sådant är livet med (utan) min cykel.

Det vara kul att spela boll dock (även om mitt skadade högerben stoppade mig från att rusha, passa eller bidra på ett bra sätt till spelet överhuvudtaget ;D). Först fotboll i en timme (jag gjorde mååål :D) och sedan handboll av alla saker. Men jag hade kul på linjen (jag mot ngt tyngre killar... men jag lyckades chocka).

Annars har jag pluggat lite, klämt in lite serier i mitt liv och ska plugga lite till. Tenta-nerver som börjar slå till? Maybe =S

Football fairy storie

Mina ben är redan helt omöjliga att böja utan jag stönar lite lätt av smärta. Jag vill inte veta vilken träningsvärk jag kommer ha imorn.

Tack och lov har jag redan en plan för hur jag ska bota den stundande träningsvärken; jag ska träna imorn. Springa runt som en annan fjönt efter en fotboll hade jag tänkt faktiskt. Får se om det blir något av det =P Josefin som skulle plocka med mig till IVP-arnas bolltid. För jag kan "trots allt tacklas"... det är mitt sätt att uppväga dålig bollkontroll ;D

Nu ska jag dock lägga mig och sova... lär behöva mkt tid för att komma ur sängen imorn ;)

Run

Enligt folk ska det vara 2 km till Söndrum...

2 kilometer my ass!!!

Min stegräknare ändrar det till ungefär 3,5-3,9 km... enkel väg. Men det gick ändå. Jag sprang hela tiden (kanske inte i världens bästa fart efter att vi hade tränat i drygt 1 timme och en kvart men ändå). Såå nöjd med mig själv =P  

Nu ska jag ut i Köket och äta kvällsmat med Josefin =P Toodles.

Run rabbit run

Idag kommer några få utvalda (väldigt lyckligt lottade) människor få se mig springa. Mig. Det är helt otroligt.

Min enda anledning till springturen är att jag inte har tid att promenera till Söndrum och cykeln är som sagt inlåst på lagningsstället =P

Måste bara se om ngn kan ta mitt rack och skor... annars får det nog bli en promenad. För jag då inte springa med det på ryggen.

Fast bäst hade det varit om någon hade kört ;D

Pain

"Why do I keep hitting myself with a hammer?"
"Because it feels
so good when I stop."


Heja Greys Anatomy. Det citatet skulle kunna förklara en hel del av mitt liv ;)


Strawberry kisses

Jag har börjat älska Netto. Var annars kan man hitta 500 gr jordgubbar för 9.90? =D

Så det ska jag mumsa på efter bakisbadmintonen =) Can't wait. Kanske gör en hel fruktsallad dessutom; lägger i lite banan, äpple och russin oxå.

Nu ska jag dricka kaffe och kolla på Greys iaf. Happy =)

Puss puss!

Slow

Jag har en slö morgon... mina planer på sovmorgon gick inte så bra. Jag vaknade tidigare än vad jag gjorde igår. Men men, shit happens. Har lagt tid på att kolla på två avsnitt av Greys Anatomy istället. Naajs =)

Såg Juno igår... var faktiskt riktigt rolig ibland. Väldigt sarkastisk film... misstänker att det är därför jag gillade den =P Även om jag skämdes lite för henne ibland... hatar att skämmas så. Klarar inte av "pinsamma" filmer... jag är lite av pappas dotter ändå.

Nu ska jag nog dra mig bort till Netto, måste handla mjölk bland annat. Kanske dock ska sätta på mig annat än shorts? Hihi.

Dinner and a movie

Kom på att det kanske är en bra idé att ha en biljett tillbaka hit efter påskvistelsen i Asarum... lika bra att köpa den medan det är billigt =P Har nästan blivit duktig på det här med internet-betalning. Är lika nervös varje gång dock. Men man lär sig ;)

Skulle ha hämtat ut min cykel idag hade jag tänkt så spatserade bort dit... bara för att bli stående där med lång näsa... de hade inte öppet på lördagarna. Jaja, på måndag innan skolan då. (det här är straffet för att jag glömde hämta ut den igår =P)

Och jag har fortfarande inte varit ute i köket och kikat i min frys. Det enda jag vet med säkerhet att jag ska äta är cocktailtomater (köpte två förp. för billigtNetto nämligen ;D). Älskar cocktails (hehe).

Well, well. Kycklingfilé kanske? Med sallad...? Cockies (oj). Och till... pasta? Det är dagens dilemma. haha.

I'm lonely (but I ain't that lonely yet)

Okej, jag har gjort lite matte iaf. Gick smidigt som vanligt =P

Glömde säga att jag har varit på shopping-runda innan idag. Har inhandlat två par örhängen för det sammanlagda priset av 20 (!) kr... billigt och bra. Heja Ur&Penns rea =P

Sitter här med världens sämsta fantasi när det kommer till mat. Vad är jag sugen på? Vad i hela friden orkar jag laga överhuvudtaget?! Hjälp sökes! Någon som vill bli gratis kock åt mig? Se det som välgörenhet ;) Lovely det hade varit.

Sitter i shorts här... det är en ren protest eftersom jag såg några snöflingor. Jag tänker inte låta vintern vinna =P

Fast det börjar bli kallt... lite väl kallt. Någon som vill bädda ner sig jämte mig ikväll? Hatar vara själv, tur att lillsyrran kommer nästa helg =) Och kanske lite fler veckan efter? *Förhoppningsfull* Jaja. Ska ut och kika i min frys nu...

puss puss
!  

Saturday as usual

En dag som den här hade det kanske varit en bra idé att plugga... eftersom jag har varit fruktansvärt lat med det hela veckan men...

...jag tror att jag tar en lång, härlig dusch istället. Mitt huvud är slött. En liten stund i Porrduschen borde kunna pigga upp mig =)

Puss puss.

Åh, just det. End. Simple Plan. Love it.

Magen är bitchen. Inte jag!

Jag mår... appiss. Rent ut sagt. Något idag har tagit kål på mig och har fått Magen att göra uppror... big time. Var ute och åt med Lizze men istället för att dra vidare till Hanna fick jag sticka hem och försöka vila bort den här skiten =/ Bittert som faan.

Börjar bli sur på att aldrig bli frisk. Måste dessutom ta kontakt med ngn läkare (plocka en i högen liksom) så jag kan få lite smärtstillande... mitt recept har tagit slut =/

Vilken bergochdalbane-dag.

Hoppas resten av befolkningen har en något bättre kväll.

Jag har sprungit som en tok med skadat ben

Hallen var riktigt rolig =) Spelade innebandy och basket (konstaterande: jag är inte pricksäker!) så det ska vi göra när du kommer Petite (ska påminna dig om skor bara).

Sitter och väntar på att Lizze ska komma ner och sen ska vi ut och äta innan vi drar vidare till en klasskompis. Inte så mycket fest, mer prat. Bara hoppas att Lizze kan vägen till Hanna för det kan då inte jag =P haha

Nej, nu ska jag fortsätta kolla klänningar på Vera Wang... hagalen är mitt förnamn.

Happy friday

Underbaaart väder idag =)

Cykeln är inlämnad för fixande av punka (det får vara värt 100 kr), jag ska spela bollsporter tillsammans med korridoren i eftermiddag och ikväll blir det buffé på Mårtenssons (20 kr är inte att klaga på =P).

Det verkar arta sig till en riktigt bra dag =)

Fint väder har jag iaf...

Behöver ju knappast påpeka vad det är för en dag. Bla.

Första säsongen av Greys Anatomy kom neddimpandes i brevlådan i förmidadgs. Jag har ett mission in life ;) Missade (av ngn outgrundlig anledning) Top Model igår så det måste fixas till.

Ska oxå ta mig bort till Söndrum för att slå lite på en fjäderboll ikväll hade jag tänkt =) Kan ju inte vara vilande i mer än en vecka. Jag får dock se till att inte spela utan bara slå. Vet inte hur pass mycket benet klarar egentligen...

Har fått punka på min cykel! Jisses vad irriterande. Utan cykel är jag strandsatt för tillfället men jag kör på att pumpa däcket innan jag sticker hemifrån och hoppas att det håller =P

Det ska fixas (inte av mig) i helgen.

Movieobsession

Usch, jag har en mardrömsmorgon imorn... börjar vid åtta. Vilket betyder att jag måste sätta klockan på kvart i sju. Ja min himmel livet är jobbigt för den som inte är van vid det =P Okej, om jag hade gått upp för en promenad (á la Fredrik) men för en kemiövning? Sucks. Men någon gång ibland kanske =P

Har precis kollat på två filmer (jag har en dryg dag); Step up (med oväntat ögongodis i form av snygge killen från She's the man =D) och Stick it (gymnastik är apkul att kolla på. Trampolinsugen blev jag som fan oxå =/).

Imorn blir det dock så våldsamt som jag bara kan skaka fram ur datorn. Inga feel-good eller rom-coms. Inte imorn ;D

Vilken jävla smäll!

Tillbaka från min första "riktiga" kemilabb i världshistorien. Och det gick väl... bra? Förutom att vår knallgas aldrig knallade, vi blandade lite fel med blyet (vilket gjorde att vi fick motsatt effekt) och läraren sprang på "fikapauser" hela tiden.

Men annars var det kul =P Kan ju inte göra annat än skratta när killarna oavsiktligt sköt iväg ett lock m.h.a metanol =P

Det blir kycklingsoppa á la Lizze idag, vi ska nämligen laga maten tillsammans. Så jag har varit och handlat till mig och sjuklingen. Får se om hon blir uppiggad av värmande soppa iaf =)



What a feeling

Förmiddagen och morgonen har spenderats med tvätt och en film (Flashdance). Inte så mycket att klaga på =)

Snart är det dock dags för en kemi-labb. Kanske borde sätta på sig något annat än mina mysbyxor =P

Väldigt sugen på dansfilmer (och i förlängningen att dansa) nuförtiden... kollade på Flashdance idag och det lär bli någon till ikväll. Har ju trots allt inte sett Dirty Dancing 2 ;D

tisdagskväll i lugn och ro? kill me!!

Ingen träning idag... lite rastlös vid bara tanken. Och då är det ändå inte dags för träningen än =P Har gjort lite ugnspannkaka idag (som blev lite degig men i övrigt bra) och kollat på x antal CSI-avsnitt. Så nu har jag jobbat ikapp den serien oxå. Vad i hela friden ska jag nu kolla på?

Jocke har en massa serier visserligen men ikväll är jag nog mer sugen på... chickflicks eller dansfilm. Dock är min fantasi dålig till döden... nämn en bra chickflick!

Mina russin är slut dessutom... eftersom jag är på en ej-fikaochchoklad-vecka är russinen (och kaffet) min räddning. Dock inte så farligt sockersug än. Kan det vara så makalöst chockerande att jag inte är så sockerberoende som befarat?!

Efter lite dödande i datorn:

Okej, nu är jag lugn igen. Jag botade spänning med spänning. Ville se något våldsamt så det fick bli Resident Evil. Faktiskt riktigt bra, jag såg färdigt en hel "hoppa-film", ensam. Helt otroligt. Påminn mig om att inte spela tv-spelet dock =P

Och påminn mig om att vara lite mer som Milla Jovovich, stencool ;)

Ska nog lugna ner mig ytterligare med Gossip Girl. Det, en kopp te och ett äpple kan väl aldrig slå fel? Fast å andra sidan; blir jag retad på msn så kan det nog slå fel ändå =P

Innehåller svordomar; live with it.

Okej, INGET, inget går som jag vill.

Jag kan inte vara med i Ystad... jag kan inte åka hem när jag hade velat det v.11... you know why...?!

För att några förbannade jävla idioter från helvetet har lagt en mattetenta på lördagen v.11!!!!!!!!!!!!! Vad är det för helvetes i jävlars förbannat jävla påfund (japp, jag är arg.)

Det är så förbannat dumt i huvudet att jag håller på att explodera (exploderar kanske visserligen)... de har ju hela veckan på sig!! Varför inte bara lägga det måndag, onsdag, fredag eller något annat normalt?! Och veckan efter är det omtentor som gäller. Så klarar jag inte första tentan (hur får jag reda på det?) så måste jag ta ett tåg hem tidigare och göra omtentan.

Okej, bort från internet NU. Det här är lite skadligt för mitt humör. Speciellt eftersom ingenting fungerar heller.

Vårtecken

Vi hade snödroppar på tomten (hemma i Asarum) vilket jag blev löjligt glad över. Jag älskar tanken på att våren ska komma och vintern försvinna. Vääääärme ;) Såg krokusar här i Halmstad oxå, jag vet att det är löjligt att bli glad över lite blommor men sån är jag =P

Vi har nog en Karlsham:are i klassen verkar det som (en helt okänd människa men som är -84. Gud jag känner mig dålig), totalt oväntat. Lite frågetecken kvar men ju mer jag kollar på honom desto mer känner jag igen honom. Antagligen rent önsketänkande, vill ju inte vara dålig =P haha.

Man kan aldrig komma ifrån Karlshamn... så enkelt är det

En helg i Karlshamn

Jaha, då var man "hemma" i Halmstad igen. Kluvet med två hem men sen är det ju så landet ligger för tillfället. Lite halvsnyftigt farväl på perrongen där hemma men nu känns det ganska lugnt igen. Sitta i Köket med lite folk lugnade ner mig (plus då en ganska behaglig tågresa).

Helgen har mest spenderats med att svära över mitt ben och hejandes på mina kära gamla CBF:are som ägnade sig åt spela badminton =) (förutom att umgås med min familj alltså, men det är väl uppenbart?). Kul med framgångar och tråkigt med motgångar som vanligt, men det är skönt med en badmintongrupp med sammanhållning.

Lördagskvällen spenderades med att svära över svenska folkets idioti (I love Europe hur i h*vete kan man vara så j*vla dum i huvudet att man röstar på den?!?!?!), studsa lite över skräckfilmer och skratta åt en kastrering (jag fnissade, mitt sällskap var förskräckta minst sagt). Allt i Alles soffa (var annars) tillsammans med Fredrik. Mkt trevligt.

Och nu ska jag nog sätta igång en film för, trots att jag vaknade vid kvart över åtta, så är jag pigg som en mört =) Och benet är nästan lika piggt som jag. Inte så farligt alltså? One can only hope.

Painkiller Jenny =P

Snart dags att åka hemåt =)

Benet är kasst, så mycket kan jag ju säga. Fick lämna lektionen efter 10 min idag eftersom att sitta ner var inte skönt.

Det har blivit bättre efter att jag pumpade mig själv lite full med smärtstillande. Men sitta några längre perioder är det inte tal om =/ (där är min ursäkt till att inte sitta siffervändare iaf :D). 

Ska gå så att jag har 40 min på mig att komma till stationen. Har ingen lust att missa tåget bara för att jag haltar lite. (lämnar jag cykeln där blir den snodd så nej, ingen bra idé). 

See ya!  

Aching igen... annan anledning nu.

Jag hatar det här... ='(

Jag har blivit skadad. En muskelbristning i baksidan av låret (misstänker jag), inte hela muskeln, men delar av den.

Jag hatar det här. Väldigt, väldigt mycket


Rewind, please?

Japp, det hade varit en himla bra idé... för tillfället vill jag faktiskt bara skjuta mig själv. Ordentligt. Varför, VARFÖR?!?!?!

...

Nu har jag hemlängtan, ordentligt med hemlängtan. Det brukar aldrig vara så farligt förrän de få dagarna innan jag faktiskt får träffa min familj =/

Men snart så. Längtar till helgen till tusen nu =)

Har fått göra beställning på mat dessutom, mitt svar; kött!!!! Äter inte kött-kött så ofta och himmel det saknar jag (japp, jag är en snål, blodtörstig vilde). Så det ska jag få. Det ska bli en härlig helg =)

Nu ska jag lotion:a mina ben inför träningen =P De är lite torra. Puss puss!

Aching...

Morgon igen... har ägnat mig åt att titta på ett avsnitt CSI istället för promenad. Det kändes bättre, hade jag promenerat hade jag antagligen gått in till stan och där hade det gått pengar. Lättare att göra så här =P

Har träningsvärk sedan igår (fråga mig inte hur jag har lyckats), min överkropp på högersidan är något öm. Min stackars undertränade högerbiceps har träningsvärk, likaså lite ryggmuskler och nackmuskeln på höger sida (?!)... jaja, då har man ju åstadkommit ngt iaf =P haha.

Nu ska jag städa. Nu kan jag inte undvika det längre!!!


Vilket splittrar inlägg...

Precis kikat på Across the universe, tack och lov för sångerna. Annars hade jag inte överlevt hela filmen... onödigt lång... efter drygt en timme satt jag önskade att den var slut... tom med Liverpool-engelskan tappade sin charm där i slutet =P Kanske inte, det var att överdriva.

Fysiklabb imorn... (eftersom jag skippar matten) betyder det att jag börjar vid kvart över ett. Vilket i sig ger (jag vill gärna ha en av mina små kemi-pilar där. Mycket stolt över deras snygga utseende ;D) att jag ska ta en promenad innan frukost. Funderar på att försöka hitta upp till Flygstaden...

Hejar på dig morsan  =)


I'm an addict for dramatics.
I confuse the two for love.

Memo till mig själv:

Jag måste sluta klia mig i ögonen efter att jag har hackat chili!!!!!!

Hur många gånger ska jag glömma bort det?!

Och dessutom; sätt inte igång första avsnittet av Dexter under middagen... =/

Varmköket har väl lärt mig ngt

Har faktiskt varit duktig och tränat nu i en timme eller så... (är man uttråkad så är man). Gör allt för att slippa städa rummet, det går verkligen inte snabbt fram, haha.

Frös som en tok inatt så har bestämt mig för att plocka fram täcke nr 2, då har jag ju alltid två stycken jag kan gosa ner mig i.

Har även planerat att experimentera lite med dagens mat. Hatta är ett väl använt ord förra året så det tänker jag göra; hatta. Köpte lite röd chili så tänkte krydda till min köttfärs lite, det skadar ju aldrig ;) Vet dock inte vad jag ska göra av resten av den, kan knappast ha en hel i... hm. Morgondagens problem (det är mina nya filosofi, låt inget gå till spillo. Heja studentlivet ;D)

Time to go...

En deckare utan någon spänning... det är inte min grej

 Tvättdag idag... och det är det mest spännande som händer idag tror jag ;) haha. Det och det faktum att mitt rum behöver en seriös övergång med dammsugare och dammtrasa. Hur kommer det sig att så fort man tittar bort dansar dammråttorna på bordet? ;P

Might need som coffee to cope with the day...

Har äntligen läst ut en bok jag har hållit på med ett tag, Denise Mina - Blodsarv. För att vara en deckare så var den förbannat trög, halvtråkig och fruktansvärt utseendefixerad. Men så å andra sidan har jag aldrig gillat katolicismen heller (den kommentaren är inte lätt att förstå för er som inte har den blekaste vad boken handlar om, eller vem den handlar om). Rekommenderar den inte iaf, läste bara ut den för att jag var "tvungen" (ticks från min sida).

Har börjat på en mycket bättre iaf, High fidelity. Väldigt mycket kult om jag inte har fel för mig... lite äldre dessutom men det gör inget. För jag älskar Nick Hornby's (?) språk =) Än så länge väldigt lovande. 

Corpse bride

Precis kollat klart på Tim Burtons' Corpse Bride. Jag har sett den innan (på en tjejkväll hemma hos mig för att vara exakt... därför minnet av filmen är luddigt; för mycket efterrätter. Vi lär ha slagit rekord i antalet =P). Iaf så älskar jag den, så mycket som bara är dumt. Och helt klockrena kommentarer typ:

sagt av död man i dödsriket:

"I don't know what he's complaining about, people are dying to get down here!"

Nähä?! ;)

Nu ska jag sova. Godnatt =)

Fettisdagen...? Ja, det får man ju ta fasta på ;D

nu ska jag iväg och träna... jag har nog en bra ursäkt för dåligt spel iaf. Blev precis itrugad en semla i köket, de kunde inte garantera att det fanns kvar när jag var tillbaka (16 stycken!! Yeah right att de skulle vara slut! De överdrev ju inte med antalet iaf ;D haha)... iaf känner jag mig lite pöst av den. Ngt jag inte hade varit om jag inte hade ätit en ovanligt stor middag =P

Nej, nu sticker jag. Uppdatering om katastrofen kommer senare ;)

Shame on you. Love the song!!

Natti natti

Jaha, då var mitt te slut igen (det i koppen bara tack och lov). Typiskt. Men inget mer te ikväll iaf.

tog en liten promenad med josefin här innan, hon skulle gå och panta burkar och handla och jag var rastlös så det var en bra kombo =P Thanks to that så är jag ändå uppe i 7,5 km idag. Jag vet inte vart mina kilometer tar vägen en sån här dag. Känns som om jag bara har legat i soffan. Men det måste vara turerna mellan köket och soffan som gör det ;)

Har börjat kolla på Painkiller Jane... lite intelligensbefriad action är alltid rätt gött liksom... fast jag stör mig på när de spelar lite halvdåligt sådär. Inge kul. Nu blir det ett avsnitt av Scrubs istället =) haha.

Första testet...

Jag är döööd i huvudet.

Men duggan gick nog bra =) Det kändes inte svår. En uppgift av sju som jag inte kunde... men så å andra sidan var väldigt elementärt =P

Min lunch blev lite schizo idag; alla u blev bjudna på lunch av de äldre u: arna... och så plötsligt var jag ensam kvar som tjej. Det är något emot min stolthet att äta ensam så istället sprang jag omkring lite överallt. Lånade två böcker på bibblan, handlade lite bröd på Maxi osv :p Man får göra det bästa av det =)

Nej, nu ska jag nog slänga mig på soffan och sova lite. Naajs :)

Sweet dreams are made of this...?

Ja, nu ska jag dra mig bort till sängen (ska bara göra plats i sängen... den är ngt fylld av allehanda skit. Jag vet inte vad jag har hittat på =P)

Imorgon blir kämpig, känner det redan nu. Gå mellan 10 och 17... jag brukar inte överleva 10-15... =/ Och sedan ha en dugga dessutom... men men.

Jag önskar mig själv lycka till och en god natts sömn =) Och alla andra detsamma dessutom ;)

(och jag vet inte vad som har hänt med antalet sidvisningar idag. Ungefär 10 ggr så många jämfört med vad det brukar vara. Jag är chockerad =P)

Natti natti!

jag är en snäll människa... oftast iaf

Livet är underligt egentligen, sitter och gör mest ingenting... kollar igenom vilka från Karlshamn som har blogg. Och stöter på ett gammalt hatobjekt... Emelie och hennes huvud vet vem jag pratar om ;P Just den här personen anordnade nämligen ett fint litet möte med Emelies huvud och ett stengolv. Även Elin blir nog glad att höra det fortfarande är världshistoriens präktigaste, mest pretentiösa och tråkiga människa.

Skadeglädje är inte vackert... men å andra sidan; har man ogillar personen sedan lågstadiet så varför inte ;)

bakfylle-söndag

Vaknade vid nio idag... lite svärande men inte så förvånad längre =P

Hade ju kunnat passa på att göra något vettigt av morgonen... men var inte så sugen =P Och hey, dagen är ju inte slut än.

Jag har faktiskt varit på Maxi och inhandlat lampor och lite annat. Så nu kan jag se vad jag heter i badrummet. Och det är ju alltid trevligt.

Ska sätta mig med kemin nu tror jag... har kokat kaffe så jag är redo för det här... =P Och sedan måste jag städa oxå... det ser ut som... ja. Mest kläder men jag får lite panik.

Och så ikväll blir det bakis-badminton som vanligt =) Trots att jag aldrig blir bakis så är det intressant hur dåligt man spelar ändå ;D

This sucks...

Jag lär ångra det här inlägget imorn; men, fan vad Halmstad är dåligt utegångsmässigt!! Var ändå på ett uteställe... ingen större hit.

Vad är det här för stad egentligen? Jag tröstade mig med att babbla ordentligt i Fredriks öra istället =P

Gud, vad det är skönt att höra röster hemifrån. =)

Hade dock väldigt roligt på förfesten, de är sjukare än jag och min kompiskrets ;D haha

Nu ska jag babbla bort fyllan på msn tillsammans med Fredrik och sedan sova =) Godnatt och puss!

Snöstorm?! WTF?!?!!

Sinnessjuka väder.




Där rök tanken på leggings och klänning....

Förfest

Ja, då blev det party ikväll (igen). Jag har nog inte varit så här duktig sedan hösten jag fyllde 18... 3 helger av 4... himmel. Tur att man inte dricker så mkt iaf =P

Snubblade på en klasskompis på stan idag och blev bjuden på förfest hos henne. Så det ska bli trevligt att lära känna några i klassen lite närmare... synd bara att det ska vara den helgen Lizze inte är här. Ödets ironi.

Fast jag ska vara där vid sju så tills dess borde det ju vara bra om jag inte längre satt osminkad, oäten och i morgonrock... eller? =P

Pang, crash, boom

Okej, shoppingglädje borta.

Snyft... min badrumslampa har gått sönder... pang bara!

Och det finns en lampa i hela badrummet... har jag inte rätt verktyg så kommer jag få duscha i mörkret... så mycket för porrduschen... det här är värre =P

Nu ska jag undersöka vad i hela friden man gör åt en sån lampa...

update:

Det får bli en dusch i mörkret, jag har inte enegri nog att springa runt i Halmstad och leta efter lampor... speciellt inte när hälften har stängt. Mysigt.

Varning: promenader är förenat med livsfara för plånboken

Fast å andra sidan; jag har faktiskt gått och kikat på de här stövlarna ett rätt bra tag nu =) Och någon gång (kanske inte varje som undetecknad) får man göra slag i saken. Sluta titta och istället köpa. Och jag är såååå nöjd. Har letat efter liknande hela hösten/vintern och nu äntligen så =P

Det bästa är att jag gick in i skoaffären med inställningen att de kostade 1000, fick syn på att jag hade 10 % studentrabatt och sen när jag ska betala så visar det sig att det kostade 900 normalpris. Vilket betyder att istället för de 1000 jag hade tänkt lägga så blev det 810 istället =)

image169


(ursäkta de uppkavlade byxbenen men jag orkade faktiskt inte anstränga mig =P)

Lördag eftermiddag.

har suttit med matten nu och... himmel det gick bra!! Riktigt bra. Sådant jag inte fattade och fick ihop förra året sitter helt plötsligt klart för användning längst fram i huvudet på mig. Helt sanslöst! Helt plötsligt fattar jag derivatans funktion osv osv.

Sjukt. Men kul =)

Nu vet jag dock inte vad jag ska hitta på... pallar inte sätta mig med kemin riktigt än. Och äta är lite för tidigt fortfarande... bara 2,5 timme sedan frukost... kanske en promenad in till stan? Det är trots allt fint väder (3:e soliga dagen sedan vi kom hit. 4 stormar och 3 soldagar, ja that make perfect sense =P)

Sätta på mig ett par promenadskor, lite snyggare kläder och se vad Halmstad centrum kan erbjuda. Så får det bli =P

Pluggis.

Jag har nytt rekord i sovmorgon; 9.36...! haha.

Men nu får jag (kanske) en massa gjort istället, typexempel;

matte (som jag ligger efter i, tror jag, svårt att veta eftersom jag inte har varit på en lektion sedan. Ja, jag vet inte när), kemi (som jag inte ligger efter i men behöver öva på eftersom vi ska ha en Dugga på måndag). Ska väl se till att röra på kroppen oxå hade jag tänkt.

Men först och främst måste jag ta mig ut i Köket för att få lite frukost i mig. Matte fungerar inte utan frukost i magen.

Lottningen till ProViva förresten, kommentar: jag fick den enda fyr-poolen i singel (joy) med Linnea i den (joy). De andra två är okända, hoppas jag kan plocka ihop mitt spel i de matcherna iaf. Och jag och Fredrik måste kötta i mixed, har faktiskt en gås oplockad med Malin och Tomas ;D haha.
Och i dubbeln ska jag och Victoria möta några okända iaf (jag tror att de är okända... men mitt minne på namn har aldrig varit någon större hit =P)

För att bota hemlängtan



Nu är det bara runt 30 bilder kvar att sätta upp... puh! Men jag har kul... kul till tusen =)

Och mina väggar är grymt snygga ;D

Balen... the wall-style

image165


This is my vägg... en av dom. Den gröna som har blivit lite dekorerad =) Mina 100 bilder tar en massa plats har jag upptäckt... och tid att sätta upp. Och om ngn känner sig diskriminerad kan jag (nästan) garantera att de är med i ett annat hörn av mitt rum =)

With me...

Ett av Gossip Girl-avsnitten avslutas med en sång jag känner igen... känner igen väldigt mycket. Jag kom på så pass mycket att det var Sum 41 och sedan kunde jag inte bara komma på vilken av låtarna... så jag plockade upp alla låtarna och tänkte lyssna igenom dem.

Av någon anledning blir listan felvänd (alfabetiskt sett) och with me hamnar överst (trots att den inte är sist i mappen)... och det var just den låten. Tur att den inte hamnade underst, då hade jag fått kika igenom 53 låtar ;) 

hihi. Ja, just det. Poängen med det här inlägget var (förutom att ödet ville mig väl) att det är en förbannat bra låt =D  


blow me away

Ska nu ge mig ut i blåsten för att handla lite, Netto som bara ligger 200 m bort är min räddning.

Är det inte underligt hur lite fantasi man har när det gäller middagen egentligen, iaf jag? Men funderar på nyårsmiddagen =) Bara för gamla tiders skull =P haha

Fick mina beställda bilder, hade lyckats välja ut 100 st (exakt) och upptäckte att jag fick 100 gratis första gången jag beställde. Kan bara beskrivas som ödet ;D Ska roa mig med att arrangera det. Måste ha lite fint (hm...) på väggarna, så då får mina festbilder duga ;D haha

Godmorgon

Sitter här med tandborsten i munnen som en snygg accessoar, lite sådär halvtrött ska erkännas. Men bara en lektion så. Får väl sova i eftermiddag.

Hoppas på att det ska bli "bollsporter" i hallen med korrdioren (delvis) idag. Jag har ingen aning om vilken hall det är överhuvudtaget men det ger sig väl =P

Nej, nu ska jag spotta och sen ska jag snart till skolan. Syns!