Gott nytt år

Jaha, årets sista dag. Året har gått förbenat snabbt, snabbare än vad det borde ha gjort.

Men egentligen har jag inte tid att dryga vid vad året har gett, inte gett och vad som har skett och vad som inte har skett. För jag har en städning att göra.

Får se om jag hinner göra ngn sorts nyårslista lite senare.

Bokmal.

image164


Är så nöjd över min fina boktriologi; Philip Pullman - His dark materials. Eftersom jag läser dem på engelska kan jag iaf inbilla mig själv att det inte är en barnbok. Men å andra sidan, det är ju Harry oxå. Och de läser jag utan att skämmas (så mycket iaf).

Känner att det är dags att gå ner och fördjupa sig i en bok. Ska ta med lite skitsaker ner bara. Ska rensa övervåningen så gott det går iaf =)

Och imorn är lugnet slut, för då kommer Lisa hem från Göteborg. Men jag ska inte klaga, har tjatat om sällskap så ;D

Saturday night fever... utan febern.

Jag har precis spenderat tre timmar (tre timmar med ungefär 200 kr/timmen) med att gå och fronta. Har varit med om jobbigare tillfällen att jobba. Trodde faktiskt inte att det skulle vara riktigt så lugnt =P

Jag är iaf glad att jag inte valde det miljövänliga sättet och cyklade till jobbet för jag hade haft svårt att frakta hem matkassarna på cykeln ;) Ibland är det tur att sadeln är blöt =P

Tittade precis på slutat av den otecknade versionen av Peter Pan (som jag för övrigt älskar) och upptäckte till min stora (gigantiska snarare) förvåning att jag satt och blev tårögd. Satt och viftade som en parodi på en miss America. Vad i hela friden!? Jag?! har dessutom sett filmen x antal ggr... ja, livet är underligt. 

Nu ska jag fundera på min packning. Övervåningen är avspärrad nyår förresten. För mitt sinnes skull. Det bara går inte att städa den ;)  


Happy new year? Inte ikväll.

Japp, jag borde sova. Hela min kropp vet om det och skriker efter det. Så jag ska lyda min kropp för en gångs skull (även om den stackarn knappt vet vad sömn är nuförtiden känns det som).

Kvällen har spenderats med Fredrik och Lizze i ett försök att planera en högst virrig nyårsafton. Är det inte det ena så är det det andra. Jag har inga större förhoppningar om nyår (eftersom det alltid brukar bli pannkaka, alt. utspritt till döden), men det här året vet jag att maten kommer bli mums iaf =) Det är alldeles för mkt olika viljor som ska bestämma sig känner jag. Årets nyår pendlar melllan sju och femton pers. Lättplanerat

Så jag skiter i om folk tycker jag borde stressa ner. Dra åt fanders. Men nu ska jag släppa det, för imorn ska jag sälja nyårsmiddagar, inte planera dem. Natti!


Vi känner oss lite virriga idag?

Glömde nämna i föregående avsnitt att allt mitt sans har farit ut ur fönstret och min schizofreni är nu uppe på en helt ny nivå. Jag har nämligen börjat, i brist på andra, prata med mig själv. Väldigt fina diskussioner, memos och bra svar. (Vad annars?).

Och som ett sista bevis så har jag snart alla Star Wars-filmerna. Ja, adjö till den Jenny som en gång levde och verkade i Asarum.

Shit happens


Men jag lyssnar iaf på Styx-Come sail away. Det är ju alltid ngt.

This is my life

Jag har lagt in en väldigt lång lista på datorn med musik som slumpas fram allteftersom. Mycket bra musik måste jag säga ;) haha eftersom det är jag som har valt det så =P

I alla fall så hade jag precis århundradets krock. Den hoppade från In Flames-The quiet place till Dolly Parton-Here you come again. Det blev ett litet chockartat där måste jag säga =P

Annars går packningen framåt (även om man inte kan tro det om man tittar på mitt rum, hallen och övervåningen i allmänhet). Det behövdes två fulla kartonger till mina böcker (och då struntade jag i mina Kitty, vilka hade tagit en stor plats) och jag vet inte hur många lådor till mina kläder. Och en till mina filmer oxå =) Jag kommer bli överhopad på 22 kvadrat. Men klarade jag det på 13 så ;D

Non, je ne regrette rien

image161                image162


Har ägnat dagen åt (förutom shopping då) två filmer i helt skilda genres. Men varför köra på samma grej? Herbie Fulltankad och Casablanca.

Hyfsade båda... vad mer kan jag säga? Jag har svårt för gamla filmer (inte för det svart-vita utan för något lite mer oförklarligt) och på samma sätt har jag lika svårt för den här sortens Disney-filmer som Herbie faller under. Men det gick bra ;)

Nu ska jag snart träna. Jippi =) Det har varit mitt mission in life idag; klara mig fram till träningen utan att somna. I made it.

Nu ska jag gå bananas med smsen

Jaha, då har jag för första gången någonsin laddat mobilen via min internetbank. Smidigt ska erkännas. Laddade 200 kr (för gratis sms) fick 300. Har jag en turdag?

Inte helt, jag hittade ingen klänning till nyår, jag gillar inte Karlshamn alltså, men å andra sidan hittade jag en söt partytopp för 99 så det jämnar väl ut sig antar jag ;) Hittade en snygg svart klänning (?) visserligen men den var lite väl kort... även om jag skulle ha haft tjocka strumpbyxor på mig. så den dissade jag.

Nu ska jag se klart Casablanca tror jag. Kanske hitta ngt att äta dessutom. Och en kopp te. Det är ju aldrig fel =) Fick dessutom H&M-katalogen så där har jag ytterligare ngt att göra.

Övervåningen är kaos.

Jag har nu tagit en paus från nedpackningen på... hm... en hel Star Wars-film? Mja, ungefär. Jag har verkligen noll i självdisciplin... men å andra sidan; hela garderoben är utrensad och jag ska slänga mer än jag ska ta med mig så jag har kommit en liten bit ;)

Nu har jag dels sett Star Wars II - attack of the clones och samtidigt hunnit läsa recensionenI am legendMoviezine. Och jag tänker defintivt gå emot pojkarna igår (seg...?) för den fick en fyra. Det är väl pojkarna som saknar djup ;)

Det är tydligen samma regissör som Constantine hade. Jag har sett den filmen (med svensk text och utan franskt prat) men jag kan verkligen inte komma ihåg om den var bra eller inte. Jag var... upptagen med annat. Mitt fokus var inte sådär klockrent då haha. Men det får bli den oxå att se tror jag. Bara för att ;)

Nej, nu ska jag fortsätta packa ner mina prydnadsföremål. Är lite nervös över att ngt ska gå sönder men jag har allt det ömtåliga i en låda iaf. Och den ska jag vakta med mitt liv.

Prosit?

Sitter här och nyser för tillfället. Håller nämligen på att packa ner mitt rum (mitt liv?). Måste säga att jag förundras över hur mycket skit jag har egentligen. Ska vara riktigt hård och slänga allt som jag inte kommer använda någonsin igen (både kläder och prydnadsföremål), men det är inte lätt. Affektionsvärde är en stark kraft ;)

Blev inte bara jag och Fredrik igår, vi körde nämligen upp till Erik och helt plötsligt var jag omringad av människor. Alle, Mikael, Johannes, Sebastian, Malin och Jessika var oxå där nämligen. Spelade spel och hade allmänt trevligt. Vi tjejer fick som vi ville oxå och fick se 10 orsaker att hata dig. Trots missnöjda grymtanden från vissa av pojkarna ;) Men å andra sidan fick de spela Guitar Hero efter det så =P

Nej, nu ska jag fortsätta. See ya'!

Juldagen

Jaha, då var jag ensam hemma, julafton är över, hela familjens julklappar står i hallen och allt känns mest... melankoliskt?

I alla fall var gårdagen väldigt trevlig, även (som jag och kusinerna sa) om julafton måste klassas som en av årets drygaste dagar. Först väntar du på gröten, sedan på fikan, sedan på Kalle, sedan på maten, sedan på klapparna, sedan på att öppna klapparna (det tog 2,5 timme!!) och till sist vill du bara sova. Grejen när man var mindre var ju att du fick saker som går att leka med. Jag hade ju visserligen kunnat leka med mina stekpannor, men farfar hade nog kört ut mig ur köket illa kvickt ;)

Men som vanligt var det väldigt trevligt att vara tillsammans med stora, tjocka släkten (11 pers bara visserligen) och jag fick en hel massa fina julklappar =) Tack!

Hade en liten incident på vägen hem dock... den sitter fortfarande väldigt mycket i tankarna. Jag fick se en älgko och hennes kalv på lite väl nära håll. Lite närmare än vad jag hade önskat för att vara ärlig.

Men jag fick lite saker bevisade för mig;

1. Jag hade tur. Väldig tur. Det var inga mötande vilket betydde att helljuset förvarnade mig lite. Det var ingen bakom som hade kunnat åka in i röven på mig. Jag höll hastigheten trots en nerförsbacke.
2. Jag kan mina panikbromsningar. Jag fortsatte rakt fram. Jag bromsade från 90 till 0 på oväntat kort tid. Jag fick inte motorstopp och dessutom, mitt i allt, hittade jag tutan.

Jag var (är) ngt darrig och höll på att svimma när jag började köra sen igen. Så jag stannade på macken i Listerby för att lugna ner mig, ringa mamma och (eftersom jag är jag) bara köpa ngt.

Det jag kom ut med kan ses som lite annorlunda; mineralvatten och... mjölk. Mamma undrade varför i hela friden jag inte köpte en chokladbit eller ngt. Så här i efterhand:

Det undrar jag oxå. Men eftersom mjölken var slut hemma så var det det mest dumsmarta jag har gjort idag.

Nu ska jag sätta igång en brasa medan jag väntar på att Fredrik ska komma. Jag slipper vara ensam hela kvällen iaf =)

God jul

image160image159


Sådär ser vår julklappshög ut där den ligger (provosoriskt) i hundkorgen (som Ebba aldrig använder den bortskämda jäkeln ;D). Snart ska den dock ligga i bilarna på väg till farmor och farfar.

Det blir en mysig jul i det där gamla huset (byggt av min farfars far... eller är det farfars farfar?) med alla dessa tickande klockor och gamla möbler. Det är farmor och farfar helt enkelt =)

Så nu ska jag stänga ner datorn men innan dess:

En väldigt, väldigt god jul på er alla =)

Merry christmas

Tänkte göra Fredriks jul-lista från förra året igen men så läste den jag och upptäckte att det hade blivit exakt samma svar som förra året (sånärsom). Inte kul för mig... och inte för er med minne heller ;)

Istället kan jag säga vad jag har gjort idag. Idag har jag jobbat 8,5 timmar. Trots att jag bara skulle ha jobbat drygt 6... så går det till på ICA. Men å andra sidan... de 2,5 extra timmarna gav mig 500 spänn extra i pengar. 

Till och med på ICA sprider julkänslan sig. (och det är väl ändå på tiden).

Kvällen har ägnats åt spel med familjen, jättemys. Ngt skumt med siffror (när jag väl hade fattat det ägde jag ;D hahaha), plockepinn och yatzy. Yatzyt som är favoriten förlorade jag tokmycket på. Haha. Typiskt. 

Och, tro det eller ej, jag har julmusik på!! Eller nåja, jag blev tvingad. Men allt för julkänslan =) 

Nu ska jag byta dator. Toodles.  


all min musik i mobilen... slumpat.

Vad tycker du om din kropp? Dreamin in a casket
Vill någon av dina vänner ha sex med dig? Only once
Vad kommer du bli när du blir stor? Walking disaster
Hur är din attityd? Meant to live
Hur är din vänskapskrets? Crushcrushcrush
Hur är det i din familj? Life is beautiful
Hur går det med din kärlek? Liar (it takes one to know one)
Vem saknar du mest just nu? Open your eyes
Gillar du att dansa? The hell song
Gillar du djur? No brains
Tittar du på Bolibompa? The great escape
Är du rik? Over my head
Kommer du byta namn? till vad isf? So cold
Kommer du bli lycklig? Van Nuys
Spökar det hos dig? Accidents can happen
Hur kommer du dö? save me
Kommer du få barn? Pieces

Hihi. Bara för att det är så himla kul :)

Jag och min musik är buddies

Nu är min mobil färdigladdad inför resan upp till farmor och farfarjulafton, jag och Lisa kör v70n (med Ebba där bak så vi får vara lite försiktiga med volymen). Blev en hel del Sum 41, bestämde mig för att det var dags att lyssna igenom lite (allt) av deras. Hittade mkt kul.

Blev sugen på Kylie Minogue oxå (efter en fråga på Postkodsmiljonären) så nu har jag lagt in det bästa med henne. Bara för att det inte ska bli sådär överdrivet hårt ;)

Lisa kommer nog visserligen på min musik... inte så mycket hon känner igen och det är en total avsaknad av julsånger. Mums ;D

Och nu ska jag sova (om jag kan... drack kaffe för inte såå länge sedan men what the fuck).

Vacancy

Eftersom jag inte har så mycket bättre för mig än att kolla på lite nya filmer så hittade jag den här. Vacancy, en skräck/ngt annat som fick höga betyg. Lite rip från Pshyco uppenbarligen... men en bra sådan. Ska iaf vara skrämmande till tusen. Jag vet vad jag vill (?) kolla på! =D haha.

Unknown oxå... den som var lite som saw och cube.



Snart är det jul... eller krig (med tanke på hur folk bunkrar upp)

Ägnade gårdagskvällen åt att studsa, gömma mig under en filt, svära och skrika. Kollade på skräckfilm tillsammans med Fredrik och Alle... trevligt men mitt hjärta har slutat älska mig. Värmde dock upp natten sen med litet buktalardockor (och inte den läskiga sorten). Helt underbart roligt.

Dagen på jobbet har varit busy. Dels tog det mig en timme att komma igång med ett tempo i kassan (ja, jag var trött!) och dels har det varit så mycket kunder att jag hade kö ner till pastan. Stressande. Men alla (nästan) var på bra humör iaf så det har varit en väldigt trevlig dag =)

Ikväll ska jag ladda inför morgondagen, samma pass och prognoserna visar det kommer vara lika mycket folk då, och förhoppningsvis sova med lite färre saw-drömmar (dock oläskiga sådana... hur det nu kan vara det när det var en blandning av saw och the hills have eyes? Måste ha blivit en överdos av skräck ;P)

Shopping utan shopping.

Jaha, då var man tillbaka från Kristianstad. Jag har, hör och häpna, köpt en grej!! Som inte ens jag betalar. Det är ju så att man blir tårögd av stolthet över sig själv.

Men egentligen var jag ju bara moraliskt stöd till Fredrik och hans shoppande av julklappar. Måste nog säga att min aura var rätt för han hittade ju allt. Och till och med Alle köpte något... ja, det är en stor dag för oss alla ;D haha

Nu ska jag iaf städa huset. Kan ju meddela att jag inte är särskilt sugen på det. Ägnar mig åt att sockerchocka min kropp inför den kommande prövningen (nåja).

Och ute i köket står pappa och steker sill vilket föranleder en ganska distinkt stank. Men, är det jul så är det väl jul, antar jag.

En kopp kaffe och sedan är jag iväg. Toodles!

Miss me when I'm gone?

Jag såg, för första gången någonsin, en Star Wars-film igår. Visserligen inte hela, men stora delar. Har aldrig fattat grejen men nu går de på sexan så jag får se till att se alla (om jag pallar). Det är ju 30-års jubileum ;) Jag får sådana tönt-vibbar av hela grejen bara... och ibland försökte jag helt enkelt undvika att skratta högt. Men, jag ska inte vara dömande utan ge töntet en chans helt enkelt.

Ser, för övrigt, nya Simple Plan-låten precis överallt. Hörde den första gången i tisdagskväll och sedan har den börjat förfölja mig. Inte för att jag klagar. Upptäckte precis dock att Perez Hilton (bloggaren, som är med i en snutt i videon) har en WESC-tröja. Måste bara säga att jag blev lite chockad. Och även att Nokia har århundradets sämsta produktplacering i videon, bu för Nokia. Och att hela videon är ett under av produktplacering, inte snyggt. Men du tjänar ju på det. 

nu var det ute ur systemet.


Musica

Har ägnat den sista timmen här innan träningen till att lyssna på Cute is what we aim for, deras skiva. Måste säga att de har väldigt roliga texter, lite sådär råa ;D

Typexempel:

And if you lie you don't deserve to have friends
If you lie you don't deserve to have them
If you lie you don't deserve to have friends
If you lie

Det är mitt absoluta favoritstick i låten. Helt underbart!

Nej, nu ska jag sticka till träningen. Kan ju faktiskt lyssna i bilen eftersom jag redan har lagt över i mobilen ;)

What to do?

Den här dagen har börjat... segt. Vet inte riktigt vad jag ska hitta på fram till träningen. Jag jobbar ju inte så mkt nuförtiden (dagens underdrift), shoppade gjorde jag igår. Mina val är att börja packa ner alla mina saker inför flytten, eller gå och lägga sig och sova en stund kanske.

Det finns inte heller något Greys Anatomy att titta på, har det hänt samma sak som med Heroes där?! Rätt irriterande, min räddning mot tristessen är borta. Jahaja. 

Det som vore smartast är att börja packa (och speciellt undersöka hur mycket saker jag har under sängen... men det är nog lika bra att inte veta) men det tar emot.
 
Jag har separationsångest!!!!!! ='(  

Shopping

Nu är jag äntligen klar med alla mina julklappsinköp! =D Både till familjen och till mig, min kvot är härmed fylld. Hittade två långärmade, svarta tröjor till mig (nödvändigt), sista till petite och det sista till mammsen. Köpte en jättegod parfym i presentförpackning till mig själv oxå. Presentförpackningen gör att jag får en body lotion till oxå, älskar body lotion :D Så nu kommer jag lukta lite lätt viol. Visserligen har jag ett överskott av parfymer men vad är en jul utan en parfym i julklapp?

Ebba och jag har annars gått runt hela Asarum (nästan). Korpadalen räknas liksom inte till själva Asarum utan är mer en sorts förort till Asarum, utan vi gick runt själva kärnan =P

Just det, sprang in på Karl-Oskar och Kristina där de hade 20-50 %hela sortimentet. Därför jag passade på att köpa två tröjor ;)

Självplågeri kan se snyggt ut ibland.

Det min dag har framför sig är lite självplågeri hade jag tänkt. Eftersom jag och morsan för tillfället råkar i luven med varandra hade jag tänkt att först städa mitt rum och sedan åka in till stan för de sista julklapparna. '

Och självplågeriet är att jag faktiskt hade tänkt att ha klackar, höga sådana. Att tvinga in mina värkande fötter i ett par pumps och min ömmande kropp att gå snyggt kan bara kallas för att bli härdad. Anser jag. Har blivit en klack-asket ;)

Ska även hitta en nattkräm och en concealer... har blivit en liten skönhets-junkie. Det kan ju faktiskt vara kul med smink. Jag måste bara öva upp mig lite. ;)

Så går det när man släcker lampan vid halv nio.

Jag tror att jag precis har sovit i lite knappt 13 timmar i sträck. Det är nytt rekord mina damer och herrar. Det behövdes dessutom, annars hade jag inte haft en fysisk möjlighet till att göra annat än titta på tv idag. Känner mig inte pigg riktigt än visserligen och min rygg behöver en seriös massage men livet känns mkt, mkt lättare idag =)

Nu ska jag gå ner och se vad det finns att äta för frukost. Bye bye!

För att snabbspola helgen.

Känner mig lite obliged att skriva ett inlägg om helgen innan jag somnar (vilket är snart!):

alltid lika roligt att vara iväg säger bara det. Kom till och med tvåa i dubbeln tillsammans med Nea =D Jättenöjd. Jämnt som fasiken var det oxå.

Singeln håller sig på sin vanliga låga nivå (även om jag gick vidare från poolen, men hur svårt var det på en skala då?!).

Kan ju faktiskt inte hålla med Fredrik genom att säga att vår mixed gick kasst för jag är nöjd iaf. Iaf andra, ingen cred till dig Fredrik för den kommentaren.

Iaf så är jag nöjd för jag har slagit Lisa i ett sportsammanhang: åt helsicke med ditt sm-guld syrran jag vann 200 kr. Det har du aldrig gjort! ;D

Ready to go

Sådärja, nu är det inte alldeles mkt kvar att göra innan jag sticker bort till McDonalds (och i förlängningen Simrishamn). Ska bli väldigt roligt =D Ska bara handla lite mat till (eftersom jag alltid glömmer ngt) och dessutom hämta ut mina skor från H&M =D Fick ett sms att de kunde hämtas ut efter klockan 17 idag så det ska jag fan göra. Även om de inte får följa med på badminton-cup. Vet inte riktigt vad jag skulle ha för användning av dem där =P

Nej, nu ska jag gå och äta lite middag, skiter i pastasallad och sådant ikväll och imorgon. Jag hittar på ngt annat istället =P Typ keso och apelsin. Min "nygamla" favorit =)

Ha en trevlig helg allihopa =D

Fan jag har glömt att packa ner apoteket!

Walk the dog.

Idag har jag umgåtts mkt med Ebba, först kammat henne och sedan tog vi en låång promenad. Tyckte att Asarums-miljön började bli lite väl tråkig nu så jag körde bort till Karlshamn. Så vi gick strandpromenaden, Kollevik och den rundan. Kallt till tusen men härligt.

Nu ska jag snart skjutsa in Lisa och Annie till deras träning. Kommer vara lite tidig till min egen träning. Men det är lugnt, jag får v70n så jag kan koppla in mp3n och lyssna på musik så länge =)

Jag har hittat en "ny" grej att göra när jag är uttråkad. Jag sminkar mig. Har provat min lilla skämt-eyeliner från H&M (ja, det är skämt eftersom ena delen är svart med glitter och andra vit med glitter.... dessutom med hello kitty på ;D), så för tillfället är jag glittrig. Opassande, mjo kanske men skitsamma =D

Nej, nu pyser jag. Bye bye.

En lista igen. Det här är kul haha

Vad ser du mest fram emot inom de kommande sex veckorna? Flytta, nyår och jul (ingen inbördes ordning)
Vilken är den senaste filmen du såg? guldkompassen =)
Vad föredrar du; att skicka sms eller att ringa? Sms för tillfället. Färre tillfällen att det blir dåligt med ord då
Vad gjorde du mitt på dagen igår? Var på Maxi och ÖB och handlade.
Vilken färg har dina ögon? blåa
Vad har du på dig just nu? En bh och ett par jeans (jag ska snart gå lägga mig. Kände jag behövde förklara det)
Vad fruktade du skulle komma och ta dig på nätterna när du var liten? Vargar har jag alltid varit rädd för och monster
Vad gillar du med hösten? Mysa men inte frysa. Höststormar är mys till exempel.
Vad gillar du med vintern? Julafton, advent, baka julgrejerna och nyår.
Vad gillar du med sommaren? Värme för en frysande sate som mig.
Vad gillar du med våren? Vårkänslor =)
Föredrar du strumpor, skor eller barfota? Skor definitivt.
Vad var det senaste du åt? Mat så var det kycklingsallad, annars choklad.
Vad är fin favoritdessert? Tusenbladstårta. Bara för att man inte får det så ofta precis.
Är dina föräldrar gifta/separerade/skiljda? gifta, 19 år sista april
Gillar du kinesisk mat? Ja då, oftast. Inte så sugen på det så ofta. Men det är en annan sak.
Gillar du kaffe? Ja tack. Speciellt mammas och mitt.
Vad dricker du på morgonen? Te och vatten eller inget alls.
Sover du med näsan mot väggen eller vänd mot resten av rummet? Näsan ut och ryggen tryckt mot väggen.

Lista.

Regler; det finns 12 frågor, och de ska besvaras med en bild som kom fram när du sökte på svaret...

1. Vilket år är du född?

2. Hur definerar du din sexuella läggning?

3. Vad är din bästa egenskap som kärlekspartner?

4. Och din sämsta?

5. Vad söker du hos en partner?

6. Vem var din första hemliga barndomsförälskelse (bara förnamnet)?

7. Vilket yrke är det sexigaste du vet?

8. Vilken kändis är hetast enligt dig?

9. Vad gör dig avtänd?

10. Vem hade du ditt första riktiga förhållande med(förnamnet)?

11.Vilken kroppsdel, förutom munnen, gillar du bäst att kyssa på en partner?

12. Ett kärlekspar på film eller tv du gillar?

the golden compass

Jaha, då har jag varit på bio. I Bromölla för att vara exakt. Såg Guldkompassen tillsammans med Fredrik, Erik, Johannes och Sebbe (vilket betydde jag + fyra killar i bilen = trååååångt. Jag är ju inte precis en vandrande pinne, Erik sitter lååångt bak när han kör osv =P). Jag tyckte iaf filmen var bra (även om jag inte får medhåll av precis alla).

Eftersom grejen med filmen är att alla personer har sin "själ" utanför kroppen i form av ett djur så har jag börjat fundera över vad i hela friden jag skulle vara för ett djur. Eller snarare vad min daimon skulle ha för form. Jag har inte kommit på ngt kul. Måste ju kanske ha lite självkännedom för att komma underfund med det... nåja, jag ska fundera vidare.

Hör i bakgrunden ljudet av senaste Harry-filmen... jag är verkligen inne på magiska saker nuförtiden, andra världar. Vad i hela friden vill jag fly ifrån? Ja, den som vet. Hittelön till den som kan hitta min självkännedom ;) haha

Okej, jag gjorde precis ett test
www.guldkompassen.se där man kunde "hitta" sin egen daimon. Innan jag säger vad det är ska jag bara säga att jag hatade apan som Nicole Kidman hade som daimon. Och vad får jag;

en apjävel! Fan. En likadan ap-jävel. Pereus. Härligt. Faaan. ;)

Gjorde det igen. Nu fick jag en kråka. Åt helvete med självkännedom jag vill ha ngt coolt.

Stolt matte

Sitter med den värsta huvudvärken jag har haft på länge. Började igår efter träningen och jag tänkte "sova bort den" nu på morgonen men inte ens två timmars extra sömn hjälpte. Tror dock att Ipren funkade till slut för nu kan jag röra på huvudet utan att det sprängs =D

Just nu tittar jag på hunden som är uppe och går i backen och leker bergsget, vi fick resultatet av hennes höftröntgen igår. Helt perfekt är vår lille vovve; två fina a-klass höfter =) Uppfödaren tyckte att vi kunde ställa ut henne medan jag tycker att vi ska ta valpar på henne. Vilka små härliga monster ;D

Nu ska jag busa med vovven oxå.

Sugarcult - Bouncing of the walls

Glömde efterlysa den här låten. Vill verkligen ha den. Jättesöt =)

Såg Van the man igår och där var den. So if someone, somewhere got it. Give it to me ;)




Dagens produktivitet

Idag har mamma och jag varit på Maxi och Öb. Vi har (pinsamt nog) handlat julklappar till mig. Hm. Av alla ställen att handla men jag behövde lite grejer till hushållet (knivar, kastruller, dammsugare. Sånt du inte vill öppna i julklapp men ändå =P). Hittade en bok på Maxi dessutom =) Böcker är min drog.

Mamma och jag såg precis ett Greys Anatomy oxå. Fy fasiken vilket avslut! Tur att man inte behöver vänta mer än en halvtimme på nästa ;) Seth Green var med. Älskar honom =) Och jag vet en till som gör det =P

Tagg-musik påfyllt. Nu ska ni få se i Simrishamn ;D

Jag har roat mig med att fylla mitt nya minne till mobilen med musik till Simrishamn. Det minne man fick med mobilen dog så jag var inne och hämtade ett nytt, eftersom det ändå var tomt (jag gick miste om mina bilder :'( Lite bittert må jag säga) så passade mamma och jag på att byta minne (eftersom hon har 1 och jag bara 512.) Helt perfekt =)

Enda problemet är att jag inte har flyttat plats på minnena än... var i hela friden ligger mammas minne gömt i mobilen?!

update: (30 sekunder senare)

Teknikgeniet i mig har talat. Jag hittade det ;)

Flytt, flytt flytt! =)

Jag är antagen till Halmstad! =D Helt underbart roligt! Om jag fattade det hela rätt så är vi fem stycken som har blivit antagna till exakt samma som mig. Men risken att jag har fattat rätt är hyfsat liten så lyssna inte på mig ;)

Nu ska jag fira genom att titta på film och läsa bok samtidigt =D Hade tänkt att se Enchanted eller möjligtvis Guldkompassen. Ska beställa Guldkompassen (boken) oxå. Blivit fruktansvärt sugen på att läsa dom (jag vet att det är barnböcker).

Jag är sprudlande glad, skulle bara tillägga det en gång till =)

GRattis till min stora Petite!

Jaha. Och där sket det sig. Hade tänkt lägga in lite bilder på min alldeles underbara lillasyster som har blivit löjligt stor idag, men det gick inte så förbenat bra alltså.

Iaf:

Himmel, hon är redan 16!!!!! Vet ni hur sjukt det är att den där lilla skiten får övningsköra nu?! Sanslöst.

Grattis gumman. Älskar dig =)



Anledningen till den dåliga uppdateringen har varit Lisa och K-krona. Köpte nästan alla julklappar till familjen idag. Sååå nöjd. Hittade tom lite till mig själv. Bland annat en klänning jag kan ha nyår, en tröja till imorn, träningsshorts och smått och gott =) Najs dag.
Fick se insidan av Ericsson-byggnaden igen. Kände mig som ett litet barn medan jag väntade på att pappa skulle bli klar =P

Nu ska jag sova. Det är inte ofta man går 6,6 km i klackar (måste bara älska min mobil med stegräknare!). Det tär på mig. Så godnatt!

En snodd lista (vad annars. jag komponerar inte)

Vad:
Har du på dig idag? Hehe... svarta byxor och en lila tubtopp... (don't ask ;D)
Har du för frisyr? Stram knut á la ballerina (om man vill vara poetisk annars; städtantsknut)
Ska du göra innan dagen är slut? Träna =)
Ska du göra imorgon? Köra till Karlskrona, shoppa och luncha med pappa.
Åt du senast? Hehe, pepparkaksdeg
Är det allra bästa med dig? Gick jag och funderade över idag faktiskt. Jag ska meddela när jag kommer fram till ngt 
Ogillar du hos dig själv? Dålig dag idag så; vad gillar jag? 
Lyssnar du på för låt just nu? Sixx Am-Tomorrow

Vem:
Kramade du senast?
 Ebbis
Saknar du? Ja. Det kan ni ju gissa.
Vill du spotta på? alla dåliga förare... och dåliga människor förstås
Skulle du vilja se ut som? Keira Knightley... har fastnat för henne
Gjorde dig arg senast? Lisa defintivt. Elin kan intyga

Kan du:
Simma fjärilsim? Ja men inte så bra precis. Det liknar mer en drukningsolycka.
Stå på ett ben: Haha, ja om jag inte är überfull.
Sjunga riktigt höga toner? Pratar vi rent eller falskt? För falskt kan jag... fortfarande inte ta höga toner 
Baka? Mjo det får jag nog säga.
Göra volter? Får jag en trampolin så utan problem.
Ditt eget mobilnummer? Haha... faktiskt. Trots att jag precis har bytt ;)

Har du:

Pallat äpplen? Jajjemen... eller jag och Emelie hejade på Jesper och August om jag minns rätt 
Tappat något värdefullt i toaletten? Tack och lov inte.
Skrikit åt en lärare? Mjo... men det var nog bara för att fånga Ingemars uppmärksamhet (host)
Förlorat någon nära vän? Ja, så kan man uttrycka det.
Varit i Asien? Indien men vill gärna till Sydostasien.

Time flies

Sådär, nu var nästan även den här dagen avklarad. Är det inte förunderligt hur snabbt tiden går egentligen? Jag köpte en väldigt liten kalender idag och upptäckte att jag inte behövde bläddra långt för att komma till de datum där det står (preliminärt): flytta till Halmstad. Läskigt som fan och det gav mig en känsla av snabbt annalkande panik.

Iaf ska jag till Karlskrona för att luncha lite med pappsen imorn (vissa har inte fördelen att kunna luncha med fäderna i Karlshamn så jag får ta mig till K-krona ;D) och förhoppningsvis hitta lite snygga festkläder (som kan matcha mina skor hihi). Föredrar egentligen inte K-krona men det blev billigast eftersom jag snor pappas månadskort på vägen hem, hihi.

Nu ska jag facebooka lite... måste ju hålla koll på kussen min. Det är meningen att jag ska hinna upp dit innan jag flyttar oxå. Vet i fasiken hur det ska gå till... men vill, vill, vill!!!

Så går det när man är slö

Helt sinnessjukt vad vad kan bli straffad för seghet. Hade nämligen siktat in mig på ett jättesnyggt underklädesset från H&M... mitt enda problem är att det nu är slut. Totalslut... och det endast fyra dagar efter att det släpptes. Himmel.

Jaja, mina skor fanns kvar iaf så de ska jag passa på att beställa nu. Och inte en sekund senare. Ska ha de till min nyårsklänning (vilken den nu är. Får väl köpa en svart så den matchar ;D) och vid ett flertal tillfällen efter det hoppas jag. Jaja.

Det mest irriterande är att sidan är så förbenat seg att jag kan skjuta alltihop =P

Tankar kring accenter... (heter det ens så på svenska?)

Såg lite av Charlies Änglar 2 som går för tillfället på 3: an. Jag kommer antagligen bli mobbad om jag erkänner att jag tycker den är underhållande på ett väldigt girl power-sätt.

För er som har sett filmen (och kommer ihåg den) så pratas det ju lite med irländsk accent... jag kan verkligen inte bestämma mig för om jag älskar det eller är lite mer tveksam till det hela. Men det är ändå rätt kul att lyssna på ;D

Iaf ska jag nog krypa till kojs hyfsat tidigt ikväll... ska städa huset imorn plus att jag ska ta mig till Näsum för en liten höftröntgen på Ebba... ensam! Får se hur det blir... traumatiskt kanske? Jaja... enda behållningen är att jag ska plugga in min lilla mobil i bilen och lyssna på bra musik hela vägen dit =) Och hem.

Och på tal om accenter så är veterinären norrman... den brytningen är jag inte tveksam till. Den är mysig =)

1:a advent

Kämpar med mina lussekatter för tillfället (ja, jag var lite svårstartad imorse... hunden och jag sov gott i min säng när jag borde ha gått upp)... iaf; måste lusskatter vara så jäkla kladdigt och svårt i all allmänhet? Eller är det bara mitt recept som är sådant? Men de brukar bli bra (efter en hel massa svärande, tur att jag är ensam hemma).

Ska bli riktigt mysigt med en riktig adventsfika hemma, jag verkligen älskar juletider. Det luktar nybakat, glögg och familjehögtid =) Synd bara att jag inte gillar julsångerna på samma sätt. Himmel... jag fattar inte att Lisa har pallat att lyssna sedan mitten av november (kanske tidigare men jag vill ju inte överdriva)... på hög volym. Varenda dag. Inte min grej =P

Jag är en ganska ihärdig Idol-dissare och motståndare (mest för mitt eget höga nöjes skull) men jag måste säga att Amandas Hallelujah...

... det var artisteri. Och underhållning på hög nivå. Och ja, det berörde verkligen.

(Där blev det många betoningar men det är för att ingen ska missa vad jag menar ;D)

Advent är mys

Nu lutkar det julmys i hela huset... jag har nämligen fördrivit förmiddagen med att göra världens tunnaste Swedish thins (som pepparkakor kallas i USA)... pappa tyckte att vi skulle linda dem i silkespapper annars är det risk att de går sönder (sant). Men Adde sa iaf att det är mkt smak i dem trots att de är så tunna så det får jag väl ta som en komplimang =P

Nu ska jag iväg och jobba tre timmar (rätt skönt pass ändå :P) och sedan ikväll har jag lovat att rädda Fredrik från tristessens klor.

Och sedan imorgon är jag ensam hemma och då är det lusskatter som gäller och min julmusik (vilket betyder ganska lite julmusik eftersom jag inte är ngt fan av just det).

Nu pyser jag. See ya'!