Tanten is in da house!

Funderar på om träning idag är ett måste eller ett nödvändigt ont...? Har ju ändå köpt pilatesboll med tillbehör, borde jag träna upp benen så att de är lika stora igen (vänstern är uppenbart mindre när man jämför), försöka återfå musklerna i ryggen så att jag är 1,70 igen (är för tillfället 1,688, hur lyckas man tappa det!?) och vänsteraxeln (så att jag kan lyfta den högre än axelhöjd utan att skrika av smärta)? Vart tog mina muskler vägen?! Väger 58 kilo efter frukost, då brukar jag väga 62! Vad hände?!

Skitsamma, livet är som livet är.

Jag är en gammal tant... farmor har mer spring i benen än undertecknad. Hur orättvist är inte det på en skala??

Nu ska tanten byta om och svettas över en boll... sexigt va? ;D

Allmänt lite babbel

Pärsen i att vara trött intill döden och inte kunna sova är ingen ny erfarenhet men irriterande. Men å andra sidan får man då tid med sådant jag annars hade missat, såsom kolla på Sagan om Ringen här hemma (dvs ny tv och hyfsat ljud). Det hade jag annars missat, inte sant?

Just ikväll stör det mig inte så mkt, jag har haft en väldigt lugn dag, medicinerna fungerar hyfsat och dessutom har jag fått lite shoppat. Lovely. Tjocka inneduntofflor samt en reebooktröja (smärtsamt lik emmelis adidaströja), hittade en fin bh men orkade inte köa.

Det var dock ett absolut katastrof att försöka hitta en bh i min storle (liten) 80B och större var det som gällde. Inte så lovely. Både lindex och kappahl har varit fruktansvärt den senaste tiden, jag som är singel vill ha nya, snygga underkläder! Hur lätt är det på en skala då?!

Ska fokusera på filmen, precis slutet av ettan. Vet inte varför jag gillar våldsamma, blodiga filmer men kul är det. Filmer som kittlar fantasin i dialog, o-/verklighet eller foto. Sagan om Ringes dialog är kanske inte mkt att hurra för men resten. (Kärlek).