Så lättad att jag kan gråta (eller kanske inte...)

Äntligen, äntligen, äntligen är jag klar med bordsplaceringen! Allt är inte klart men nu har jag allt datorskrivet, snyggt upplagt (nåja, typ iaf, det var trots allt jag som satt vid datorn =P) och organiserat. Hoppas att det nya godkänns av en viss person... annars så blir jag allvarligt lack.

Nej, nu ska jag sova. Annars så tror jag att min rygg dödar mig. Ergonomisk stol: ja tack!

Fan. Vilken. Jävla. Katastrof.

Fy tusan. Har ju varit på möten som har gått bättre. Resultatet: göra om hela härliga bordsplaceringen. Eller nej, inte riktigt hela. Men det schizar upp våra tankar rätt ordentligt (och ja, rätt ordentligt är bara förnamnet). Det som var så bra innan kanske inte blir lika bra för alla nu, det går liksom inte. Synd, vi som var så nöjda ='(

Jaja, ska skynda iväg på lite fotboll (har lovat Jimmie) och se 1:a halvlek innan jag ska hem igen och Emma kommer och hjälper mig. Har suttit och mätt som en tok så att allt blir skalenligt... huvudräkning är innegrejen för tillfället =P

Får se hur det blir, jag har redan kommit på att jag får flytta om på mitt bord... så det har jag gjort. Sen så får vi se. Jaja. Nu ska jag koka lite te och sätta igång igen.

Baj(s) baj(s)

Uppklädda =)



Så blev några av bilderna. Jag hade allvarliga problem att hålla mig allvarlig och göra seriösa bilder. Därför har vi ett antal "asgarv-bilder" och några där jag helt enkelt hoppar över staketet. Lite kul =P haha. Sedan när mamma fick tag i kameran så blev det en hel massa bilder på Erik =P Sjukt bra bilder Erik och hans kamera tar dock... man blir ju lite avundsjuk!

Det var kul att Stuffa faktiskt, vissa dansar man väldigt bra med... och så vissa går det inte alls med. Underligt =P

Idag blir det möte vid tre och sedan inte mycket mer. Ska in och byta morsans mors dag-present dessutom. Jag valde mellan två parfymer och hon älskade den första... sedan fick hon lukta på den andra (den jag inte vågade välja för den var lite ovanligare =P) och då ville hon ha den. Typiskt, haha.  

Uppblåst

Idag har jag (surprise, surprise) bakat!! Så himla ovanligt, inte sant? Bakade nallebröd och det blev himla gott. Nallebrödssjukan sprider sig ;D Nu har snart alla bakat det och börjat älska det =) Tack vare Emelie och hennes bloggberoende =P haha

Hunden var något svårpromenerad imorse, hon vägrade gå längre än en kilometer eller så. Ibland vet jag inte om hon är lat, dum eller bara bråkig. Förmodligen någon sorts blandning =P

Morsan och jag ska in på stan idag... bara väntar på att försöka komma fram till sjukhuset. Gissa varför, jo, det är (givetvis) jag som behöver (antagligen) ett litet besök där. Ska det någonsin sluta? Just för tillfället är det för att jag (antagligen) har en inflammation i ögonhålan. Jippie! Svullen runt högerögat till balen, härligt ;D

Nej, nu ska jag duscha... ska bli skönt. Att duscha är ändå något av världens härligaste saker ändå =)

Nu när syréenerna ändå blommar...

Jaha, nu så är Erik här (och han pluggar religion givetvis... himmel). Vi ska passa på att ta lite foton med hans kamera på oss och på mig i balkläderna, något vi har pratat om sedan körsbärsblommorna blommade men det har aldrig blivit av. Så vi fick ta alternativ nummer två och det var syréenerna =P haha.

Får se vad han får i betalning... pengar... eller något annat. Vem vet ;D haha. Nej, jag skämtar bara. Men det är klart att han ska ha lite för att jag slipper gå till riktig fotograf =)

Skönt med ledighet imorn =) Ska bara dansas lite på hela långa dagen. Och fotas då givetvis =)

What've you done?

Nuförtiden inte bara slåss jag mot mina demoner... jag slaktar dem systematiskt.


Don't fight the demons. Kill the demons... for good.

The kill.

Photoshop

Hehe, nu har även jag fått Photoshop... får se om man kan lära sig skiten eller om jag kommer att ge upp =P Vore lite kul att kunna. Annars så kan jag ju alltid ta hjälp av min egen expert; Erik... eller så har jag Fredrik eller Emelie eller Alle. En hel del val alltså ;D

Men för tillfället bara mig själv, något ska jag väl kunna fatta själv ;D Eller kanske inte... men jag försöker =P

Önska mig lycka till, jag säger som alltid: det lär behövas =P

Konsert

Jag älskade (typ) Pirates, dels för att mina förväntningar var låga och dels för att det hände saker hela tiden. Precis som Pirates ska vara =)

Idag har jag och mamma ägnat närmare en och en halv timme (kändes det som) åt att kamma ut Ebbas tovor. Himmel, jag som är van vid mitt hår, varför skaffade vi en hund som är precis lika hopplös?! Ebba orkade inte mer så det blir till att ta tag i det imorn igen... stackars vovve. Jag ska aldrig mer klaga!

Har sett estet ettornas konsert idag, oväntat bra! Mycket bättre än vad tvåorna är... mycket mer drag. Att jag, Elin och Sofie var de enda som satt med studentmössorna på och retades var lite kul ;D Folk måste börja använda mössorna snart.

15 dagar kvar!

Glömt att publicera =P

Vad åt du senast? Tårta för att fira mors dag =)
Har du fått någon komplimang idag? Ja, det tror jag.
Pratar du fortfarande med personen du kysste senast? Mhm, givetvis =D Hade jag inte gjort det... så hade jag nog inte varit så här glad idag =) 
Har du varit med i en rättegång? Bara med skolan
När åkte du bil i mer än 15 minuter senast? När jag körde hem från stan... varför i hela friden kör folk som... söndagskörare?!  
Har du däckat/spytt för att du druckit? "kul" Ja... tyvärr. Tänker jag inte göra om.
Har du äggat någon? Nej, faktiskt inte. Jag bara hejade på ;D
Har du haft en stalker? Nope... önskar mig väl inte någon heller =P
Skulle du kunna tänka dig att simma med hajar? Givetvis, skitcoolt ju!
Har du varit utomlands? Jupp... ska jag räkna upp? Hm... Danmark, Tyskland, Belgien, Nederländerna, Frankrike, Spanien, Portugal (dööh), Prag, Bulgarien, Cypern, Kreta, Gran Canaria, Teneriffa, Mallorca, Kap Verde, Azorerna, Brasilien, Dominikanska Republiken, USA, Indien... hm. Blev en del =P Känns som om jag har glömt ngt =S
Var är dina syskon just nu? Hon springer väl runt och fjöntar i huset ;D
Vad var den senaste drömmen som du minns? Oooj... minns jag verkligen. Haha, mitt minne är som ett såll =P
Vem ringde dig senast? Mikke... tror det var han senast. Eller var det Elin? Jaja, ngn av dom.
Vilken tid gick du upp imorse? vaknade vid kvart i elva tror jag... sen låg jag och Lizze och drog oss till... halv tolv... kanske.
Vad ska du göra efter det här? Kika på Greys Anatomy =)

From yesterday (30 seconds to mars)

Hade en väldigt trevlig kväll igår, det blir verkligen roligast när man gör sig i ordning tillsammans =) Sen när Emelie kom med kameran kunde vi även flippa ut lite med skumma (skumma är väl bara förnamnet) bilder, precis som det ska vara =D Lorden var väl som vanligt, sjukt varmt bara. Jag höll nog på att svettas ihjäl för att vara ärlig =P Men kul, vi dansade mycket de få timmarna som vi var där =P

Sov hemma hos Lizze, vilket betyder somna sent och en massa trevlig prat, haha. 

Sedan idag har jag bara köpt lite godis till ikväll (skulle ha satsat på lösgodis men kom på att jag inte var sugen, så det blev ett rör med Smarties istället. Sådana jag hade med mig till Ystad och som skapade Duracell-Alle =P hahaha), pratat en massa i telefon och firat mammsen med tårta. Jag var inne på stan och köpte en Dior-lotion till henne men den kan ju inte testas för man får ju inte bryta förseglingen om man vill byta den. Bittert. Blir en runda på stan så att kvinnan får lukta på den =P haha

Var ute och gick med Ebba i bara kofta och jeans... tro fan att det börjar regna. Vi såg ut som två dränkta katter (hundar möjligtvis) men det var mysigt att gå i skogen när det regnar =) 

Nej, nu ska jag längta till Pirates. Och försöka sluta skriva så långa inlägg ;D    

"Grattis" mamma ;D

Jaha, då sitter man på mammas nya dator. Är inte alls avundsjuk på den här j*vla saken. Fy tusan vad sur man blir. Ni ska se skärmen! Den är helt otrolig, fruktansvärt snygg och skulle passa mycket bättre i mitt rum ;D haha. Hur kommer det sig dessutom att den här är snabbare än min när min är lika ny som den här?! Usch, vad irriterande! Men men, kul för henne (och pappa) iaf. Nu slipper hon dessutom sno min dator (och samtidigt passa på att klaga på stökigheten på rummet =P). Det finns alltid något positivt =)

Nej, nu ska jag iväg till jobbet i tre timmar. Hade hellre stannat kvar hemma hos Erik, mycket trevligare där =)

Sedan ska jag stressa hem, duscha och köra bort till Lizze för ikväll ska vi festa!! Riktigt sugen för tillfället! Enda frågan är vad man ska ha på sig? =S Isch, har inte bestämt mig och vi har dessutom gäster när jag kommer hem så jag kan inte slita iväg Lisa som jag vill =P Vi får se vad det blir, lutar åt det somriga hållet med min nyinköpta esprit-kjol som är sommargul =D Men på överdelen? Ja, det får vi se =P haha

Nej, nu måste jag pysa. Ska vara duktig och cykla ner till ICA för att tjäna lite pengar. Ha det så bra! Och hoppas att det går bra på skattjakten för de som deltar i den =)

Puss puss!

Träningsryck

Jaha, trodde det skulle bli utgång ikväll, var fruktansvärt på g... och så visar det sig att det inte är en människa man känner som ska ut. Bittert och boring. Kan ju tilläggas att det inte blir någon utgång, tyvärr =( Har inte festat sen valborg så var fruktansvärt sugen men men. Tar igen det på lördag istället ;D

Idag har det bara varit Boön i skolan, skönt att vara ute, tyvärr var det i sällskap med en viss lärare. Han kan verkligen prata ihjäl en, jag trodde jag var härdad (jag bor ändå med Lisa och farmor är väl kanske inte tyst) men han kan fortfarande chocka mig.

Har varit väldigt, väldigt osugen på att träna den senaste tiden. Något jag sa till mamma idag... sekunden senare fick jag värsta rycket så idag har jag nog sammanlagt tränat i en och en halv timme lite drygt. Ibland har man sina ryck =P Roliga ryck, jag tröttade ut EbbaBlå Spåret. Hahaha.

Nej, nu väntar jag snart folk. Göra rummet respektabelt kanske är en bra idé? Eller de har vant sig =P haha

Men ha det så bra ändå =P Puss puss!

Alltid kul att handla med morsan

Idag har jag varit shoppingglad... eller kanske inte jag, morsan har varit shoppingglad. Hon har nämligen köpt studentpresent till mig och dessutom har vi kikat på ny bil ;D haha. Hoppas, hoppas. Fruktansvärt sugen på en sån... världens härligaste att köra =D Det fanns dock ingen Mini inne... de var för dyra så det var ingen som köpte sådana ='(  Bittert, får fortsätta drömma.

Morsan och jag är nog världens fulaste, först skällde hon på mig för att jag var hetsig i bilen och lite senare var det hon som fingrade folk för glatta livet ;D Rätt åt idioterna =P Iaf så roade vi oss under bilturen genom att prata lite småländska, morsan hittade den perfekta Nybro-dialekten medan jag hade tappat kalmaritiskan lite... pratade lite snabbt. Skämdes lite ;D Morsan har iaf lärt upp mig väl något som märktes redan vid första försäljaren:

"Oj! 30 kronor i rabatt, det är ju hela en promille!" (det visade sig vara halv, det kunde den snåle jäkla försäljaren ha!)

Men morsan regerar fortfarande. Bilhandlaren hade lite problem att skaka fram en bil vi kunde provköra, morsan stil är oslagbar:

"Ni kan inte komma tillbaka en annan da..."
"Nej!! Vi bor i Asarum...."
(lite senare)
"... men då blev det helt plötsligt intressant igen..."
"Ja, jag kan nog skrapa fram en bil... fast den är väldigt smutsig." 
"Det är lugnt, jag ska inte visa upp den." 

Behöver jag nämna att vi fick provköra? Hehe... försäljarens tjänstebil (*visslar lite oskyldigt*). 

Sedan har jag ägnat resten av dagen åt att baka. Blev sugen på en sorts rabarberkaka som Eriks mamma, Karin, hade gjort men kunde inte hitta receptet. Lösningen: jag hittade på. Blev oväntat gott =) Rätt stolt över min uppfinningsrikedom, sedan bakade jag snoddas och även kokoskakor som jag doppade i choklad. Ganska mumsigt ;D Så nu är jag så mätt att jag vill spy... och jag vill dessutom ut och träna =P 

Have fun people!  
   

Mini!! =D

Ja, då är man iaf nästan klar med geografin... har bara slutsatsen kvar. Den lär väl bli hyfsad iaf... orkade inte mer igår. Skrev som en tok igår medan Erik "pluggade" kemi bakom mig (visslades väl mest snarare än att han pluggade =P). Rätt nöjd med det jag åstadkom faktiskt... får se hur pass nöjd Paul blir dock =/ Jaja, skitsamma.

Iaf blir det möte med Stefan idag vid elva och sedan ska morsan och jag till Karlskrona. Vi ska handla studentpresent till mig och jag ska få provköra Mini Cooper =D Ska nog handla lite smink till balen dessutom... kan ju behövas. Har ju dock ingen aning om hur jag ska sminka mig... men men det är en senare fråga. 

Den här listan med musik har jag på idag för att peppa mig till att skriva klart slutsatsen:
 
Linkin Park-What I've done
Linkin Park-Crawling
Papa Roach-Getting away with murder
Papa Roach-Scars
30 seconds to mars-The kill
30 seconds to mars-From yesterday
Fall out boy-Thnks fr th mmrs
Papa Roach-She loves me not

Kan man säga mums om musik så är det faktiskt mums! ;D  

Nej, nu ska jag sätta igång. Puss puss!

Idylliskt!

Jaha, sitter hemma hos Erik (om det blir stavfel så är det hans tangentsbords fel, fruktansvärt jobbigt =P), har varit duktig idag båda två. Jag har tvättat bilen och sedan dammat den inuti, pluggat och Erik har klippt gräset. Sicken idyll ;D

Ska snart hem, blir fondue hemma så det är mumsigt =) Ska pluggas lite senare oxå... astråkigt.

Såg första filmen av Jackass igår oxå... gud vad jag garvar. Kan inte säga vilken av filmerna som var bäst, ettan eller tvåan. Har de på datorn hemma så det blir väl till att bestämma sig nån dag genom att kika på båda ;D haha

Nej, nu ska jag pysa. Lots of stuff to do idag.... inte för att jag ens kommer att göra hälften. Med tanke på hur seg i huvudet jag är. Men men... man kan ju alltid intala sig ;P

Puss puss!

The kill!

Sprudlande glad igen! Äntligen lyckats hitta låten jag har letat efter hyfsat länge! Sångaren har sett misstänkt lik ut Jared Leto men jag har alltid lyckats glömma bort både namn på låt och bandet. Riktigt gött, finally har jag hittat både band och låt. Jag hade såå rätt, Jared Leto var sångare och bandet var 30 seconds to mars och låten: The kill. Fruktansvärt bra låt! Och jag har till och med lyckats få ner den på datorn! Applåder tack.

Kill
Break me down
Bury me, bury me

Förresten: Jared Leto är i samma klass som Johnny Knoxville måste jag ändå säga. Het till tusen. Woosh. Fast jag tackar ju inte nej till en kille med... och där blev det personligt. ;D



Haha!


Jävla skit!

Fy fan va jag blir trött på allt ibland! Åååååh! Jag håller på att gå upp i linningen! Fan, helt plötsligt är jag glad att jag ska jobba. Fy faaaan!

Sorry, var bara tvungen att få ut det innan jag spydde på någon.
 
Inte för att det känns så mycket bättre, men lite är bättre än inget. Nej nu ska jag göra mig i ordning inför jobbet.

update 14.02

Det är tur att man har ett hetsigt humör... i två minuter ungefär. Mycket lugnare nu, hjärtat tillbaka i sin normala rytm igen. Skönt. Lite Linkin Park och helt plötsligt är jag inte ens hälften så aggressiv, vem säger att sån musik gör en aggressiv?! Förresten Lizze, jag har lyckats fixa "rätt" version av Linkin Park-What I've done... får se till att vara inloggade samtidigt så du kan få den =) (om du inte lyckats hitta den själv vill säga).

Nej, nu jäklar är det lite mat som gäller. Puss puss! (Miss Sunshine är tillbaka ;D)

Pluggis... nja, kanske inte.

Jaha, då ska man snart iväg och jobba. Min tanke att jag skulle plugga hela dagen igår sket sig fullständigt, att balkommittén skulle komma hem till mig och att vi skulle jobba med bordsplaceringen hade helt fallit ut ur mitt minne. Blev väckt vid tjugo i tio med orden: "Skulle inte dom komma vid tio?!" Fan är väl bara den tanke som ekade i huvudet på mig =P Men jag hann och nu är skiten klar iaf.
Firandet av Lizze igår var väldigt trevligt iaf =) Mycket snicksnack och en massa god mat =) Hoppas Lizzan blev nöjd med presenterna =)
 
Idag ska jag iaf tränga in lite plugg nu innan jag sticker (jippi, det ger mig en timme och tre kvart, fan vad jag borde skjutas!!). Var ju tvungen att gå ut med min lilla dammtuss idag oxå, så det blev lite mindre tid än planerat. Och så nu sitter jag här. Saknar lite motivation uppenbarligen =P Jaja. Får la se vad som händer ikväll. Är planerat till Fredrik men eftersom jag jobbar lär jag vara rätt trött, äsch vi får se hur vi gör. Ska upp till Erik oxå... tidsoptimist är mitt mellannamn ;D

Thnks fr th mmrs
In case of the ex

Jackass!

Var ju fredag på jobbet igår kom jag ihåg när jag väl kom dit. Att jobba fyra timmar blev helt plötsligt bra mycket stressigare än vad jag hade förväntat mig. Två längärmade tröjor funkade inte och första pausen i kassan så blev det till att slita av sig den undre. Fruktansvärt varmt! Det var kaos som jag kastades in i, kul när det är bra fart iaf...
 
oftast =P
 
Sedan åkte jag hem till Erik, har nu för första gången kikat på något från Jackass, nämligen Jackass-filmen nr 2 (och jag låg och klöktes vid vissa saker). Vissa saker kan ändå bara kallas för min humor, fan vad jag garvade =P
 
Har två "nya" favoritlåtar förresten:
Fall Out Boy - Thnks fr th mmrs
Manic Street Preachers & Nina Persson - Your love alone is not enough

Abstinens på båda! =)

Nej, nu ska jag fortsätta med geografin... det går inte särskilt bra för att vara ärlig. Måste nog begränsa mina källor lite. En sökning på "massturism" resulterade i 30 000 träffar. Försök få in det på fem sidor ;D

Claustrophobic effect's

Grattis gumman!

Har upptäckt fördelen med att Lisa är tekniknörd med världens största mp3 med USB2 i samband med att Erik är minst lika stor tekniknörd och har världens bästa kamera. De bilderna som togs förra fredagen är inte nådiga ;D Och nu så slipper jag skicka över den hiskeligt stora mappen eftersom det istället tar två mikrosekunder från mp3n till datorn =P Jag är nöööjd ;D
 


Men viktigast av allt idag: många grattis till Lizze =D



(och ja, jag skiter i norrmännen, Lizze är viktigare ;P)

Baah som Emelie hade sagt.

Har varit fruktansvärt dålig på att uppdatera på sistone tycker jag nog. Jaja, kan inte hjälpas. Har inte precis haft ork eller vilja för det. (kommer vi alla gå igenom den fasen eller ;D).

Första gången jag sitter på datorn på några dagar, verkligen sitter här och inte bara kastar iväg ett mejl eller så. Känns ovanligt ;)

Gjorde testet som Lizze hade på bloggen: Blev Madicken med motiveringen: Jag är sprallig och glad och full av energi, ibland påstår folk att jag inte är riktigt klok. Jag skulle aldrig säga nej till en köttbullemacka.

Sant, mycket sant. Även om jag inte känner mig så sprallig och glad idag, och speciellt inte full av energi. Sömnbrist har nog slagit i mitt huvud.

Får VG i matte C iaf... har för första gången på hela gymnasiet... nej, ursäkta, under hela min skolgång nästan, lyckats få ett g på ett prov. Och lyckades tajma det till matte nationella dessutom, sicken formtopp ;D Äsch skitsamma, jag var inte särskilt långt från ett vg precis (det var på gränsen) och det kändes att det gick åt helvete. Var dock tvungen att prestera MVG på provet för att få MVG i betyg... lite irriterande. Hade varit kul att skylta med ;D

Nej, nu ska jag läsa Cosmo och även lite senare Solo. Köpte Solo idag trots att jag lider av akut pengabrist (tre skor på 2 veckor = inte särskilt bra för min ekonomi... tack och lov är det lön... snart!), kände att jag behövde det =) Min irritation vet inga gränser för tillfället. Skit oxå. Nåja, det blir bättre med sömn... och blir det inte det så får jag springa längre än förväntat imorn på morgonen.
Lyckades precis lägga (oavsiktligt) armen på enter ute vid siffrorna... fattade inte alls varför allting helt plötsligt flippade. Antar att det förklarar saken. ;D

Breathe, just breathe.

Förfest utan festande för mig

Hemma från Cassas förfest, hängde trots allt inte med ut fastän ödet tyckte att jag borde ha gjort det. Inte nog med att alla "tjatade" lite på mig, när jag kollar mobilen så upptäcker jag att jag har ett missat samtal från okänt nummer. När jag slår upp det visar det sig vara (hör och häpna): från lorden dit alla ska dra idag!! Blev lite chockad =P haha

Nej, men det ska bli skönt med sömn. Behöver verkligen det. Var uppe vid halv åtta imorse efter att ha gått och lagt mig vid två och sedan full rulle hela dagen. Hade en trevlig fika tillsammans med Fredrik och Mikke efter att Fredrik och jag hade köpt blommor, väldigt nice. 

Sedan kom Erik förbi en stund och fick uppleva den äldre generationen Hägg (sicket chockartat möte ;D) innan han stack före till Cassa. Jag kom lite senare, hade en väldigt trevlig kväll måste jag säga =) Dagen som började så tråkigt har faktiskt slutat väldigt bra tack vare alla mina kompisar =) Glad att jag har er!

Och Elin; vi måste fixa det!! 

F&F slår naturkunskapen med hästlängder!

Jaha, då ska naturkunskapen vara inlämnad om drygt en timme... är jag klar? Nja, har lite kvar. Gud, vad jag ogillar Ingemar! Sofie och mina planer för hans del verkar helt plötsligt vettiga!!

Satt uppe till klockan två inatt och skrev som en tok (ja, jag får skylla mig själv delvis som inte har börjat tidigare) och nu ser ljuset i slutet av tunneln iaf! Blir dock ingen utgång ikväll, är både för trött och osugen för det. Fem spänn på att det kommer bli som förra gången jag missade en studentfest: världens bästa! Nåja, inte tid att oroa mig för det. Men det är just my luck. Vill nog hellre sova ändå måste jag säga. =)

F&F kommer ikväll och stannar till söndag =) Ska bli kul att träffa dem, länge sedan nu =). Typ iaf. haha.

Nej, nu ska jag sätta igång. Pust. Djupt andetag och inget gråt ;D

Puss puss!

Tiden går fort när man har roligt =)

1 månad igår...

känns det ju kanske inte direkt som. Snarare som två veckor eller något =P

Hade bara en halvtimme lektion idag, skulle iväg till doktorn sedan. Väldigt skönt måste jag säga ;D Träffade Erik på stan en liten kort stund innan jag var tvungen att skynda hem. Alltid trevligt =)

Nu har jag satt mig och börjat skriva naturkunskapen, inte kul men det måste göras.... =(

Nej, nu ska jag till och med fokusera! ha det!

Twistigt slut?

Det är meningen att jag ska skriva en novell till Litteratur och litteraturhistorian... hur tom på idéer får man bli egentligen?! Innan hade jag en massa fantasi men det är såna krav på en novell, vem pallar bry sig om ett "snitsigt och twistigt slut"... egentligen?! Inte jag och dessutom så slapp a-klassen göra det. Bajs.

Jag har i alla fall de två första meningarna klara (stolt jag är... eller inte). Få se vilket skit det blir den här gången.

Är det någon som har en bra idé är det bara att höra av sig ;D

Nu är det snart Grey's. Får se om jag orkar kika på hela... känns inte så troligt nu. Är lite trött för jag har tränat faktiskt! Rätt glad, studsade runt x antal minuter. Känns skönt nu iaf =) Träningsnarkoman på väg tillbaka?

Har dessutom fått ett nytt schema på ICA fick jag reda på, antagligen med fler tider (jupp, girig är jag)... jippi!! Säkert morgontider dock =/ Inte lika kul. Jag är morgontrött som det är =P Men jag har upptäckt att det är ändå rätt kul att jobba =)

Nej, nu ska jag ringa Lizze. Måste fixa Rhodos (längtar =D) 

i brist på bättre saker snor jag en lista från Emms ;D

Vilket namn står på ditt födelsebevis: Jenny Carolina Therese Hägg
Smeknamn: jenns, fluffy, häggan, jenny-penny (usch för det =P)
Har du varit i några andra världsdelar: ja; nord- och sydamerika (mellan oxå om det räknas), afrika och asien.
Lyckotal: 8
Favoritmat: Något med kött och sallad så är jag glad =) 
Har du någon form av tvångstankar: Nja... jag, Lizze och Emelie satt och tänkte på det i Sunny... kom vi fram til något på mig?
Senaste låt du lyssnat på: 3 doors down - Here without you 
Senaste tv program du tittade på: lite på Vänner idag 
Sämsta resturang: Måste säga som Emelie: McDonalds.
Sport att titta på: det mesta =D
Syskon: älskade petite-syster Lisa
Ord du använder (för) ofta: oväntat, fan i helvete är väl det första jag tänker på.  
Vad retar du dig på: människor som inte kan tänka längre än näsan räcker.
Bästa minne av nian: Jaa, rasterna tillsammans med hela gänget och killarna =)
3 saker du alltid har med dig: mobil, plånbok, mitt läppgojs
Vad gör du i sommar: tar studenten, åker till tyskland och rhodos, jobbar, göteborg, solar och badar. Allt som man ska göra en sommar
Samlar du på något? Nja, räknas dåliga vanor?
Dvd eller vhs: skitsamma, alla disney på vhs visserligen men jag får nog skäll om jag inte säger dvd ;D
Vad stör du dig mest på i detta ögonblick: att skolan är så förbannat stressande ibland.

Jag borde...

...plugga, städa, sova, träna. I den ordningen men eftersom jag är som jag är så... ja. Att räkna ut det är ingen svår match. Sova blir det nog. Fast jag är ju sugen på en kopp te så det blir ingen sömn heller antar jag...

Jag är fruktansvärd.

Har gjort nationella i matte C idag... ganska traumatiskt. Jag hade inte tillräckligt med socker för att orka anstränga mig riktigt på sista delen. Bjafs. Lämnade lite luckor, absolut ingen mvg-kvalité... tyvärr. Hittade iaf Erik när jag var klar och han var snäll och följde med mig hem ett tag. Men nu är jag lonely igen... boring.

Ska snart sätta igång med naturkunskapen... vill verkligen inte plugga nu. Jag vill bara ta studenten! Inga fler läxor, inga fler inlämningar och absolut inga tänkande uppsatser tack! Fyra veckor kvar och mitt huvud går runt och jag orkar ingenting.

Jag är lat.

Men jag skiter i vilket.

Mon week-end (jupp that's french ;D)

Det är helt osannolikt vad lite tid man har för bloggen nuförtiden... och msn... och internet överhuvudtaget. Känns underligt, har jag gått tillbaka till att inte vara datornörd? =O

Nåja, har haft en trevlig helg. Spelade lite kubb i fredags (och pojkarna trodde att de skulle ha en (o)ärlig chans, trots värre fusk än vad vi körde med =P) och sedan Pirates (kan knappt bärga mig till trean kommer nu. Vilket jag, som av en händelse, diskuterar med Jimmie precis nu =O).

Kollade på Spiderman (trean) i lördags... faktiskt oväntat bra. Måste säga att Venom är favoriten... riktigt heta tänder (hej tandställning!!). Mikael var roligast som missade sin avfart =P Även om Johhanes och Sebastians humor är fruktansvärt underhållande =D Iaf så var vi: jag, Erik, Johannes, Sebastian, Mikael och Malin på en rad. Och framför oss satt Charlie och två av hans kompisar. Full rulle ;) haha

Sedan åkte jag hem till Erik för att bli förödmjukad på något jävla (förlåt Erik) tv-spel... vem har kommit på idén om att göra ett "Guitar Hero" och sedan få mig att spela det?! =O Ingen bra kombination... ja, jag sög.

Jobbat idag och sedan pluggat matte. Fredriks kladdkaka var något extra måste jag säga =) Nationellt känns inte kul... men vad ska man göra? Tur att man har kladdkaka att trösta sig med iaf ;D 

Klantarsel

Idag har man varit aktiv i skolan (ironin är lika djup som vanligt), först gjort ingenting fram till halv elva (eller jo jag hittade lite böcker faktiskt) och sedan stack jag hem utan att återsamlas på geografin eftersom jag hade ett... möte... mormor och morfar var här på snabbvisit ju! =D

Idrotten var något av en besvikelse, eller det var ju kul att spela brännboll men sedan tvingade Anders upp oss till Avslappning och Meditation med LeifFruktansvärt tråkigt, märktes att vi idrottare inte var vana vid det, vi stissade och hade allvarliga problem att vara lugna. Typiskt ;D 

Ganska förståeligt förresten varför Leif hamnade etta100 höjdare (av dem i sitt program). Hans kommentar är den mest klockrena jag har hört på länge:

Leif: - Det här är min son Lasse, han...
Killen: - Lasse är min bror... jag är Martin. 
Leif:  - Ja, det stämmer ju!


Jag har varit klantig till tusen igår och idag vilket har resulterat i ungefär 700 blåmärken... idag landade jag helt platt på ryggen från stående (fråga inte), halkade på brännbollen och igår fick jag ett snyggt blämärke av ett element och dessutom kraschlandade jag i nätet. Härligt.

Framtida ledare... eller bödel?

Var bara tvungen att göra testet som Lizze hade gjort. Rätt nöjd med resultatet: ledarskap/projektledning eftersom detär vad min utbildning leder till i slutändan allt som oftast. Beskrivningen var väl dock inte lika smickrande:

Du är den mänskliga pansarvagnen. Du är stark och utåtriktad och vet vad du vill och hur du får det. Dina beslut baseras på fakta och du blandar helst inte in känslor i onödan. Din yrkesmässiga karriär är spikrak. Troligtvis har du vetat länge att du ska bli något stort, eftersom framgång är viktigt för dig. Det är inte helt osannolikt att du i framtiden startar företag själv och bygger upp det enligt eget huvud, men för en driven person som du finns också alternativet projektledare. Oavsett inom vilken bransch du hamnar kommer det att ligga lik där du passerat

Härligt, till och med kyguiden anser att jag är en bitch, känslokall och framgångshungrig. Härligt.

Annars inte hänt så mycket idag... började inte litteraturen förrän vid kvart i ett så låg ute i solen och jobbade med ett arbete som jag bara är fem veckor försenad med... "bara". Ska iväg och träna idag. Nice. Först box-it, hoppas bara mamma hinner hem med bilen, annars blir det till att cykla och sedan, direkt efter blir det badminton.

Och sen blir det till att skriva loggbok resten av natten. Inte så nice kanske. Men jag får väl skylla mig själv antar jag =/

Time goes by...

Tänkte passa på att skriva asmycket på min loggbok nu när vi slutade tidigt. Ja, det gick ju bra... eller inte.  Var hemma vid tjugo i sex... pratade i telefon med Erik, åt, tog en promenad med Ebba och helt plötsligt är klockan tjugo i åtta. Fy fan va sugigt. Undra hur länge det blir att sitta uppe ikväll? =/
 
Var bara tvungen att stoltsera med den vasen med blommor som står i mitt rum... gissa från vem de var... =)  


Happy birthday to you...



Grattis på födelsedagen morsan!

Valborg... och dess brutala uppvaknande

Hade typ trevligt i fredags... frös som en tok på mösspåsättningen (det är mer humor att säga så och så skiter jag i vad resten säger =P). Vi drog hem ganska snabbt jag, Emelie och Erik.  Hade fruktansvärt kul hemma när vi gjorde oss i ordning, morsan och farsan hade bröllopsdag så det blev champagne, oxfilé och lite annat trevligt. Föräldrarna lyckades fylla Erik lite lätt ;D

Förfesten sen var otroligt kul, jag hade en privat "korkare" i Fredrik, som hjälpte mig igenom kvällen (utan hans skills med att sätta på korken på flaskan igen hade den bergis legat över golvet ;D). Pojkarna var allmänt mystiska/roliga och jag upptäckte en oanad talang hos Mattsson: han var den enda som lyckades få upp min vinflaska!

Sen på lorden var det rätt trevligt, tyvärr hade jag fruktansvärt ont i fötterna. Jag och Erik fick skjuts hem av Jonathan (räddande ängel) redan vid ett. Jag höll på att dö och kunde knappt gå... men men. Vill man bli fin får man lida pin ;P

Inventeringen imorse var dock ingen höjdare. Upp klockan sex redan =/ Roligast var när jag kom hem vid tolv och var tvungen att väcka Erik. Sömntuta! ;D

Sedan bara projektet... fy fan vad trött jag är på att skriva på den skiten. Tack och lov är vi klara nu! Nu ska jag bara skriva min loggbok =( Och städa... och skriva naturkunskap... och skriva en novelljävel... och fundera på geografi och... ja, ni fattar grejen. Låt mig dööö!!