Lördag... en väldigt seg lördag

mitt Internet har varit freakigt halva dagen här. Men jag har inte orkat sitta så mycket på datorn ändå =P

Blev skräckis igår inne på Jockes rum. Jag, josefine och Sandra delade soffa medan Jocke satt bakom och vaktade på skärmsläckaren. Skärmsläckaren var bäst på att förstöra de läskiga stunderna, väldigt väl valda tillfällen att slå på sig. Typ när det faktiskt hände ngt.

Och idag ska jag och Kristian iväg på någon fest. Kanske. Det hänger tydligen på hur sugen jag är. Och för tillfället; inte särskilt sugen. Men det blir nog en stund ändå, jag och Texas har trots allt en pågående diskussion om hur dåligt Modo är ;D

Chicago

Nu ska jag sätta mig och plugga. Och till bakgrundförströelse har jag satt igång Chicago. Blev jättesugen bara för att Emelie bloggade om det =P

Har sett filmen så många ggr att jag nuförtiden bara behöver titta upp när de bästa scenerna kommer. Som nu ;D

Toodles!

move your body.

Tänkte försöka illustrera den här texten men bloggen ville inte samarbeta så... =P

Har kollat på Step Up 2 i eftermiddag. Eftersom jag är en sådan sucker för dansfilmer är jag rätt nöjd ;D Aldrig nöjd med manuset kanske men dansscenerna uppväger allt sånt.

Sugen på att ta en salsakurs blev jag oxå (mer min grej än den dans som filmen faktiskt handlade om ;D). Ska ta en runda på internet och se om jag hittar någon. Första försöket misslyckades men
skam åt den som ger sig.


Borde kanske städa mitt rum, eller iaf plocka bort den halva miljonen uppätna physalis som ligger på soffbordet. Upptäckte att det var riktigt gott.

Jaha... det var ju bittert.

Skulle egentligen ha varit i Hallen nu men tji fick jag, vi var alldeles för få människor. Så nu får jag sätta mig och plugga istället.
Joy.


Eller ska nog vänta med pluggandet och göra något kul istället. Halva kretsen här har tenta imorn så det kommer pluggas en del ikväll. Kan lika gärna göra dem sällskap då =P Roligare att plugga om man har sällskap =)

Nu får det bli bok/film istället.
Puss!

Natti natti

Kvällen har spenderats med görandet av precis ingenting (kan man skriva så egentligen?), ganska härligt. Jag trodde att jag skulle av uttråkning tidigare idag men jag hittade sällskap =)

Träningen gick, som vanligt, i blandade toner. Ibland; jo, det kanske blir bättre. Och ibland så undrar jag varför man ens försöker (okej, kanske inte riktigt illa men =P). Hade kul iaf. Vann en mixed till tillsammans med Johan och det är alltid positivt. Betyder att jag kanske bidrog med något litet iaf =P

Och anledningen till att jag är vaken nu är något... dunkel. Eller kanske inte. Fastnar på msn...
då fastnar man helt enkelt =P

no country for old men

"okej"


Det är väl den mest talande kommentar jag kan hitta på om No country for old men. För vad mer jag ska säga vet jag inte riktigt. På den negativa sidan var... vad i hela friden var storyn, varför liksom? Längden och att den aldrig tog slut. Slutet sen, ja det ska jag inte ens börja tala om.
Århundradets sämsta.
plussidan har vi dock frånvaron av musik (det faktum att det kunde bli spännande ändå) men inte så mkt annat.

En film för mig? Definitivt inte!

filmdag.

image180image179


Har precis kollat på Jumper, ingen större hit men så hade jag inte tråkigt någonstans under filmen heller. Är jag lättroad? Mycket, inte så svår att tillfredsställa där, inte när de gäller sådana filmer iaf (vilket betyder att Hitman var riktigt dålig och löjlig).

Ska nog ta mig ett (beryktatsömnpiller nu. Nämligen No country for old men. Den ska vara bra enligt vissa och långtråkig enligt andra. Om inte annat behöver jag lite sömn så det gör inte så mkt om jag somnar ;D

Och ikväll tänkte jag avsluta det hela med The Orphanage. Får se om jag får med mig ngn på den idén.

Kodnamn schakalen = the bourne ultimatum

Var helt död imorse så sket i matten, har pluggat här hemma istället. Sitter i valet och kvalet om jag ska börja på andra avsnittet eller inte.

Har gjort lite fysik oxå, eller nja, läst första avsnitten i boken. Får nog ta och göra om det för det gick ju inte... så jäkla bra =P

Fast för tillfället är jag fast i min bok. Det är något med mig och deckare. Vi klickar bra, så länge den är välskriven. Det är ju ändå det värsta som finns; kasst språk och tjatighet. Tusan vad jag hatar det. Iaf så läser jag sista delen i Bourne-trilogin (orkade inte beställa de andra två =P). Det roliga är att jag har sett filmerna och det är inte samma på någon nivå =P

Uttråkad till döden.

Första gången på hela eftermiddagen/kvällen som blogg.se har fungerat för mig. Men visserligen har mitt internet varit lite ute ur fas hela dagen.

På tal om att vara ute ur fas, att träna idag var bara slöseri med energi och tid. En energi jag inte hade, ingenting gick som det skulle. Nytt försök på lördag. Hoppas att jag inte är så stum och krampfylld då. Får bara associationer till min giftstruma med den här muskelsvagheten. Och jag dör (bildligt) om värdena helt plötsligt inte är ok.

Har gjort lite matte iaf... gick ganska bra. När jag väl fattade, vilket tog någon ångestfylld minut ;D
 
Nu ska jag sätta igång en film. Ligger löjligt mkt efter på den avdelningen. Det är inte kul att kolla på film längre, ett avsnitt av en serie är så mkt mer praktiskt och lättare. Ska kanske äta lite mat oxå. Har varit apdålig med maten idag av någon okänd anledning.

Blå himmel =)

Godmorgon. Helt underbart väder ute. Blir så glad av klarblå himmel att det är osannolikt =)

Har även haft en ganska sen sovmorgon (till 10) vilket kan förklara min glädje och pigghet oxå.

Idag har jag... inte så mycket att göra egentligen. Men ska försöka göra en massa saker ändå. Ska gå bort till Netto och kolla sommarjobb, se vad statusen är där. Springa omkring lite på stan, jag är i allvarligt behov av lotion och en massa annat liknande.

Och sen ska jag träna. Styrketräna och springa en runda. Inte så likt mig kanske men någon gång måste man ju utvecklas ;D

På tal om att utvecklas så fick jag möta en elit-klassad kille, Håkan, igår på badmintonen. 9 poäng trots allt. Jag är något chockad över mig själv. Jag kunde ju till och med cleara!! =O Och sen krossade jag och Johan i mixed men det är lite mindre chockande =P

=D

Även sista tentan klarad!!! Vad glad jag är! =D

Fick 58 poäng med bonuspoängen =D vilket betyder att jag hade förvånansvärt goda marginaler även utan de 12 poängen eftersom godkänt var 30.

Och det ger mig en 5:a i både kemin och fysiken (matten vet jag inte; 37 borde väl ge en 4 kanske). Så skönt att det är avklarat nu.
Couldn't be more happy =)


Så nu ska jag fan ha min "tentafest" på lördag. Det  är redan sagt att vi ska festa, men det här är grädde på moset att jag klarade skiten. Nu har jag ngt att fira ;D

Kemitenta = happy, happy, happy

Jublande glad =)


Fick reda på resultatet på kemitentan. Över förväntan, högt över förväntan =D
89 av 100!!  

Kemiläraren är söt oxå, la ner lite kuriosa i mejlet; nämligen att Hägg är ett klassiskt namn inom svensk kemi då någon Gunnar Hägg hade skrivit en universitetslärobok i kemi. =P

Tack och lov =)

Tillbaka hemma efter en något diskussionsfylld mattelektion. Vi fick tillbaka tentorna (vilket var ämnet för diskussionen) och jag är så glad:

för jag klarade den =)

Är dock inte särskilt nöjd med provet (nu menar jag inte mitt, lärarens upplägg alltså), har man gjort något fel när så många i klassen inte klarar det? Nej, inte enligt honom. Tjoflöjt.

Nu ska jag nog ta och äta lite dock. Hungrig så inuti tusen.

Gick oväntat bra att stiga upp imorse faktiskt, att cykla till skolan var däremot ganska farligt. Is precis överallt. Is på cykelbanor, is på övergångsställen, is under snö. Ja ni fattar grejen. Kan med stor glädje meddela att jag inte slog dit iaf ;D

Slö och melankolisk

Inte så mkt att skriva idag, är lite melankolisk för att jag ska åka hem och lämna mitt hem (härligt schizofren mening det där).

Har vunnit lite pengar på poker (5-korts, det är mer min grej tror jag =P) och annars har det inte hänt så mkt. M&M kvar men F&F åkte för ett tag sen. Lite lugnare nu, men inte mycket.

Ska lämna datorn för att mamma ska spela poker.
Tröttnar föräldrarna aldrig?!

Påskdagen

Hoppade in och jobbade fem timmar såhär på morgonen (förmiddagen =P). Kommer dit och så visar det sig att jag var där lite i onödan så jag har spenderat fem timmar med att lalla runt lite. Chilligt minst sagt. Hittade dock på saker att göra konstant, annars blir det så förbannat tråkigt =P

Gårdagens planer sket sig pga av vädret så nu har man kaosiga släkten här idag istället =) Redan så många fula felsägningar, skönt att veta att humorn är nedärvd och inget jag kan påverka ;D haha.

Lyckades precis installera ett program på Lisas dator som hon inte har lyckats med. Datorgeni? Jupp, that's me ;D

Glad Påsk

image178


Det här hittade jag i mitt påskägg. Chockerande och kul till tusen. Tack mamma och pappa! =)

Annars har vi inte haft något internet eller telefon fram till nu ungefär så därför får det bli nu:

Grattis Alle på 20-årsdagen =)



(föräldrarnas dator så hade inte så många bilder att välja mellan =P)

Och så Glad Påsk till resten =P

Let me love you? Okej då ;D

Okej, det här är lite emot min stil. Men jag kan inte låta bli. Det är ju trots allt mitt namn som figurerar ;D

EMD-Jenny, let me love you

Har faktiskt börjat kika på Let's dance. Heja Mat-Tina. Älskar danserna och hatar pratet. Men man överlever. Folket i korridoren som kikar på det, så det brukar bli att man sitter i Lyxköket och kikar och därför har jag fastnat =)  

Mat. Nu. Jag är hungrig.

Just det, lyckades få mammas dator att krascha (bara lite lätt) här innan. Det är bara jag som lyckas med det, speciellt nu när vi har köpt ut den ;D

Ikväll blir det en ordentlig middag. Jag ska inte säga vad det blir till förrätt (eftersom hälften kommer spy och andra hälften mobba mig) och sedan något kött till huvudrätt (dock inte grillat =/) och sen kanske lite efterrätt. =)

Och nu kom Lisa upp här och var omotiverat glad; hon har lekt med barn. Hur i hela friden kan någon bli glad av det?!
Sinnessjuka människa ;D

...?

Ja, vad ska man säga?


Har börjat lyssna på den här istället. Igen. Men jag älskar den fortfarande =)



Manic Street Preachers & Nina Persson-Your love alone is not enough

busy =)

Har alldeles för lite tid känner jag, första gången jag sitter på datorn sen i tisdags. Visserligen skönt att man har saker att göra =P

Jobbade i onsdags och stack sen (nästan) direkt till Alle. Blev inte så mkt film men det är ju inte det som är grejen. De andra stack tidigare så jag, Fredrik och Alle blev lämnade kvar i soffan. Diskuterades lite skumma saker som napalm och hockeymatcher. Brukar bli så när vi halsover.

Jobbade även igår, underbemanning igår var ingen bra idé. Jag stressade tills jag skelade och sedan stack jag och tränade. Fin avslutning ungefär =P

Och idag har jag badat vovven, sagt: "Det snöar" ungefär var femte minut och hoppas fortfarande på att vi kan grilla ikväll ;P

Bra sätt att fördriva tiden innan jobbet på



Har precis sett slutet på She's the man. Igen. Jag älskar filmen så enkelt är det. Och när den ändå går på TV1000 kan man ju passa på =P Och dessutom är Channing Tatum så löjligt het att det är sinnessjukt ;)

"Hittade" en ny, bra låt i filmen dessutom. Okej, inte så ny men ändå: The All American Rejects-Move along

Fick för mig att lyssna på det bandet bara för det. Tur att Lisa ändå har en del vettigt på datorn i musikväg ;)

Just my luck

Ja, det känns ju meningsfullt att släpa sitt rack 20 mil för att slå sönder två strängar under inslagningen. Himmel.

Jaja, efter det gick ju inte träningen så bra. Eller jo, ibland. Men till stora delar; nej, nej och nej.

Men ryktet går att jag blir av med slutspelsskägget (inte jag som i jag men ändå =P) så det är ju lite positivt. Och tråkigt på samma gång om jag ska vara snäll ;P

gäsp.

Gud jag är trött. Men det kan bero på att mamma skickade in Ebba halv (kvart i?) åtta imorse. Då hade hon varit ute i snön och var döpigg. Enda levande varelsen som faktiskt blev glad över snön? Mycket möjligt. Har iaf satt på kaffe nu. Att träningen är vid halv nio ikväll det är... jobbigt. Men det ska bli kul att träna =)

Annars har det blivit en väldig massa promenader idag måste jag säga. Är uppe i nästan 17 000 steg. Promenad med mamma och Ebbis imorse och sedan med Fredrik och Ebbis i eftermiddag. Trevligt. Väldigt trevligt =)

Och så har jag bakat gifflar. Vi ska ju trots allt ha gäster i helgen =P

Nej, nu ska jag ner och få lite koffein i mig. Mitt absoluta favoritavsnitt av Vänner visas dessutom. Får ej missas ;P

Och just det; gårdagens irritation berodde på att lösenordet till där jag kan kolla tentaresultaten ligger på skrivbordet i Halmstad. Men jag kan lika gärna vänta en vecka med att veta =P

Typiskt.

Okej, inte så mycket går som jag vill just nu. Jävla bloggen som inte sparade mitt inlägg. Jävla minne jag har. Fan oxå.

Annars har dagen varit rätt bra. Har faktiskt jobbat i sju timmar idag. Sprungit runt på ICA och sett sådär omotiverat glad ut som man borde göra när man jobbar i affär =P Ska även jobba onsdag och torsdag (chefen behövde nog hjälp). Är så skönt att få tjäna lite pengar, har stissat lite för att jag inte haft något jobb. Nu känns det bättre =P

Igårkväll var jag, Fredrik och Lisa och hejade på Alle och As I told Don i Musikdirekt. Tråkigt att de inte gick vidare för de var fan så mycket bättre än ett annat Karlshamns-band som faktiskt gick vidare. Byte? Ja, tack

Eftersom jag är på det här humöret så ska jag antingen skjuta mig, dränka mig (i en dusch) eller somna. Jag tror jag mixar de två sista. Först en dusch och sedan sova.  

Morgonpigg helt plötsligt

Det är lite underligt, så fort jag kommer hem så är jag löjligt pigg vid halv nio på morgonen. Hur ofta händer det?

Men det är skönt att vara hemma, ha hela galna familjen runt sig. Inte undra på att jag inte kan flytta från korridoren, jag får ju lappsjukan av att inte ha det högljutt, stissigt och allmänt halvkaosigt runt mig =)

Mina färdigheter som bilförare ska snart utnyttjas iaf, ska köra Lisa till match (hemma thank god), jag lär få köra en hel del den här veckan. Det brukar bli så =P

Tröttis

Blogg.se har varit världens drygaste. Skrev ett inlägg innan jag åkte... men det ville nog inte fungera.

Väldigt skönt att vara hemma iaf. Har blivit matad ordentligt kan jag meddela. Fläskfilé har jag inte ätit sen... sen jag var hemma senast =P

Annars har ju dagen innehållit en tenta (jävla matte helt plötsligt). Beroende på hur läraren rättar kan jag ha allt mellan alla rätt (lite överdrivet) och IG. Och det känns ju... stabilt. =/

Parmiddagen igår var iaf väldigt trevlig, ångrar inte att det blev ganska sent. Eftersom matten var så skum ändå så spelar det ju ingen större roll =P

Nej, nu ska jag nog sova. Känns som jag behöver det. Räckte med ett glas vin för att mitt huvud skulle börja snurra. Jag brukar vara lättpåverkad i vanliga fall... nu är det lite väl extremt ändå.

Hemlängtan

Det var ingen rolig tenta... sicken lärare alltså. Men men. Jag var inte helt nollställd på någon utan räknade (och fick ett svar) på alla frågor så förhoppningsvis är det ett G. Men beroende på hur han rättar så har jag mellan alla rätt och IG. Det känns ju stabilt.

Iaf ska jag snart åka hem, det går inte vara nedstämd då =) Har ägnat mig åt att tömma kylen (har tom bakat paj så jag kunde bli av med lite mat däri) idag, bara för att få tiden att gå. Sista avsnittet Greys Anatomy är oxå avklarat. 

Påskharen har kommit till Bästa korridoren oxå. Lisa (vår tyska utbytesstudent) ska vara hemma i två veckor så för att säga Glad Påsk fyllde hon halva bordet med påskgodis. Hur gulligt som helst =) Dock tyckte Josefin och Jocke det var jobbigt (eftersom de inte äter sånt) och försökte få mig att ta in allt på rummet ;D haha.  

dilemma

Jag blir lika förvånad varje gång i Hallen. Ta mej tusan; det är ju jobbigt!! Så idag har jag kutat runt i två timmar ungefär. Har upptäckt att basket är det jag föredrar... resten är jag förbannat dålig på helt enkelt ;D

Och nu sitter jag här, färdigduschad och klar, och funderar över vad jag ska ha på mig ikväll. Mycket kläder ska ju med hem... eller nja. Kanske inte. Lär ju få sno Lisas kläder hemma? Så slipper jag släpa ;D

Matten imorn känns... lite instabil sådär. Men förhoppningsvis ska jag väl kunna samla ihop huvudet till imorn.

Jaja, nu är det lika bra att hoppa i lite kläder. Man vet aldrig vem som kommer och knackar på dörren här (Jimmy skrämde mig halvt till döds innan. Han hade nog skrämt mig mer om jag hade haft den här... outfiten (fniss) på mig =P)

Puss puss. Ha en trevlig fredagskväll =)

En helt vanlig fredag

Idag är jag uppe ovanligt tidigt måste jag säga. Har varit i farten sedan kvart i nio imorse. Pluggat till frukosten, handlat och nu börjat tvätta. Josefin hade varit nere i tvättstugan och tiden före mig var ledig... kan ju lika gärna passa på att få en extra timme =D

Annars innehåller dagen Hallen och sen ikväll har jag blivit bortbjuden på middag. Hej & hå vad jag känner mig gammal helt plötsligt ;)

Right as rain

Hej och hopp

Nu ska jag hitta ngt att tugga på för nu ska jag sätta mig med matten. Har glömt att äta efter träningen, som gick relativt bra när jag väl... fick ihop mig lite. I början gjorde jag en bakåtkullerbytta av ren frustration (jag snubblade).

Ska bara prata med familjen medan jag hittar ngn mat.

Stabilt

Snart iväg till träningen... jag vet inte riktigt hur bra jag kommer spela dock. Har träningsvärk i praktiskt taget hela kroppen (onsdagar = hemmagymsdagar ;D) och kan inte lyfta armarna högre än 90 grader. Stabilt ;)

Stabilt är förresten mitt vanligaste ord de här dagarna... mycket irriterande vana som jag bara måste sluta med. Överanvänder ordet. Stabilt och instabilt. Bra ord men nu får det vara nog ;)

The Italian job

Tittade faktiskt på en film... blev sugen på The Italian Job (tack vare Seth Green). Jag bara älskar filmen.

Och så kommer det en uppföljare, det är lite härligt oxå =) Dock inte förrän nästa år... men tålamod får man väl ha, I guess ;D

Headache

Kemitentan gick nog ganska bra. Två uppgifter kanske som jag inte hade riktigt koll på... gissade lite där. Hoppas på ett g iaf, är lite svårt att veta... har ingen aning om hur han rättar. men men.

Har vilat lite till Greys Anatomy, mitt "favoritavsnitt" med Seth Green. Gillar avsnitten bara för att jag tycker han är så bra =)

Blir till att plugga matte imorn, Lizze har haft boken i några dagar nu så det blir till att sätta fart imorn istället. Får se vad det händer idag... träna iaf. Ska kanske passa på att se en film under dagtid (så högst onaturligt).

Mitt största problem är att alla människorna är och pluggar någon annanstans. Lonely. Ska kolla i Lyxköket =P

Tidigt sänggående idag...

Nu är jag glad igen. Typ. Så länge jag inte tänker på det. Fick lite stöd här =)

Nu ska jag kolla klart på ett Greys Anatomy-avsnitt (måste ju bli av med dem så jag kan titta på nya ;D) och sen ska jag lägga mig. Måste iaf försöka sova så man är någorlunda utvilad till imorn. (försöka är nyckelordet här... det brukar inte gå så bra av någon underlig anledning).

Godnatt, godnatt och så får jag se hur det går imorn.


Dra åt helvete

Nu är jag lite arg... eller ganska mycket arg. Har varit på finfint humör hela dagen och så sket det sig. Åt fanders med skiten. Nu får det fan vara bra. Det finns en gräns för hur mycket skit jag kan ta.

Så det så.

Favoritserier

image173image174


Ryktet om att Heroes började den här veckan var tyvärr falskt. Jag är ett halvår i förskott. För om hemidan tv.com stämmer så sänds nästa Heroes den 1 september. Inte så jävla kul.

Men samtidigt hoppas jag det stämmer för det betyder att Greys Anatomy börjar på söndag! =) Hoppas, hoppas.

Enda problemet är att jag inte kommer kunna se det på söndag utan får vänta till jag kommer tillbaka men har jag väntat så här länge så =P

Städtant

Så nu har jag precis haft ett slagsmål med min extramadrass, det är meningen att den ska ligga under sängen men eftersom filmnätterna hamnar här så brukar den dras fram med jämna mellanrum... och det är lika kämpigt varje gång att få tillbaka den =P Snart kanske det är dags att börja använda soffan?

Men missförstå mig rätt... vad skulle jag göra utan sällskapet? Bli lite halvtokig(are)? Mycket, mycket möjligt =)

Nu ska jag städa ordentligt (borde ha dammsugit innan jag tryckte in madrassen. Fan, fan, fan)... känner mig nästan på ett sånt humör. Mycket underligt.

gäsp

Och så var det onsdag. Kom på (idag) att jag har hela kylskåpet fyllt med diverse saker och ska vara borta i vecka... klyftigt? Nope, inte direkt. Men nu har jag en fullkomligt underbar anledning till att äta dock ;)

Dagen är något trög måste jag säga, kan inte plugga så mycket mer kemi (delvis för att Lizze har boken och delvis för att jag har gjort nästan alla uppgifter där), ska göra tentan (igen) men i övrigt ska jag mest slappa, handla och städa mitt rum. För rummet börjar jag få panik på.

Åh, just det. Jag och Modo vann på poker igår! Helt fantastiskt! 40 kr var eller ngt ;) haha. Eller inte ens det kanske men pengar är pengar ;)

Cold

Mitt internet är segt till döden här men jag kämpar på ändå (utan att flippa alltför mycket, det finns trots allt en anledning). Ska iväg till träningen dessutom. Har inte ro nog att inte försvinna bort dit.

Men ska ta det lugnt (jag lovar) och hålla mig till mixed och dubbel eller så. Blir ju spelande hemma i CBF (förhoppningsvis =P) nästa vecka så måste ju vara i form ;)

Har en massa disk att göra, ganska osugen på det faktiskt. Får nog göra det efter träningen dessutom för jag har bara tio minuter på mig... och jag måste ändå raka benen.

Nu pyser jag!

Första tentan är genomförd

Har inte pallat uppdatera. Helt borta i huvudet efter tentan. Men det kändes hyfsat iaf... borde bli G men sen vet man ju aldrig...

Har någon sorts konstig halsont och borde egentligen inte träna (jag har redan fått det berättat för mig några gånger) men jag kan nog inte låta bli. Vi får se. Jag ska äta middag nu iaf. Börjar bli dags. Vad i h*vete jag ska äta är en annan sak dock.

Och förresten: Vad är poängen med slutspelsskägg?!?! Bu för det!

Fuck

Frågan är besvarad:

gradskiva måste inhandlas.

Blah.

hm

Nu börjar jag bli nervös... riktigt nervös.

Usch. Måste leta upp en gradskiva dessutom... har jag någon eller måste jag ta en tur på stan?
Det är dagens stora fråga.

Det känns som om det är en hel del jag inte har riktigt med kontroll över för tillfället... på alla möjliga nivåer i livet. Fast det är inte på alla nivåer som jag panikerar. Det känns skönt iaf. 

Musik.

Har fastnat riktigt ordentligt på en väldigt liten del i en låt. I refrängen:

Would you kill for me,
'cause I die for you

Det är så jäkla bra, rysningar på det. Det är ju hur han sjunger som gör det... men ändå.

Flight 409-This is war ge den en lyssning. Eller iaf den delen.

öööööh....

Hjärndöd är mitt förnamn kan jag meddela. Mitt huvud bara fungerar inte för tillfället. Men jag har laddat upp med kaffe så det borde bättra sig snart.

Jag har en bra anledning att vara hjärndöd dock (det är faktiskt en del i min strategi);

ännu en filmnatt. Den här gången en japansk rysare; One missed call (jag hade några fruktansvärda ryckningar men annars var det ganska lugnt =P), en svensk film (hör och häpna); Livet i 8 bitar. Fruktansvärt rolig faktiskt. Vissa kommentarer var helt klockrena. Och sedan sov jag gott till Grease =P

Det börjar bli någon sorts vana och alla är lika bakfulla dagen efter... men va tusan ;)

Nu blir det fysik och kaffe för hela slanten.
See ya'!

Rumours.

Rykten om att Heroes börjar nästa vecka. Nya avsnitt, helt nya.

Jag hoppas till tusen att det är sant =D

Nine in the afternoon

Borde gå och handla men nu satte jag mig här på msn istället. Smart Jenny ;)

Har en liten paus... och passar på att lägga upp en video istället för att göra ngt nyttigt. Hörde låten för första gången bara för någon dag sen (tacksamhet till Alle ;D) och sen helt plötsligt var den på MTV igår. Coolt.




Panic! At the disco blir jag alltid löjligt glad av =)

Jag var inte bra på att kriga igår; men idag...

Har varit duktig nu på morgonen och pluggat en hel del kemi. Har ungefär ett kapitel kvar att läsa och sen ska jag sätta mig och göra övningstentan ordentligt. Riktigt ordentligt.

Satt med en väldigt många människor igår och spelade Risk (av alla spel) och det med en massa konstiga regler. Dock förlorade jag och Modo... it sucks. Men jag måste erkänna att jag var lite otålig där på slutet så det var väl lika bra. Kunde ju passa på att se Resident Evil då istället (igen) =P

Måste iväg och handla men det regnar ju... kul =/.

Och nej, jag har inte sovit bra inatt. Don't mess with me idag.

mat...?

Har pluggat på halv/hel-fart hela jäkla dagen känns det som. Hade jätteproblem med ett kapitel i kemin och så går nästa kapitel så j*vla bra... ja man kan ju bli (merschizofren för mindre ;)

Nu ska jag nog gå och handla lite. Min fantasi med mat är sämre än någonsin. Det har blivit löjligt tråkigt att laga mat till sig själv på helgerna. Har lite paj över... funderar på att rädda mig med det =P Och lite sallad till... ja det får duga.

Jag hatar det här... pluggandet alltså

Jag är verkligen ingen bra pluggare (har jag någonsin varit det?) men nu ska jag iaf sätta igång. Finally.

Enda bra med att plugga är att jag iaf kan ha på en massa bra musik. Håller precis på att lyssna igenom allt jag fick häromkvällen. Har en låt jag totalt har fastnat på: Kill Paradise-Beautiful colours.
Helt lovely =)

Spring.

Ska nu iväg till hallen. Bara undrar var i hela friden alla är någonstans?! Min korridor är tyst och lite övergiven. Får gå ut och kolla i hallen istället =)

Sen blir det Mårtenssons tillsammans med tjejer ur klassen. Mycket spring mellan hallen och Mårtenssons blir det. Har inte så mycket tid på mig. Men det får gå för det ska bli trevligt =)

Hejhej.

ta-ta-ta-ta

Är löjligt endorfin-hög för tillfället... det betyder att träningen gick ganska bra. Min singel är aldrig stabil men idag fungerade den. Fan så mycket bättre än i tisdags iaf. Mötte en som jag fick stryk av i tisdags, idag fick jag inte stryk .Tack och lov.

Jaja, vet inte riktigt vad jag ska hitta på nu tills det är dags att sova... plugga i det här tillståndet är som att plugga på fyllan. Bara matte jag skulle kunna göra i den här speeden =P

Jag avlider lite för tillfället.
Men men ;)

...

Har fastnat på en del ur en Sum 41-låt (inte förvånande) som jag tycker passar ganska bra in på min sinnesstämning för tillfället:

I pissed away the best of me and
no one can help me

Annars känner jag mig något sömnig även idag... borde lära mig att sova bättre alltså. Något ambivalent idag oxå...
vad i hela friden håller jag på med ungefär...

jaja.

Ett äpple hade suttit fint nu. Det får det bli.


Mattegeni?

Dagen har ägnats (seriöst) åt plugg, plugg och lite plugg till. Och en liten shoppingrunda på H&M... hittade visserligen bara två vanliga linnen (ett svart och ett vitt förvånande nog... har jag några andra färger i min garderrob?) men det var iaf något.

Helt plötsligt har det inte blivit svårt att låta bli att shoppa... det finns ju inget!! =( Fast jag kanske ska vara glad? Eftersom jag inte jobbar så är jag på shoppingförbud... det enda jag handlar är mat känns det som.

Träning idag iaf... det kan man alltid se fram emot. Fast inte lika mycket som hemma i Karlshamn... lite av charmen med badminton försvann när jag flyttade. Bittert.

Jaja... ska väl ta och göra klart kapitel två oxå innan maten. matte äger (*host*)

Och det vore lättare att veta vad i hela friden jag vill...!!

tröttis

Har varit en något seg människa till att blogga senaste dygnet känner jag. Men så är jag jäkligt seg överhuvudtaget nuförtiden ;) Sovit fyra timmar inatt iaf (från åtta till tolv visserligen... så det är inte ens inatt). Börjar det bli en vana att ha mellan fyra och fem pers hela natten utspridda över rummet? Tydligen =P

Och inatt blev det tre filmer (tror jag); Torsk på Tallinn och Kill Bill vol, 1 och 2. Very nice. Fast Torsk var ju mest hemsk. Och att killarna kunde varenda kommentar var läskigt. Fast jag utklassade dem på Kill Bill så ;D haha.

Och Josefin hon sov ;)

Nu ska jag hoppa in i duschen tror jag... kanske ska vara med på förfest inför Kåren. Suck.

Kemi

Nu har jag gjort en speed-version av tentan (har inte läst sista kapitlet än så den frågan hade jag lite problem med) men jag måste säga att det gick bra när jag "rättade". Var lite hård sådär och gav mig själv 75 av 100.

Inte överdrivet svår men det är en del jag måste läsa in mig på. En formelsamling hade varit lite mysigt... nu måste man ju komma ihåg att m ges av c*V... det gjorde jag inte nyss. Men men.

Nej, nu blir det nog till att laga lite mat tror jag. Är något uttråkad för tillfället.

=)

Har sovit tolv timmar inatt. Slocknade vid nio (blev visserligen väckt vid halv tio igen och somnade inte förrän vid tio) och vaknade vid halv tio (drog mig till tio) i förmiddags. Så jäkla härligt.

Grädde på moset är det här löjligt härliga vädret måste jag nog säga. Det är helt perfekt! Lite kallt i skuggan kanske men i solen... =D
 
Jag ska sätta mig med kemin nu tror jag, göra en liten övningstenta. Får se hur det här går. (Bra förhoppningsvis).

Hoppas inget förstör dagens mood... för det är bra =)

Kommer säkert ångra dock att jag inte följde med på go-cart idag men jag får ta det någon annan dag istället.

Grattis pappa =)

Grattis farsan som nu är en väldigt gammal gubbe på 45 år!! =D




(och eftersom jag fick lite "skäll" av pappsen för den sena natten så lägger jag upp den snyggaste bilden jag kunde hitta ;D hahaha.)

Over my head?

Har en ny favorit på morgonen; gammaldags, hederlig varm choklad. Ingen O'boy utan egengjord på kakao och socker. Trots att jag inte tål mjölk så jäkla bra egentligen (inte en hel mugg på det sättet iaf) men det är löjligt gott för tillfället så jag står ut =)

Dricker dock kaffe för tillfället, allt för att hålla mig vaken till (åtminstone) 22 ikväll. För tillfället är jag dock väldigt pigg, fysiken går trots allt hyfsat. Måste bara få tummen ur och skriva min egen lilla formelsamling. Annars kommer jag vara ganska körd ;P

Nej, nu ska jag fortsätta. Siktar på 3 kapitel med gjorda övningar idag. Har trots allt gjort 1,5 kapitel redan så det är ju inte omöjligt =)

Puss puss!

Allt har sin baksida

Enda problemet med de här dagarna av löjligt lite sömn är att min mage fullkomligt dödar mig nu.

Hoppade kemin idag... jag kan inte under några omständigheter sitta i en skolbänk. Jag ska sträcka ut här i soffan istället...

...och plugga fysik.
 
Nu börjar det dra ihop sig. Och det drar ihop sig ordentligt. Nerver...
och de är ta mig tusan inte av stål!

Var tog min sömn vägen? Och natten?!

Okej, jag ville inte somna tidigt igår.

Men att sova mellan 7 och 8 imorse bara var väl lite mindre än vad jag hade räknat med. Men det är väl sånt som händer. Vi började spela spel igårkväll nämligen (för att jag skulle kunna hålla mig vaken =P) och helt plötsligt var klockan mycket. Men istället för att alla gick och la sig (alla hade ju ngt att göra; plugg, jobb, skola you name it) så gick vi in på mitt rum och kollade på Rambo (senaste).

Och efter Rambo blev det Accepted (visste inte ens att jag hade den men den var bra =P)...
och efter Accepted blev det Pulp Fiction...
och efter Pulp Fiction blev det Aladdin (ackompanjerat av snarkningar från vissa håll).

Så jag är inte pigg för tillfället, nu har jag nog blivit bakfull... men ja;
det är väl sånt som händer ;D

Min helg med Fredrik

Precis kommit tillbaka från århundradets segaste badmintonträning. Jag var sovande - praktiskt taget. Gjorde ju inte så mkt bra liksom.

Har haft en väldigt trevlig helg dock. Kul med Fredrik som sällskap (vilket betyder bakande; min bananochchokladkaka blev lite halvdegig i mitten = helt perfekt, underbart gott =D). Vi har gått på stan (han handlade, inte jag... =/), käkat kyckling/bacon-mackanEspressohouse (fy tusan vad god), spelar laser-dome (jag sög ordentligt) och då givetvis festat ;)

Jag hade riktigt kul på festen igår och jag måste klassa den som lyckad ;) Kom dock inte i säng förrän vid fem ungefär och uppe igen vid halv elva för att städa. Men det gick snabbt. Lyxköket har aldrig varit så snyggt som nu. ;)

Dock håller jag på att somna nu... ska inte somna innan Fredrik har åkt och ska inte somna alltför tidigt. Det blir inge bra =P