Kunder är... som de är.

Hehe, hittade precis en sida i mitt tycke (nej, det blidde ingen träning uppenbarligen). www.konsumbloggen.com kul att man inte är ensam om alla dumma, korkade, elaka kunder som ränner ut och in på arbetsplatsen. Finns så många historier... hysteriskt kul (i efterhand, under tiden vill man skjuta folk).

Kom på det, när jag ändå var inne på ämnet min arbetsplats, våra vanliga kassar har varit slut... vet ni hur många människor som tycker det är skandalöst att de får betala 50 öre mer! Eller som en kund sa till sin partner:

"Har ni inga andra kassar?"
"Nej, tyvärr det har blivit en felbeställning så vi har bara sådana, tyvärr."

(riktat mot sin partner)
"Jag tror att hon ljuger, hon försöker bara lura oss!"
"Jaa, på hela 50 öre försöker jag lura er!"

Egentligen ska jag inte vara ironisk, sarkastisk, otrevlig, spydig eller på något annat sätt än glad, förbannat trevlig och allmänt påfrestande men ibland kan man inte låta bli. Varför i hela friden säger man ? Högt dessutom? En ung tjej som inte kan ha varit mer än 25... jaja. Fast hennes partner skämdes som ett djur iaf... skönt att någon har lite vett.

litet tillägg i efterhand.

Simpsons är ju inte världens bästa serie precis ( ungefär 5 min i ett avsnitt garvar man... resten är... inte så kul faktiskt) men jag måste bara älskar Homer för:

"Spiderpig, spiderpig, does whatever a spiderpig does..." i trailern när han sjunger det och har grisen att gå i taket. Bästa Spiderman-parodin jag har sett... ever... och den vara i typ 10 sek =D älskar det bara!

I'm spinning around, move out of my way

Har längtat efter att träna ett bra tag nu. Är dock förbenat osäker för tillfället. Mitt huvud har börjat... snurra. Och snurra ordentligt. Har gjort det ett tag nu, att gå på promenad med Ebbis betyder ett antal stopp där jag stoppar huvudet mellan knäna. Härligt. Köra är ju ett litet riskmoment oxå kanske... som när jag skulle hämta Adde. Jag lyckades väl skrämma upp både Adde och Lisa lite =P

Ska väl åka bort och försöka iaf... något måste jag väl göra... eller jag vet inte. Äsch, får se hur jag gör.

Längtar till imorn iaf, ska ner till Malmö =) Helt plötsligt sådär, shoppa och festa lite =D Får ta igen lite för att jag missade så mkt under Östersjö hehe. =P

Måste ladda kameran! =O Kom på det nu! Det här måste det finnas bilder från =)

Puss puss på er.

Visit

Blev ovanligt glad idag när jag fick Glamour... fick ett svart boxarlinne med. Skit, tänkte jag först men så prövade jag den. Helt perfekt! Fan va glad jag blev! Träningströja nr uno... lång, tajt och ganska tunn i tyget (dvs luftig ;D). Nöjdis =)

Dagens har ägnats åt att strukturera upp min musik, igen, det tar ju inte alls lång tid att döpa om allt som jag vill ha det. Dessutom kommer jag på hur mycket låtar det är som jag fattas i mitt lilla bibliotek... så då var det tvunget att ordnas.  

Lyssnar på Yellowcards nya: Paper Walls. Alle påminde mig igår om att jag hade glömt det (illa, förtjänar utskällning, haha). Fruktansvärt bra. Förutom en liten nygammal förälskelse på Yellowcard så gäller The Ark (a virgin like you, disease, beauty is the beast bl annat är underbara =D), Mya-Case of the ex, lite Paramore, Hinder osv osv. haha.

Idag blir det ovanligt besök... nämligen de norrländska släktingarna. Även Adde kommer förbi en sväng och Erik oxå hoppas jag =) Ovanligt stor familj ibland.

Shuffle

- Sätt din musik på blanda.
- Klicka på nästa knappen efter varje fråga.
- Använd sångtitlen som svar på frågan.

1. Hur mår du idag?
Makes me wonder
2. Kommer du komma långt i livet?
The kill (hm, betyder det att jag kommer döda för att komma dit eller dö?)
3. Hur ser dina vänner dig?
How long
4. Kommer du gifta dig?
It takes a fool to remain sane
5. Vad är ditt livs themesong?
Bliss (I don't wanna know) (hehe, alldeles sant)
6. Vad är ditt livs historia?
Echo chamber
7. Hur är skolan för dig?
Had enough
8. Hur kan du komma framåt i livet?
The most radical thing to do (ja, the kill lär ju vara ganska radikalt =P)
9. Hur kommer imorgon vara?
Breakfast at Tiffany's
10. Vad är det bästa med dina vänner?
Pain (aouch, sorry pals)
11. Vad finns i lager för nästa vecka?
Gone so young
12. Vilken sång beskriver dig bäst?
Beauty is the Beast (ja, folk säger ju att jag är en bitch. sant även här ;D)
13. Hur är det med ditt liv?
Fall back into my life
14. Vilken låt ska spelas på din begravning?
Disease (antagligen det jag avlider av... eller?)
15. Hur ser världen på dig?
Kaleidoscope
16. Kommer du att ha ett lyckligt liv?
Misery business (mkt emot ett lyckligt liv tydligen =P)
17. Vad skulle du vilja säga till nästa generation?
Let your body decide
18. Vilken låt beskriver den du är attraherad av?
Calleth you cometh I
19. Har du en djup & mörk hemlighet?
Alone
20. Brukar folk i hemlighet fantisera om dig?
Lovestoned
21. Hur kan jag göra mig själv glad?
Get stoned (hehe, den var bra)
22. Kommer jag någonsin ha barn?
A virgin like you (så länge jag inte är Jungfru Jenny så kanske inte då =P)
23. Vad är några tips till mig?
Breath
24. Hur kommer jag bli igenkänd?
Smooth criminal (jag är rätt ondskefull va? Eller kommer att bli kanske)
25. Vad är min danssång?
Emergency

Rätt många roliga. Älskar sådana här listor =)

Shoppingspree

Läste ut Harry inatt... vid tre ungefär slog jag ihop boken (hur i hela friden kunde jag vara så uppbokad den enda helgen då jag inte borde ha varit det?! Jobbat 13 timmar, spenderat tiden mellan jobbet och klockan tolv på natten hos Erik igår... därför gick mina nätter åt till att läsa =P). Ska inte avslöja ngt för de som klarar av att vänta på den svenska översättningen (ganska omöjligt för mig eftersom jag helt skippade nattsömn och har sovit runt 9 timmar de senaste dagarna. Där har ni hur mkt fast i historien jag har varit ;D) men jag kan bara säga att hela boken är en enda lång cliffhanger. Det är en riktig sidvändare. Till skillnad från de andra böckerna kan jag inte riktigt komma på något tillfälle när historien egentligen har stått stilla. Det händer något hela tiden.

Rowling är bäst helt enkelt. Och nu dör jag efter att diskutera den med ngn (hur går det, Alle? =P) så jag har "tvingat" (hon var väl inte så svårövertalad) Lisa att läsa den... och snabbar på henne hela tiden =P haha.

Idag steg vi upp vid åtta för att åka till Kosta Outlet och shoppa lite. Och ja, lite shopping lyckades jag nog med. För en väldigt liten penning dessutom =D
För runt 1300 kr så fick jag:

Ett par vita Donna-girl peeptoe-pumps med relativt hög klack (är det sådana Sofie har måhända...?)
En svart väska i skinnimitation från okänt märke.
Ett par ljusa Acne-jeans
En långärmad, tunn, svart Tiger-tröja med knäppning
Ett röd-vitt-rutigt linne från Eve.
Och ett par trosor =)

Väldigt nöjd måste jag säga. Väldigt mkt stuff för pengarna =) 

Just feels so good

Fan, nu när jag väl har satt mig här kom jag på ett icke-relaterat-Harry-ämne (fantastiskt) och det är Paramores nya låt: Misery business. Ztv har haft den som hitvarning den här veckan. Catchig =)

Det finns alltid plats för mer kärlek

Lika bra att erkänna direkt... Östersjö är ju som sagt inte min grej... jag var trött. Ja, jag struntade i skiten. Jag har varit nykter hela långa helgen. Måste ändå säga att jag är ganska glad över det =) Inte för att jag har sovit särskilt mkt egentligen, men nu har jag iaf vilat upp min rygg och hoppas att magen bättrar sig snart.

Varför försöker jag rationalisera... egentligen?! Seriöst. Jag gillar inte Östersjö, jag är trött i kroppen och jag har en ny lover. Där har ni mina anledningar. Sedan kan ni säga precis vad ni vill =)

Och på tal om min nya lover... herres jävlar i helvete säger jag bara. Det här är adrenalin. Jag känner pulsen dunka, munnen blir torr, jag darrar lite lätt.

Att man kan bli sådan av Harry... det hade jag ingen aning om. Har kommit igenom halva boken för tillfället. Jag läser girigt, utan eftertanke, utan att stanna vid de svåra orden. Och precis som vanligt när det händer ngt spännande i en bok kan jag bli så exalterad att jag hoppar över flera ord i en mening. Allt är precis som vanligt alltså... nästan.... eller inte alls kanske. Det här är upplösningen. Coolt.

Jag är ledsen... men det kommer bli ganska mkt Harry de närmaste uppdateringarna (men utan spoilers... det är ju bara det värsta som finns), så enkelt är det. Jag är så nere i honom och hans värld att det är läskigt.

Nu är frågan... ska jag fortsätta läsa tills Erik kommer hit? Eller ska jag sova och försöka ta igen lite nattsömn?

Definitivt inte det senare iaf. Jag får vara död på jobbet imorn... det kommer alla andra vara ju ;D

Sick and tired

Jag sitter hemma igen. Min kropp håller på att döda mig tror jag. Hoppas på att jag får kassa 1 imorn iaf... så jag slipper ha riktigt så här ont i ryggen.

Jag är trött på att min kropp inte orkar med. Jag är trött på att vara klen.

Jag är trött på att ha ont.

Men imorn... då ska jag fan festa. Annars så får jag väl helt enkelt gräva ner mig. Jag skiter i om jag ska upp tidigt på söndag, jag skiter i om jag kommer få så ont av att cykla, jag skiter i allt sånt helt enkelt. Så enkelt är det.

Nu ska jag sova. Hoppas att alla har haft en väldigt bra dag och kväll och... osv  =)

Long time no see.

Ja, det var väl ett tag sedan jag uppdaterade =P Eller ens satt på datorn... känns som om det helt plötsligt finns en massa roligare grejer att göra. Heja sommar med promenader och skitsnack på kvällarna =)

Östersjö nu... jippi? Nja. Är ju inte överdrivet förtjust i det här jävla jippot =P Men jag hoppas att det blir kul ikväll (när jag nu kommer in... slutar jobba vid lite över nio nämligen)... men ska supa på cykeln på vägen in har vi planerat ;D haha. Är meningen att jag ska städa mitt rum nu... jaja. Det går ju som det går. Hela mitt golv är bestrött med böcker... har hur många som helst att läsa (eftersom jag inte slutar att köpa böcker av någon anledning... det är ju så kul!)

Men något jag längtar till (funderar allvarligt på att dissa Östersjö på lördag bara för det) är Harry Potter imorn! Fatta otroligt det är. Det är tio år sedan första boken släpptes och åtta år sedan jag fastnade... himmel. Ska in och köpa min bok imorn på morgonen och sätta igång och läsa innan jag sticker till jobbet. Min kropp är lite klen för tillfället (jag fick lyfta en massa öl igår (och nej jag blev inte mer festsugen av det tyvärr) och det var tungt som fan... speciellt när man lyfte i helt fel position... min rygg dödar mig) så det är kanske bara bra om jag inte festar lördag (rationaliserar lite nu ja)...

Nej, nu ska jag sätta igång. Göra en liten fin stapel av böckerna och plocka lite kläder. Värre än så är det inte =)

Sen ska jag jobba. Välkommen till sommarens värsta vecka på ICA förresten.

Bounce

Tittade precis på ettan för första gången på x antal år (gör aldrig det, även om det går ngt bra så glömmer jag bort det av ngn anledning). De visade en Bounce-show från 2004. Fu tusan vad inspirerad jag blir till att dansa. Blir löjligt danssugen. Den av tjejerna som var med och coachade på Floor Filler rör sig helt sjukt bra. Blir ju inte alls avundsjuk. (älskade floor filler förresten, varför la dom ner det?! snyft). Killarnas kroppar går ju inte av för hackor heller, Lisa och jag upptäckte verkligen att danskroppar är ngt av det snyggaste på Kap Verde... himmel. Jaja. Snyft.

Ska faktiskt fortsätta att kika på SVT den här kvällen... Chicago går nämligen på tvåan... kan ju inte missa den. Såg ju treornas (och tvåornas... men de syntes ju inte så mkt =P) musikal ett antal ggr. Har fortfarande kvar lite Chicago-feber (stad jag har varit i förresten, på tal om ingenting =P).

Dessutom; det ska finnas ett samarbete mellan Bounce och försvaret med träning har jag läst i fyra olika tidningar... men det går ju inte bara att hitta! Så himla dåligt. Den som kan hjälpa är förevigt klassad som ängel =) haha

Nu ska jag bära ner täcke och kudde till soffan och sedan lägga mig där. Ha det så bra och sov så gott!


Handlingskraftig... och shoppingsugen

Sådär ja, då var städningen avklarad. Känns väldigt skönt =) Jag älskar ordning, egentligen. Jag har lite svårt att upprätthålla ordning dock (trots att jag får lite halvpanik när det är stökigt, gått i arv från morsan), men nu är jag glad och nöjd.

Måste in till stan idag kom jag på, mina glasögon har ju trillat sönder lite snyggt (det fattas en sten i Chanel-märket, det får de fan fixa. Jag har inte betalat 3000 för bara bågarna för ett år!) så det är nästa projekt. Gud, vad jag känner mig handlingskraftig =P


Shoppingsugen är jag oxå. Ska få ut lite av suget genom att beställa två filmer och en bok på cdon (japp, jag är nu uppe i fem böcker (sex om man räknar Harry nästa vecka) på ungefär två veckor). Måste ha filmen Domino och Kalle och Chokladfabriken =)

men nu är det: Bye bye.

Hemmafru för en dag

Jag har en sån där riktigt ordentlig hemmafru-dag. Jag har redan varit nere med en tvätt, kokat ägg till frukost (?!) druckit en kopp te och satt igång med städningen. Ska försöka hinna klart med städningen till Erik kommer vid tre iaf... lär väl inte vara så svårt. Känner mig riktigt på g idag =) Sovit nära tolv timmar (vilket betyder att jag kanske, kanske är utvilad).

Frågan är om jag skulle klara av att vara hemmafru egentligen (läste en artikel om det i Solo nämligen). Hade jag klarat av att vara hemma med barnen (eller ha nanny som vissa hade, okej, vad är poängen?!), gå och pyssla i hemmet hela dagarna? Knappast, herregud, jag hade skjutit någon efter en vecka. Tänk att ha barnen mellan åtta och sju (när maken kommer hem) och hålla dom sysselsatta. Aldrig i hela mitt liv.

Ska jag vara hemmafru så ska jag fasiken vara barnlös. Det hade ju varit det ultimata, kunna göra vad du vill. Men fortfarande: jag hade dött av leda. Utan tvekan. Det spelar ingen roll hur många shoppingrundor jag hade kunnat göra, hur många husdjur jag än hade haft (ja, just det. Blir jag någon gång hemmafru så har jag gett mig själv ett löfte: då ska jag börja rida. Fråga mig inte varför, det verkar så passande bara), hur många bakverk jag hade kunnat göra. Jag hade ändå dött av tristess. Så enkelt är det. Jag behöver ett jobb misstänker jag, för min känslomässiga och intelektuella utveckling om inget annat. Så försök inte låsa in mig i hemmet för tusan hakar ;D

Nej, nu ska jag fortsätta städa i äkta hemmafru-tankar. Fy fan för det.

It's the final countdown

Snart iväg och jobba. Första gången på väldigt länge som jag har haft sovmorgon, helt löjligt skönt. Känner mig nästan utvilad. Ledig imorn dessutom =) Då ska jag verkligen vila ut.

Händer inte så mkt, jag har börjat räkna ner till Harry-releasen. Fy tusan vad jag längtar. Jag hade tänkt att bunkra upp med choklad och sträckläsa boken. Tills jag upptäckte att jag jobbar mellan tre och nio den dagen. Jaha, då får jag väl läsa på natten. Icke sa nicke... jag börjar vid kvart i åtta. Blä.

Ny mobil står på shoppingschemat oxå... min fina rosa har blivit gammal och flippig. Dags för ny. Lär väl bli en LG till. Funderar allvarligt på modellen som heter Shine (eftersom deras nya rosa inte hade möjlighet till externt minne, hur urkasst är inte det?!), väldigt fin och spegel när man inte använder den ;D

Nej, nu ska jag hoppa bort till frysen för en liten glass (GB sandwich blir det nog). Ha det bra i sommarregnet =)

Återuppstånden

Ja, då var man tillbaka från de döda igen. Nära en vecka sen jag uppdaterade... eller? Iaf har jag inte gjort så mycket förutom att jag har jobbat halva rumpan av mig =P

Fast jag upptäckte att jag ju var ledig igår (och slutade tidigt i söndags), jag var ensam och jag saknade min hund. Så jag körde de 18 milen upp till farmor och farfar i söndags efter jobbet (slutade vid tre redan så). Behövde bli lite ompysslad (och pratad med) =) Och det blev jag; ompysslad och matad. Jag älskar vara däruppe. Tog en sväng förbi Korpis och m&m's två sommarstugor (dom ligger jämte varandra... allt för att släkten ska få plats =P) så där blev jag oxå lite matad med fika (även om de försökte trycka i mig knäckebröd och ugnspannkaka dessutom, trots att jag precis hade ätit lunch).

Så nu har jag en alldeles underbart vacker småländsk dialekt igen (speciellt eftersom släktingarna från Jönköping var hos m&m... har alla mina släktingar en värstingdialekt eller?!). Får se hur länge den håller i sig (för alltid, tippar väl jag på).

Har jobbat elva timmar idag så är lite lagom slut. Men köpte både Solo och bok när jag åkte från jobbet så nu är jag glad igen =) haha. Dessutom kom Lisas Cosmo idag... och så lånade jag en bok av farmor... jag håller på med en redan och har köpt tre nya. Jaja, ngn gång ska man väl ha tid till att läsa oxå =)

Nu kommer snart Erik så ska vi äta. Och jag slipper laga maten! Jippi! =D

Tröttis

Orkar inte uppdatera; för trött och har annat på hjärnan. Men eftersom jag väl loggade in så kan jag lika gärna säga:

Om ngn mer än jag har sett dokumentären om Harry Potter (har dock inte sett den klart) så måste jag bara säga att skådespelerskan som spelar Luna Lovegood måste ha det vackraste hår jag någonsin har sett. Avundsjuk var bara förnamnet.

Fick spela in den eftersom jag och Elin tog en liten promenad istället, skönt att få prata av sig lite. Och inte alltid bara lyssna... terapi för mig oxå =)

Studsade bort till Johan och Fredrik oxå... väldigt trevligt även om jag bara satt och var övercynisk över Poseidon. Men that's the way I am. Orkar jag så kommer jag kanske skriva lite längre om hur dålig den var =) Bara för att spy galla över ngt. That is funny =D

Deckare = mys

Idag har jag shoppat =D Wej! Inte så mkt men sånt jag ville ha (om jag behövde kan ju diskuteras lite lätt =P). Köpte ett par jeansMQ-rean (för 150 spänn... fatta chockad jag blev!! ...och glad) och tre böcker (plus en till mamma). Har faktiskt börjat läsa böcker igen. Älskar sommaren får då har jag ändå tid till det. Älskar sommarregnen när man får krypa upp med en bok (eller film ibland), en kopp te och bara njuta =)

Har fastnat på deckare iaf, det är så kul att läsa (fast bara om dom är bra... men det gäller väl alla böcker?) Kräsen med språket har jag iaf blivit. Läste två böcker på Rhodos och de två författarna skrev... tråkigt. Ungefär likadant. Den ena hade varit journalist, jo tack, det märktes.

Då tyckte jag mkt bättre om Michael Connellys "fällan", där fanns fan så mkt bättre språk, handling och intriger (och jag blev inte ilsken över karaktärernas tanklöshet/dumhet en enda gång. Jippie yey). Nu har jag letat fler böcker från honom, men jag har inte fått fram ngt kul. Det borde finnas "början" på den jag läste men den kan inte hittas. Blaj. Just nu läser jag en annan deckarförfattare iaf; Harlan Coben (? hm. Glömt att kolla hur han stavas =S). Han är oxå stilren i språket, inte krusidulligt och med avslutade meningar. Det är fan det värsta som finns när en mening eller stycke känns som det hänger oavslutat i luften. Usch.

Casino Royale

Ägnade som nämnt innan stora delar av gårdagen med att jobba (kutade runt som en tok men elva timmar var lättare än väntat) men eftersom jag slutade så pass tidigt som 18 så kunde jag ta en liten runda förbi Reptil och hyra film. Hyrde Casino Royale (till Eriks stora besvikelse... vi skulle ha sett den tillsammans tydligen =P) och måste bara säga:

Defintivt bästa Bond-filmen någonsin (och jag har sett de flesta av dom)! Daniel Craig har härmed slagit bort Pierce Brosnan från förstaplatsenmin lista. Där Brosnan är (gubb)snygg, kultiverad och kall så är Craig inte alls lika snygg, rå och känslosam. Kul säger jag bara. Craig är....

...farlig helt enkelt. Livsfarlig. Och det gör honom bättre, får se vad som händer när Bond ska "bli" mer kultiverad igen... tror inte det blir alls lika kul. Det roliga med den här filmen (och ja, jag asgarvade faktiskt =P) är att han är så förbannat indiskret (tänk handgranat och ni har kommit i närheten). När en han förföljde svingade sig genom ett yttepyttelitet hål i en vägg sprang Craig rakt genom väggen. Behöver vi ens nämna att det är min humor? Han är klantig och oskicklig men på något vis så blir han så förbannat snygg att man flämtar till ibland. Ovationer till Craig =) 

Åh, och på tal om inget annat. Det finns två väldigt epok-aktuella fenomen i filmen (som jag la märke till iaf):

1. Användandet av Le Parcour (och för er som inte hört ursprungsnamnet så kanske Free Running känns igen mer).

2. Texas Hold 'em. Behöver jag säga mer? Hur stort är inte det egentligen idag (stort eftersom morsan numera spelar på internet dessutom.... himmel)? Alla kan numera förstå texas, regissören behövde inte förklara spelet särskilt noggrannt... i en scen som redan är (nästan) löjligt lång måste det ha känts bra. 

Dessutom är bilen som vanligt höjdpunkten. Aston Martin for life <3 

Törnrosa på speed

Nu ska jag sova. Inte nog med att jag är trött redan innan idag (somnade någon gång runt fyra kanske och gick upp vid nio), jag ska dessutom jobba mellan 7-18 imorn. Inget litet pass precis. Men men, får se hur det går. Det står kolonial iaf, det betyder att jag antagligen inte behöver stressa överdrivet mkt. Packa varor är alltid mer chilligt än frukten (fast tiderna säger mig att jag antagligen borde ha frukten på morgonen, äsch jag vet inte). 

Sova ska jag iaf. Sova gott oxå hoppas jag =) Ända till klockan sex imorn... det blir ju... hela åtta timmar...

....herregud jag kommer döööö!  

Panik

Jag har upplevt den värsta paniken jag någonsin har känt. Precis nyss nästan. Det kröp över hela kroppen, hjärtat rusade i 190 och det snurrade i huvudet. Fy fan säger jag bara. Vill aldrig i hela mitt liv uppleva det igen.

Usch, andedräkten stockar sig i halsen av att bara tänka på det och det blir svårare att andas. Fan.

Jag skulle faktiskt bara ta hand om blommorna jag fick på studenten. Inte så farligt. Det jag dock inte var beredd på var.... stanken. Den var det värsta jag någonsin varit med om. Speciellt eftersom jag precis innan läst:

"Hon började andas genom munnen, plågad av den kunskap hon önskade att hon inte hade, nämligen att lukt uppstod när små partiklar nådde receptorer i näsgångarna. När man kände lukten av förruttnelse betydde det att man inandades partiklar från det som befann sig i upplösing."

Jag blir inte av med lukten... känns som om den svävar omkring mig. Jag hoppade i ren panik in i duschen, har tvålat in händerna oräkneliga ggr och ändå känns det som om den är där. Nu har jag luktande body lotion och parfym (samma sort) på händerna. Och ändå tycker jag att jag känner det. Fy faaan.

Tack så mkt flickor!

Jaha, då var man hemma i det kalla Sverige igen. Bittert att ha gått från dryga 35 grader och lite (med betoning på lite) moln i horisonten till... det här. Välkommen hem ;D

Har haft världens underbaraste resa, sicket gäng man har åkt med. Sol, bad, lite shopping, mycket mat och en hel del fest. Så har vår perfekta vecka sett ut. Har varit löjligt varmt och lagom svalkande i det klarblåa havet. =)

Körde (nästan) hela vägen hem igår. Hur pigg som helst och det tog, förvånande nog, bara en timme och en kvart efter det att vi kom ut på motorvägen...

... vid Lund.

Hm. Fick iaf världens välkomstkommitté när jag kom hem lite över två mitt i natten: först ut, bästaste systern sedan vovven (som var lika glad som Lisa. Sicken rengöring man fick =P... av hunden alltså.), sedan morsan och min alldeles egen Erik (och nej, de bar inte ut sängen utan det var min levande Erik =P). Pappa låg och sov men stormade ut helt plötsligt och undrade vad det var frågan om. Sen fick han syn på mig. =)

Fan, vad jag har saknat alla =)

Ska bara säga grattis till Fredrik oxå =) sa ju att du skulle få det =D Helt perfekt ju!