Strejk utan förvarning... oschysst!

Är det verkligen bara mitt msn som har börjat helstrejka?!? Sjukt irriterande, speciellt eftersom Sofie ville få tag på mig =P

Jag har försökt med det mesta här... till och med fimpat internetanslutningen lite (det vill säga även dödat telefonen =P) fungerar det? Knappast. Sjukt avskuren socialt här ;) Hur ska jag överleva?

Eftersom det installerade inte fungerar tänkte jag ta omvägen runt Webmessenger... tror ni det fungerar? Knappast. Nåja, det är väl bara att ge upp.

Tänk på mig allihop bara ;) hahaha

Is it hard understanding,                                                                           
  I hate feeling like this,
I'm incomplete                                                                                               
    I'm so tired of trying to fight this

Får jag panikera nu?

Mitt msn fungerar inte!! Domedagen är nära!!!! Hjälp!

;P

Glömde nämna att jag faktiskt har shoppat ett par skor till... igår. Från la redoute. Sjukt nice för de kommer redan nästa vecka =D Åtta cm stiletter i silver... ja, perfekt till ballottningen kanske?

(jag måste sluta köpa skor... fast det är svååårt)

Nöjd =)

Fick precis ett litet trevligt besök av Nea och Emelie. Känns skönt att träffa folk... suger att vara sjuk. Tänk så mycket socialt man missar =/

I alla fall fick de en liten visning av min balklänning emellan allt snack. Sjukt nöjd man blir när man har den på sig ;D

Min dag blir bara bättre och bättre. Tack så jättemycket flickor =)

17.33

Och blev precis ännu mer nöjd. Min bitch-score är precis övertrumfat. Feels niiice ;) Och nu är det dessutom våfflor

Humörhöjare

Magen är inte bättre men mitt humör är... tog mig samman och följde med morsan och handlade (även om det kostade lite) och fick en bok av mamsen och köpte brittiska utgåvan av Cosmo. Så mitt humör är på topp, nu har jag något att göra =)

Som grädde på moset (hm, låter ju inte särskilt frestande när man tänker på det) så pratade jag med Nea (alltid trevligt =D), som ska komma över och hälsa på, alt. Emelie oxå. Nice det oxå. Dessutom ska jag beställa böcker och annat skit från cdon... ja, kan man inte träna får man helt enkelt hitta på annat =P 

Nu ska jag ner och kika på om soppan ska göras (och sedan blir det våfflor ikväll...) för att vara en dålig dag så är den rätt bra =) 

Puss puss på er allesammans

Tid att dö...

... inte jag alltså. Min bok som jag läser för tillfället heter så, har läst den innan så jag vet att den är bra. Behöver lite äventyr nu efter Cassas bok. En bok om incest (bra men himmel vad deprimerande) som hon hade läst. Tid att dö är lite mer... rolig. Trots namnet =P 

Sitter här hemma nu när jag egentligen borde vara på väg till träningen, men det hade varit dummare än vanligt av mig att sticka dit i det här tillståndet... blir ju inte bättre av en massa träning precis... även om jag hade önskat det.

Får se hur det blir med skolan imorn, känner jag så här så blir det ett stort nej! Men men. Jag hoppas verkligen att min mage börjar sköta sig snart, annars så skjuter jag den.

Nej, nu ska jag läsa min bok och sedan sova. Godnatt.

Bitter

Vaknade vid ett idag... då hade jag sovit i 14 timmar. 14.

Sjukt ont i magen... och avskyr svensk läkarvård för tillfället. Don't know what to do. Kan inte göra något egentligen eftersom jag knappt kan röra mig utan att smärtan exploderar för tillfället. Jävla skit

Nu ska jag ner och se 7 miljonärer (inte jag som har hyrt svensk film men den ska vara bra så =P)... ha det.  

Oscars

Här hemma mellan matten och varmköket som vanligt... inte mycket bättre för mig än att sitta och snacka skit med morsan, bråka lite med vovven (och nu med Lisa som precis kom hem).

Satt och kollade på Oscarsgalan här precis... Ellen Degeneres (? hm. min stavning idag alltså) var faktiskt oväntat bra som programledare. Fast ett skämt gick inte riktigt hem hos publiken: 

"... no one fills up a seat like an American." Behöver jag tillägga att morsan och jag asgarvade? Knappast, lite självironi är ett måste people! Humorlösa människor i publiken tydligen.

Metallica = jag: grön av avund

Kom på en sak som min Daniel (min kusin Fias sambo, dvs Tuvas pappa) berättade idag.

Dom ska försöka få tag på biljetter till Metallica-konserten som är i Stockholm den 13 juli... hade inte det varit gött att se!!?

Jag är inte ens såå förtjust i Metallica men jag hade fan inte tackat nej till att se dem live precis. Åh snyft vad avis jag blev på honom =P 

Utmattad

Nej, nu ska jag överge datorn.

Min kropp är totalfuckad och i starkt behov av sömn. Mitt "snart" igårkväll på msn försvann liksom ut i stormen utanför fönstret och uppstigning innan åtta gör att jag saknar några timmar sömn.

Så nu ska det bli först lite mat (nåja, ngt som finns i kylskåpet), popcorn och en bra film.

Ska spela in Oscarsgalan ikväll (inatt) oxå kom jag på nu! Får man inte missa. Sjukt kul att kika på alla klänningarna. Fixar det istället för matteläxan, gäller att ha sina prioriteringar där de ska vara ;)

Måste spela en omgång bitch först bara... allt prat om spelande på internet har skapat begär =P

Dop



Så då var man hemma från Kalmar och släkten igen. Har ju varit på mitt lilla kusinsbarns dop. Tuva Emma Irma Beijerstam heter den lilla sötnosen. Världens coolaste unge, inte nog med att hennes hår är en naturlig punkfrilla hon var dessutom alldeles knäpptyst under dopet och bara tittade med världens största blåa ögon. Helt underbar alltså!

Hoppas att jag inte har tagit kalmaritiskan men efter en så kort stund (runt 4 timmar) så är det nog ingen större risk. Fast det skulle ju vara bara för att retas ;)

Sista bilden är på Ebba bara för att hon är så sjukt söt när hon leker katt. Hon brukar faktiskt sitta uppe på ryggstödet och kika ut. Skumma hund =)

Godisgris

Det märks ju när mina arbetsgivare sänker priset på lösgodis... ligger för tillfället på 4,90/hg... och folk köper som om dom aldrig har ens sett godis innan. Det var inte många som inte köpte lösgodis. Den största påsen låg på drygt 1,7 kg!!!

Lösgodis är i alla fall vad som har sålt mest idag, det och (hör och häpna, det har aldrig hänt mig under de knappt två år jag har jobbat där) hästtidningar! Sålde oväntat många idag. Brukar typ sälja en eller något. Det var väl många hästmänniskor där idag. Tävling kanske?  

systerkärlek

Om den lilla ---------- (se det som ett enda långt piiiip) är hemma när jag kommer hem så ska det bli ett nöje att sätta igång mitt verbala ordförråd, i vårt hus har hon inte att göra.
 
Är inte ofta mina systerkänslor sätter igång riktigt så här starkt men nu är dom igång. En klinch hade nästan varit välkommet med tanke på mitt humör... man behandlar inte min syrra hur som helst... vet att Sofie kommer och stödjer mig dessutom om det skulle behövas.  

Att det ska vara så svårt med överskrifter =P

Väldigt trevlig kväll igår... låg hemma hos Nea tillsammans med Sofie, Fredrik och Alle, hade allmänt trevligt tycker jag =)

Snöbollskriget var en höjdare, trots att kramsnön var starkt frånvarande, jag blev rätt skicklig på att krama till snöbollarna till slut ändå. Och folk upptäckte att jag inte var alldeles lätt att få ner, inte som min lättfotade kompis ;) hahaha, sorry Nea =D

Idag ska jag ta tag i mitt liv, ska ringa Emelie, städa och sedan jobba. Är väl bara att ringa Emelie som är kul... resten är kanske inte någon höjdare =P Gick bra att jobba igår dock och idag blir det bara kassa 1 ändå. Inga problem. 

Puss puss, nu ska jag ta tag i andra världskriget ;) 

Dagen i korthet

Har precis varit ute i friska luften med Ebbis och sprungit lite. Extremt glad för det är första gången på länge som jag faktiskt kan springa ifrån den där lille saken. (Tror inte det beror på att hon har snö upp till magen eller så =P)

Idag är det jobb som händer och ännu senare ska jag bort till Nea för lite snöbollskrig och annat roligt =D

Men innan dess: Nu är det dags att leta upp kyckligspelet som vi har diskuterat på några träningar... watch out, biacthes, here I come ;D

Släggan is back =P

Min alternativa sida, Släggan, studsade fram och tillbaka idag på träningen... gick faktiskt oväntat bra ibland. Jag spelar, som vanligt, bäst med Roger (hm, kan det bero på att han är b-klassad??) men mitt och Fredriks spel blir bara bättre och bättre =D Sjukt gött. Hade riktigt bra spel vi två där ett tag. Känns nice. Öva mycket inför Ystad så ska vi nog kunna kötta lite ;D

Är så trött att mina ögonlock håller på att falla ihop, därför ska jag nu dissa msn (jag! jag?!) och gå och lägga mig istället. Än kan man förvånas ;P

Sov så gott nu alla! Puss puss

Inte ett moln på min privata himmel

Helt osannolikt hur gött livet känns för tillfället. Det är nästan så jag får rysningar av glädje över hur härlig den här dagen har varit än så länge!!

Var inne på stan och fick utlopp för min shoppingabstinens; hittade lite skönhetsgrejer på apoteket, fick i ordning present till pappsen, shoppade två löjligt söta tröjor (enligt mig ;D) av det nya märket på MQ, 365sunshine... hur mkt snyggt som helst. 

Höjdpunkten på den shoppingturen var ändå min balklänning. Den är så fin, så fin! Inte ett öre har jag lagt så det var en ren fröjd att hämta ut den! Tack så himla mycket mamma och pappa!!!! =D

Och sedan när jag kommer hem... ligger väl Glamour i brevlådan. Suck, vilken härlig dag! (Får man vara så här löjligt nöjd egentligen?)

Inte ens det förbenade snöfallet (som har gjort att jag inte kan boxas idag) kan stoppa mitt humör. Hoppas fortsättningen blir lika bra!!   

WEJ!

Nu ska jag hämta min balklänning!!!!! =D

Andra världskriget i miniatyr

Top Model var lika sevärt som vanligt och sedan satte jag mig (givetvis) på msn, väldigt trevligt där oxå. En sån här kväll när msn är sjukt nice och underskattat.

Det enda som jag stör mig på för tillfället är att mitt rum ser ut som om det har exploderat en mindre atombomb här... 

undra när jag ska orka fixa iordning det här? Hm. Städhjälp ngn? =P 

Nerds

Försökte sätta mig och kika lite på tv men "Men in Trees" var inte så bra som jag hade förväntat mig. Antiklimax ;P

Dagen har spenderats tillsammans med badmintonnördarna hemma hos Fredrik stora delar. Väldigt trevligt och Fredrik är, måste jag säga, en utmärkt värd. Service till tusen och god mat ;D Vi såg Bortspolad också... sjukt rolig film. Den var mycket bättre än förväntat =)
 
Löjligt trött på snön redan. Blä. Men men. Den här gången ska jag ha snöbollskrig sedan är den hemskt välkommen att försvinna =/ Fast storm är mysigt. Varm choklad står på dagens meny... tror att vi har lite sprutgrädde i kylskåpet dessutom Lovely!


En sån hamster jag är!

Jag har verkligen alldeles för mycket saker. I min  garderob hittade jag kläder från sexan (sjukt fula), mellan 16 och 17 skokartonger (varför spara liksom?) och en massa minnen.

Hittade ett allergianfall dessutom... seriöst så håller jag på att nysa ihjäl mig.  Har nyst x antal ggr, Ebba tycker att jag är hellustig och gud vad det kliar. Hoppas det släpper snart =P Inga linser idag, trots träning.

Så här ser det ut när jag städar ;)


Inspiration

Lite uttråkad här ett tag... men sen kom jag på att jag ska rensa ut mina lådor i min byrå. Väldigt nödvändigt... dom svämmar över för tillfället. Fattar inte hur mycket skit (även när det gäller kläder) som jag egentligen kan spara på. Byx- och underklädeslådan på schemat (tröjorna gjorde jag ju förra veckan). Tror att jag blev delvis inspirerad av Nea, som har varit duktig idag =P 

Önska mig lycka till och om jag inte kommer till träningen så har jag drunknat i underkläder =P hehe


Diiiiieee!!

Har precis sett på filmen som Emelie var en darling och plockade med till mig; Crank. Länge sedan jag skrattade så mycket, vissa grejer var bara sjukt skrattretande helt enkelt (om jag säger Chinatown, vad säger du då, Emelie? Och det är bara en sak =P).

Morsan och Lisa måste ha undrat när jag helt plötsligt börjar asgarva. Hyfsat bra film, iaf inte tråkig ;)

Var även på Mio idag och kikade på lite vardagsrumsmöbler, hittade allt utom tv-bänk så det blir inte något därifrån tyvärr =( Jag hittade dock världens goaste säng (vill ju ha en 1,20 säng) men den kostade 11.500...  jag får prata snabbt om jag ska lyckas övertyga morsan till det. Men jag jobbar på det... och jag jobbar braaa  ;)

Hade väldigt trevligt här igår och min fika var uppskattad (wej, mitt slit var värt besväret ;P). Sånt man ska göra på lovet =D

Baka =D

141850-50


Kan man baka ihjäl sig så har jag i alla fall gjort ett väldigt bra försök till det. Har bakat sedan förmiddags, skulle egentligen bara  ("bara" =P) göra tre olika saker; snoddas, bullar och bananochchoklad-kaka men så ringde Lizze mitt i allt och öppnade mina ögon för kladdkaka oxå (så att även Emelie kan få något =D), så det blev det oxå.

Vår form är dock borta så det blir kladdkakemuffins av det hela =P Men det går lika bra det. Haha.

Nu ska jag sova lite innan folket kommer (känner att jag behöver det... snaaark) för att kolla på filmSov så gott ;) 

Freaky Friday

Min fredag var väl hyfsat normal men kollade precis på filmen. Sjukt länge sedan jag såg den. Himla bra också, får mig alltid att le =) Dessutom är Chad Michael Murray sanslöst het i den, mycket snyggare då (och i Gilmore Girls var han riktigt het oxå) än vad han är nu =P

Snart dags att sova men det var så mycket trevligt folk inne på msn så jag var tvungen att prata lite. Lär väl fastna =P hehe

Förresten: popcorn är sjukt underskattat och jag har väldigt svårt att tro att det bara är 100 gram i en sådan påse! De fyller ju en av våra största skålar!!! Men gott är det =D


Städtant i stiletter?

Ska städa som vanligt men är verkligen sjukt trött... orkar inte reda upp röran i rummet... fattar inte varför jag lägger allt på hög? Nåja, måste väl sätta igång om jag ska hinna träna sen oxå. Så seg jag är så kommer det inte gå särskilt bra =/ Var beredd på det Nea =P 

Såg (nåja halvsov) till simhoppet innan och måste säga att simhoppare (killarna nu) har sjukt snygga kroppar, inga muskelberg där. Långa och smala muskler, precis som det "ska" vara och utan de överdimensionerade nackmusklerna som vanliga simmare har =P Ännu en anledning till att kolla på simhopp =P 

Nej, nu ska jag göra en bra musiklista och sedan sätta igång. Önska mig lycka till. Funderar på att sätta på mig stiletterna bara för att det är kul =P


Träna

nu ska jag iväg och träna, lite halvsugen bara men det är alltid kul att studsa lite. Lisa spelar i a-hallen dessutom. Kan väl sneaka ner där lite i annat fall ;) haha, nej kanske inte. Men innan vi går upp så =)

Nej, nu ska jag fixa det sista. Puss puss och kram

(vadå meningslöst inlägg? =P)

Mix suger!

Jobbet gick bra som vanligt. Dock sjukt lite folk efter åtta (skyller allt lite på Melodifestivalen) och därför kunde jag hela tiden höra radion. Inte så kul som det låter, jag avskyr Mix Megapol. Seriöst. Samma jävla låtar, jag var tvungen att stå ut med sjukt uttjatade I wish I was a punrocker with flowers in my hair - Sandi Thom2 gånger! Bu för Mix's mix ;P

De borde egentligen ha spelat den här låten. Gud vad jag har fastnat på den! Sjukt bra. Melody Club - Fever fever. Catchig ;)  


Den som fixar den åt mig får en puss och en kram! Allvarligt talat!

Gårkvällen

Gårkvällen var väl hyfsat rolig, som vanligt är det mycket roligare på förfesten än på lorden även om var trevligt att träffa alla killarna ute. Faktiskt inget större fel på musiken för en gångs skull även om jag inte dansade mer för det =P

Tyvärr la ett stearinljus lite sordi på mitt festhumör men ny klänning beställd från Karlskorna iaf. 

Och nu ska jag iväg och jobba. Sex timmar, fasar alltid lite innan jag sticker men sen när jag väl är där brukar det gå ganska bra =) 

Puss på er  

Shake that ass

Sådärja! Är faktiskt klar innan jag hade planerat! Ovanligt, ovanligt =P

Ska snart iväg till Emelie för en liten (?) förfest innan det blir lorden. Har bestämt mig för att ta det lugna med drickan (jag ska dricka, dock inte såå mycket), min kropp är inte alls som den ska (sjukdagen i onsdags bevisade det) och dessutom ska det jobbas imorn.

Men jag är laddad (fast jag darrar som ett asplöv av köld) och det ska bli kul! See you there!! =D

Ännu en anledning att längta till lovet!

Jaha, då var man klar med NK (att skriva det alltså, kommer väl hitta på allteftersom när jag står där framme). Vill bara iväg och träna nu. Trött på att sitta hemma... blir så sanslöst rastlös lite då och då. Bara äter (äpple för tillfället =P).

Har hänt lite på balfronten iaf =) Fått in ett antal anmälningar och på det mer personliga så ska jag hämta hem min klänning nästa vecka =D Sjukt spännande att få ta hem den redan! Lite tidigare än vad jag hade väntat mig ;)

Vill hitta roliga listor dessutom men orkar inte engagera mig. Nej, ska nog ner och raka benen istället. Smell ya' later!

Eftersom jag inte var inne igår får ni listan idag ;)

10 favoriter:
Färg: rosa (dock inte på kläder)
Mat: sallad!
Band: Yellowcard, Skillet, Sum osv osv
Film: Disney, Yrrol mfl
Bok: Harry! Och Eddings
Sport: badminton, volleyboll, hoppning (och att titta på: handboll) 
Årstid: sommar
Veckodag: fredag
Glassmak: choklad!
Tid på dygnet: midnatt är mys

9 för tillfället:
Humör: halvstissig (Billy Talents fel)
Smak: Royal Gala-äpple
Kläder: Morgonrock
Bakgrund: Jag, Nea, Lizze, Emelie och Sofie (inte min, EC) på lorden
Nagellack: nada
Tid: 09.54
Omgivning: mitt sjukt stökiga rum
Irritationsobjekt: Ingemar och hans jävla naturkunskap!

8 första:
Bästa vän: emelie och emma
Screen name: ?
Husdjur: undulaten Biggles.
Piercing: öronen
Förälskelse: hm... antingen Chris... möjligtvis August
Musik: Hm... absolute music
Bil: ingen än... men vill ha mini
Kyss: "riktiga" med Chris

7 senaste:
Alkohol: Apelsinjuice + smirnoff
Mat: fullkornsmacka med ost och gurka
Dryck: varm choklad
Biltur: Alle skjutsade hem mig från ICA
Kyss: inte så länge sedan =P
Spelad låt: Billy Talent - River below
TV-program: Top Model (ljudet av Lustgården räknas inte?)

6 har du någonsin:
Dejtat någon av dina bästa vänner: Ööh... kanske? Eller nej förresten, tror inte att pojkarna i Portugal räknas =P
Brutit mot lagen: Fortkörning är väl det värsta
Blivit arresterad: Faktiskt inte ;)
Badat naken: Som mindre såklart
Varit med på TV: Var Lucia i portugisisk tv
Kysst någon du inte känner: jadå, har väl hänt

5 nej tack:
Kläder: tacky
Mat: mardröm på schnitzel
Musik: Hm emelies/adams skumma musik
Dryck: räknas blåbär- och nyponsoppa?
Personlighetsdrag: feghet

4 saker:
Du gjorde igår kväll: promenixade, diskade, läste och kollade på toppis
Du kan höra just nu: Ebba som busar med sin pipleksak (läs: dildon), dammsugaren och Crazy town
Du inte kan leva utan: kärlek (precis som Lisa)
Du gör när du har tråkigt: sover (samma sak som syrran där oxå)

3 personer:
Du kan berätta allt för: Mamma får hör mycket och även Nea, Sofie, Emelie, Lizze (ska jag fortsätta =P) Är ingen hemlighetsfull person.  
Du tycker om: En himla massa människor =D
Du inte gillar: Inte så många, men så har vi ju en viss person som är hemskt onödigt irriterande

2 val:
Kaffe eller te: kaffe för tillfället
Vår eller höst: Vår, vårkänslor är toppen!

1 önskan:
Ett friskt liv med mycket kärlek

Ska ändra från VAIN till PAIN tror jag =P

Låg helt död igår på förmiddagen och eftermiddagen. Jävla mage till att fucka upp allt. Sjukt ont på träningen i tisdags och jag kunde inte helt enkelt hitta en så pass bra smärtlindring (som vanligt) att jag kunde dra mig upp =/

Men kvällen var bättre och en liten promenad (och ett ännu längre stopp hos Nea =P) med badmintonnördarna hjälpte oxå =)

Nu ska jag snart ut på en promenix med vovven och sedan sätta igång ordentligt med plugget. För er som inte vet: skolan suger totalt och Ingemar borde skjutas!

Bara för att jag är sjukt tetig, Nea

Idag har jag och Sofie frossat lite lätt i semlor, måste ju vara något av det godaste, seriöst. Sjukt gott. Fikade först uppe på Hamrins och sedan gjorde vi egna =P hehe. Frossa som sagt... men det var det värt ;)

Fick köttbullar idag till mat oxå, hemgjorda är verkligen helt underbart gott. Kände det på lukten när man kommer på uppfarten, löjligt gott det luktar =)

Har nog bestämt mig för fest på fredag (alltså utgång, ingen hemmafest, för att undvika missförstånd =P), ett antal har tjatat lite lätt. Rätt sugen på det oxå, verkar vara många som ska ut och det är ju alltid trevligt =D

Skoltänk

Nu ska jag snart iväg och lyssna på världens tjatigaste och tråkigaste människor, först syon och sedan en viss lärare. Tycker lite synd om mig ;) Hade hellre velat sitta hemma och baka eller vad som helst (är sjukt sugen på att lägga krossad choklad i min banansockerkaka, måste testa det!!)

Mycket att göra nuförtiden i skolan dessutom, men jag satsar inte överdrivet hårt faktiskt, jag har betyg så det räcker =P Behöver inte ha MVG i resten av kurserna för att komma in. Så jag tar det lugnt =P

Nej nu ska jag sticka. Ha det!

Kvällen

Har spelat volleyboll idag igen. Sjukt kul verkligen, fast min högerarm är något öm men det är smällar man får ta =P Galna människor på volleybollen, och jag trodde att jag var skum =P

Varmköket var en höjdare dessutom; jag, Sofie och Elin regerade (som vanligt ;P). Min sås fick beröm bland annat (och jag som trodde att jag inte kunde göra sås!!)

Borde egentligen göra läxa men går upp lite tidigare imorn istället. Orkar inte nu. Trevligare att sitta och prata med mina människor på msn istället. Blir jag väldigt mycket mer nöjd av än att tjabba med Staden och Framtiden =P

Braindead

Förstår inte hur sjukt trött man får bli egentligen. Somnade klockan halv tio igårkväll och hade helst velat bli skjuten imorse (trots att jag brukar gå och lägga mig vid halv två eller så vanligtvis på söndagarna).

Nu är det rätt lugnt dock, min hjärna hade sovmorgon idag på matten men Ru och Fredrik blev imponerade ändå ;) haha. Mycket man kan göra även utan att tänka överdrivet mycket =P

Nu har jag precis käkat upp mina russin och ska sätta igång med lite Staden och Framtiden (som vanligt) innan jag ska gå ut och gå med vovven, ta en dusch, köra in till stan för massage och gå på varmköket. Tur att man inte är upptagen som vanligt... =/

Snoddas som tröst? Gissa =P

Fyllelista

När & hur gammal var du? Den 8:e september på min 18-års dag (sicket under av laglighet och bra beteende jag är... var? =P)
Med vilka? Sofie och jag hängde ihop hela kvällen men förfestade tillsammans med Cassa och Frida oxå. Får ju inte glömma de nyktra killarna Joel, Simon och Olof som höll oss sällskap ;) 
Vad och hur mycket drack du? Tre alkoläsk, typ 7 shots och en grogg.
Hur suddigt är minnet av kvällen? Kommer ihåg allt precis som det ska vara =D
Är minnet bra eller dåligt? Hur bra som helst! Enda gången jag har haft riktigt, riktigt roligt på Lorden (Ågatan).
Pinsammast? När jag skulle ta mig ut ur Simons bil vid två på natten (i stiletter och fortfarande sjukt lullig), folk skrattar fortfarande åt det =P
Kysste du någon? Hm, nej jag tror inte det. Allt är nog inte kristallklart tydligen =P
Dagen efter? Jag låg med huvudet gömt i korsade armar under min födelsedagsmiddag med släkten, säger inte det allt? =P Första och enda gången jag har varit bakis.

Eftersom jag har varit upptagen hela helgen och inte kunnat uppdatera så får ni lite allt möjligt på en och samma gång. Mycket att berätta och skriva ju ;) haha

Shocking?

Tyvärr bara en match idag, spelade mixed tillsammans med en helt okänd kille, Sebastian från Eslöv. Vi mötte (givetvis, CBF har en massa spelare i c-klass) Alle och Fanny.

En på förhand ganska given förlust (för mig då alltså). Men vi chockade hela hallen inklusive en på förhand grymt kaxig Alexander. Han hade väl knappt räknat med att vi skulle ta ett enda poäng. Gick liiite bättre än så, typ 20-22 och 19-21. Halva hallen gapade förvånat ;)

Grymt bra siffror för att aldrig ha spelat med varandra innan. Vet inte riktigt vad som hände i slutet av seten jag är dock besviken över att jag inte kunde tända till och ta hem skiten. Menmen, jag är sjukt nöjd ändå även om jag är lite kluven =P

Mersmak gav det iaf. Längtar till Ystad, gissa om du och jag ska klubba då Fredrik! =D

Dagen har (tyvärr) innehållit ett stort antal klubbmöten men många roliga och bra matcher. Gick väldigt bra för de flesta =) Längtar redan till Ystad, då ska jag och Nea plocka hem dubbeln oxå ;D

Badmintondag så det står härliga till!

Jupp, har suttit i tennishallen hela långa dagen och det har gått:

APA! Helt sanslöst vad arg jag har varit (fast det har ju varit kul största delen av tiden).

Jag och Nea visade inte alls vår klass i dubbeln, vi borde ha tagit dom där jäkla skåningarna (som fuskar dessutom =P) och köttat dom så det flyger otrevliga saker runt oss om vi hade varit på g.

Singeln ska vi som vanligt inte tala om... även om jag har mina stunder av hyfsat fel. Dock allvarliga problem med servreturerna, vet inte hur många jag hade i nät!! Nåja, trevlig dag och för de andra har det gått väldigt bra =) CBF regerar!! =D

Nu ska jag äta och sedan ska jag, Nea och Fredrik bort till Alle och kolla på senaste avsnitten av Heroes. Nice =D

tired...

klockan är halv åtta på kvällen och jag har nästan somnat tre gånger på fem minuter. Skulle träffa Emelie och Lizze men min kropp sa ett ganska bestämt: nej!

Blir att sitta hemma med den galna familjen istället, kan ju vara trevligt det oxå ibland. Ska snart äta min Häagen Dazs glass också... någon kolasmak var det typ.

Ha det så bra nu alla. Och sov så gott (jag lär ju ha slocknat innan nio)!

Idrottskaos

Idrotten blev inte riktigt som jag hade tänkt mig, hade släpat med halva min garderob eftersom vi skulle ut och springa. Och så visar det sig att Anders är hemma med Joar och istället får vi ha: Radivoj!! (huuuh!!!)

Fruktansvärt traumatiskt. Iaf spelade vi lite fotboll och mitt lag ägde även om jag inte är imponerad över Anderssons träffsäkerhet ;P
 
Spelade även lite volleyboll, tjejerna mot killarna, fick faktiskt igång ganska bra spel där. Väldigt jämna set =) Och så innebandy mot killarna (inte liika jämnt precis). Trevligt ändå, till slut fast jag saknade min vapendragare Sofie =P

Imorgon blir det tävling för hela slanten... lite laddad även om jag mest vill sova för tillfället. Ska ringa Lizze och höra vad som händer ikväll. Ska vara hemma senast tio har jag iaf bestämt mig för... sömn är prioritet nr 1!!  

Pictures of my life



Lite bilder som fanns i kameran, först är Tuva och Lisa. Flaskorna efter i fredags och till sist Ebbis som drog med mig på en tur ut i snön vid ett inatt. Hon älskar det verkligen =D

För tillfället är hon dock rätt trött, jobbigt att umgås med stor hund. Hon ligger i min säng och är ganska slutkörd =P

Nu ska jag sortera tröjor, har ett halvt berg att tas med =P

Hemmafru

Har kommit fram till att jag som hemmafru är en ganska bra kombination, varit hemma hela dagen (skulle bara läsa på litteraturen har jag för mig) och då har jag passat på att:

ta ut hunden på en liten promenad

baka banansockerkaka

städa rummet

och ska nu rensa igenom min låda med tröjor.

väntar lite med tröjorna... sticker upp till Sofie istället för en promenix =)


 
Härlig dag =) Träningen ikväll kommer sitta fint oxå =D


SJUKT lång lista. del 1.

( ) har suttit på en geting/humla (Inte vad jag vet.)
(X) har gråtit efter ett besök hos frisören (Jag kunde ju inte sätta upp det ordentligt längre = svamp)
(/) har skrivit brev till någon i afrika (gälls från?)
(X) cyklat utan händer (alltid praktiskt taget)
(X) tycker att sommaren borde komma nu
(X) hatar kärlek (ibland, haha)
( ) har flugit i en luftballong
(x) älskar att gunga
(x) har åkt pulka
( ) har haft bamseplåster på mer än tre tår samtidigt
(X) är höjdrädd
( ) kysst dig själv (Hur?)
(x) hoppat från ett fönster
(x) vandrat några mil (sammanlagt i livet: ja, på en gång: nej)
(X) viskat i någons öra
(X) hånglat med en av samma kön
(X) hamnat på sjukhus
( ) känt dig som ett pappersark (höh?)
(x) har virkat (Syslöjden.)
(x) har diskat
( ) förlorat någon du älskade
(x) sagt nej till sex
( ) druckit vatten upp&ner
( ) dödat någon (hahaha, vad hade folk sagt om jag hade kryssat den?!)
( ) ätit säl
(X) bakat sockerkaka (min banan är en modern klassiker ;P)
( ) är kär i någon (tack och lov)
(X) velat dö (för att det inte ska göra så förbannat ont)
( ) har/haft converse 
(X) känt dig som ett as
(x) lyssnat på samma låt en hel natt
(X) ätit godis istället för att gråta (XXXXXXXXX hehe)
(x) gjort dig själv illa (oavsiktligt)
(/) skrikit hora/bög till någon
(X) varit hög (morfin av läkarna =P)
(x) varit ordlös
(X) är kåt (hahaha vad hade folk sagt?!)
( ) hatar värme
(X) tycker om katter
(/) har vunnit i vattenkrig (vinner man i sånt?)
(x) har skrivit på någons arm (min och andras lite då och då)
(X) har dissat någon som ringt på din mobil (det ska gudarna veta)
( ) varit otrogen
(X) har hatat någon som du egentligen älskar
(x) har ångrat dig
(x) varit svartsjuk (någon gång, men det ligger inte för mig)
(X) har hostat blod
( ) haft sex när du varit full
( ) har låtsats att du var en fjäril
(X) älskar någon så att det gör ont (bara kompisar och familj visserligen)
(x) tycker om kladdkaka (vem gör inte det?)
(x) har ätit middag med någon du tycker om
(x) tror på det övernaturliga (spökar ju i vårt hus t o m!)
( ) har hatat dina föräldrar (inte så starka ilskekänslor)
( ) ätit jättemycket och sedan spytt (men det har varit nära ibland... för nära)
(x) har hatat din kropp och ditt utseende (händer ju nån gång)
(x) har spelat gitarr (inte bra dock)
( ) har spelat nyckelharpa
(x) sjunger/sjungit i duschen (bara om jag är ensam hemma)
(X) skrikit dig hes av panik
( ) har sett någon dö
(X) har varit med om en katastrof (delivs, personligt men i Portugal dessutom... nästan iaf)
(x) har vibrerat av nervositet (när darrar jag inte?)
(X) har skrattat så du grät
(x) gillar gröt
( ) fått för dig att du är bisexuell eller homo men kommit på att du inte är det
(x) haft solen i ögonen med ett leende
(x) tagit någon på röven (hehe, vet vems jag inte säger nej till ;P)
(X) slängt porslin i väggen
(X) hatat hela världen
(X) sjungit till håkan hellström med någon du tycker om
( ) tycker att pengar är viktigare än nåt annat
(/) gillar inte då folk frågar dig saker (ibland är det dålig tajming)
(X) drömmer ofta mardrömmar
(X) skulle kunna döda för någon 
(x) har ett smeknamn 
(X) varit mobbad (dagis var fruktansvärt uppe i Svängsta)
(X) trampat ihjäl en nyckelpiga
(X) somnat på golvet 
( ) haft sex fastän du inte velat
(X) blivit kysst av någon som du aldrig trodde skulle kyssa dig (hm elin och sofie kanske? =P)
( ) hånglat på tunnelbanan
( ) åkt buss genom halva sverige
( ) kastat dig framför ett fordon
(x) tågat genom staden med flaggor i skyn (östersjöfestivalen med simklubben =P)
( ) älskar någon som inte vet om det (döljer inte sånt)
(x) ramlat och skrikit av smärta (när jag bröt handleden)
(x) skrapat upp knäna
(X) har en själsfrände (massor ;P)
(x) tycker att krig är idiotiskt
(x) tuggat på ett grässtrå
( ) älskat i månljus
(x) varit i en storm
( ) varit nära döden
(X) hållit om en ko
(x) hållit i en orm
(X) varit så full att du inte kunnat gå
( ) tvivlat på din existens
( ) trott att du varit odödlig
( ) skrivit över hundra dikter 
( ) varit på darinkonsert
( ) kastat din telefon i vattnet
(X) vaknat av att du gråter
(x) känt dig som ett får

När jag är uttråkad, då gör jag sånt här. Lite kul (för mig). Lyckades dock "tappa bort" andra hälften. Men det ordnar sig.

Kommit på ett nytt ord dessutom: sammanhangsammanhangen... hehe. Jag fattar vad jag menar... går det att använda måntro? =P

Snöbollskrigsabstinens!

Ploppar ut från jobbet, rakt ut i världens härligaste snö och snöfall. Att skrapa bilen var inte ens någon större uppoffring (hjärnsläppet att ta med sig interntelefonen ut var dock lite irriterande =P). Sedan kommer jag hem och då vill hunden ut i snöyran =D

Så sjukt söt så att det inte finns dess liknelse! Hon studsade fram som en galning och skvätte snö runt sig (jag mulade henne dessutom, hehe).

Imorn måste jag ha snöbollskrig annars kollapsar jag... beware ;)

Härligt stissig för tillfället dessutom, gud vilket barn jag är =D


Balders är en barnlek!

Jag kunde lika gärna ha bott på Liseberg, mitt liv är någon sorts berg-och-dalbana i vilket fall som helst... fruktansvärd morgon imorse; jag missade bussen, kunde inte hitta nycklarna osv osv. Sedan när jag tar bilen ringer telefonen och jag mitt pucko svarar!! Helt sanslöst korkat fast jag ser att det står jobbet på displaygen! Inte undra på att jag dunkade huvudet i ratten sen.

Så nu ikväll blir det att jobba tre timmar helt plötsligt vilket betyder: jag missar min fysträning!!! Så sjukt ledsen och besviken på det! Jag blir seriöst arg på Staffan om vi har fystesten idag! Vill ju inte missa det! Inte en chans! Nea, övertala honom, tänk på träningsvärk ;) haha

Paul insåg att jag var stressad (no shit) och tyckte att jag skulle sluta kolla saker att göra i almanackan under lektionerna (det hjälper sääääkert, ingen ironi =P) och jag har dessutom tröstshoppat världens dyraste glass (som jag inte har ätit... än ;P)
 
Och Elin: So sick. Säger bara det ;) hahahaha

Träning =D

Okej, något är lite skumt med min blogg (även om jag gillar den ändå =P)... skitsamma.

Träningen gick överraskande bra på dubbelsidan, jag och Nea ägde =D Sjukt peppande inför helgen! Sedan att jag bara blixtrar ibland i singeln är en annan sak (blixt=borta snabbt igen =P). Fick dock jobba lite på min klir med den andre idealspelaren, Roger, i CBF, känns skönt.

Nu ska jag plugga lite geografi, ha det så gott folk!

Harry min stora kärlek ;) hahaha


Sitter här med staden och framtiden igen och blev hemskt sugen på att se senaste Harry Potter-trailern bara för att folk började prata om filmen =P Ska bli lite intressant att se filmen faktiskt, fast som sagt: dom slår aldrig böckerna. Inte en chans...Träning ikväll, är sjukt stissig (detsamma som taggad i min värld), hoppas det håller i sig =P

läxa

Sitter här och ska göra lite Staden och framtiden, så fruktansvärt tråkigt verkligen. döden. Ska lämna in läxan om ungefär en timme men jag har tandregleringen en kvart efter att lektionen har börjat och därför struntar jag i första delen och skickar svaren sedan över internet. Mycket lättare alltså. Nej, nu ska jag till och med fokusera lite.

Ha det så bra!

Ja, just det. Hade lite bråttom när jag skrev förra inlägget (med ?? som rubrik) och därför glömde jag nämna varför jag inte kommer vara anträffbar den 21:a juli. Anledning: Harry Potter and the Deathly Hallows kommer att publiceras det datumet och då kommer jag nörda! =D Längtar redan efter svaren!

??

Säger bara den 21:a juli. Då ni, då lär ni inte få kontakt med mig.


ps, ursäkta för alla uppdateringarna idag =P

Ödet? Knappast!

Minns en liten ödes-dialog för ett tag sedan, då hävdade jag bestämt att ödet inte fanns och den enda tur som finns är turen när en badmintonboll gör en nätrullare... nästan bestämd att ändra mig. Nu har jag nämligen lyckats få en muskelinflammation i muskeln runt skuldran... på vänstersidan givetvis! Helt sanslöst. Hoppas att det går bra att träna ikväll ändå! Och att det abosolut inte känns på tävlingen för då fullkomligt dööör jag! Så det finns visst (o)tur... fast inte egentligen =P

Sofie körde en sjukt snygg (eller inte) insmörjning med zon på mig på köksgolvet innan och då kändes det bättre, det är min bot i veckan =P lite diklofenak (inflammationshämmande) ovanpå det så kommer jag vara fit för fight till lördag! ;)

Lärdomar från helgen

Okej, efter en sjukt blandad helg (ilskan var väl det som genomsyrade det mesta under helgen även om mina vänner är mina ljusglimtar som vanligt) har jag kommit fram till:
 ...mitt humör borde jag lära mig att kontrollera bättre...
...att jag är totalt hopplös ibland...
...att om en sak i mitt liv är totalt fucked-up så kan jag inte fokusera tillräckligt på viktigare saker...
...att det är tur (för en gångs skull) att jag är lite känslomässigt blockerad
...och att det är skönt att ilskan kan radera ut så mycket och göra huvudet så tomt.. rebirthing på mig. 

Den här dagen har varit himmelriket annars (jämfört med igårkväll alltså), mitt liv är på spår igen; jag fick vg (22/28!!) på matteprovet, morsan och jag är buddies igen och vissa saker ordnade upp sig redan igårkväll. Nice

Post-it-lapp till mig själv: Tag lärdom nu!

Nu ska jag baka snoddas (fast med smält choklad på toppen =D), äntligen är köket på plats så att man kan baka igen!!! Lovely!


Världens sämsta...

...allt helt plötsligt. Min kväll blev totalt raserad helt plötsligt. Länge sedan jag har mått riktigt så här dåligt.

Kvällen var helt lugn först, Alle kom över och vi pratade, pratade och pratade lite till (när vi inte snackade skit då förstås =P) i hela tre timmar (fattade inte att det var så länge! Missade ju träningen och allt!). Sedan gick allt åt helvete.

Är det inte intressant att när man löser en sak i sitt liv så går två andra fullkomligt åt helvete?  

Är sjukt skamsen, tårögd och allmänt nedbruten vid tanken på alla mina tabbar idag. Hoppas att morgondagen blir bättre. Vill inte inneha titeln: Världens sämsta dotter, kompis och bekantskap särskilt länge.

Filmdag

kikade på The girl next door, lite sämre än vad jag trodde men sjukt oväntat slut. Har dessutom hunnit se The school of rock, letade efter Yrrol och 10 orsaker att hata dig (som är på samma band, hittade bandet dessutom, nu dags för dom ;P) och råkade stöta på den. Den får mig alltid att le, Jack Black är ju världens mest flippade person! haha. 

Sitter och väntar på nåt som skulle ha hänt igår... snart blir jag förbannad alltså, vet inte vad det är för ngt hjärnsläpp där... menmen. Ska ut i skogen med Emelie som sällskap/kartläsare dessutom och träna gärna. A lot of stuff is going on as usual. Precis som jag vill ha det =)  


Jag&vovven=ensamma hemma =)

Sitter här med hunden i knäet, vi är ensamma hemma hela dagen, bara varandra som sällskap. Hade tänkt att vi skulle kolla på lite film tillsammans bland annat. Alltid lika skönt att vara ensam hemma =)

Nej nu ska jag plocka ner mitt täcke, kudde och sätta igång "The girl next door" som jag lånade av Emelie igår. Ha det så gott alla människor!

What goes around, comes around

Döden i tv-form men ganska trevligt ändå =)

Ska bli att träffa Emelie, Lizze och Sofie ikväll, antagligen får man väl stå ut med Melodifestivalen (lite döden på det men jag tror att jag överlever). Lär väl gå igenom gårkvällen ett antal gånger, brukar bli så. Haha. Alltid lika befriande att snacka med girlsen, bara Nea som saknas men hon är med Micke i Hoby.

På tal om Nea, skulle jag ju ringa henne, ha en bra kväll allihopa!   

Yesterday

Sitter här med Sofie och har kikat lite på skidskytte (heja Anna-Karin Olofsson =D), sov till tolv idag. Sovit hyfsat faktiskt trots att jag och Sofie har legat och slagits om platsen i min säng (orka leta upp lakan sådär mitt i natten!), störts av irriterande drömmar bara =/. Men jag är pigg ändå =P

Gårdagen här hemma var väldigt trevlig måste jag säga (tyckte jag iaf) sedan kommer man ju bort till Lorden och Trance-tema, gode gud, bara skjut mig! Var ändå hyfsad musik därnere iaf =P Var väl en av de sämre lorden-kvällarna men det blir vad man gör det till och det blev bra oftast =)

Och folk som har saker här hemma: Bara ring innan så är det bara att plocka upp det
   

Tidsoptimist - inte jag då! =D

Har faktiskt hunnit med allt som jag planerade idag, trodde att jag var lite överdrivet tidsoptimistisk och skulle få välja bort något men nej det gick alldeles utmärkt! Hela dagen har flutit helt underbart perfekt, hoppas det fortsätter så =)

Sitter nu och har duschat och allt, lite oblond (hm) i håret för tillfället eftersom det är blött men snart så är man blondie igen! =D Och inte morot, Lisa!
 
Ska snart sminka mig, fast det tar inte så lång tid när det gäller mig... jag är inte så grym på det ändå så jag hattar lite ;) haha

Iaf: Välkomna allt mitt folk! =D

Stiss

Stissig till tusen idag.

Sjukt laddad inför imorn helt plötsligt =D Ska bli väldigt trevligt (trots temat)... ska dock ta det lite lugnt med spriten har jag bestämt mig för =P

Har varit oerhört produktiv idag, sett till att förfesten hålls här (morsan var väl inte särskilt svårövertalad, jag höll på att få en hjärtattack och när hon typ bara ryckte på axlarna), haft ett litet möte, tvättat, busat med hunden, ringt Ågatan, städat mitt rum, fixat studentmössan, bestämt mig för att shoppa skor och ska snart iväg och träna i tre timmar sammanlagt. Emellan ska jag klämma in att handla lite blekningsmedel till mitt hår. Blondie snart igen, wej på det! =D

just det, Alle, du hade riktigt, riktigt rätt. Fy fan va bra dom är! Kan inte sluta lyssna och har börjat fundera på hur i hela friden jag ska få plats med Skillet i mp3:n (som redan är överfull)!

Rebirthing

Billy Talent - Fallen leaves



Tänkte göra en liten Lizette och lägga upp en låt. Hörde den här låten till frukosten imorse, sjukt bra låt. Skulle dock inte rekommendera den till mat, lite jag tyckte inte var så nice =P Haha.
 
Mycket bra musik imorse, fick höra ngt av Fall out boy dessutom. Sjukt bra låt det oxå. Tror att det var: This ain't a scene.  Mycket bra att äta frukost till musikkanalerna =P