tristress är lika utbrännande som stress. Tja, det märks

Jag har... inte mycket att skriva. Egentligen. Vad gör jag, vad har jag gjort? Antingen fel grejer eller åt helvete för lite.

Skitsamma.

Läste ut Flickan som lekte med elden (vet inte hur många sidor på en dag jag har läst och det förklarar hur lite jag och Ebba har gjort när vi var ensamma hemma). Riktigt bra. Jag måste säga att jag är lika chockad som efter jag läste ut förra, svenska författare är inte bra. Egentligen. Funderar allvarligt på att beställa nyss utkomna avslutande delen i triologin. Får se, finns bara inbunden tyvärr...

Nu ska jag nog kika på Greys Anatomy eftersom jag helt plötsligt inte har något att läsa =/

Mobillycka! =D

Jag är ett fullkomligt nervvrak för tillfället. Hur stissig som helst (håller det här i sig till badmintonen så tycker jag nog allt lite synd om folket som ska behöva dras med Jenny-on-speed).

Dels har det varit löjligt stressigtjobbet, kom dit och trodde att jag skulle få lugna fyra timmar (och det var lugnt... i 2 =P). Och sedan satte det igång. Dels var det frågor om krediter, dels en jävla massa frukt, dels underbemannat och dels en jävla massa folk. Har kommit fram till en sak: jag avskyr lönedag!!

Och dels: äntligen har jag en ny telefon! =D Vet in hur glad jag är?! Behövde dock byta nummer, annars skulle det bli överdrivet krångligt men det gör inte så mkt. Så lycklig, så lycklig. Femtusen fria sms en månad framåt dessutom... det är alltid bra. Sedan ska jag byta till Halebop (blev billigast så =P). Och nu håller jag på att lägga över musik (även om det inte går så bra =/)

I did it!!! Musik! =D Nu ska jag pilla lite till innan träningen (och nej, det blir inga rakade ben pga av det här ;D) See ya'!

Filmtokig.

Hm. Har Mr Woodcock på datorn och hade väl planerat in en liten titt. Sean William Scott är alltid... underhållande att se =P typ iaf. Blev dock precis lite osäker eftersom Moviezine inte gav den mkt... och det var en underdrift. En etta?!

Jaja, får väl ge den ett försök.

Såg på Bring it on igår på tal om filmer, kan inte hjälpa att jag faktiskt tycker om den och fnissar sådär lagom flickaktigt =) Har både tvåan och trean dessutom, inte sett trean innan så det får bli en per kväll ;) haha

Nu ska jag börja kika iaf. Puss puss!

En lite trevlig dag =)

Fick ett ryck och fixade alla tre Bring it on-filmerna igår... chickflick till tusen. Kul ;D Är överhuvudtaget annars sugen på film som satan.

Nu ska jag iaf snart iväg till Lizze med omvägen att tanka lite och kolla lite mobilpriser. Har tröttnat på att problemen med den beställda och idag bad jag (mamma) om pengarna tillbaka. Får hoppas att Lizze och jag hittar ngnstans att bo iaf. Det är ju alltid en fördel =P

Lite senare kommer Cassa och lilla Kino hit för lite bus med vovvarna =) Mkt trevligt. Och sen träning... trots förkylningen. Men eftersom jag inte har feber så.

Har haft datorn på (med musik i bakgrunden för att den surrar, inte mkt men tillräckligt) och varje gång jag har vaknat i natt har: Wig wam - gonna get you someday spelats. Ngt med den låten =P haha

Ayo technology

Och den här är endast för the boys och jag skäms över att jag lägger ut den trots att den är uppenbart sexistisk men tyvärr gillar jag låten =/ (och vilken av 50 cents videos är inte sexistiska?!).



Har ägnat dagen åt en envis huvudvärk som komplement till förkylningen, jag gissade på feber ett tag men termometern motbevisade mig =P (34,8 är väl inget att skryta med?)

Ägnade mig precis åt svindyra Aladdin Hjärtan från Marabou... tur att de är goda. Behövdes en dag som den här.

Timbaland feat One Republic

MTVs Fresh. Lägger upp den endast för att det är så oväntat att det är Timbaland. Och för att den matchar dagens sinnesstämning... Nu ska jag städa. Ha det.



Jag erkänner; jag har fel.

Har nu gått emot alla mina principer när det gäller böcker; jag läser en svensk författare och tycker det är bra! Coolt. Har varit så anti Stieg Larson (principsak, säger alla att det är bra har jag lite svårt att tro det =P) att det nu är chockerande att skriver bra... och kul... och jag har kommit ungefär 40 sidor och redan låter jag så här. Hoppas det håller sig på samma nivå =) 

Glömde dessutom ge minsta lilla vink om handlingen till filmen i föregående inlägg

det är fem män som är instängda, de kommer inte ihåg någonting men ett tidningsurklipp visar att två av dem är kidnappade och de andra tre är...: kidnapparna. I recensionen stod det att var samma idé som saw- och cube-triologierna utan blodet (i saws fall) och science fictionen (i cubes fall)... den lät bra. dvd-aktuell ;) 

Nu ska jag läsa lite innan sömnen (förhoppningsvis) tågar in.

Unknown



Låter bra =)

Hur många rutor tar du? Alldeles för många helt enkelt ;)

Läste ut Koontz-boken natten till idag (kunde ju inte sluta läsa såklart, whatelse?). När jag väl släckte insåg jag att jag måste sluta läsa så snabbt... visst kommer jag ihåg boken (bra till och med) men det är frusterande att inse att man måste ha hoppat över några meningar här och där. Får göra som med Harry Potter och läsa den en gång till strax efter... eller kanske inte, Harry är ett specialfall =P

Har fått en liten, liten förkylning på halsen (eller på näsan kanske för halsen är inte problemet =P) och därför måste jag dissa Emelie och boxningen för lite teknikträning inför helgen. =(

Annars har jag inte gjort så mkt förutom jobbat (där jag råkade snubbla över choklad med kort datum (Marabou Daim) och min lycka var gjord ;D). Ibland har man tur. =)

            


Två väldigt bra böcker... syns inte riktigt att ansiktet på boken Ansiktet är rätt äckligt faktiskt. Syns tydligt på min pocketbok ;P

Boende är en svår fråga tydligen... =/

Jaha, då sitter man här efter en urkass träning (igen), ska läsa lite bok som tröst iaf =) Spännande måste jag bara säga.

Morsan och jag roade oss med att ringa runt till olika fastighetsbolag osv i en timme ungefär. Svar: hyresrätt kan man ju glömma (någon hade kö till 2009... om man räknade på sökande och lägenheter =/) men det finns ju andra "trevliga" alternativ. Såsom: stuga, korridorer, äckliga korridorer och lite annat trevligt och mindre trevligt. Tills vidare säger jag bara. Och så är det!

Ska ringa Lizze med uppdatering tomorrow hade jag tänkt (och antagligen kommer glömma), tjejen och jag är ju lite i samma sits här =P

Men nu ska jag sova. Fredrik hann gå och lägga sig, undrar var jag nu ska få spelschemat ifrån? ;)

update:

screw dig fredrik, jag kunde själv ;) Kan med glädje meddela att sista matchen går 16.45 (glömde kika om jag spelar den eller inte) i damdubbeln. Och att det finns en pool i singeln och poolspel i dubbeln (sista är en goood nyhet =D)

Puss puss godnatt.

Grattis; lite i efterskott, lite i förskott och lite idag =)

Eftersom mina blogginlägg är, minst sagt, oregelbundna så tänkte jag gratta Elin och Karin lite i efterskott. Och passa på att gratta Ru för hon fyller idag. Och Erik för han fyller imorn =) Mycket nu på en gång =P

Iaf grattis så jättemycket alla fyra =)





Annars görs inte mycket idag, förutom jobbat. Jag ska nu gå och lägga mig och läsa lite Dean Koontz. Skräck i bokform är trevligare än i filmform... inte så mkt bilder men tillräckligt för mig med min fantasi. Förresten på tal om Dean Koontz hans bok: Viskningar har en fruktansvärd mardrömsscenario med. Isch, det kan jag få otäcka tankar om fortfarande! (tänker inte säga mer än så eftersom det förstör hela boken, det är liksom gåtan, upplösningen allt)

Grannfejden

Sitter och kikar på Grannfejden med morsan. Väldigt roande måste jag säga (även om jag blir helförbannad på alla mytomaner som figurerar). För att komma till saken så har jag världens mest klockrena citat från en av de stridande (om motparten då givetvis =P):

"Han är så ond den där människan. Går han i skogen och blir ormbiten, så dör ormen."

Aouch.

Måste bara tillägga att jag har smakat Marabous nya choklad. Marabou nonstop (alltså vanlig chokladkaka med nonstop instoppade). Ingen höjdare sådär... =/ Lite kvalmig. Skulle bara meddela ;)

Surprise

Träningen igår gick oväntat bra faktiskt =) Rätt nöjd. För en gångs skull fungerade singeln hyfsat. Ovanligt måste jag säga.

Blev väckt av chefen idag... ska helt plötsligt jobba (precis som igår). Men det positiva är att jag nu kommer upp i halvtid den här veckan oxå =) Det dåliga är att alla planerna går i kras som vanligt, skulle ut och äta med mamma och Lisa men jobbar du till åtta så kan det bli lite problem, får se vad de säger... =/

Nej, nu ska jag dricka te och ladda inför åtta timmar på jobbet. See ya'!

India...



Jaha, nu ska jag alldeles snart säga hej då till pappsen min... klockan tre inatt lämnar han huset för att åka till...

Indien.

Av alla ställen. Jaja, jobb iaf. Och jag är absolut inte avundsjuk, vill absolut inte iväg. Nej, för fan. Bjuder på lite bilder från vår egen Indienresa, jag är den där otränade människan med tandställning om någon undrar. ;D

Nej, nu ska jag ringa min egen lilla tönt och säga godnatt. För han är uppe i någon skog och spelar tv-spel. No comments förutom det.

Ångest. Ångest som faaaan.

Förutom ångesten som äter mig levande för tillfället så är jag trött. Helt död för att vara ärlig. Gick från att jobba fem timmar den här veckan till att jobba sju timmar idag, fem imorn och åtta på söndag. Najs med pengar säger jag bara =) haha.

Såg White Chicks på tal om ingenting. Rolig (dock inte så djup) ;P Perfekt när jag inte hade ngt att göra. Enda problemet var väl den danska texten (som jag fattade) men annars är inspelningsbar box det bästa som har hänt mig sen upptäckten av Marienne chokladkakan från Fazer ;D

J*vla f*king megastore.se

Jaha, nu är jag sur. Problemen med mobilen fortsätter. Okej, det har varit svårt att få tag på den men står det på hemsidan att det är en beställningsvara 2-4 dagar så ska väl det gälla? Eller är det jag som är dum i huvudet. Nu var den "tydligen slut hos leverantören" och beräknat ankomstdatum är: 31/12/49... hm. Behöver jag verkligen vänta 42 år?!! Låter det sense? Egentligen. Hoppas verkligen det är en felskrivning annars tror jag att jag avbokar den ;) Tror att den kommer vara ganska ute 2049... men vad vet jag =P

Tur att man har Sofie som kan glädja en lite iaf. Hennes humor här till problemet var välbehövlig annars hade jag kanske gjort ngt drastiskt (förutom att skicka ett ganska otrevligt mail, för det har jag redan gjort =P). Bajs oxå.

Why why why?!

Dagens promenad med Ebba blev lite ovanlig, dels träffade jag på grannarna utanför grinden så jag följde med upp till 4H-gården där vi släppte vovvarna så de kunde rasta sig själva, jag hittade tre kantareller (brukar vara den som inte hittar =P), sedan ett varv på slingan där jag hade sällskap av en dam halva vägen. Oväntat men trevligt =) Och hon gillade Ebba fast hon såg ut som om jag precis hade slängt henne i Långasjön ;P Det är jag och gammelfolket.

Blir dock flippig på "min" mobil... varför är den slut i princip överallt!? När jag ska ha den?! ;D Iaf så till slut gav jag upp tanken på att beställa och bestämde mig för att ta Expert. Och där var den... slut! Flipp. Måste ha mobilen snart-snart annars blir det panik-panik för då står jag utan mobil helt.

Nej, nu ska jag ta mig upp till Erik. Ska övertyga honom att vi ska se Napoleon Dynamite eftersom jag inte har sett den än (jag vet att jag är lite sen, men bättre sent än aldrig iaf).

Puss puss på er!

update 30 sekunder senare:

Så nu är den beställd iaf =) Joy. Längtar verkligen.