En helt vanlig lördag!

Sitter hemma hos päronen och bara njuter. Ett stycke espresso, ett stycke sm-guld och nu en handbollsmatch som heter duga! Och det här kommer efter en måltid som heter duga; grillad lammytterfilé med ugnsstekta rotgrönsaker. Skulle det här vara min sista kväll... ja, då hade jag ändå varit ganska nöjd =)

Annars har jag legat i solen med en mobil i näven, varvat med att hjälpa mamma och pappa konstruera ett grillbord. Var inne på stan en stund, massor med folk men den nya Citygallerian var tyst och lugn och jag har hittat det enda systematiska H&M någonsin! 

Härlig dag! 

Och nu blir det fotboll (behöver jag nämna att min familj gillar sport? ;D)  

Bad (hair)day

Dålig dag. Verkligt dålig dag. De fyra sticken i armen kan ha hjälpt till lite. Fyra stick och fem rör med blod och jag vacklar ut från vårdcentralen, jag brukar ändå inte ha problem men jag mådde nog sämre än jag brukar redan innan.

Men har fixat till min lilla utväxt sen dess iaf... vilat och sen ska här tränas. Har jag ont så är det lika bra att träna. Det blir inte bättre av att låta bli så va tusan!

Är rastlös och lite sugen på bio men orkar inte ta tag i saken och fråga runt. Håglös är nog ett bra ord. Lär ångra mig efter träningen men då är gjort gjort iaf.

Det stora problemet är väl att jag vill gå med någon speciell mer än jag vill gå på bio. Krypa ihop och mysa i biomörkret, fokusera mer på hur hans axel känns mot min än på vad som händer i filmen... Hm.

Jaja nu ska jag börja göra mig i ordning, slå bort alla dåliga tankar och träna. Toodles!

1:a intervallträningen

Sprungen och klar. Det var ett iskallt regn som föll och jag lyckades med konststycket att inte frysa. Tacka tre lager kläder kanske? Tack!

Intervaller var tungt, kul och smärtsamt. Smärtsamt iaf sista delen av rundan, mina ljumskar vill skjuta mig. Ska jag lyckas med konststycke nr 2 och faktiskt få träningsvärk!?! Har misslyckats kapitalt med det den senaste tiden så jag håller tummarna på att jag måste rulla ur sängen imorn ;D

Diagnos: schizofren med dålig humor

Vädret idag har varit lika schizofrent som en själv. Solsken? Inte solsken? Blå himmel? Grå himmel? Vädergudarna har nog gått igenom det mesta i sin repetoar idag.
Just nu halvregnar det - ja och med det menas att det regnar mitt fönster men trottoaren nedanför är torr - men det gör inget. Jag ska ut och springa intervaller tänkte jag och det är perfekt om sanden inte är torr (det blir tungt - det konstaterade jag igår senast).

Småtråkig dag i skolan... betongteknik hela dagen lång. Kursen i sig är inte så dålig men vi har världens mest oinspirerande lärare så jag inspirerar mig själv (jag och min - alltför - livliga fantasi vill säga). Eftersom kommentarer som "The penetration of the vibrator is not sufficient" är dagligmat har jag lärt mig att inte fnissa. Men om översättningen av down-put är nedstick... blir in-put instick då?

Behöver jag nämna att min hjärna kanske behöver aktiveras, jag saknar samhälle ibland. Tror att min humor är sämre här ;D


Fikapremiär utomhus!

       

Japp. Vi hade det gött i solen idag. Min urringning fick färg och vi var gömda i ett hörn som skydd mot vinden. Perfekt! Nu ska jag läsa bok och förhoppningsvis somna i tid =)


Virrig...?

Sitter här efter löpningen, nyduschad och med håret i någon sorts klurig fläta och funderar på vad det var tänkt att jag skulle göra nu. Vet att det var något viktigt, något jag brukar göra.

Efter en stund kom jag på det; äta!! Hade det här varit en månad sedan hade jag aldrig någonsin i livet glömt bort det... idag gör jag det. Tror att mina mediciner fungerar!!

Löpningen gick för övrigt lite trögt, sprang precis över en mil på precis över en timme. Snittiden blir 6 min/km, inte great och jag kan bättre. Sprang på Östra Stranden och ska erkänna att sand tar verkligen musten ur benen, jag vacklade bort från stranden och insåg att jag hade ungefär fyra - fem kilometer kvar. Men det gick!!

Nu ska jag äta för nu snurrar mitt huvud!

Peppning och minnen på samma gång

 Outkast - Roses



Ska ut och springa och den här gamla godingen värmer jag upp med =D

Hade helt glömt bort den tills lunch idag, tänk vad som bara hoppar på en när man minst anar det. Flashback från enklare tider =)

Think outside the box.



Kollade på en av mina favoriter, Cube. Ullis och Mimmi var lite skeptiska dock men jag älskar den fortfarande lika mycket ;D Just inledningsscenen är fantastiskt fruktansvärd.

Sitter här - pigg som en mört - och känner lite lätt fasa inför imorn, inte nog med att det är Byggnadsplanering på schemat och det är måndag, vi börjar klockan åtta dessutom. Kära någon.

Tror att jag ska ta och läsa lite... eller kolla igenom alla bilder jag fick av Ullis. Tröttheten infinner sig när det passar den så det är bara att vänta på det =)

Party party!

Hade en riktigt trevlig kväll igår; jag, Louise och Mimmi satt och bara snackade efter middagen till kvart över tolv eller så. Vadå dra vidare på förfest? Vad är det? ;D Tack vare att vi satt där vi satt så hann jag få i mig en hel vinflaska! Nytt rekord! Och inte mår jag dåligt av det idag, börjar jag se en ljusning efter min sjukdom?!

Byggarna hade översvämmat Halmstad så att hitta vart alla var sen: inte sååå svårt precis. Stod i kö till Morfars där vi flummade runt (hur kan kön vara roligaste stället på kvällen?) och sedan in på Morfars i en halvtimme innan de stängde. Lovely. Precis lagom helt enkelt.

Enda grejen är att jag blir lite irriterad på dessa ambivalenta pojkar som är ute och går, vissa är rakryggade och lika trevliga dagen efter. Andra är det inte. Det är den senare gruppen som jag alltid verkar råka ut för (se inlägg från sena -06 och tidiga -07!). Det förtar lite av glädjen över att inte vara bakis =P

Nu ska jag kika på film med mina flickor!


I'm back!

Insåg häromdan att jag saknar att ha en blogg. Saknar att få lufta de där små (kluriga alt. fyndiga) iakttagelserna i skrift snarare än i tal, dagboken är ett så tyst sällskap att den har fått ligga i träda. Reaktioner är mycket trevligare än kramp i handen.

Ikväll är det fest hos mig. Några av tjejerna och Ullis' brorsa (stackars pöjk) men först ska vi trotsa molnen, vinden och något jäkla lager av aska som lagt sig över Halmstad tydligen genom att grilla. Vi kommer dö av köld men vi kommer ha så kul på vägen dit ;D

Det jag egentligen ville komma till var faktiskt min spotifylista. Det här är vad jag lyssnar på non-stop:

Kill Paradise - Fall from a star
The Veronicas - Take me on the floor
Caesars - Jerk it out
Kings of Leon - Sex on fire
Jace Everett - Bad things
Jason DeRulo - In my head
Katerine - Ayo technology

Plus några till (med de följer inte temat så de får inte vara med). Någon som kan gissa temat? Jag undrar vad mitt undermedvetna ville säga mig med de här valen?  

Puss puss!