ett litet snedsteg

Får nog pausa här. Känns meningslöst. Den andra är roligare. Det är som en liten otrohet... men det får gå ändå.

Vi får se vad som händer.
Den som lever får se helt enkelt.

I'll be your cure

Hoppas på lite tennis idag, ska bara gräva upp lite bollar. Jag har inte tagit någon promenad nämligen. Måste ju röra på mig lite. ;)

cute is what we aim for

Sitter och lyssnar igenom Cute is what we aim for's nya album. Älskar deras första för deras finurliga texter, det krävdes lite extra för att jag skulle koppla låtarna. Alltid trevligt.

Nya albumet är inte riktigt lika finurligt fast å andra sidan, de lägger ju inte vändningar i nästa varenda låt:

"I'll be, I'll be your cure
I'll be, I'll be your cure
I'll be, I'll be your whore
"

Små belöningar för att man lyssnar noga ;D

busväder

Tro det eller ej, men Halmstad har något som liknar storm. Vädergudarna måste älska (eller hata) Västkusten ;D

Men för tillfället är jag rätt nöjd med att mysa ner mig under täcket, en kopp te, kanske en kaka och en bok.

Promenad får det bli senare om det klarnar upp lite.
Vilken intressant lördagskväll ;)


en lösgodispaj

Har faktiskt gjort mat idag (är lite stolt), måste ju iaf äta en gång om dagen. Jag har blivit så pinsamt jag-kan-inte-ta-hand-om-mig-själv-dålig men idag gjorde jag i alla fall en paj. En paj som jag har döpt till lösgodispaj.

Det låter roligare än vad det är...

...men det är en paj där jag bara slängt ner det bästa ur kylskåpet (som när man väljer bland lösgodiset ;D) så det blev;

broccoli, blomkål, fetaost, bacon och sedan slängde jag ner hackad chili i äggstanningen. Piffig jag känner mig ;D 

Och bra blev det =)  

shoppingsuget blev precis värre

Som om jag inte har shoppat tillräckligt den här månaden?! www.gojane.com Tack och lov är frakten expensive. Precis som den brukar vara från USA. Men jag säger bara: asos släng dig i väggen för tillfället.

Annars har jag och Jocke tagit en promenad bort till Hemköp för lite onyttigheter (vi gick ju dit, inte sant?) och sedan har jag kurat ihop mig (ensam) för en film.

Och nu är det sovadags. Natti natti!

just a bit neglected

Den här bloggen blir lite bortglömd för tillfället (se det som när en storasyster från konkurrens av en lillasyster helt enkelt).
Det mesta roligt händer någon annanstans helt enkelt.

Men jag kan berätta att jag förlorade på Risk (japp, jag blev utrotad) och jag har av någon underlig anledning Rod Stewart i min spelningslista. Men jag har dock inte sänkt min standard till Springsteen än. Trots att han har varit Sverige-aktuell ;D

Nu ska jag rensa bland min musik. Och snygga till förstås. Bara för att det är lite småkul att pilla =)

a walk to remember

Jag piggnade faktiskt till på kvällen sådär och gick en promenad på en dryg timme eller så. Och så har jag vandrat på stranden nu på morgonen oxå. Att gå (praktiskt taget) ensam på en dryg kilometer lång strand är nog inte så underskattat egentligen men... hur många passar på att göra det?
Precis, det är underskattat.

Jobba idag, men inte förrän vid tre iaf så jag har halva dagen på mig att hitta på hyss. Synd bara att man är nästan ensam hemma, jag har ju ingen att hitta på hyss med. =/

Men nu ska jag lägga mig ute i solen och sova iaf. Måste ju passa på.

lite mer house låter bra

Det enda jag skriver i den här bloggen är att jag är trött. Känns ju inte så mysigt. Så jag ska försöka vinkla det lite positivt (tänk "Cameron" i 10 orsaker att hata dig så hajar ni tonfallet): Jag är trött =D

Borde ha sprungit idag... eller i alla fall gjort något. Men jag är lat ovanpå trött så jag funderar på att vårda min förkylning, bädda ner mig i sängen och titta på lite mer House. Så att jag kan göra allt nyttigt imorn istället =)
När jag inte jobbar vill säga.

sleepyhead

Jag håller på att avlida av trötthet.

Och jag får inte gå och lägga mig och sova lite (enligt mig själv alltså) eftersom jag börjar klockan sex imorn. Om knappt tolv timmar.

Sängdags är det vid nio och inte en minut tidigare. Får se hur det här kommer gå.

Annars har jag legat ut och glassat i solen halva dagen. Härligt även om jag blev lite trött på det till slut. Och nu kan jag inte tänka på annat än att jag vill sova...
helvete.

shoeaholic

Jag struntade i joggningen. Men simmat har jag i alla fall.

Dessutom har jag hunnit med en runda på stan. Det är helt livsfarligt. Jag bestämmer mig för att Apoteket och Uraffären är mina enda stopp och så kommer tanken:

"Men jag har ju faktiskt inte kollat in Wedins sko-rea... det är ju lite dålig stil!"

10 min senare kommer jag ut med ett par svarta mockapumps. Vilken jävla dålig karaktär jag har. Men för 149 så va fan. Det orkar jag inte snåla med.

Det är väl ändå tur att jag åt nudlar igår ;D

hatar att vara hängig

Ska upp relativt tidigt imorn fastän jag jobbar eftermiddag. Tänkte få tummen ur och träna lite (tennis idag visserligen) så jag får se om jag både hinner simma och springa. Hade varit gött.

Jag behöver få jobba av mig lite känslor.

Jag är förkyld och på väg att bli lite sjuk dessutom, misstänker att det är därför jag är så jäkla ur gängorna. Det kan bara inte vara något annat...!

häpen

Jag får nog revidera föregående inlägg lite. Jag tänkte nämligen försöka en sista gång med den tredje klänningen innan jag returnerade den.

Och tro fan om den passade!!! Vad är oddsen för det?!

Skitnöjd. Så nu har jag köpt en svart, en gul och en rosa klänning =D

schizofrena klänningar...

Jag och Jossan fick hem våra klänningar idag. Lycka! =)

Dock var det lite underliga storlekar sådär. Den jag trodde kunde bli lite liten satt bra (även om jag undrar var i hela friden mina bröst tog vägen) medan den som borde vara i rätt storlek var för liten. Hej schizofreni på det.

Men det blev två klänningar till slut iaf =) En gul och en svart. Så jag är nöjd. Och den svarta kan jag ju ha nya skorna till! =D


fatigue

Jag är så trött.

Det är helt sinnessjukt. Fick dessutom jobba över nästan en timme från vad jag trodde från början. Och två timmar över från vad jag hoppades på.

Inget långt pass... bara ett jäkligt jobbigt pass.

Men ikväll blir det Risk. Dock ska jag springa innan dess hade jag tänkt. Får se vilken form jag befinner mig i senare. Men jag har bestämt mig för en sak.

Jag får inte somna!