horoskop

Jungfrun 24/8-23/9

Gott om stressmoment i din omgivning, men du tacklar detta ganska bra. Fredagen blir mest vardaglig.

Mitt horoskop från Aftonbladet.

Hm.


horoskop

Jungfrun 24/8-23/9

Gott om stressmoment i din omgivning, men du tacklar detta ganska bra. Fredagen blir mest vardaglig.

Mitt horoskop från Aftonbladet.

Hm.


paranoia

Min irritation skulle kunna gå på högvarv idag. Om jag tillät den det. Fast jag fuskade och släppte lös lite av mina monster här innan. Men annars lyckas jag avhålla mig att vara en fullkomligt utflippad bitch.

Vägga har bal ikväll. Något som får mig att minnas min egen fina, fina bal (nej, jag är inte partisk).
Vill ha bal igen. Vill ta studenten igen.

Åh suck.


loudly

Jag som förut hatade hög musik... jag har gjort en helomvändning.
En total helomvändning.

Kan det bero på att jag inte bor i ett lyhört hus med överkänsliga örgångar i närheten? Mycket möjligt.

Har passat på att ta till vara varenda ensam sekund i v70'n eftersom jag där kan koppla in mobilen och ha min musik på högsta volym. Lovely. Jag har anmält mig frivilligt till att köra överallt och hämta alla ;D

Ska blinka lite så att jag får ta v70'n till träningen nu oxå. Så har jag hela vägen in att förstöra min trumhinnor på.

serie-besatt

Blir nya rutiner när man är hemma. I alla fall ifråga om serier. För nu har jag helt plötsligt börjat följa Project Runway på eftermiddagarna.

Men jag saknar House...
väldigt mycket. ;D


busy

Är dålig på att sitta vid datorn nu när jag är hemma uppenbarligen.

Hittar på en massa fuffens istället. Mamma och jag köpte såpbubblor igår. Skulle roa Ebba var det tänkt... jag, Lisa och mamma var definitivt roade.
Ebba var mindre imponerad.

Såg på film igår (igen). What happens in Vegas tillsammans med Alle och Fredrik. Eftersom vi är vi så valde vi en skräckfilm dessutom; One missed call. Den amerikanska versionen. Eftersom jag sett den japanska blev jag inte såå rädd (host)

Nu ska jag ut och somna i en solstol.
Trötter.

promenix

Har varit promenadig idag (om det nu är ett ord). Slutade på 13 km nämligen. Morgonpromenad med mamma och vovve, promenad på stan med Fredrik, liten promenad med vovven och nu en på kvällen tillsammans med Elin (och vovven).

Känner mig nästan duktig ;)

Råkade snubbla på Deep Blue Sea på sexan här dessutom. Väldigt länge sedan jag såg den. Gillar den, trots kassa specialeffekter. Och ja, jag drar upp fötterna och studsar lite omotiverat trots de kassa specialeffekterna.
Så det så.



boot camp



Såg filmen Boot Camp med Fredrik igår. Inte så himla dålig egentligen (även om jag kanske inte rekommenderar den å det varmaste) men jag skulle väl inte kalla den för thriller precis, vilket den var rubricerad som. 

Med Mila Kunis och Stellan Skarsgård Peter Stormare iaf.  

jippi

Den här gången blev solskensbullarna lyckade. Tack och lov.

Har gått en runda på stan med Fredrik idag, är lycklig eftersom jag äntligen lyckades hitta bikini (och Fredrik badshorts...(?). Duktiga vi är).

Dessutom beställde jag nya linser som levereras till Halmstad. Blev en ngt dyrare dag än vad jag hade räknat med.

Men det gör inget för jag slipper sitta och lipa samt äta godis för: jag klarade matten!!!!

Vilken toppendag!

hopplös är mitt mellannamn

Jag har inte varit mitt rätta jag idag. Skulle baka bullar och misslyckades kapitalt (3 dl socker i istället för 1 klassar jag som ett kapitalt misslyckande). Tack och lov kom jag på det innan jag hade gjort ngt annat än hällt i sockret iaf. Bananochchokladkakan blev dock god.

Nytt försök med Solskensbullarna imorn.

Kollat på Sömnlös i Seattle tillsammans med mamma. Oväntat söt och jag somnade inte ens.

Och nu senast har jag skalat bort halva min nagel när jag skalade potatis. Jag ger upp all produktiv verksamhet för dagen och håller mig till min deckare ;)

morsdag

Hade riktigt kul igår. Förfest hemma hos Maja tillsammans med folk jag inte har träffat på väldigt länge; Linn, Marie, Fia. Väldigt trevligt =)

Och sedan ett lorden som var fyllt till bristningsgränsen och med ovanligt bra musik. Lovely =)

Annars hade vi morsdag-fika (vilket blev min frukost. Kom direkt upp från Elin vid halv tolv ungefär) och mamma fick hudvårdsset från Lancôme av Lisa och mig. Jag är sjukt sugen på att testa det.

Hade vattenkrig med pappa oxå, badat hunden, varit ute och promenerat på klipporna med familjen. Sammantaget en väldigt trevlig söndag med familjen.

Men nu behöver jag sömn.
Massor med sömn.

sleepover

Hade väldigt trevlig igårkväll. Eller ja, trevligt och trevligt.

Vi såg på Texas Chainsaw Massacre, inte en film för Elin och mig kanske. Med tanke på att vi skrek av rädsla flera gånger. Fruktansvärd film, fast bra =P Fredrik och Alle hade dock kul...
åt oss.


Blev att Elin sov över här, ingen av oss som ville sova ensam. Så idag har det blivit en massa skitsnack och annat trevligt och ikväll ska vi festa. Måste ju ut nu i Karlshamn när jag ändå är hemma och det är löning ;D


det är inte lätt att vara liten

Tänk vad man missar när man inte kan gå ut i Halmstad.

Till exempel Ljungberg i lördags.

Suck.


fredag i k-hamn

Har varit på stan och inhandlat morsdag-present till mammsen. Rätt nöjd med allt förutom priset.

Det är lika kul att komma hem och se hunden sitta på köksbordet och kika ut. Kontrollfreak det där, måste ha koll på sin trädgård och när vi kommer hem ;)

Nu ska jag nog slänga mig på sofflocket och halvsova lite. Vaknade tidigt av att Ebba som ansåg att mina fötter behövde en rengöring.

Och ikväll blir det grillning! =D

Och kubb förhoppningsvis.

Jag är alltid sugen på kubb.


=D

Helt överlycklig. Klarade fysiktentan med en 5:a i betyg! =)

Nu är det bara mattetentan kvar att vara orolig över =/

Men för tillfället är jag glad som en lärka...

och shoppingsugen ;)

hemma

Jaha, då var man hemma =)

Så härligt. Hunden blev överlycklig och jag fick kycklingsallad till mat (favorit).

Var borta i Tennishallen och kollade lite på när badmintonnördarna spelade. Både Lisa och vovven var med vilket bidrog till ett ngt kaosartat besök, men roligt =) Spelade lite badminton i jeans dessutom. Och det höll på att ge mig värmeslag =P

Min dygnsrytm är något fast uppenbarligen, jag kan helt enkelt inte somna innan tolv. Somna tolv och vakna vid åtta-halv nio är perfekt. Och därför sitter jag nu på msn.

Enda problemet med att vara hemma: inget house att kika på!
Det här kommer förstöra mig ;D

nervositet på mitt sätt

Är ganska nervös inför imorn nu. Det har resulterat i stissighet och konstant tuggande; mat, äpple, lite tårta (med betoning på lite faktiskt) och två morötter. De andra i köket bara stirrade på mig.

Vill inte gärna ha tenta imorn, inte egentligen alltså. Jag kan inte plugga så mycket mer visserligen (eftersom jag har räknat om boken, gjort blandade uppgifter osv osv) men det känns fruktansvärt instabilt ändå.

Funderar på att gräva ner mig i oräkneliga avsnitt av House. Helst ngt att tugga på vid sidan av. Vad hade man inte gjort för att vara riktigt, riktigt sugen på choklad eller chips nu? Då hade jag kunnat gå och handla.
Suck.

vad ska man annars göra en onsdagmorgon?

'Morrn.

Pluggdag idag. Visserligen har jag varit vaken en timme nu och inte kommit närmare att faktiskt röra vid matteböckerna än vad jag hade gjort om jag hade sovit. Men ändå.

Ska även bort till Kicks eftersom min, ngt hagalna, lillasyster tyckte hon behövde något därifrån. Hopplös liten sak det där ;)

Nu ska jag ta min andra kopp te, läsa lite i min bok och sedan... suck... matte.

partyparty

Det festas i Lyxköket. Jossan och jag blev så nyfikna att vi var tvungna att fråga varför. (Vi fick visserligen en förklaring av Rickard. Synd att den var fel: "För att det är onsdag? - Det är tisdag, Rickard.")

Även för att vara Västersol är vanligt festande en tisdag ganska extremt. Men det visade sig att de hade precis fått sommarlov så det fanns en rimlig anledning (min teori var bättre dock: "Ni festar för att ni har tenta imorn?"). Är inte så pigg på att sitta med så jag kollar på White Chicks istället =)

Annars har jag tränat idag (fast jag lovade mig själv dyrt och heligt att låta bli). Trots det mår jag finfint, lite backpain bara.
Jag behöver en uppsträckning (bokstavligt talat).

typiskt...

Jag hittade ingen klänning. Men tyvärr både klocka och skor. Tyvärr eftersom klockan kostade 998 kr och eftersom jag inte kan få tag på skorna förrän i augusti.
And that sucks ganska ordentligt.


Jag som hade tänkt få skorna i namnsdagspresent (vilken är idag om någon vill veta ;D)... kanske en fördröjd namnsdagspresent? Och klockan vet jag inte riktigt hur jag ska göra... =/



(nu var det så att klockan var en seiko och en casio men de är tillräckligt lika)

shoppingsug

Jag är pigg igen. Jippi =)

Fast i mitt horoskop stod det att jag skulle ägna dagen åt diverse halvmörka funderingar men det fick jag avklarat igår så idag är jag fri att vara hur löjligt lycklig jag än vill ;)

Shoppingsugen är jag oxå. Jobbigt. Jag vill ju ha en klänning och samtidigt så vill jag ju trots allt spara. Och skor oxå. Ja... skor hade varit trevligt (jag ignorerar att jag köpte ett par nya i Portugal). Och en klocka... gärna en herrklocka (som inte är en herrklocka... eller jo kanske till och med det) med vit urtavla (fast den med svart här nedanför fungerar oxå).

Någon som har några tusen över till mig? ;)


jag är för rastlös för att vara sjuk

Jag är då verkligen inte på topp.

Har ägnat eftermiddagen åt House och en lång dusch.
Och jag är fortfarande död.

Ingen förkylning (tack och lov samt peppar,peppar) utan bara en orkeslöshet som når mig ända in till benmärgen. En sådan som gör att jag knappt orkar stiga upp ur sängen. Det måste ha spöregnat ute och inte ens det har jag märkt (det som är så kul att hoppa studsmatta i regnet, inte det smartaste jag hade kunnat göra visserligen men ändå).

Kommer ju definitivt inte plugga ngn matte idag, jag får ägna mig åt fortsatt helande (för det går ju så bra. Not). Matte får jag ta tag i imorn.

Och på torsdag är jag hemma.
Ljusglimt att se fram emot.

house

Har fastnat totalt i serien House. I och med febern så har jag sett ett antal avsnitt bara igår och idag.

Har en liten crushJesse Spencer som spelar Dr. Chase i serien. Det är något med australisk dialekt som får mig att tappa huvudet, speciellt i kombination med en söt pojk ;P

Ska nog ta ett avsnitt till. Det eller sova.
Hm.



fysiktentan är över

Tentan kändes rätt bra ändå måste jag medge. Trots att jag har ngt som måste klassas som en förbannad huvudvärk av febern.

Det började riktigt illa dock, när det första man ska göra är att skriva sitt namn och personnummer och jag skriver fel personnummer!! Då är man allt bra borta i huvudet (japp, det måste jag få skylla på huvudvärk!). Blev något oroad inför fortsättningen just då men det gick bättre än vad inledningen lovade.

Fast jag har fortfarande ganska borta i huvudet, men glad ändå. Har handlat pocketböcker... det gör mig alltid gladare, haha.

dagens bedrift

dagens bedrift står jag definitivt för. Eftersom jag har lyckats gå och blivit matförgiftad.

Med tillhörande feber som extra krydda.

Jag älskar att jag ska ha tenta imorn.

idylliskt

Har haft en riktig söndagsfrukost. Kokt ägg, müsli, varm choklad, riktigt mysigt. Helena stekte pannkakor och Jossan gjorde som jag och kokade ägg.
Sicken idyll vi lever i ;)

Nu ska jag ut och sätta mig på altanen, kan lika gärna passa på när det är fint väder. Man vet ju aldrig när det slår om.

Men för tillfället är det klarblå himmel och sol =D
Lovely.  

restless

Är sådär trött rastlös som bara jag kan vara.

Cloverfield var hyfsad. Lite besviken är jag visserligen, med tanke på hajpen runt den. Men det är väl smällar man får ta ;)
Eftersom jag lider av ovannämnda rastlöshet har jag suttit lite i Lyxköket och kikat på lite pingis i källaren. Det har dock inte riktigt botat rastlösheten så jag får ta ett avsnitt av House. Det kan jag ju alltid somna till om inte annat.

Måste bara lyssna klart på min kärlek.

snopet

Nu ska vi se om jag lyckas med Cloverfield idag.

Tog en liten promenad här innan, skulle upp till Maxi Söndrum för att handla godis. Snopet att det hade stängt bara, 1,5 timme innan de ska stänga. Men jag räddade mig med Willy's. 8 km promenad för en chipspåse...?
Ja, varför inte ;)

Så nu ska jag dra ner persiennerna, tända lite ljus, bädda ner mig och äta chips. Helt död av trötthet så det här känns som en perfekt lördagskväll. Orkar inte sitta och kika på hockey i Lyxköket heller. 

så kär att det gör lite ont

Jag har blivit så tokkär att det är sinnessjukt. Tack vare Alle. Jag är helt inkapabel att hitta musik på egen hand verkar det som. Det är sånt man får leva med ;)



Erik Hassle-Hurtful

städning pågår

Det finns två tillfällen i livet då jag städar. Utan att känna mig tvingad eller pressad. Utan jag städar bara för att jag... vill det.

1) När jag är på mitt... eftertänksamma humör. Eftersom eftertänksam ligger lite för nära nedstämd på min känslomässiga skala för att jag ska vara nöjd så brukar jag städa. Och när jag städar har jag hög musik och lika höga klackar. Det brukar bota det eftertänksamma. Lite dansande med en dammsugare och jag är tillbaka på min normala nivå.

2) När det är något jag inte vill ta tag i. Till exempel pluggandet. Vilket är dagens anledning.

Så idag har jag dammat, dammsugigt, torkat golven och varit ute och plockat färska blommor till mitt rum.

Japp, solen gick upp i väster och kommer gå ner i norr.



for a pessimist, I'm pretty optimistic

Har varit uppe i en timme redan. Bara för att jag somnade så sent så vaknar jag tidigt pigg som en pelikan. Jag ska dra ner på mina sömntimmar tror jag. Speciellt om resultatet blir såhär =)

Pratar med la famillia i telefon. Har bokat tågbiljett hem till nästa vecka så då kommer jag äntligen hem igen =)

Annars ska jag börja plugga rätt snart, ska bara dricka upp dagens andra kopp te, och sedan tvätta och städa. Vilken dag man har framför sig.

Cloverfield ville inte fungera igår så det fick bli The bank job istället. Men den var det inget fel på heller. Gillar verkligen Statham. Och så Kill Bill ute i Lyxköket tillsammans med folket där (plus att jag tittade på lite hockey... ett avsteg från mina principer men det fanns ju inget annat på tv!).


cloverfield

Nej, jag orkar inte vänta på att det ska bli mörkt. Det får bli en skräckfilm i skymningsljus istället. Tråkigt men sant.

Eller skräckfilm och skräckfilm. Jag vet inte riktigt vad Cloverfield går under för genre.

Men jag känner att det är dags att se den nu. Jag ligger lite efter på just den fronten =P


vilket uppvaknande

Jaha ja. Vet inte varför jag känner sådant tvång att babbla om ingenting jämt och ständigt i bloggen. Men så är det.

Det måste ju ändå vara ganska ointressant... egentligen. Med tanke på att jag mest pratar om... mig. Hm. Är det ett uttryck för någon sorts narcisstisk sida av min personlighet jag inte riktigt visste jag hade? Mycket möjligt ;)
Man lär sig något nytt om sig själv varje dag uppenbarligen.

Trots den här insikten (att jag är narcisstisk) kommer jag fortsätta babbla om precis samma saker. Bara för att det är kul ;D

tillgivenhet

Sovmorgon idag. Till hela halv tio. Fantastiskt. Not.

Är så trött att huvudet snurrar till ibland men det beror ju knappast på att jag får för lite sömn egentligen.

Annars har jag en revival på lite halvgamla låtar sådär:

Fall Out Boy-Thnks fr th mmrs
Paramore-Misery business
Jason Mraz-I'm yours


osv. Musik som jag har lite halvgamla minnen förknippade till, minnen som får mig att le eller bara bli nostalgisk. Är på det humöret nu på förmiddagen. =)

allt för att glömma att man faktiskt pluggar

Nu ska jag ta min andra kopp te här (koffeinfritt tyvärr. Fast det kanske är lika bra ändå), håller på och pluggar och behöver alltid något att tugga på (alt. dricka alltså).

Eftersom jag ska vara duktig med godiset har jag börjat missbruka te. Och physalis (vilket i lördags blev: vill du ha lite chokladdoppad syfilis av mig, Jenny?), har jag börjat äta dem kan jag inte sluta.

En annan grej med mitt pluggande är jag måste ha musik på hög volym. Jag hatar att ha det tyst. Allt blir så mkt svårare då av någon fullständigt outgrundlig anledning.

Men nu ska jag räkna lite till. Siktar på att klara mig fram till 23 och sedan ett avsnitt av House att varva ner till =)

sanningens ögonblick

De långa intervallerna gick bra. Jag låg i tätklungan de fyra första varven (stabilt in på 3,20 s) och sedan tappade jag lite i det maxade. Inte mycket... men lite ;)
Jag är nöjd ändå.
Men jag ser mer fram emot de korta intervallerna givetvis haha.

Har suttit ute i Lyxköket och kikat på Sanningens ögonblick. Det är vår följetong som brukar ge upphov till en hel del intressanta diskussioner.

Så kul när folk ska förklara sig så gör de saker hundra gånger värre =P

en halv pluggdag i solen

Så nu har jag kommit tillbaka från biblioteket. Har suttit där sen elva tillsammans med Jessika. Mitt huvud är helt borta, trots att jag inte har varit överdrivet aktiv. Speciellt inte sen vi flyttade ut i solen =P

Nu ska jag äta lite (med betoning på lite) innan jag ska springa långa intervaller med badmintonen. Kämpigt. Får se hur det går. Hoppas dock på att intervallerna inte är så överdrivet långa... hundra meter eller så blir bra ;D


att babbla eller inte babbla... det är frågan

Hm. Jag skulle ju plugga.

Det gick inte lysande eftersom jag fastnade ute i köket med resten av korridoren. Vi ägnade oss åt en massa struntprat och lite återknytande av korridorskontaker ;D Väldigt trevligt, behövde det mer än plugg tror jag.

Jag är trots allt, i grund och botten, en ganska social person som blir lite olycklig utan mänsklig kontakt =P

Och nu sitter jag på msn och snackar strunt. Det är definitivt kvällens syssla =)

=)

Sådär, jobbtillfälle klart. Det gick över förväntan, mina nya arbetskamrater var nästan lite chockade när de kunde lämna mig ensam efter bara en liten stund.
Men har man erfarenhet så har man erfarenhet.

Dock helt nya koder, får se hur lång tid det tar innan de sätter sig. Tresiffriga dessutom, vilket betyder att jag inte kan fuska genom att kika på vad äpplenas etiketter säger.  

Har en bultande huvudvärk nu bara. Ska ta en (två?) Alvedon och sätta mig med fortsatt plugg.
Joy.

vettlös, småkorkad eller bara van?

Borde jag vara nervös inför första jobbtillfället på Netto? Mycket möjligt, men jag har väl bara inte vett till det ;)

Enda nervositeten ligger i om Martin och Jocke infriar sitt löfte och handlar en jäkla massa frukt och grönsaker. Jag har nämligen inte fått ngn lista att plugga på (för jag behöver mer att plugga på).

Annars har det andra pluggandet gått bra. Är inte riktigt klar med övningstentan men jag har lyckats skrapa ihop tillräckligt med poäng för godkänt trots det =) Upptäckte dock att det fattades två kapitel i min egenskrivna formelsamling.
Joy.



Det står på min att-göra-lista. Och den listan bara växer.


wake up!

Bara trivialiteter i huvudet på mig den här förmiddagen. Lägger upp lite musik istället för att börja plugga. Har varit totalt försjunken i min deckare. Förkastat tanken på att se nya GG-avsnittet på morgonen (Gossip Girl, inte Gilmore Girls ;P).

Ja, det är inget meningsfullt här. 

Ska börja på min andra kopp te samtidigt som jag börjar med plugget. Något behöver man för att plocka upp humöret lite,
te är min grej

skumma människor finns det gott om

Missförstånd är utredda. Hoppas bara att det faktiskt är utrett och inget spel för gallerierna. Hatar sånt.

Var med om en creepy människa på Netto idag; en ung kille som stod två millimeter (jag skojar inte) bakom mig och hängde när jag stod i kön. Jag hoppas för guds skull att det var något slags experiment för att se vad folk gjorde när man inkräktade på deras personliga sfär (för det gjorde han ganska ordentligt). Men jag gjorde det jag är bäst på: jag ignorerade människan och log mot min framtida arbetskamrat istället ;)

Men varför jag?! Varför alltid jag?!
Gud, vad jag känner mig drabbad.


 


joy...?

Nu har jag precis ätit chili con carne fast i min version får det nog heta cayenne con carne. Jag slängde ner lite allt jag hittade utan att förvänta mig något bättre resultat. Till min stora förvåning blev det lyckat. Har jag äntligen lärt mig att hatta?!

Nu ska jag iaf sätta mig och plugga. Matte. Matte alltså.

Och jag ska ta ur vissa personer lite missförstånd som föreligger här.

officiellt jobb

Så, nu har jag skrivit på mina anställningspapper så nu är jag officiellt en Netto-arbetare!

Ska faktiskt jobba första gången imorn oväntat nog, fick erbjudande och varför inte liksom? Ska plugga till döden ikväll och imorn istället tänkte jag.

Men alldeles snart ska jag iväg och träna. =)
Lycka.

false pretense

Precis hemma från skolan. Duggan gick väl... hyfsat iaf hoppas jag. Jag börjar definitivt panikera över tentorna nu. Ska sätta mig och plugga med några klasskompisar imorn. Så jag har några att panikera tillsammans med.

Nu ska jag strax iväg och skriva på kontrakt. Hann börja bli riktigt orolig här ett tag. Men den bästa oron är den ogrundade, inte sant? ;)

Längtar till träningen ikväll. Länge sedan jag tränade badminton ordentligt, hoppas det går bättre än i söndags.

Jag spelade som en skadeskjuten skata.


lite skräck är aldrig fel

Nu har jag och Jossan kikat klart på Dog Soldiers. Äntligen en film hon inte somnade till haha ;D Den var lika jobbig den här gången, fast jag visste ungefär hur händelseförloppet gick så studsade jag ordentligt.

Skulle egentligen ha sett The Mist, men det var något allvarligt fel på den filmen (som i att den inte gick att öppna) så det sket sig. Men det visade sig ju vara ett lyckokast ;D

Måste titta lite på Yrrol bara för att nu innan jag somnar. Om inte annat för att kunna få le lite igen.

Man ska vara snäll mot hundar, det är härmed bevisat!

damn regret

Hoppas på att jag kan se Yrrol ikväll. Efter en skräckis. Jag har ju redan tagit mig igenom en värre fasa än skräckfilm idag så ;)

I brist på annat har jag börjat lyssna på hela The Red Jumpsuit Appartus' album. Var sugen på något lite... hårdare men jag blev positivt överraskad. De var nästan exakt vad jag ville ha =)

Just den här låten har satt sig ordentligt i huvudet. En av de snällare låtarna visserligen men man måste bara älska den ändå ;D



The Red Jumpsuit Appartus-Damn regret

fasan är borta

Så nu har jag sprungit 6,4 km. Det får vara dagens bedrift helt enkelt. Nu kan jag lägga mig på soffan och vara nöjd med det. Lyckades hålla 5 min/km även idag. Men så var det ju lite lättare terräng idag oxå. Men nu har jag blivit av med det iaf.

Och nu ska jag ha mat! Bacon tror jag... och ägg. Bara för att allt annat är fruset, haha.

lugnt och skönt

Har tagit lite sovmorgon idag, eller till halv tio iaf.

Så nu ska jag dricka en kopp te till innan jag sätter igång att plugga. Rätt skönt att sitta för sig själv på mornarna, utan några tider att passa. Läsa en bok och dricka några koppar te.

Jag älskar att uppskatta det lilla i livet. =)

Har en springtur inbokad idag dock. Har jag bestämt mig för. Och därför börjar jag redan fasa för den.

studentmat?

Just det, har ju blivit bjuden på något så ovanligt som nässelsoppa idag.

Oväntat, ovanligt och gott =)

Måste ju klassas som den ultimata studentmaten eftersom du inte behöver betala för nässlorna ;D

kärlek =)

Fick precis ett samtal från Spanien här. Hela dagen har det ringt familjemedlemmar.

Gulligt =)


Man kan bli glad för mindre. Det här blir jag jätteglad över.



Brasilien för två och ett halvt år sedan

Lista bara för att det så länge sedan.

1. Put your music player on shuffle.
2. Press forward for each question.
3. Use the song title as the answer to the question even if it doesn't make sense.
NO CHEATING!

Will it be ok? In fate's hands
How are you feeling today? What difference does it makes
How do your friends see you? Damn regret
Will you get married? False pretense
What is your best friend's theme song? Grim goodbye
What is the story of your life? Your guardian angel
What was high school like? When your heart stops beating
How can you get ahead in life? When I get home, you're so dead (Tur jag inte är sambo med någon)
What is the best thing about your friends? Cat and mouse (okej?)
What is in store for the remainder of this weekend? Nine in the afternoon
What song describes you? Seventeen ain't so sweet
How does the world see you? Face down (oj då.)
What do your friends really think of you? Situations
Do people secretly lust after you? Waiting
How can you make yourself happy? Miserable at best
What should you do with your life? Wake up (ja, det lär vara en bra start iaf)

look-a-like

Jag har nu fått höra av två helt skilda personer att jag är lik en känd svensk person:

Charlotte Perelli!

                     

Charlotte Perelli?                      Jag?


Jag har lite problem att se någon slående likhet. Det måste ju vara det att vi har samma bröststorlek som avgör det?

liseberg

Jossan är på Liseberg för tillfället. Fusk. Jag fick erbjudande om att följa med men jag hatar vara femte hjulet så nej tack. Men Liseberg måste det bli i sommar!




Liseberg -07



Liseberg -06

c'est fini.

Hade väldigt trevligt igår, mycket trevligt folk. Somnade till och med under stjärnorna, efter att ha studerat stjärnbilder (definitivt ett område jag måste bli bättre på, jag kunde Karlavagnen och Polstjärnan bara), och landade i min egen säng klockan sex ungefär imorse. Inte många timmar till sömn men det var det värt =)

Det är tur att det finns madrasser, luftmadrasser och annat ute på gården annars hade det ju inte gått att sova där =P

Nu ska jag väl sätta mig och plugga eller något. Motivationen är inte på topp om man säger så. Jag har vinsmak i munnen och det hjälper mig inte i min strävan efter fysikplugg ;)

tänka té?

Godmorgon!

Spexet igår: Hastings 1066 - ett spex som får dig att tänka té var riktigt, riktigt bra. Vilka röster vissa hade (bland annat personen som bor precis ovanför mig!). Jag har aldrig varit på ett studentspex innan så det var en helt ny upplevelse att kunna skrika omstart (eller som vi gjorde: på tyska, på tyska!) och få se en annan version av det. Skitkul.

Sedan gick vi vidare till Bull's var det tänkt men där var det helt proppfullt så det fick bli Gastons istället för lite pizza och några öl. Riktigt trevligt =)

Och idag är det bokad spontanfest (?) som gäller. Först ska jag nog in till stan dock. Måste se om jag kan hitta en fungerande formelsamling. =/

hemligheten är ute

Jag ska erkänna; jag har en hemlig förälskelse:

Jag bara fullständigt älskar matinéäventyr. De snabba replikerna, "spänningen", jakten. Passar precis min sinnesstämning.

Värre än så var det inte.

Iaf gillade jag (uppenbarligen) National Treasure 2, precis lika mycket som jag gillade ettan. Man måste inte tänka så mycket, jag fick lite tillfällen att fnissa (alt. skratta högt) och allt är sådär lagom charmigt.
Lovely.

s(p)exigt värre

Ikväll ska jag gå på spex =)

Vi köpte biljetter idag lite hastigt och lustigt sådär men det var mångaVästersol som skulle gå så jag och Jossan har gott om sällskap.

Uppklädda ska vi vara oxå. Tänkte ta min vita koola Anna-klänning för att ge lite tyngd åt min solbränna ;D

Men nu ska jag lägga mig och kika klart på National Treasure - The book of secrets. Jag har inte tålamod för en hel film på en och samma gång så jag tar det i etapper =P

ngn vettig människa som kan ge mig svar på det här?

Hur mycket är det egentligen meningen att man ska äta efter träning? För tillfället ligger jag på matintaget 3 morötter men det måste nog ordnas upp. Känner mig en hel del hungrig.

Annars så sitter jag här och känner mig inoljad. Att säga att Natusans babyolja är fuktbindande är en underdrift. Jag ser ut som en muskelbyggare. Men det luktar gott och det kommer väl förhoppningsvis hålla mig otorr en stund iaf =)

I'm a survivor

Jag överlevde (nätt och jämnt) =D

Men jag kunde snabbt konstatera: jag är då verkligen inte byggd (eller tränad nog) för distanslöpning. Men jag höll mig runt 5 min/km iaf vilket jag, kan konstatera, känns bra för mig. Lite under första rundan =D

Att jag sedan är helt lugn i pulsen ungefär en halv minut efter att jag har kommit i mål och kutade gladligen uppför en brant backe. Ja... det är en helt annan sak helt enkelt.
Ge mig intervaller för guds skull! ;D

det här blir ett prov som heter duga

Jag fasar faktiskt lite inför dagens badmintonträning. Men det kanske beror på att teknikträningen på torsdagarna har sommarlov och istället blir det fys/distanslöpning. Gud, jag hatar att springa distans (ge mig en fin sprintsträcka är jag lycklig) och jag har en annalkande känlsa av katastrof.

Men jag ska bita ihop och köra på vilja (som vanligt).

Annars har jag kommit väldigt långt med matten idag, härligt. Så resten av dagen har jag legat ute i solen, badat lite i poolen (som hade temperaturen 17 grader - friskt) och slöat.
Perfeitó.

och jag siktar på ett välbetalt jobb...

Jag har definitivt något litet fel i huvudet. Jag lyckades glömma att jag borstade tänderna precis så nu har jag lite lätt kramp i käkarna eftersom jag bortstade i ungefär fem minuter (dessutom höll jag ju igång borstningen utan att reagera över att jag borstade).

Hej virrig.

Jag fattar inte hur jag lyckas...?
 
Men jag blev ett geni igår iaf (gjorde ngt test mamma hade skickat) så då får jag vara lite halvvirrig idag då. För att jämna ut saker och ting ;D

dags att tänka.

Nu ska jag plugga matte var det tänkt. Se om jag kan göra klart boken idag. Det ger mig iaf en dryg vecka att räkna om skiten igen. Lite tentanervös är man ju allt. Redan. Men men.

Helt lovely väder så jag ska (så snart solen har nått dit) sätta mig ute och räkna. Inte för att det är skönare eller mer bekvämt att läsa ute men vill man bli fin får man lida pin ;D

a walk to remember?

Har precis hoppat ur duschen, tog en promenad på 1 timme och 40 minuter så den var något välbehövlig =P

Promenaden blev lite längre än planerat, men så går det när man ringer upp Elin. Jag fick lite dålig koll (eftersom jag pladdrade och lyssnade) fel gick jag oxå (inte grovt fel men ändå =P).

Nu ska jag se klart filmen jag somnade till innan; Untraceable. Väldigt bra början och definitivt inte värd några snarkningar än så länge (jag var lite trött), men nu när jag är pigg så blir det åka av igen ;D


damn it

Okej, stryk det där med att gå in mina nya skor.

Jag fick ett uppvaknande eftersom skorna (som förresten är i storlek 36. Sinnessjukt var rätt ord) hårdhänt påminde mig om att jag har skoskav.
De' var inge' skönt.

Sunny day

Sovit lite på altanen här. Lyckades tusan somna med solen i ögonen. Imponerande.

Nu ska jag packa upp, hatar att göra det visserligen. Det är lika illa som att städa. Just av den enkla anledningen har jag bestämt mig för att städa efter jag har packat upp.
Varför göra två dagar till tråkiga dagar?


Och nu får jag en absolut underbar ursäkt till att börja använda mina nya skor; träning och så måste jag gå in dem.

Perfeitió! ;D

back

Skulle egentligen bara meddela att jag nu är hemma. Jag har rest i nära nog 24 timmar så jag är inte så vettig i huvudet.

Vettig nog för fysik om en timme? Knappast, det här kommer bli intressant =)

Älskar fortfarande Portugal (lite mer till och med kanske) och har haft det jättebra. Kommer lägga upp bilder så småningom. Ska bara få lite energi till det ;)

Har förhoppningsvis lyckats få lite färg, ja det är ju mer än när jag åkte. Vi har haft riktigt bra väder men inte legat så mycket på stranden. Gå runt på shoppinggatorna eller sitta och äta länge var mysigare =)

Och så var det så härligt att bara umgås med (den inte helt) normala familjen.