Utmattning

Vilken dag, besökte en av mina större fobier i livet; Ullared. Tillsammans med tjejerna som vanligt... det var inte så farligt faktiskt. Tappade bort Emmeli ett slag vilket orsakade viss panik; det var jag, en massa kalsonger och packat med vagnar. Inte den bästa utgångspunkten kanske ;)

Handlade ändå för typ 2000 kr om man räknar med samboshoppingen, väldigt nöjd med allt. Har fått nya gardiner (gorgeuos!), taklampa och en massa annat nyttigt. Även lite oväntade filmer, sjukt dumma. Sjukt kul ;)

Har lite sömnproblem känner jag... sov dåligt inatt och dessutom lite och nu är jag lika pigg som vanligt. Skulle lagt mig vid åtta när kroppen bara ville dö. Att man aldrig lär sig...?

Försöka sova ska jag iaf, önskar mig själv ett stort lycka till. Kvällens låt är iaf (ngt oväntat): U2 - Stuck in a moment you can't get out of.

Nu ska jag hämta pinky (minidatorn) och lämna stora datorn, sängen är ju alltid mer bekväm (speciellt eftersom min stol är speciellt utformad för asketer).

Nattnatt!


Hej igen...

Oj, oj, oj det är länge sedan jag ens var inne på den här bloggen, typ ett noch ett halvt år sedan. Allt och inget har förändrats på ett och ett halvt år. Det är fortfarande meningen att jag ska plugga men sitter här istället. Förutom det är väl allt förändrat praktiskt taget. Jag, mitt civilstånd, min boendesituation osv osv.

Det är väl när jag kommer hem till Asarum som jag faktiskt inser vilka förändringar som har skett och så samtidigt inser - paradoxalt nog - hur allt på något sätt är detsamma.

Min sambo är i skolan och pluggar, jag ska sitta hemma och plugga. Vaknade med huvudvärk och ansåg klivet  att stiga ur sängen imorse var för stort. Inte ens nu på eftermiddagen har jag lyckats ta mig bort till skolan, det är ändå säkert 300 meter...

Efter den här något förvirrade tillbakablicken (ja, huvudvärken är faktiskt kvar, skyller på det) ska jag ta min lilla rosa dator och hämta mitt block och sedan sätta igång! Grattis till mig!!