Shopping

Idag har jag handlat inneskor, det blev inte ett par badmintonskor eller ett par allround-skor. Det funkar inte på min fot helt enkelt. Jag behöver nätta, lätta skor med bra grepp. Så det köpte jag idag. Ett par dans/aerobic-inspirerade skor från puma. Vita med lila mönster, dösöta =) Känns väldigt bra =) Nu kanske jag slipper spagaterna =D

Har precis städat klart mitt rum, lika nice som alltid att se hur det ser ut under alla kläder ;D Och snart ska jag ner till morsan och heja på Wissman =) Sedan promenad med Ebbis och sedan ska vi hämta nya bilen =D  =D Längtar!

Go Sverige. See ya'!!

Paramore är dessutom helt klockrena. Inte många halvtaskiga låtar! Världens bästa texter! =) Var bara tvungen att säga det. Puss puss

Top model

Eftersom jag sitter uppe mkt längre än jag hade tänkt så kan jag passa på att slänga in ett kort inlägg till...

följer ju Top Model 8 (vi har nu inspelningsbar hårddisk till Viasat, som vi fick installerat tidigare i veckan (av Lizzes fascha), vilket gör att spela in är världens baggis. Speciellt som vi kan kolla på andra program samtidigt. Skitgött!!) och jag måste bara säga att förutom att Jaslene (?) ser ut som en man så är hon alldeles för smal. Hon syns ju inte om man ställer henne i profil, tala om fel budskap. Säger som Lisa:

"Ingen normal person ser ut så, inte utan att svälta sig."  

Isch, isch för sådant. Och dessutom är Reneé en jävla bitch och jag hejar på Jael, den gnälliga rödhåriga (fast hon är gnällig) och Sarah.

Och "Lovligt byte" var askalas bra =) Rekommenderas.

wöj!

Såg precis Ebba resa sig upp och gå några steg... groggy är bara förnamnet =D Så förbenat söt! =)

Har dessutom vässat en huggtand... skarp som satan för tillfället. Inte så skönt när man känner på den med tungan (vilket jag givetvis gör hela tiden för att liksom kolla om... om den har blivit mjukare och mer nedslipad. Hej onödiga rörelser! ;D). Lyckades bita av en ganska stor flisa, inte särskilt skönt det heller.

Just det, glömde ju nämna att farmor, farfar och deras kompis (kul det lät i sammanhanget) Birgitta var på snabbvisit. De hade varit på en resa ner till Helsingborg för att fira att de nu har känt varandra i 50 år (!). Sicken humor gamlingarna har ändå =) Världens sötaste... och farmor och farfar verkar fortfarande vara lika kära. Blir så glad av att se på dem tillsammans =)

Nej, nu ska jag läsa och sedan sova. Godnatt, godnatt!

Orolig matte

Sitter och lyssnar på Paramores, 30 seconds to Mars' och Monty are I's album... riktigt bra alla tre =) 

Läste ut Poeten igår efter en väldigt lång paus (tur att man har minne att inte bara veta vad som har hänt utan dessutom komma ihåg sidnumret även efter två veckor =P) och började på Janet Evanovich's bok som man fick med VeckoRevyn. Har liksom trott att hypen runt henne var något överdriven (precis som runt de senaste hypade böcker jag har läst, däribland En shoppaholics bekännelser) men hon var riktigt, riktigt rolig. Satt och asgarvade vid några tillfällen.

Helt perfekt eftersom jag behövde tänka på annat än vad som hände ute i verkliga världen idag. Ebba var nämligen tvungen att åka till veterinären. Hon kunde typ inte och jag var fruktansvärt orolig =( Gick på jobbet (där det typ inte fanns ngt att göra) och tänkte på att jag kunde följt med ner till Näsum istället för att lalla där. 

Men tack och lov var det inget farligt, bara en infektion/inflammation i livmodern typ. Så hon har varit sövd idag den lille (vilket har resulterat att hon har sovit resten av dagen, hade henne i famnen och hon hade ungefär lika mkt muskelkraft som en bebis, höll du inte upp huvudet hängde det bara... avslappnat =P)

 


Proof. Japp jag ÄR brunett.

Okej, skjut mig. Så går det när man snyggar till i rummet, jag kan inte hitta någonting! Var är min usb-kabel? Hm...

Snilleblixt! =D I nya lådan, fan vad ordningssam jag är ;D

Var ju tvungen att ta lite kort på den nya hårfärgen (som jag ska göra lite modifieringar på... jag har fått för mig att den är typ grå... och dessutom att jag blir färglös och därför krävs mörkt målade ögon... jag har väl ticks oxå =P).

Jobbet idag hade varit mkt slappare om inte spelet höll på att byggas om och väggen precis bakom mig förlängdes vilket resulterade i konstant bankande bakom huvudet på mig (och till slut i huvudet =P). Jag hade problem att meddela hur mkt det kostade oxå... men folk får lära sig att läsa helt enkelt i sådana specialfall. =P


Shoes... som Fredrik så fint har pikat mig för ;)



De här skorna är jag väldigt sugen på =) Den längst till vänster och den längst till höger är det rea på, ynka 200 för vardera paret... give it to me =P Och de i mitten är förvånande nog från ellos och kostar inte särskilt mycket dom heller... måste ju köpa bruna skor som passar till håret =P

Glömde ju nämna det innan, Lizze och Lisa (tack så mkt båda två) förvandlade mig igår till brunett. Ovanligt minst sagt... jag måste nog ta och vänja mig innan jag kan gilla det. Men det kommer väl så småningom.

Nu ska jag jobba om en kvart. Kanske dags att sätta igång? =P Ha det!

IKEA-montör =P

Jag har råkat ut för samma sak som Emelie den här veckan, helt plötsligt jobbar jag sex dagar =O Shocking. Vilket betyder att jag missar träningen igen. Fan, jag kommer bli helt förslappad. Men jag har iaf fredagen ledig och 33 timmar betyder lagom långa pass =P

Håller på att montera mitt skrivbord nu, kämpigt måste jag säga. Inga förborrade hål så jag får kämpa som ett djur =P Men det går, nu på slutet nästan snabbt faktiskt (stolt).

Och låten som jag lyssnar på är (som vanligt):

Misery business.

Passande?

From yesterday



Var ju bara tvungen attt lägga in den här videon... Jared Leto är helt enkelt något av det snyggaste någonsin. Hans mage får man se oxå... synd bara att jag inte kan bestämma mig för om den är het som fan eller bara skum. För den är ju... skum... men kan den vara het ändå? Ja, det är frågan ;D

Djup är jag... som tusan. Läser ju faktiskt Poeten dessuotm =P (vilken klassas som thriller inget annat =P)

(och jag la upp den "korta" versionen med mening... den långa är ju lååång även om den är cool. Men det tar dock dryga 2.15 tills den börjar)

Iaf får jag hålla till godo med 30 seconds to Mars medan jag väntar på Monty are I... =P Hurry up! ;D

Ett öga rött

http://www.ettogarott.se/

Första svenska filmen jag kan tänka mig att se på... jag vet inte hur länge. Länge. Efter Jonas Hassen Khemiris bok med samma namn (han som även skrev: Montecore: en unik tiger). Jag ska erkänna jag har inte ens läst Ett öga rött och bara de inledande sidorna i Montecore (jag hade lånat den från bibblan och var tvungen att lämna tillbaka illa kvickt =/). Efter bara några sidor kan jag iaf konstatera att Khemiri skriver sjukt häftigt (ngt som tilltalar mig, strunta i historien bara man fastnar i texten) och därför vill jag se den. Så det så.


Dessutom fick den en fyrafavoritsidan ;D

Hihi. Nu ska jag väl läsa bok eller ngt... hm. Frågan är ju. En kopp te iaf. Så mycket har jag klart för mig.

Det är tur att man tjänar pengar på det iaf...

Jaha då var man hemma från jobbet... jobbar till nio fredag, lördag, söndag. Vilken helg det ger mig =P

Körde upp till Erik igår efter jobbet iaf där Johannes och Sebastian oxå befann sig upptäckte jag. Trevlig surprise... de tar nog höjden av sjukhet iaf. Skitkuliga ("att kuliga inte är ett ord? Förstod ni vad jag menade? Då är det ett ord." den som kan gissa vilken bok det kommer ifrån är fan värd en femhundring.) =D
 
De tre ägnade sig i slutet av xbox 360 både Forza (eller vad fan det nu heter =P) och Guitar Hero... jag gäspade demonstrativt och läste istället min bok (när jag inte kom med sågande kommentarer om bilarnas fulhet =P)... men men sånt är livet.

Ikväll ska jag iaf gå och lägga mig tidigt. Tidigt som tusan. Ska bara städa först. Suck.  

Word sucks...

Blev igår (igen) påmind hur skör jag kan vara. Hur mycket ord kan såra... även om de uttalades ungefär ett halvår för sent.

Det kan ändå göra ont och sätta fyr på något som lagt sig att vila. Fan, vad jag avskyr hycklare, helvetes jävla i helvete.

Men jag tänker stänga in det, jag tänker inte låta det nå mig, krossa mig. Inte en chans. Jag är fan starkare än så.

Eller?

Tack och lov har jag mina ljuspunkter, varför haka upp sig

I think I'm quite amazing...

...som lyckas bli matförgiftad...

...i Sverige...

...i det här vädret. Fy faaaaaan!!

Jaja, men annars hade jag väldigt trevligt i Kosta tillsammans med dagens sällskap =) Jag har inte shoppat ett dugg! Stolt över det men att plånboken hade trillat ur väskan hemma hjälpte upp det hela ska jag ju erkänna =P Lizze shoppade istället, vilket jag tyckte var helt okej. Det kompenserade att jag inte shoppade =P hehe.

Nej, nu ska jag äta "fluffomelett". Den är faktiskt... fluffig. Coolt. ;D

Shoppa, shoppa och shoppa till ngn annan =/

Idag har jag jobbat och that's... pretty much it. Jobbade till dryga nio (alltså lite längre än nio inte att det var drygt, det gick ovanligt snabbt) vilket betydde att jag missade träningen. Lite bittert. Min form är... fruktansvärt dålig. Fast jag gillar det och dessutom: godis är gott ;D

Jag är bara på snabbvisit hemma egentligen. Erik och hans faaascha ska plocka upp mig på vägen hem från Olofström så jag ska sova där och sen imorn ska jag och Lizze upp till Kosta och shoppa lite (inte jag. Jag ska shoppa åt Lizze, inte åt mig.)

Trevligt.

Sms:at lite med Sofie oxå... jävla tag sedan. Ska träffas ngn gång nästa vecka. Mycket trevligt det oxå =)

hahahahaha

You Are Upper Class
Class isn't always about money, and you've at least got the brains, manners, and interests of an upper class person.
You don't have a trashy bone in your body, and you don't pretend to be someone you're not.
You're comfortable with your station in life, and class issues don't really bother you.
The finest things in life are within your reach, and you're comfortable enjoying them.

You may end up: A business leader, corporate lawyer, or philanthropist

Other people who share your class: Bill Gates, Oprah, former world leaders like Bill Clinton, and those reclusive billionaires no one ever talks about.


Haha, läs det kursiverade =P

Sagan om ringen - det roliga sättet

Ska ta mig igenom Sagan om Ringen (igen) har jag kommit fram till. Det är väl tredje eller fjärde gången jag läser den nu. Egentligen har jag redan läst halva, jag har bara haft ett uppehåll i några månader eftersom jag kom fram till den tråkiga delen (läs: den delen av tvåan där man följer Frodo och Sam, definitivt stillestånd där). Lösningen blir härmed:

jag skippar helt enkelt den delen! =D Kan boken redan så bra så va fan. Skit samma. Nu ska jag bara följa Aragorn, Legolas och de andra (roliga) snubbarna ;D

Annars inte hänt så mycket idag... varit på stan, fått veta att efter alla turer med min antagningen så kommer det inte bli någon kurs i Hässlehåla (kommunikation är intressant, inte sant?), käkat glass med brorsan och även kikat på film med honom, kammat hunden och nu ska jag slappa lite =)

Precis som resten av dagen. hehe. 

The All American Reject - Can't take it
Hinder - Nothin' good about goodbye
Paramore - Misery business

Det är absoluta favoriterna för tillfället.  

Random facts

Visste ni att J.K. Rowling har lånat namnet Fenrir (namnet på varulven) från den nordiska mytologin? Fast där är det en gigantisk varg och oftare är den kallad för Fenrisulven men annat namn är Fenrir.

Grendel är i germansk mytologi ett monster som besegras av hjälten Beowulf.

Grendels öde var att i ett träsk leva utanför bebodda trakter och attraheras av ljudet från fester vilka han sedan ödelade. hahaha sicket öde. utstött till tusen ;D


Sådant man snubblar över om man läser upp sig på mytologin igen =) Lovely. Typisk Jenny-fakta.

Internet sucks

Här sitter jag nu med en kopp te (grönt med äppel, väldigt nyttigt) och funderar över vad man kan hitta på på internet ikväll. Jag läser inte Tjuvlyssnat längre för jag har... tröttnat liksom. Jag läser inga bloggar(knappt), jag söker inte på roliga saker men nu har jag kommit fram till att det är dags att börja igen.

För (ganska) länge sedan hade jag dille på namn och mytologiska saker... har kommit på att jag har tappat all min kunskap om båda (nåja, men den behöver friskas upp) så nu är det dags igen... och bitch då givetvis. Behöver öva upp min systematiska sida än en gång =)

Och dessutom (hör och häpna): jag sitter på msn!! Gratulationer till mig ;D

Black sheep... scary?



Hehe, det här måste vara det sämsta någonsin... värre än Snakes on a plane (eller iaf i samma klass för den var verkligen b-ig). Vem vill egentligen se får (japp, får. Får som i "bäääää") bli galna, blodtörstiga och tugga på människor. Hur scary kan det bli egentligen?

Den måste ses lika mycket som Snakes on a plane, bara så att man får skratta lite åt den =) Och hacka på den när man inte har något roligare för sig.

En recensent på moviezine (var annars) skrev något riktigt bra dock (även om det var lite halvpositivt =P):

"Det går knappast att sura när en enorm hjord av mördarfår väller ner för de gröna kullarna likt lågt liggande cumulus-moln för att glupskt mumsa i sig kostymnissar på releaseparty."

Det måste ha varit något av det roligaste jag har läst idag =P

Min helg

Nu är det meningen att jag ska städa... alltså montera ner skrivbord och flytta ut halva mitt rum, det slags städa. Funderar på om jag verkligen måste plocka ner datorn eller om jag kan cheata lite och ha den stående, igång och med musik på. Hope so =P

Trevlig helg iaf... var hos Lizze i lördags. Lugnt och stilla tillsammans med Erik, Emelie, Alle och då Lizze förstås. Longe time no seen överallt där tycker jag =P Halvskum film blev det iaf.

Resten av helgen har spenderats hos Erik där jag kom underfund med; 1800-talet hade häftigt mode, mitt mörkerseende är lika med noll (Erik fick leda mig då jag inte såg en ljus grusväg ens en gång, hopeless), Illusionisten var bra, Gone in 60 seconds var sämre än jag kom ihåg den =/, hästar är riktigt scary, men katter är mysiga (förutom katthåren i ögonen och näsan; Sesam fällde ju som en tok) och en hel del annat. Trevlig helg =)

Nu är det snart mat och sedan ska jag sätta igång ordentligt. så det så!

Bara för att jag borde städa =P

Har du varit kär? Jaa... och är =) Min erik
Hur stora fötter har du? 37, vilket förvånar mig lika mkt varje gång jag tänker på det =P 
När dansade du senast? i fredags på lorden
Vad gjorde du nyårsafton 1999? oj. millenieskiftet ju (eller hur räknar man?), iaf så var jag med familjen + kusinerna som alltid på nyårsafton. Var det millenieskift så var vi klädda i långklänningar =)  
Älskar du alla former av sport? Jaaa!! =D Det mesta iaf.
Vad lyssnade du på senast? Hinder
Lyssnar du på radio? hela dagarna på jobbet och när jag kör
Knarkar du? inte ofta =P eller aldrig.
Vad är det första du gör på morgonen? Beror på om det är vardag eller inte... vardag så går jag upp, gör mig i ordning och äter frukost. Annars bara vänder jag på mig och somnar om =P
Hur många koppar kaffe dricker du en vanlig vardag? två ungefär
Vad dricker du när du festar? Oftast vodka och apelsinjucie även om det blev vodka och pucko i fredags  
Mammas namn? Marina (och ja, man kan heta Marina =P internet från i fredagsnatt =P)
Pappas namn? Johan (gärna med småländsk dialekt =P)
Salladsdressing? Njä...  
Favoritpaj? rabarber, äppel you name it ;D Prisbelönt hallonpaj gömt uppe i portugisiska berg slår dock allt.
Vad gör du för att koppla av? Läsa, sova, tar en kopp te 
Vad tycker du om att få? Kärlek  
Länder du varit i? Danmark, Tyskland, Holland, Belgien, Frankrike, Bulgarien, Tjeckien, Grekland, Cypern, Spanien, Portugal, Kap Verde, Brasilien, Indien, Dominikanska Republiken, USA... känns som om jag har glömt ngt =S  
Vad önskar du mest av allt just nu? Att mitt rum skulle vara klart så jag slipper stöket =P

Godmorgon... nu ska jag sova

Jaha, då var man hemma och redo att gå och lägga sig efter utekvällen/natten/morgonen. Det blev lite längre än vad jag hade räknat med... hm. Så blir det när man är med Elin och Karin ;D

Väldigt trevlig kväll, först lorden som var roligare än vanligt och sedan efterfest. Och sedan cykla hem... i festkläderna. Snyggt, väldigt snyggt. Nu när jag tänker efter måste vi ha sett ut som tre horor på väg hem efter nattpasset? haha. Sicken tanke. Måste vara övertrött ;D

Ska upp vid elva redan iaf för att hämta bil, fixa lite och sedan köra till Erik. Tillsammans med de dryga tre timmarna jag sov natten till idag får vi se hur pigg jag är ikväll när vi ska till Lizze. =P

Nej men godnatt (godmorgon?) på er nu =) Puss puss!

Done.

Nu är jag redo!! =D

Tidigt som faan men direkt efter Lisas träning (efter hon har duschat vill säga) ska vi köra in och äta middag ute... och jag ska vara chaufför. Jippie yey.

Nej, nu måste jag faktiskt ringa Elin... hon kan ju inte handla hur länge som helst... eller?

"Men have made the a-bombs" parafraserat till: "We have made the a-bombs"

Idag ska jag festa =) Ovanligt, oväntat och mycket länge sedan (förutom Malmö med Mikke... kanske inte så länge sedan förresten, haha). Jag och Elin, Karin och Frida och kanske någon till? No clue... det enda jag vet nu är att hela övervåningen ser ut som en atombomb har exploderat där men att Lisas rum för en gångs skull är fint =O

Mitt däremot... suck.... men det är på väg, håller på att rensa. Min stereo ska ut, min tv ska ut, mitt skrivbord ska ut, saken som tvn stod på ska ut, allting ska förskjutas lite. Undrar hur lång tid det kommer ta? Speciellt som jag ska spendera hela helgen hemma hos Erik (han är kattvakt ;D)

Men nu ska jag fortsätta att montera... ibland är jag kass. Men fan kan jag montera... till skillnad från min lillasyster (hennes uppdrag idag = torka av sakerna... inget svårare än så ;P)

Jaha...

Jag kom inte in...

jag var struken.

Vet ni varför? Jo, för att jag var grundläggande obehörig... jag saknar meriter...

vet ni varför? Jo, för det där *placera in valfria svärord själva* systemet hämtar hem betygen och meriten dagen innan de stänger ner sidan. Jag anmälde mig samma dag som de hämtar hem betygen, men de struntade i att hämta mina betyg. Härligt. Sedan när jag kollade det nu så fanns betygen där... vilket betyder att de skickade ansökan utan betyg för att sedan lägga in betygen. 

Oj.  

!

jag vågar inte kolla!!!!!!!

update (ungefär 30 sekunder senare):

det gick inte att kolla! Jävla lurendrejare!

Det är ju för fan 9:e nu!! (okej... fem minuter har gått men ändå!)

Åååh, på tal om den nionde:

fyra månader på dagen =)

Prosit!

...är dagens vanligaste ord. Jag och Lisa håller nämligen på att rensa ut våra rum för att få plats med de nya inköpen. Kan inte riktigt bestämma mig för om det är kul eller inte... mycket skit (bildligt, inte bokstavligt, talat) hittar man iaf, typ tre stycken olika kort med stämplar från And. Nilsson (sammanlagt 15 stämplar) + att jag har två andra kort någon annanstans... funderar på att gå in och fjäska och få mig ett litet presentkort ;D

Snart mat och sedan blir det jobbet, sicken ovanlighet nu i dagarna när jag är ledig alla dagar utom en ;D

Ha det!

Just det: Gisslan av Lee Child är väldigt, väldigt bra. Bara för att klargöra det =P

Love to y'all

Ja då var Harry utläst igen... kunde iaf läsa så mycket långsammare den här gången (nu visste jag vad som hände ju =P). Fortfarande lika bra... jaa, om man kunde skriva så. Visserligen har jag livlig fantasi... men... nej, det går inte att jämföra. Kärlek till Harry =)

I-I-IKEA

Då är man tillbaka från IKEA, hittade inte så mycket småplock (tack och lov, det hade ruinerat mig totalt =P)... bara stora grejer (så jag blev ruinerad ändå... men what to do?). Fortsätter på mitt björktema med någon sorts låg byrå och även ett nytt skrivbord i de mikroskopiska måtten 80x60 cm. Precis vad jag behövde för mitt lilla (och snart övermöblerade) rum =P.

Dessutom fick jag en hel härlig garderob av morsan (och farsan även om han var ovetande ;D), nu kanske jag äntligen har plats för alla mina kläder (knappast) och skor (än mindre troligt). Erik låg i lä jämfört med systrarna Hägg (svårt att inte ligga i lä där kanske) men jag hoppas att han hade trevligt ändå =)

På vägen hem beslöt vi oss för att Olofström inte var värd ännu en genomfart så vi tog vägen över Kyrkhult istället...

...och körde förbi en plats med världens mysigaste namn: Månasken. Trolskt säger jag bara (favoritord även om jag inte använder det så mycket).

Nej, nu ska jag läsa ut Harry hade jag tänkt. Ha det!

Grrr... eller kanske: raaaooor!

Jag har utmanat en av mina största fobier ikväll... färdig alldeles nyss.

Fan, vad jag avskyr dinosaurier. Huuuu säger jag bara.

Och varför sätter jag mig då och kollar på Jurassic Park? Bra fråga... fast den var lite löjligare än jag minns den... inte för att det hjälpte så mycket. Morsan fnös och tyckte bara den var löjlig medan jag praktiskt taget satt i hennes knä. Jaja. =P

Nej, nu ska jag läsa Harry tror jag... imorn blir det IKEA för hela slanten. Trevligt, trevligt =) Ska plocka upp Erik i Olofström dessutom så jag får lite sällskap förutom morsan och Lisa. Lika trevligt det =)

Jag har bara tråkigt

Tretton saker jag gillar:
Familjen
Erik
Vännerna
Sova
Äta (helst onyttiga saker)
Böcker
Filmer
O-sovande
Prata
Träna
Resa
Baka
Shoppa

Tolv filmer jag älskar:
Hercules
Mulan
Heartbreakers
10 orsaker att hata dig
Kill Bill
Yrrol
Robotar
Gudarna måste vara tokiga
Aladdin
Domino
Lejonkungen
Peter Pan (den otecknade)

Elva bra band/artister:
Hinder
Paramore
Breaking Benjamin
Yellowcard
Mika
The Ark
Londonbeat
30 seconds to Mars
Amber Pacific
Papa Roach
Taking Back Sunday

Tio saker om mig:
Jag staplar köpta böcker på hög... och läser dem efter något år eller så
Stökigt är mitt mellannamn, det trots att jag får panik av stökighet
Jag är lat
Jag kan inte träna på sommaren
Jag prenumererar (eller köper) alldeles för många tidningar
Min ekonomi är en katastrof... varför har jag inte sparat?!
Jag har en förmåga att kalla folk för "älskling", "lilla vännen" och div andra smeknamn
När jag läser händer det att jag hoppar över en del av mening utan att märka något
Jag är sockerberoende... och älskar det.
Jag fullkomligt älskar att dela meloner och plasta grönsaker på jobbet

Nio bloggar jag läser:
Läser bara kompisarnas... när jag väl kommer ihåg det =P

Åtta favoriter jag äter:
Choklad (har fastnat på Marianne-choklad, mumma!)
Nyponsoppa med vaniljglass
Pappas aioli (jag vet! vitlök ;D)
Nektariner
Royal Gala-äpplen
Solroskärnor
Hembakat... eller fika överhuvudtaget
Grillat kött

Sju platser jag vill besöka:
Australien
Kenya
Bahamas
Hawaii
New York
Italien
Japan

Sex saker jag inte gillar:
Min mage givetvis
Lögner
Mitt humör ibland
Irrationalitet
Tidiga morgnar i samband med sena kvällar
Att bli fasthållen och kittlad (panik är bara förnamnet)

Fem av mina favoritförfattare (jag ändrade lite bara =P):
J. K. Rowling
David (och Leigh) Eddings
Jonathan Stroud
P. J. Tracy
Dean Koontz

Fyra serier jag följer:

Grey's Anatomy
Top Model
ööh.
och ööh.

Tre saker jag säger varje dag:
Fan i helvete
ebba-bebba (alt. Ebbis-bebbis)
älskling


Två saker jag skulle köpa om jag vann flera miljoner:

En Mini-Cooper
Ett hus (och givetvis inredning till det)

Ett mål jag vill uppnå:
Carpe diem =)


Internt

Hehe, interntelefoni måste bara vara en av de bästa uppfinningarna för tillfället, iaf om man håller koll på vilken av döttrarna som har vilken telefon... vilket mamma uppenbarligen inte hade =P

Men annars så funkar det... slipper man äntligen skrika som en tok (vilket vi brukar vara kända för) och det betyder att du inte måste lyssna efter någon som försöker få kontakt med dig genom musik och stängd dörr! Heja uppfinningarna ;D

Thanks =)

Min helg har varit döden. Ärligt talat. Enda behållningen under helgen har varit morsan och Erik... nämligen eftersom jag satt instängd på akuten två jävla fucking dagar i rad. Igen. För sjuttioelfte gången. "kul". Hade lite (hmmpf) ont så vi var tvungna att åka in (inte en chans att jag vågade köra, det gick knappt att prata med mig). Skulle egentligen ha träffat Lizze =( Fast jag hade nog inte varit ngt trevligt sällskap ändå... jag bara grät (fel på tårkanalerna... tro inget annat ;D).

Men idag har jag varit piggare, har till och med målat lite (vedbodens ena dörr)... och läst halva Harry (inte riktigt men nästan) =)
 
Att alla orkar med mig ibland är ett under =) Tack för förståelsen. Och tålamodet. Och stödet. Och det var inte bara till familjen och Erik... vet det =)

Hey sailor!

Efter jobbet igår så följde jag med Elin och Tessan in till stan för att sitta lite på Åbron och ta en drink eller något (kaffe för mig eftersom jag körde).

Visserligen satt vi inte på Åbron utan vi satt inne (mkt folk, kallt och mygg... där har ni anledningarna =P) och himmel, varför kan inte folk förvarna mig? Bara en massa sjömän ju! Vi tjejer var definitivt i minoritet... det bara kryllade av vita skjortor, fula hattar (hiskeligt fula verkligen) och allmän sjöklädsel (till och med Elin hade hajjat dagens "mode" ;D hahaha. Tabbe.). Värsta var att Elin och jag satt och pratade skit om finnarna jämte oss och så kom vi på att: oj då, vad händer om de kan svenska? Fem sekunder senare:

"Hej tjejer, får jag prata lite svenska med er?" Ooops. Fast det visade sig att han var ganska kass på svenska och inte fattade så det var nog lugnt =P Fick öva lite engelska. Sedan kom det några svenskar och "räddade" oss... tjoflöjt. Fast då slapp man iaf engelskan. Och det är alltid lika kul att meddela att ågatan är enda stället man kan gå till... =P

Idag ska jag städa huset, fika med brorsan och träna (för ovanlighetens skull... och det var ingen ironi överhuvudtaget i det). Får väl hoppas att det blir en trevlig dag =)

Ha det!

...

Nu har jag fått min pin-kod, därefter gick allt rätt snabbt måste jag säga. Hoppas att jag har gjort rätt och valt rätt...

nervositet!

Får se vad som händer helt enkelt.