harry for life

Nu ska jag gotta ner mig i sängen med min nya bok. Med min musik igång. Hyfsat högt. Annars får jag höra Uggla skråla från rummet jämte... lite oönskat måste jag säga.

Var inte sugen på att sitta nykter i mitt kök så jag gick vidare till Lyxköket. Där de hade senaste Harry Potter-filmen igång. Jag trivs som en gris i en lerpöl när det vankas Harry.
Trots att de inte följer böckerna.

Och sen ska jag sova. Och sova gott förhoppningsvis.

bye bye måndagsklubben

Stängde idag... och helt plötsligt ska jag jobba imorn på morgonen dessutom.

Det är en jäkla tur att jag inte var så sugen på Måndagsklubben. Hade jag varit sugen så hade jag mått dåligt på jobbet imorn.

Utan tvekan

Nu kan jag stanna hemma iaf och må bra imorn. Det är guld värt.

Fast det kommer nog pushas på mig som fan. Det får bli nästa vecka, då jobbar jag tisdageftermiddag iaf...


fest ikväll? kanske... den som lever får se helt enkelt

Nu ska jag snart sticka och jobba.

Hoppas lite på roliga besök där jag sitter i kassan. Det blir ju så tråkigt om man inte får träffa folk som man kan le uppriktigt mot ;D

Och ikväll blir det antagligen Måndagsklubben om jag pallar. Kommer ju trots allt inte vara hemma förrän lite i nio. Och då ska det duschas och piffas och allt det där. För att inte tala om att det ska ätas och förfestas. Men men. Vi får se helt enkelt.

shoppingeufori!

Jaha då har jag lyckats shoppa igen. Bok, underkläder och skor. Allt innan frukost till och med.

Så nu tänkte jag gräva ner mig med min nya deckare innan jag börjar jobba vid tre.

Är lite osäker på skorna dock... halva priset så de var ju inte så farligt dyra men grejen är... de glittrar. Sen när har jag använt någonting som glittrar?! Never! Men men. Hela skon glittrar ju inte iaf. Resten är svart lack. De är jäkligt heta faktiskt...
trots glittret.

Till Grötvik och tillbaka igen

Har gått en och en halv mil idag.

Var ju pigg på förmiddagen så jag passade på att röra på mig "lite". Men det var skönt. Nästan meditativt... eller kanske inte. Så djup är jag inte.

Men jag var på ett underligt humör så det passade rätt bra med en lång promenad.

Såhär såg jag ut igår förresten (bortslösad outfit nästan ju):

       


Visserligen såg jag ut som Ronja Rövardotter i håret men va fan.



Och här är mitt halvkraschade knä. Fylleskada!

jag hatar halmstad

God morgon.

Fest igår. Eller ja, bara förfest för mig.

Officiellt så hatar jag Halmstad. Men förfesten var hur rolig som helst.

Att det sedan spöregnade när jag gick hem var faktiskt ett plus. Jag frös inte för fem öre så jag gjorde det enda rätta och gick ute i regnet istället för under tak.
I de stora vattenpölarna.
Jag älskar spöregn! =D

wasted

Jag har egentligen varit uppe alldeles för länge men av någon outgrundlig anledning är jag hur pigg som helst!

Vet dock inte om jag ser fram emot ikväll så mycket som vissa andra jag känner. Ett glas vin och jag kommer däcka.
Totalt. 

Och jag funderar på att dricka sprit ikväll.
Ja jisses.

Men jag är nyfiken på mitt hår.

på tal om asfalt

Vaknade idag och insåg att simma inte var någon jättebra idé eftersom jag hade behövt använda solar plexus då.
Not very good.

Därför tog jag en morgonpromenad istället. Gillar ut och gå på förmiddagen sådär, dessutom hittade jag en helt ny, okänd väg. Helt nyasfalterad och mina tankar gick direkt till Jossan och hennes leksak. Där kan man få leka ostört på perfekt asfalt.
Det är så att jag blev sugen på inlines till och med!!

bästa sättet att bli glad (om än inte frisk) igen

"I like that boulder, that is a nice boulder"

Gissa vad jag muntrade upp mig med...?

kronisk smärta, en riktigt höjdare.

Börjar definitivt tröttna på att ha ont. Får väl se till att börja dra mig bort till läkaren igen... inte för att de har hittat något under de här 3,5 åren men va fan...

Så nu ska jag lägga mig och vila eftersom jag ska jobba imorn. Risk blir för mycket för min mage så jag sätter igång en film eller något. Går ju fotboll oxå iaf.

Fy fan vad trött jag är på det här!

dagens shoppingresultat

          

Det här är dagens inköp från stylebystars.com, tänkte köpa en svart klänning i spets från asos.com oxå men det får bli någon annan gång (eller månad). Hoppas bara på att de kommer snabbt nu, så många fester och så lite kläder.

Tur att jag kan gå in i rummet jämte och sno lite vid behov ;D

shopping!

Nu har jag shoppat igen

Hej, där försvann den lönen ;D

Inte riktigt kanske dock.

Men nästan.

pigg som en mört

God förmiddag!

Sov som en stock när Jossan väckte mig vid lite över nio. Så trött får man ju inte vara vid den tiden. Men nu är jag pigg (en dusch i 20-gradigt vatten brukar orsaka en viss pigghet) och med min första kopp te snart avslutad är jag nästan redo för livet igen =)

Idag ska det tränas med badmintonen I helvete heller förresten. Det står lång intervall. Eller jo, sista träningen för säsongen. Lite får jag nog kämpa. Snyft. Lite orolig över hur pass (o)tränad jag är. Jaja.

Lite shopping på listan oxå... får trösta mig med det ;D


Jag har ett dansgolv i mitt rum

Har ägnat kvällen åt mina korridorsgrannar. Tur att man kan få lite sällskap när man är uttråkad, stissig och godissugen =)

Dessutom har jag haft en perfekt kväll när det gäller turen. Jag var minst sagt skicklig med tärningarna ;D

Jag har dessutom ändrat om i mitt rum. Fick godkänt av Jossan till och med. Känns bättre nu. Jag har "ett helt dansgolv här ju" nuförtiden.
Hur man nu lyckas med det på 22 kvadrat?

hunger var mitt mål

Jaa!! Sucess!

Jag lyckades springa mig hungrig.

Därför jag drog mig ut och sprang 6 (lite drygt?) kilometer idag. Jag vill vara hungrig!!

wehej! lucky me!

Jag slapp vägningen!

Helt otroligt, jag slapp allt jobbigt med ett sådant besök. Och just därför har jag ägnat dagen åt att shoppa, äta lite chips och vara allmänt dum.

Hittade underkläder och en vindjacka. Kände att det kanske behövdes något lite mer vädertåligt än mina tygjackor. Jag har ju trots allt flyttat bort till Västkusten. Vind- och vattentät jacka blev helt plötsligt nödvändigt. ;)

dagens tips!

Ska bara tipsa:

bastakorridoren.blogg.se

Tydligare kan det antagligen inte bli.


...suck...

Just a bit bored.

Tur att man har shopping i stunder som dessa.

Och hitta.se

Och en möjlig film eller kanske en serie.

en pina jag måste gå igenom...

Jag får nog stryka det där med chipspåsen.

Imorn ska nämligen jag ha invägning.
För första gången på ett år.

Jag tycker inte om tanken redan före en chipspåse. Jag kommer nog hata tanken efter lite sourcream.

Jag ska försöka prata mig ur vägningen kanske...?
Kommer det fungera?

family

Har varit lite upptagen senaste dagarna. Kusin Emma, moster Tina tillsammans med Lisastan kunde ju bara klassas som uttröttande. Morsan, Ebba och jag gick och la oss efter lunchen.  

Men vi hade en väldigt trevlig "All girls day", förutom att jag då fick skäll för att vädret inte visade upp Halmstad från dess bästa sida. (Välkommen till Västkusten sa jag och log när en stormby grabbade tag i oss).

Var lite svårt med sovplatser dock... jag, morsan och Lisa sov kanske inte så bra inatt. Eller jag sov inte alls, morsan sov uselt och Lisa snosade på som vanligt men hävdar motsatsen. Just därför blev jag lämnad en dag i förväg.

Sitter här och känner mig lite övergiven.

Såg att det dessutom ska vara distansträning idag. No f*cking way! Jag ska köra ner mitt huvud i en chipspåse. Det får bli min motion.

midsommarafton



Lite bilder från midsommarafton. Bilden i mitten visar midsommars populäraste gäst: Bongan. Väldigt populär kille det där... bland både tjejer och killar.

Jag ska erkänna att jag är en chicken och har inte testat. Men eftersom min korridor är festsugen/fortfarande full även idag så lär jag få tillräckligt med chanser.

Och nu ska vi alldeles snart gå på bio =)
Kewl!

midsommardagen is the shit

Festen igår kickade midsommars ass. Ordentligt. Mycket folk, mycket bättre fylla (för mig), fotboll med stämning. Helt perfekt! Visserligen kom jag aldrig ut... eller jo ut. Men inte på ett uteställe, jag fastnade... utomhus helt enkelt.

Men en massa roliga bilder såklart. Trodde jag skulle få komma hem och sova vid tjugo över fyra. Nähä. För då var det efterfest i mitt kök. Så man är lite sliten nu. =)
 
Och ikväll blir det Sex and the City - The movie på bio tillsammans med systeryster. Och imorn blir det finbesök av kussen min, moster, vovven och morsan =D










it's strangely weird and weirdly strange

Midsommarafton var väldigt trevlig. Fast jag lyckades hålla mig väldigt nykter av en okänd anledning. Får väl göra ett nytt försök ikväll då det tydligen är fetafest här igen.

Lisa och jag firade en något orginell midsommar, vi gick in och satte oss och kollade på film på kvällen runt nio sådär. Det var inte så kul och vi var alldeles för nyktra (surprise att Lisa var det =P). Lisa och jag hade riktig toppenmidsommar trots att den inte var så traditionsenlig ;D

Jag har fått skäll nu på morgonen för att jag var nykter... men mitt huvud älskar mig så jag är lugn ändå ;D

glad midsommar

Nu är EM verkligen över. Verkligen verkligen. För helsicke Portugal!! Såg dem förlorare till tonerna av Risk (där jag var väldigt nära att vinna once again).

Men nu är det midsommarförberedelser som gäller. Jag har stekt ett kilo köttfärs i formen av köttbullar. Blev riktigt goda om jag får säga det själv. Jag delade prinskorvar som Jocke stekte. Jossan har gjort/gör Janssons frestelse och vi har fruktansvärt mycket rökt lax, sill, potatis och allt det som ska finnas på midsommar.

Jag känner mig nästan vuxen eftersom vi har gjort det här alldeles själva!

Och snart kommer lillpluttan =)

wtf?!

Hata Sveriges fotboll.








Nu tänker jag gå och lägga mig.




Tacka vet jag Portugal.

stuck

Så nu har jag handlat upp mig. Inte på mat men på andra grejer. Jag och mat är fortfarande inte bästisar. Eller jag ska inte klaga på maten, det är spisen och jag som bråkar ;D

Har även fått tummen ur och bytt batteri i min äldsta stormklocka. Har inte den blekaste aning om hur länge den har varit död men nu lever den iaf. Var även inne på H&M och hittade en korsettI storlek 34. Aningens liten kanske funderade jag över innan jag provade. 

Att sätta på sig den var inga större problem. Men att få av sig den. Panikångest över att sitta fast i en korsett är dagens stora grej.
Fler som vill prova på?  

är det ett bra eller dåligt problem?

Tänkte börja läsa om en deckare igår, måste i alla fall vara ett år sedan jag läste den senast. Jag öppnar boken, läser halva första meningen och kommer ihåg allt. Morden, vilka som var misstänkta och upplösningen. Kul. Verkligen.

Förbannade minne.


Så nu har jag helt plötsligt inget att läsa. Inget bestämt iaf. Fast det börjar luta åt en Dean Koontz... länge sedan jag såg på skräckfilm så jag får väl väga upp det med en skräckbok ;)


onsdag

Började kolla på Lemony Snickets; A series of unfortunate events igårkväll. För att vara en barnfilm så är den ganska ruskig och sorglig. Var till och med så att jag började snyfta på slutet och jag har ändå sett den innan.

Har varit och simmat på förmiddagen, var dock så hungrig och kraftlös att jag trodde jag inte ens skulle klara en kilometer. Men skam den som ger sig ;D

Och nu ska jag handla... måste ha lite jordgubbar till ikväll om inte annat =)

Heja Sverige!

Och mitt horoskop anser att jag är lite ambivalent...
nähä?!

wonders

Det är tur att man har Moviezine. Annars hade jag kanske missat Mr. Magorium's Wonder Emporium.

Att se Dustin Hoffman skälla på en tjurig vägg förgyllde definitivt min dag =)

Det är sådana bokstavliga tolkningar dessutom:
"What was that boy doing on the chair?"
"Making sure I got more space..."


Och när det släcks i rummet är hela rummet en stjärnhimmel.
Jag älskar det.

byte av yrke: från hemmafru till bondmora.

Har varit och simmat, lyckades simma fem minuter snabbare än de andra gångerna. 25 min istället för 30 är en ganska klar förbättring. Vet inte hur jag lyckades dock.

Har gjort ännu en bondmora-fläta, ska jobba och då är det trots allt rätt bra att inte ha allt hår i ansiktet, jag börjar nästan bli grym på dem ;D

Är uttråkad... hatar att bara gå och vänta på jobbet. Då börjar jag bara fasa för det och räknar ner med motvilja.
Jaja. Jag får väl kika på en film istället.

inte vann jag idag heller...

Jaha, då har jag ägnat ännu en kväll åt lite Risk. Det är verkligen tur att jag har Jocke... annars hade jag blivit död ganska snabbt, jag är grym på diplomati där. Josefin var verkligen på hugget ;D

Min syster har beställt biljett upp till midsommar så jag får fint besök i flera dagar =D

Nu ska vi bara planera det hela oxå... det verkar som om vi blir en del människor. Definitivt fler än vad som bor här för tillfället. Lååångbord =D

tadaaaa!

Det har skett en revolution!

Jag lyckades precis göra en inbakad fläta... på mig själv!!!!

Jag har aldrig lyckats med inbakade flätor i hela mitt liv innan. Eftersom mitt hår samarbetar ska jag lära mig lite till ;D

oops... I did it again

Var borta på Hemköp för att köpa en tidning (Cosmopolitan blev det) och bara råkar se att Din Sko har rea... det betyder ju egentligen att man måste kika lite... inte sant?

Japp, jag kom ut med ett par skor. Som kostade 80 kronor. Ett par gråa stövletter (lite fel säsong men jag har tittat på dem länge) med sidenband. Nöjd =)

Och nu sitter jag och väntar på min "lunch". Har äntligen kommit för mig att göra pajen så idag blir det tomat- och fetaostpaj. Och den här halvtimmen den ska befinna sig i ugnen känns alldeles för lång för tillfället =/


can't buy me love

Eftersom jag är ledig idag (tror jag) så har jag ägnat förmiddagen åt att sova, tvätta och kolla på film. För att inte göra så mycket så är jag ganska produktiv ;D

Det blev faktiskt "80-talsklassikern" Can't buy me love (jag har inte den blekaste om det är en klassiker... jag var inte född). Eftersom jag är inne på 80-tals highscoolfilmer så är jag ganska nöjd med filmen. Kan förstå lite varför Patrick Dempsey blev utsedd till hett objekt. Men det beror på att jag alltid faller för tönten ändå =)

Största överrraskningen var dock när jag såg namnet Seth Green i rollistan i början av filmen. Han var inte gammal då. Men ändå favorit. Det är ju trots allt Seth Green :D


kickstart my heart

Blev ingen ofrivillig sömn, jag är fortfarande uppe. Har nämligen spelat Risk igen. Jag, Jossan, Jocke och Martin.

Efter nästan 3,5 h så fick vi avsluta det hela dock, utan någon vinnare. Men trevligt ändå =)

Nu ska jag snart kika på fotbollen. Trodde att min tv hade gått och avlidit men jag har lyckats få igång den igen. Tack och lov. Annars hade jag missat fotbollen ändå ;D haha.

godnatt!

veckostädning: check!

Jag hade fel med det där om att jag skulle sova som ett barn ikväll. Jag har sovit som ett barn i eftermiddag.

Jag är glad att städa var det första jag gjorde i förmiddags nästa, nu har jag det gjort iaf. Ska bara panta burkar sen är Köket helt färdigstädat.

Lite ledsen för att de inte visar Portugal-matchen förrän inatt (typ 00.05 jag lär ju vara vaken !), jag som hade börjat ladda =/ Men sover jag lite till nu så kanske jag ofrivilligt blir sittande vid den =P

Bond... James Bond?

Gårdagen var... intressant. Efter Singstar så drog jag och Jossan ut och efter många om och men blev det... Bond.
Bond?!

Mårtenssons var lika stängt som vanligt, Lilla Helfwetet var inte så kul så det blev Bond... som har 27 som åldersgräns.

Om det var en köttmarknad så var jag definitivt lammköttet. Herregud. Men det var trevligt. Fram till klockan 3 ungefär. Sedan försvann lite av charmen.

Men jag hade övernattningssällskap i form av Jossan på madrassen (fråga inte) och jag har sovit härliga fyra timmar inatt. Sex till tio. Vilket i sin tur betyder att jag hade varit vaken ett dygn innan jag somnade...

Jag kommer sova som ett barn ikväll =D

partytime

Har ockuperat Jossans dator eftersom de sjunger Singstar... på tyska. Lite ovanför min liga... om man ska underdriva. Men jag har sjungt två låtar. Och jag sög inte, totalt iaf. Otroligt nog =)

Nu ska vi snart ut... jag har bytt till en kort klänning, vilken är meningen att den ska ta mig in på klubbar där jag inte ska vara.
Önska mig lycka till! ;D

freakin' cold?

Jobba från sex till tolv gick bra. Fast jag blev riktigt, riktigt smutsig i frukten. Och kommer säkert ha träningsvärk i axlarna.

Har hunnit med en runda på stan med Jossan oxå, jag hade henne att prova klänningar åt mig (jag hade ju krånliga kläder på mig ;D), tyvärr så hittade jag (hon?) ingen.

Nu ska vi snart bort till Bull's för mat, öl, sällskap och fotboll. Och jag sitter färdigklädd i shorts... och ser hur det praktiskt taget blåser storm ute. Hmm... lita på deras infravärme eller lita på kläder?

Jobbiga beslut!


 


är inte stön en del av tennis?

Den här artikeln från Aftonbladet måste klassas som ganska... korkad. Eller iaf Boris Becker måste klassas som det.
 
"- Det är något sensuellt i Sjarapovas och Williams stön, jag undrar om det förstör stämbanden eller om det är ett uttryck för galenskap..." enligt Boris Becker.
Idioti.

Annars börjar jag få torr hy... kanske beroende på att jag inte använder de produkter jag har köpt. Det var därför jag inte betalade 2500 för ett hudvårdskit från Mary Kay. Jag använder det inte.
"Du kommer ångra det när du blir äldre..." fick jag höra då. 

 Nåväl, jag ångrar det hellre då än nu.

savior

Jocke lämnade en liten present till mig hos Jossan innan han stack hem i helgen.

Hans externa hårddisk som jag hade tänkt kapa. Perfekt! Fyller på min filmsamling här. Funderar på att smussla in lite Disney i hans... för hans allmänutbildning då givetvis! ;D

Jag är död. Och jag ska börja jobba vid sex imorn.
Joy.
Vet inte om jag kommer vara piggare då...?

restless

För rastlös för att se klart filmen. Den får bli pausad en halvtimme in. Har varit och handlat luncher för några dagar framåt, ska få i mig lite vitaminer och mineraler var det tänkt.

Tänkte göra tomat- och fetaostpaj idag men jag skjuter upp det till imorn istället. Senast på söndag.
Ta tag i ditt liv!!

Fasiken.

Mitt horoskop förutsa en spännande kväll i alla fall, det betyder nog att det måste bli Lilla Torg. Annars vet jag inte riktigt hur jag ska lyckas med det ;D

save me

Att dra upp persiennerna hjälpte faktiskt lite mot mitt lite molniga humör. Men det som hjälpte mest var ett samtal på tre kvart med mamma. Det brukar jag alltid bli glad av och den här gången var inget undantag. Jag behöver mina doser av mamma annars brukar jag bryta ihop.
Love my family =)

För tillfället äter jag jordgubbar med mjölk och ska nog sätta igång en skatefilm. Just skateare är min dolda svaghet, det och surfande australienare får mig att bli löjligt knäsvag.

Och som uppladdning inför matchen imorn:

     


Just det... det var Sverige jag skulle heja på va?

blah

Godmorgon! Eller ja, typ.

Ska jobba tre timmar idag och sedan antagligen till Lilla Torg eller dylikt tillsammans med Jossan... annars händer inte så mkt idag. Vädret är inte kanon, mitt humör är inte kanon, jag vill träna men kommer inte komma till skott.

Ska nog försöka med tricket att dra upp persiennerna och se om det gör underverk för mig.
Om inte drar jag ner dem igen och gräver ner mig tillsammans med en film.

just keep swimming

Eftersom jag har en helt ledig dag så har jag spenderat alldeles för mycket tid att kolla på film. Mulan, What a girl wants och nu senast Hitta Nemo.

Fast jag har ändå hunnit göra av med pengar däremellan. Hävdar att Fredrik är skyldig mig 500 spänn eftersom det är hans fel att jag gick in på MQ-rean och hittade ett par Acne-jeans.
Fasiken Fredrik ;D

Nöjd är jag dock. När jag väl hade kunnat börja andas i dem. Hoppas de håller sig så tajta =)

Hade även en nära-döden-upplevelseinlines. Jossan ville åka på sin leksak så jag följde med som stöd på inlines.
Undrar om människan i bilen blev sur för att vi åkte mitt i gatan?

down bessy!! (sitt rosa!!)

Såg Mulan för första gången på engelska idag. Intressant var att jag kunde citera nästan hela filmen... på engelska. Betyder det att jag har sett den lite för många gånger på svenska eftersom jag kan översätta allt ordagrant?
Njäe, verkligen inte.

Funderar på att se Hitta Nemo dessutom... eller kanske Herkules på engelska. Det är för många alternativ.

Love it!

expect the unexpected

Undrar var åskvädret tog vägen? Klarblå himmel här nämligen nu.
Schizoväder.

Jag har lyckats med något jag aldrig har lyckats med innan... prinsesslockar!! De är så himla fina.

Och vad gjorde jag? Jag hoppade studsmatta i ett åskväder. Jahaja... de här lockarna kommer jag aldrig att få se igen.
Fasiken.

pouring rain

Blev väckt idag av ett åskväder med tillhörande spöregn. Jag är så glad att jag inte behöver sätta min fot utanför dörren... nej, stryk det. Det första jag gjorde var att sätta min fot utanför dörren. Jag gick ut och hoppade studsmatta.

Hoppa i spöregn är bästa känslan, åskan gjorde mig lite nervös visserligen men det var på väg bort så. Morgonträning kan man ju alltid kalla det om man behöver sätta någon etikett på mina beteenden ;D

Jag ska nog bädda ner mig med en filt, en kopp te och något att läsa. Det är lite ruskigt väder fortfarande :)

Lucky me.


bittersweet

Har haft sällskap på rummet; Sandra, Lisa och Jossan. Vi kollade på What happens in Vegas (igen för mig och Jossan). Den var lika bra den här gången. Kanske lite bättre när jag hade tjejer med exakt samma reaktion som mig (sorry killar). Jag har verkligen hat-kärlek till de där filmerna. Töntigt smile men lite hjärtevärk.
Bitterljuvt. 

Avreagerade mig genom att använda Jossans leksak lite. Jag börjar nästan bli duktig, lite skrik då och då ackompanjerar visserligen det hela men ändå. 

Och Portugal vann idag (jag missade hela matchen visserligen).
Det får man oxå vara lycklig över.  

that's when love causes the dread

Har ägnat förmiddagen åt att göra precis ingenting. Lite House (surprise, surprise) och även filmen That thing you do. Lite besviken blev jag nog allt. Besviken och trött på ledmotivet. Det måste finnas en gräns för hur många ggr man kan spela en och samma låt?!

Eftersom jag har blivit totalt oduglig i köket för närvarande så gjorde jag en fruktsallad till lunch. Måste nog faktiskt bättra mig lite, åt ordentlig mat i måndags men sedan har jag fuskat. Helt plötsligt är det så inuti dödens tråkigt att laga mat bara.

Och nu ska jag jobba i slappiga 4 timmar. Det kan man ju stå ut med utan några större problem ;D

we are all the winners

Tillbaka från Kåren där vi kollade på fotbollen. Trodde faktiskt att Jossan var överdrivet optimistisk när hon bokade för 20 pers till oss men vi lyckades fylla bordet faktiskt.

Riktigt trevligt =) Tog en liten promenad runt Lilla Torg oxå, det var tomt nu men fullt innan så det var tur att vi inte försökte klämma in alla där ;D

Och det mest förvånande med hela äventyret var att Sverige faktiskt vann!!
(För en gångs skull).

säkerhet framför annat

Blev så uppe i klockan att jag närapå glömde bort att jag precis hämtat min externa hårddisk. Men det är åtgärdat och nu har jag äntligen börjat ta säkerhetskopia av min hårddisk.

Med tanke på hur ofta mina förra hårddiskar har kraschat så litar jag inte på den här heller. Lite safety är alltid skönt.

Ska in och sno filmer av Jocke sen dessutom och hans serier. Så har jag options igen. Vilken toppendag!
Lovely.

addicted

Det borde finnas ett kryss över fluff på dörren till uraffärer. Som det är på systemet med "hunden, katten, glassen" till exempel.

Jag har fallit för mitt beroende än en gång. Jag har shoppat...

...klocka.

En stor, fin herrklocka med vit urtavla värd 2000 (jag betalade bara 1000 iaf... lucky me). Så nöjd...
och så hög.



att vara eller icke vara... på engelska?

Blir nog varken grädde eller klänning. Funderar istället på Shakespeares samlade verk i en volym. Har varit sugen på den länge nu... den och Ian Flemmings (Bond) första bok.

Är väldigt sugen. Frågan är om jag orkar lägga pengarna på det?

Nu ska jag iaf hämta min hårddisk. Den landade snabbt i Halmstad =)

att vara eller icke vara

Jungfrun 24/8-23/9

Sätt guldkant på tillvaron. Lite extra lyx under tisdagen ger dig mer än du tror, bland annat ny energi.

Betyder det att jag ska frossa i jordgubbar, grädde och kanske lite choklad? Eller att jag ska köpa en klänning som jag har spanat in...?

Hm. Livets stora frågor.


monsters inc.

Tjugo över sju var jag uppe och simmade. När jag väl hade kommit upp var det inte så farligt. Men jag ska nog sova lite i eftermiddag innan träningen och innan Kåren och innan matchen.

Har precis sett Monsters Inc. alldeles för länge sedan. Var är Emelie när man behöver citera? ;D Finns så mycket att säga men inget som passar i skrift på grund av dialekter.

Men Rosie (allas våran trädgårdssnigel), hennes skratt regerar fortfarande.
hähähä.


trots att orange inte är min favoritfärg:

Ockuperade Jockes soffa till fotbollen. Han har större tv än mig, det är inte alltid positivt. Då kan man ju få pratglatt besök ;P Heja Holland, aldrig varit förtjust i Italien.

Nu ska jag singla slant om jag ska kika på House eller sova... ska upp klockan sju och antingen springa en runda eller simma.
Fy fan vad det kommer ta emot.

Godnatt!

that's when love causes the dread

Jag har gått och fått en ny favorit:

Takida-The dread

Inledande meningarna fångar ens uppmärksamhet. Om man hör vad som sjungs vill säga.

Nobody puts Baby in the corner

Efter simningen hade jag en lunchdejt med Dirty Dancing. Alldeles för länge sedan jag såg den och jag får, som alltid av filmer i den kategorin, ett sånt där fånigt flin och en önskan att jag hade någon att krama. Istället tar jag en kopp te och börjar dansa.
Det funkar lika bra som något.


Det jag egentligen vill säga är att jag är lite småförtjust i 80-talets (små)töntiga kärleksfilmer. Just därför ska jag se The Breakfast Club någon dag. Klassas som klassiker hos mig ;D

 

fruktoman

Köpte faktiskt jordgubbar, torghandel är kul har jag upptäckt. Speciellt eftersom jag kom hem med en liter jordgubbar, ett par hekto bigaroer, ett kilo nektariner och äpplen. Jag har handlat frukt för 58 spänn. Plus att jag har en hel honungsmelon i kylen...
nej, jag överdriver aldrig.

Och allergi har jag till förbannelse.

born for this

Nu har jag beställt en extern hårddisk. Det är på tiden. Min börjar bli lite väl full för min smak, kan ju inte ha alla serier som jag vill ha där ;D

Ska nog ta en runda på stan, är i förtvivlat behov av glödlampor och dessutom sugen på jordgubbar.

Får se vad jag hittar på idag annars, tråkigt att hela korridoren jobbar.
Det blir så tyst och ödsligt här då.


Ska nog ta mig bort till Brottet iaf, det eller springa en runda. Kanske båda?
Vem vet.

korridoren på dagisutflykt

Mitt internet var dött som en gråsten igår.

Men jag var på Tylösand största delen av dagen ändå med praktiskt taget hela korridoren. Det kändes väldigt likt en dagisutflykt. Jag blev utnämnd till puttefnasket.
hm.
 
Spelade beachvolleyboll (jag var inte fullt så kass efter att ha blivit uppvärmd iaf =P fast min handled är svullen), somnade en stund, läste deckare. Det gamla vanliga, 
men utan att bränna mig!

Fast jag brände mig senare när jag gjorde klyftpotatis visserligen, det ser ut som om jag har solat extra mycket på vänsterhanden. Snyggt. Hemgjord klyftpotatis och grillat till fotbollen. Svensk sommar kombinerat med EM.
Det är faktiskt rätt bra. =)

EM

EM-start idag. Eftersom jag inte är min lillasyster är jag inte euforisk över det. Lite lycklig någonstans långt inombords kanske, men det är allt.

Jag har visserligen lyssnat tillräckligt på mina korridorskompisar för att lyckas blända en kund med mina kunskaper idag. Det är ju alltid något.

Dock spelar Portugal ikväll och det kommer jag inte missa. Så halv nio ikväll ska jag sätta mig vid tvn för den första av vad som, antagligen, kommer bli en fruktansvärt lång rad av matcher.

Men så finns det ju ljusglimtar med allt...                                 ↓ hehe


      


En bild för syrran och en för mig. Vilken tillhör vilken syster måntro? ;D

a hard work, work

Skulle egentligen ha slutat vid tolv men jag fick jobba över två timmar lite drygt. Med tanke på hur mycket jag tjänade på det så klagar jag inte ;D

Och alldeles snart måste jag tillbaka till Netto för att handla. Det känns som om jag har bosatt mig där för tillfället =P

Såg precis klart ett väldigt spännande avsnitt av House. Höll nästan på att glömma mitt te så tagen var jag. Jag tittar alldeles för mkt på House så mycket är klart. Men va tusan.
Det är istället för att ha näsan i en bok.

plump

Blev ingen poker. Vilket betyder att jag kom undan utan att förlora pengar.

Förlorade lite stolthet dock, med tanke på hur dåligt jag spelade menar jag. Plump var inte mitt spel. Men det var lika trevligt som vanligt att sitta i Köket, tugga på russin (det och ost är de mest populära alternativen).

Ett avsnitt av House kanske? Ja, varför inte. Jag börjar visserligen jobba vid kvart i nio imorn...
men ändå.

tylösand för en dag

Blev drygt fem timmarTylösand. Jag, Sandra, Jocke och även Emelie och Magnus lite senare. Väldigt varmt, sandigt, trångt och kallt i vattnet.

Jocke anser att Tylösand är överskattat och jag anser att det är en håla ;D Men det kommer fortfarande vara lika roligt att titta på folket, det är ju det som gör det.

Nu ska jag alldeles strax ut i köket och spela poker. Tror inte på allvar att jag kommer vinna. Men jag är rastlös så det får gå på ett ut ;D

...och den ljusnande framtid är vår...

Blev ingen lång kväll ute. Men trevlig. Jag, Sandra, Sanna och Emelie satt på Bulls och en tog en cider. Fast innan det satt vi ju i köket och tog lite Razz.

Köket var nästan trevligare, fast med lite mindre folk att kika på bara =P

Och imorn ska jag och Sandra cykla till Tylösand och lägga oss där några timmar. Får se hur trångt det är där om vädret är kanon...

Men nu ska jag titta klart på mitt avsnitt av House och sedan somna som en stock.
Godnatt!

...än klappar hjärtat med friska slag...

Nu sticker jag och jobbar i 3,5 timme. Inget monsterpass precis ;D

Kanske blir några öl ute tillsammans med lite Västersolfolk när jag har slutat. Jag hoppas på det.

Alla släpen har kört förbi vår utegård + att de har sett rakt in till oss vilket föranledde kommentaren:

"Visa pattarna!" i bästa Reuter&Skoog-stil haha.

...låtom oss fröjdas i ungdomens vår...

Det går inte riktigt komma ifrån att det är en studentdag här eftersom jag sitter med en gymnasieskola 100 meter bort. Stå på "min" balkong är både kul och en pina.

Hälften av tiden ler jag stort för deras skull och hälften av gångerna vill jag bryta ihop i tårar över att det inte är jag som får ta studenten!

        


Och vanligtvis brukar man se nercabbade bilar överallt på en studentdag, här i Halmstad blir det 10 ggr värre än vanligt...
och vanligt håller en ganska hög klass.

sjung om studentens lyckliga dar

Vaknade av min väckarklocka men hölls vaken av: "Bira, bira, bira, bärs-bärs-bärs" nu på morgonen.

De tar studenten utanför mitt fönster!



Fy fan. Det vill jag oxå.

en inte helt vanlig onsdag

Vilken busy dag jag har haft. Stack och simmade en kilometer tillsammans med Jossan vid nio imorse sedan stack vi direkt vidare till Tylösand (på cykel, utan mat i magen. Hej, jag var hungrig när jag kom fram).

Jag, Jossan och hennes kompis Sabina låg och kikade på vältränade killar (det var inte så svårt att undvika dem eftersom de ockuperade halva stranden ;D) i två timmar.

Sedan stack jag hem för lunch innan jag började jobba vid halv tre.

Och så kom jag precis hem nästan. Jobbet gick bra iaf =)

Och dagen är inte slut för nu blir det en runda Risk dessutom. Jag blir inte så svårslagen med tanke på min nuvarande hjärndödhet.

Nu ska jag ut i köket.
Toodles!

bratstranden nr uno, here I come?

Träningen gick hyfsat. Jag vann nästan alla mina singlar men förlorade en mixed... världen är en något skruvad plats ibland faktiskt.

Sedan när jag kom hem ställde jag mig och stekte pannbiffar men bestämde mig för att inte äta några ikväll utan gjorde mackor istället. Några höjda ögonbryn på det.

Imorn blir det en kilometer i vattnet tillsammans med Jossan och sedan Tylösand direkt efter.
Mysigt =)

Finns några faktorer som kan fucka upp de planerna dock. Får hoppas på det bästa.

222.22 är mitt mål i livet.

Konsum

Bara älskar den bloggen. Eftersom man känner igen sig så väl. Och jag blir precis lika glad som många andra över att få "roliga" slutsummor. Förstår aldrig varför kunderna blir lika roade?
Skumt.

teary eyes

Jag har uppenbarligen en massa hormoner i rörelse i kroppen idag.

Jag har nämligen varit tårögd runt sju gånger nu på eftermiddagen. Först till en bok (händer inte så ofta) och sedan till ett väldigt gripande dubbelavsnitt av Greys Anatomy.

Tårögdhet är ju inte precis ett av mina vanligaste känslouttryck, men så länge jag inte brister ut i okontrollerbara gråtattacker är jag nöjd med livet.

mycket snack, lite verkstad

Mitt internet har nog mått bra av lite vila för nu går det helt plötsligt hur snabbt som helst. Nästan löjligt snabbt. Riktigt gött, ett segt internet flippar jag ganska ordentligt på annars. Så därför sitter jag nu och väntar på ett dubbelavsnitt av Greys Anatomy (säsongsavslutning? Måste undersökas).

Mina avsnitt av House har tagit slut nämligen (eller ja, den här cd-skivan har tagit slut. Jag har 2,5 säsonger kvar).

Det är en massa serier att följa helt plötsligt. Greys Anatomy, House, Project Runway.
Tur att jag har mycket fritid.


Och på tal om ingenting så verkligen stör jag mig på människan som berättar "bakgrundshistorien" på trailern till The Ruins; lyssna själva.


morgondopp

Känner mig riktigt duktig. Var uppe vid åtta och la i en tvätt. Men istället för att gå och lägga mig mig igen tog jag mig bort till Brottet och simmade en kilometer.

Lite smådarrig i benen nu, alldeles för länge sedan man simmade egentligen. Den klara fördelen med Brottet är iaf att det är en uppvärmd bassäng. Var runt 26 grader i vattnet, jag klagade inte precis. Helt perfekt. Dessutom så är det gratis att gå in och bada. Får se hur många morgonar eller förmiddagar jag orkar dra mig dit. Många förhoppningsvis. Det är ju lite dåligt med all annan träning ;D

risky business

Sådär då var Risk klart. Efter 3 timmar. Det är verkligen ett evighetsspel. Men kul.

Visserligen var jag lika dålig som vanligt. Jag ägde visserligen stora delar av norra Asien (därav namnet "Det ryska ludret". Tack för den) men jag var ändå lika långt ifrån mitt uppdrag som vanligt ;D

Ska gå och lägga mig nu. Ska upp vid åtta och tvätta (varför jag bokade tvättid i ottan är en bra fråga), får se om jag orkar ta mig bort till Brottet medan jag väntar på tvätten. Förhoppningsvis. Det hade ju kanske varit trevligt =)

Och myggbiten är jag till tusen eftersom vi satt ute.
Faaan oxå.

ta lite risker

Jungfrun 24/8-23/9

Måndagen blir rätt bra om du kan åstadkomma något nytt, något omväxlande. Vardagen tråkar ut dig.

Lysande att det står i mitt horoskop och jag har haft sommarlov... hur länge?

Tur då iaf att vi ska sätta oss och spela Risk. Det måste ju ändå klassas som omväxling?

Right?


chokladglass?

Herregud vilket väder vi har!

Det är nästan för bra. Jag har lyckats hålla mig ute i en timme eller så... och nu ska jag ställa mig i duschen för att undvika att smälta bort. Jag känner mig som en halvsmält glass ungefär.

Jag har lyckats undgå att avlida av uttråkning än. Jag har börjat läsa en ny bok (Flyga drake), jag har skrivit ner allt som står i min studentmössa (nostalgi) och jag har planerat att laga mat för ett halvt kompani.

Dessutom har jag ett sug efter Pretty Woman.
Jag ska nog överleva =)

sleepyhead

Jag har sovit närmare tolv timmar inatt. Så himla härligt och precis vad jag behövde.

Men det har inte gjort att jag inte har varit lite produktiv iaf, två avsnitt av House, tagit hand om min ekonomi lite och nu ska jag ringa min före detta arbetsgivare. För att inte tala om att jag även ska gå och handla väldigt snart.

Jag kommer nog dö av uttråkning inom 20 min.

fint besök

Sådär, då var jag ensam igen. Har nämligen haft fint besök i helgen; Lisa, Elin och Fredrik. Väldigt trevligt =)

Vi har festat lite (host), pratat en massa, shoppat, ätit godis, ätit mat, solat, spelat badminton osv. Precis som en helg ska vara. Jag är jätteglad över att jag faktiskt fick sällskap upp =)
Tack så jättemycket!

Nu ska jag dock slockna. Jag och Fredrik var uppe tidigt och tog en morgonpromenad på en timme nämligen (idiotás? Mycket möjligt ;D) så jag är helt död av trötthet. Ska kolla på ett avsnitt av House först bara.

Har ju haft abstinens ;D


Morgonpromenad med Jossan imorn klockan åtta dessutom.
Ge mig sömn!