En pluggdag utan ngt plugg egentligen

Dagen har spenderats med att göra... så lite som möjligt ;) haha. Jag och Lizze satte oss på Espressohouse med en cappucino och ngn sorts marshmallow-grej (så mycket för min socker-detox) och för att plugga lite. Det gick... väl bra. Typ. Förutom att det pratades en massa om annat. Och sedan gick vi och kollade lite affärer (och jag provade nog 10 par jeans =P), kollade lite affärer till.

Gjorde våfflor (jag är grym på detoxtvättade och la in lite plugg ngnstans däremellan. Och nu är jag helt slut. Haha, helt sanslöst =P Hur man kan bli död av att göra väldigt lite överhuvudtaget? =P

Ska nog se till att se ett (eller två) avsnitt av Gossip Girl istället, min nya följa-serie. Kan inte somna för då missar jag tidpunkten för min middag.


min studieteknik? kan behöva finslipas lite

Jaha, då ska jag springa upp till Lizze för att ägna vår "lediga" dag åt att plugga... jag har aldrig pluggat så här mycket under hela min skoltid sammanlagt... och ändå känns det som om man ligger efter. Men men. Har en dugga (litet test) på måndag i kemin, ska bli... intressant... att se hur det går =P

Bye bye iaf!

Godmorgon sunshine! Eller ja; Godmorgon snöstorm?

Det är mysigt att det första man ser när man får upp Aftonbladet är: "Snöstormen slår till idag, västkusten förbereder sig för kaos"

Fast jag är ju inte förvånad längre, dock ser vädret rätt fint ut faktiskt. Det är nästan sol... =P

Anledningen till att jag är uppe (pigg som en mört) är för att jag vaknar den här tiden varje morgon, oavsett om jag går till skolan eller inte. Och oavsett om det är meningen eller inte. Min kropp har stält in sig på ungefär kvart i nio (jag brukar snooza men var alltså väldigt pigg idag, trots att jag nördade på msn (älskade msn) till rätt sent igår).
Jag tror att det har med ljuset att göra, det bådar illa nu när vi går mot ljusare tider. Att vi gör det vill jag inte att det ska betyda att jag går mot tidigare morgonar =P

Nej, nu ska jag äta frukost och även diska från igår. Jag glömde faktiskt bort det! Första gången det har hänt sedan jag flyttade hit.

Puss!

har jag precis fått äldre syskon?!

Har sett de tre (?) första avsnitten av Gossip Girl precis... eller ja, inte riktigt. För jag började kika på andra avsnittet så det fick bli därifrån. Så det har blivit två avsnitt... (och nej, jag är inte det minsta krånglig). Faktiskt oväntat bra, boken var en dåligt skriven, urtråkig sak men serien gillar jag faktiskt =) Tänkte titta på första avsnittet på femman igår men jag tränade då och spela in på VHS... tja, det kändes bara för forntida ;D

Jag känner mig som värsta barnet här i korridoren (och i Halmstad i allmänhet), en tjej i korridoren började asgarva när hon hörde om i lördags och då blev det liksom; "men hur gammal är du egentligen?"
"19!!!" Och då börjar det garvas igen, i min korridor är den yngsta (förutom lilla jag då) 24 tror jag... inte undra på att man känner sig som en lillasyster som kikar in på vad de äldre syskonen gör ibland ;P

Men hur jag än gör kan jag nog inte bli ett lika irriterande småsyskon som min lillasyrra är... så det är ju bara positivt ;D haha


Heaven is near

Nu har jag ägnat två (himmelska) vid mitt internet. Filmerna är uppdaterade och jag har börjat läsa filmrecensionerna jag har missat. Mysigt =) Första gången på msn på länge oxå... ja, det är skönt att vara tillbaka från isoleringen ;)

Nu ska jag dock gå till köket och se om det finns någon där som vill prata med mig. Om inte, ja då får jag väl helt enkelt koka mig lite kaffe och hitta på något annat.

Ikväll ska jag se på Fråga Olle igen... har funnit att jag gillar programmet =)

How could this happen to me?!

Det otänkbara har sket...

JAG HAR FÅTT INTERNET! Efter 19 dagar har jag alltså kontakt med nätverket... och inte bara det, jag har ett konto och jag kan använda internet!!! Jag ringde faktiskt och grät av lycka till mamma (nåja) när jag upptäckte att något var fel och mitt internet kunde användas ;D

Men innan idag såg det svart ut, hade en liten datanisse här som kopplade in sin dator i min sladd, konstaterade att det var dött (som om inte jag hade kunnat berätta det?!?!?!!?) och sedan... "ja, nu kan inte jag göra mer." Där var hoppet ute... men sedär...

min karma är nog "bara" dålig som fan... och inte riktigt dålig som jag trodde. Då hade jag fortfarande inte haft internet ;)

Det är iaf dagens stora nyhet, annars händer det nog inte så mycket idag. Kan jag inte tänka mig iaf. Ska pluggas med Lizze senare ikväll... jag har (i hemlighet) tänkt springa en runda men det blir nog inte så mycket av det ;)

Jag glädjeäter min müsli istället (med torkad banan, var stolta över mig!!!)... funderar på lite kaffe oxå.

Jag... kan...inte... andas

Nu har jag inte haft internet på 10 dagar, det är som att kunna andas igen när man sitter här på lizzes dator. Hon jobbar för att komma ifatt mig i kemin och därför passar jag på ;)

Lediga idag så vi passar på att plugga, jag har inte gjort så mycket skolarbete någonsin innan. Jag satte mig för tusan med matten igår... fast jag inte egentligen behövde. Högskole-andan är förödande ;)

var i Göteborg i helgen för att kolla på när steg 4 i juniorsm gick. Det var ju inspirerande att se ett gäng tjejer gå och hänga med huvudet istället för att göra något ordentligt. Himmel, kan man kötta i badminton så kan man väl för tusan se till att kötta ordentligt i en kontaktsport?!

Nej, nu ska jag sätta mig med Lizze. Lär väl ta ett tag innan jag uppdaterar igen men ha det så bra så länge ;)


Första natten i halmstad

Mitt internet funkar inte så för tillfället använder jag lizzes dator, behöver en lösning där snarast. Men han som bor mittemot sa att han kunde kika på det så jag hoppas på en snabb lösning här...

annars var gårkvällen väldigt trevlig. Vi satt i köket och umgicks med folket i min korridor, spelade en massa dumma spel innan vi drog ut. Eftersom alla är runt 25 känner jag mig lite som en bebis. Men josefine, som bor precis jämte mig, fixade fram lite folk i vår ålder. Verkar som det är lite problem att vara under 23 i den här staden. Vem kunde ana?

Väckt blev jag imorse oxå vid kvart i nio av några badmintontöntar i en bil... haha. Men jag är pigg ändå.  

Nu ska snart jag och lizze åka och handla lite. Köpte bara det mest nödvändiga igår (groggvirke ;D). Behöver kanske lite mat i kylskåpet och skafferiet. Det ekar tomt ;)

So long goodbye (Sum 41; man måste bara älska den)

Sista inlägget på ett tag nu, kommer förhoppningsvisinternet nästa vecka någon gång. Men det viktigaste med det här inlägget att det är det sista som jag (antagligen) kommer skriva som verkligen boende i det här huset. Very strange tanke.

Skulle iaf bara säga bye bye för stunden, ngt annat har jag inte ork till... eller styrka. Helst vill jag nog gå och gömma mig ett tag.

Puss puss people! Ha en bra tid tills vi hörs igen =)

baka baka liten kaka

Eftersom jag lider av ett (för tillfället) übersocialt sinne så har jag hittat på en massa att göra de senaste dagarna. Måste ju passa på, kommer ju inte hem förrän andra veckan i februari nästa gång. Och det här är fortfarande "hem", mitt lilla röda hus. Kommer nog fortsätta vara så ett bra tag (om jag känner mig själv).

Ikväll ska jag iaf passa på att träffa Emelie, måste ju se lite Disney tillsammans innan jag åker, ngt annat vore bara skandal =P Får se om vi blir fler eller vad som händer.

Dagen har jag spenderat tillsammans med mamma och en choklad-banan-kaka. Blev sugen på att baka; bakade snoddas igår och den idag.

Och just nu lyssnar jag på ngt som bara måste vara 90-tal: En Vogue-Don't let go (love). Hittade den på VH1, gillar VH1 ganska skarpt, så mycket oväntad musik =)

Lisas dator är ungefär lika skum som mammas (bara min som har hyfsade normala saker för sig?) men å andra sidan; hennes tangentbord uppväger det onormala för det är ju faktiskt normalt =P

Halmstad

Jag saknar min egen dator med all musik och filmer och allt, mammas är skum. Och hennes tangentbord suger ordentligt. Tangenterna fastnar ju! Sen skyller hon på mig och msn att det inte fungerar som det ska. Schysst =P

Halmstad var väldigt bra. Både mamma och pappa var positivt överraskade, det var inte så sunkigt som de trodde det skulle vara och trots en hel del sniffande från mamma så luktade det inte mögel.

Och det blev bra, alla mina möbler fick plats och det blev väldigt mysigt. Både soffa, fåtölj, fotpall och allt. Och både tv och video fungerade alldeles utmärkt, trots Lisas protester =P

Och mitt modiga val till badrumsinredning blev sanslöst bra (enligt mig och mamma). Det röda (japp, jag vet; rött till mig!!) behövdes i det lite skabbiga badrummet. Och med klarturkosa handdukar det är en så härlig krock att jag bara ler =D Haha. På köpet fick jag en porr-dusch! haha ;D Mamma upptäckte min porr-dusch, det är en upplevelse som bara MÅSTE upplevas =D

Och ikväll ska det bli film tillsammans med töntarna. Separationsångest!

Jag och min fetnknopp

Sista (?) arbetsdagen på ICA och det kändes... skumt? Lite surrealistiskt? Iaf så gick det bra att jobba. Fick trots allt jobba med Marie, Lisa och Lena =) Och:

jag fick en växt!! =D Totalt oväntat, och jublande glad blev jag. Kommer sakna mina arbetskamrater. De känner mig nog rätt väl eftersom de köpte en växt som är (praktiskt taget) omöjlig att ta död på. Pappa trodde nog att jag skulle lyckas ändå men jag ska kämpa iaf. 

Jag ska nu bädda ner mig djupt i min sköna säng. Sista gången jag sover i den på några dagar, kommer definitivt sakna den. Men det kan bli svårt att bära med den på tåget... =/ 

Köpte ett extratäcke på IKEA oxå, och har fått en madrass att ha under sängen (inte som Lisas under-sängen-madrass dock, det är inte syftet med den!) så sen är det bara att komma och besöka mig och Lizze =D  

The Golden Compass

Så nu äntligen, efter lite pauser, är The Golden Compass utläst. Var ju tvungen att skicka med den och börja på nästa innan jag flyttar imorn så det var lite brådis =P Men det gick.

Och boken var förstås väldigt bra, vad annars? Har haft lite problem med språket bara eftersom han skriver i talspråk när de pratar, var tvungen att testa allt i huvudet innan det funkade. Men sen så =P

Jag har monterat ner både lampa från väggen och hylla, känner mig nästan duktig ;) Men nu ska jag pysa till jobbet. Ha det så kul.

Utan min familj?

Har hållit mig borta från datorn lite, kände att socialisering med familjen var lite viktigare än bloggen de senaste dagarna =P

Jag och mamma var på utflykt igår; IKEA. jag köpte allt som inte var fastspikat kändes det som. Mamma roade sig kungligt iaf; "har du det här? Nähä, men då får du ju köpa det oxå!"

Hon upptäckte nöjet att låta ngn annan spendera pengarna medan jag å andra sidan började få allvarlig ångest. Men det blev inte så mycket till slut, 2000 lite knappt. Kassören hade kul åt oss iaf, jag kan konsten att roa ngn i kassan. (Jag vet ju trots allt vad som krävs ;D).

Och kvällen avslutades med ett "firande" att jag skulle flytta (morsan råkade säga fel, skulle vara hej då-middag ungefär). Oxfilé, potatisgratäng, lite vin, hallonpaj till efterrätt. Riktigt mumsigt.

Idag ska jag jobba tre timmar och packa ner det sista. Datorn blir det som läggs ner sist, utan tvekan. Jag måste få ner mina sista filmer oxå hju =P

And off I go...

Gott nytt år

Jaha, nytt år då. 2008. Ska jag gifta mig så ska det nog fan bli i år. 08-08-08. Favoritsiffror. Ja, det hade varit bra. Några frivilliga? ;) Eller ja, det räcker ju trots allt med en person. Men ändå.

Hade väldigt, väldigt trevligt på nyår (japp, trots att jag är en nyårshatare) och eftersom Lisa och jag inte är annat än korkade satt vi och snackade skit till sent, senare än vad det kunde ha blivit.

På hallgolvet. Och jag ska aldrig mer ha ett sånt prat. Damn it, jag babblar på fyllan.

Så det resulterade i väldigt lite sömn, eftersom vi skulle städa innan morsan och farsan kom hem. Slocknade vid åtta igårkväll och vaknade av ett "SNÖ"-skrik, vid tio. Sedan tog det till halv fyra innan jag somnade. Tack för den Lisa. ;)

Inventering för mig idag, gick riktigt snabbt. Det är tur att man har SP-slavarna som räknar allt. Jag bara drog streckkoden och slog in numret de hade kommit fram till. Nimt ;D

Och sedan optikern, har nya linser i. Hjärnan har svårt att vänja sig vid tanken på silikon i ögonen... just den substansen brukar vara på ett helt annat ställe. Hihi.