Plugg, plugg, plugg

Slog mig imorse att det är 3 pluggdagar kvar till ekonomitentan, därför blev det full rulle idag. har säkert suttit i... öh, 1,5 h iaf...? Mäkta stolt.

Mitt huvud begärde en paus så det fick det bli... en paus alltså. Jag och min kaffekopp vandrar lite rastlöst runt i lägenheten, Emmeli är borta så har ingen att prata med idag... det kanske är bra för min produktivitet men jag känner hur min sociala förmåga försämras och flummigheten blir ett minne blott.

Visserligen kommer hon tillbaka ikväll höhö ;D 

Nej, nu får jag dra igång spotify för lite bra musik. Animal planet var bra bakgrund till en början... men de brölande djuren börjar bli för mkt nu ;D

Avundsjuka

Anser mig stå över sådana värdsliga saker som avundsjuka, vad har jag att vara avundsjuk på egentligen? Jag har en fin lägenhet, världens bästa kompis att dela den med, en så stödjande familj att man får tårar i ögonen, inte dåligt ställt (egentligen) och ett allmänt lugnt och anspråklöst liv för tillfället.

Det enda jag egentligen saknar är en diagons... en diagnos på vad som egentligen är problemet med magen, en diagnos att kämpa emot. Det är jag avundsjuk på andra för, jag saknar något att jobba emot, något att kämpa emot. Ett hemskt besked måste vara fruktansvärt, men det är ändå ett besked, en diagnos på ett något verkligen är fel.

Men sådana tankar kommer givetvis bara när jag mår dåligt, när smärtan är lite högre än vanligt och huvudet skriker åt en att gå och lägga sig igen. Som nu... som igår.

Behöver jag nämna att inget produktivt är gjort idag? Har tränat och lagat mat och läst ut en bok, c'est tout! Så nu blir det plugg för hela slanten. Suck.
 

Irritation, pain, förväntasfull och trött samtidigt... himmel!!

Lite pissed... på Netto alltså. Vilket företag är det när dess anställda inte kan få kontakt med personalavdelningen för att få svar på frågor. Skit samma, får ringa som klagande kund imorn istället. Men dock irriterande.

Har iaf varit och tränat, värken mellan skulderbladen låter mig inte glömma det iaf, sjukt skönt. Tog kanske inte i ordentligt men det borde jag ju inte göra heller så. Ser fram emot att pilates ska börja som gruppträning, här tusan ska det tänjas ;D

Dusch, matlagning och montering av hylla står på schemat de nästföljande dagarna, pappsen kommer upp med hela min packning (och den är stor!!) så jag har lovat att bjuda på middag och sängplats. Det minsta jag kunde göra...

Nu pyses det... puss puss!

Back in business!

Tillbaka i Strawtown, känns väldigt, väldigt ensamt. Med tanke på att jag knappt har varit solo det senaste året. Jag har alltid bott tillsammans med någon, varit tillsammans med någon eller varit hemma i Asarum. Just nu är jag varken tillsammans med någon, i Asarum eller har sällskap i lägenheten. SCARY! Det är när jag sitter ensam såhär som allting liksom landar.

Jag har aldrig riktigt uppskattat när saker landar... hade gärna haft dem svävande istället... nu måste jag ju (egentligen) ta tag i saker.

Skitsamma, gymmet öppnar snart och jag ska satsa stenhårt på muskler igen (score!) och fokusera på allt annat. Sedan blir det givetvis plugg. Idag börjar repitionerna var det tänkt. Ska fan kunna det här som ett rinnande vatten! 

 Dagens Cred: till de par där mannen stödjer sin kvinna genom svåra tider; är påläst, förstående och uthållig. Jag är djupt imponerad och förundrad (samt avundsjuk).

På resande fot

Ända sedan jag blev singel har jag varit halvvägs utanför landet i tanken, nu är det faktiskt bestämt att jag ska iväg! WOHO! Edingburgh med mamman och kanske (antagligen inte) Lisa och Emil. Sååå kul, köra vilse på landsbygden och en massa annat strunt!

Har börjat bli bättre antar jag, energin har återvänt och jag ser nästan (nästan) fram emot att komma bort från soffan och göra något produktivt. För tillfället går det till och med bra att läsa ekonomi och mycket fastnar i huvudet. Najs.

Nu ska jag sätta mig och läsa ovan nämnda ämne, en genomgång av alla 20 kapitlen.