Drömläge

Vaknade av konstiga drömmar idag oxå, det var som om någon tagit hela mitt liv och kastat det i en mixer för det var en salig blandning av gamla och nya vänner, hundar, familjemedlemmar, olika scener osv.

Det är speciellt en scen som har fastnat på näthinnan; av någon anledning traskade jag uppför ett berg med lite olika människor. Det är ingen bred stig precis, på ena sidan finns det trygghet i form av berg men på andra breder havet ut sig, långt nedanför och stuprätt ned. (Jag hade svindel i drömmen till och med). Någonstans på den här lilla stigen - mer passande för getter än människor - stöter vi på ett fallfärdigt ruckel till hus men med en helt fantastisk pool. Poolen ligger precis vid kammen vilket innebär att bortanför poolens slut finns bara hav och klippor. Drömläge på det? Japp verkligen. Både bildligt och bokstavligt.

Tyvärr misstänker jag att det är min - alldeles för - livliga fantasi som har målat upp hela den här bilden och att verkligheten nog är lite tristare. 


Ungefär sådana här stup (fast med 1000 meter i fallhöjd ungefär) blandat med kargheten från klipporna. Nu är de här bilderna från Azorerna men det var inte drömmen för jag är ganska bombis på att vi traskade genom en bokskog ;)



Nu ska jag kolla på vinterstudion!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback