Dag 20: den här månaden

Den här månaden händer det mycket men samtidigt väldigt lite. Jag ska till Kristianstad imorn (mest för att jag inte vill bli lämnad ensam hemma) och till Kosta på måndag.

Den fjärde kommer Fredrik hem och jag tänkte kidnappa honom så jag kan bli uppdaterad om vad som har hänt honom det här halvåret vi har varit ifrån varandra. Måste ju titta på en jäkla massa film tillsammans med honom och Alle dessutom. Det är väl typ vad som händer fram till jag ska tillbaka till Halmstad: jag ska umgås med familjen, måla väggar, översocialisera mig med Fredrik och Alle och Lizze om hon är kvar och sedan inte så mycket mer.

Någon gång i mitten av januari åker jag tillbaka till Halmstad, där ska jag utmana Hampus i en tävling i envishet (jag kommer vinna. Jag har insett att mitt tålamod suger men envis är jag fan!) och sedan gå en vecka i skolan. För att inte tala om all film jag måste se, har missat massor!

Den 21:a januari har jag, Elin och Lizze bestämt att det ska vara världens fest (typ: nu har sista terminen börjat och vi måste ta tag i vårt festande!) och sedan den 22:a åker jag, Elin och Emmeli till Bad Gastein!!!

Så sjukt bra månad! Två dagar i skolan sammanlagt, resten är leeeeeeedigt!

Kommentarer
Postat av: Fredrik

YAY!


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback